Moomin

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.761
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Moomin

 1. Όχι μην αγχώνεσαι. Κ μας που είχε φτιαξει το σπερμοδιαγραμμα( όχι τόσο για να πάμε φυσιολογικά) με βιταμίνες μας πέρασαν. Θέλει προσοχή στις σφραγίδες κ να είναι πρωτότυπα γιατί εκεί εμείς τη πατήσαμε κ χρειάστηκε να ξαναπάμε μετά από μερικές μέρες. Τη δεύτερη φορά μου έκαναν νούμερα αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο, δεν έχει σημασία τώρα.. Να τον πάρεις να ρωτήσεις τί βλαστοκυστες έχετε τελικά κ τί ποιότητας. Συνήθως έτσι γίνεται δεν μένουν πολλές αλλά ξέρεις ότι αν έβαζες τριών ημερών από τα άλλα δεν θα προχωρούσαν.
 2. Μα ναι δεν είδα αν η κοπέλα θέλει να το γράψει σαν αιτιολογία εκτός του σπέρματος, καλύτερα να μη το αναφέρουν καν. Μακάρι την αμη να την τσεκαραν οι απλοί γυναικολόγοι...
 3. Καλημέρα, ο γιατρός σου ή η μαία δεν ξέρουν κάποιον ουρολόγο που θα μπορούσε να βοηθήσει; Ίσως και κάποια κοπέλα από εδώ που το έχει κάνει. Εκεί στο Μαρούσι είχα περάσει κι εγώ και δεν θέλω να ξαναπατήσω. Τη δεύτερη φορά ιδίως...τεσπά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σε μένα όχι. Πολύ καλή επιτυχία...γιατί όχι; Και οι ΑΑ δεν είναι πάντα καλές. Να σαι καλά, καλή δύναμη κ σε σένα, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Πάρτα ναι, να σε βοηθήσουν. Εμένα έχουν περάσει τα συμπτώματα αλλά ακόμα δεν έκανα κι άλλη καλλιέργεια. Πάντως στη τελευταία εμβρυομεταφορα μαζί με βασκλορ είχα πάρει κ βερνταλ, τοπική κρέμα βεβαια γτ είχα έντονη φαγούρα όχι από μυκητες αλλα φοβόμουν μήπως δεν κάνει ή μήπως δε γίνει δουλειά, όμως το είχε συστήσει ο γιατρός άρα γιατί να μη τον εμπιστευτείς αφού λέει δεν υπάρχει θέμα; @despina. συνήθως μια ενόχληση μετά την ωοληψια την έχουμε...τώρα αν εσένα υπερδιεγερθηκαν οι ωοθήκες ίσως περάσουν κι άλλες μέρες μέχρι να συνέλθεις. Κ γω είχα ενοχλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες. Ο γιατρός που είμαι τώρα δεν είναι τόσο ελαφροχερης όσο ο προηγούμενος. Δεν ξέρω αν πρέπει κιόλας να αναφερθει η χαμηλή αμη....
 4. Ωχ ναι; Μήπως να ξανακάνεις να δεις τί έχεις ακριβώς για να πάρεις τη κατάλληλη αγωγή; Μήπως χρειάζεσαι κάτι άλλο.
 5. Moomin

  Ειμαι εγκυος...και μονη.

  Συγγνώμη, σου ζήτησε να χωρίσετε ενώ είχατε κ επαφές πολύ πρόσφατα; Σου έπεσαν όλα τα νέα μαζί. Πρέπει με ηρεμία αφού περάσει το πρωτο σοκ να τα βαλεις σε μια σειρά να δεις τί θα κάνεις. Όχι βιαστικες κινήσεις. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ εύχομαι πραγματικα να βρεθεί λύση.
 6. Ξαναέκανες καλλιέργεια; εγώ όχι ακομα..Αφού ο γιατρός σου είπε δεν πειράζει..αυτά τα σπορανοξ είναι κολπικά δηλ; Σας ευχαριστώ όλες, ελπίζω κ εύχομαι να βρεθούμε απέναντι, ιδίως με κάποιες που το παλεύουμε από πέρυσι, τα έχουμε πει κ ξαναπεί....
 7. κ μια χοριακη 15 μερες το αργοτερο πριν το ραντεβου. Εμεις τελικα καταψυξαμε δυο βλαστοκυστες 5 ημ. 4ΑΑ και 5ΑΑ, ενω ειχαμε ηδη μια 4ΒΒ των 6 ημ.... Θα συννενοηθουμε με τον γιατρο για το πώς θα προχωρησουμε...είμαι ευγνωμων και ελπίζω να υπαρχει καποια υγιης αναμεσα σε αυτες.
 8. Καλημέρα, νομίζω ναι, δεν έχω ακούσει να κάνουν μέθη μόνο για σκρατσιν, συνήθως γίνεται με την υστεροσκοπηση πριν την ωορρηξία. Αν το πιστεύει ο γιατρός θα το κάνει. Εμένα ο προηγούμενος ο Μακρ μου το είχε πει αφού έγινε και είπα οκ μια χαρά κ ο δεύτερος τώρα ο Κουρ το πιστεύει κ μου έχει πει ότι θα το κάνει σίγουρα. Το κέντρο δεν σας έχει δώσει χαρτί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά; Επειδή είναι αρκετά όπως κ οι εξετάσεις καλυτερα να ρωτήσεις αν δεν τα έχουν να στα δώσουν τουλάχιστον να μπεις να τα βρεις. Πρέπει να δειτε ανδρολογο-ουρολογο να σας γράψει μια μίνι έκθεση για τα προβληματικα σπερμοδιαγραμματα.
 9. Ναι ναι αυτόν. Σε μας είχε πει σε δεύτερη φάση να πάμε εκεί κ να κοιτάξουμε μικρόβια κ κατάτμηση. Είχε βγει 33 τις εκατό, δεν ξέρω πόσο έχει κατέβει τώρα αν έχει κατέβει. Πάντως μας έδωσε αντιοξειδωτικά ( για τον άντρα μου)... Τί να πω βρε κορίτσια σε μας είχε πει να πάμε εκεί για αυτά. Ίσως να το είχα προτείνει εγώ να κάνουμε εκεί αυτή την εξέταση. Γιατί αρχικά δεν την είχε αναφέρει, μετά που ξαναπήγα να ρωτήσω συμφώνησε να τη κάνουμε.
 10. Α οκ άρα το ξέρετε. Κοίτα εμείς είχαμε πάει αρχικά σε εξειδικευμένο ουρολόγο που μου σύστησε κοπέλα από εδώ κ μετά από κάποιες εξετάσεις μας είχε συστήσει ο γιατρός να πάει ο άντρας μου στο συγκεκριμένο διαγνωστικό γιατί μόνο εκεί έχουν κατάλληλο μηχάνημα κ είναι αξιόπιστοι για τον κατακερματισμό. Δεν μας πρότεινε τον Λυμπερ παρότι το πρώτο σπερμοδιαγραμμα το είχαμε κάνει εκεί. Κ μετά το αποτέλεσμα μας έδωσε αντιοξειδωτικά. Εμείς δεν το ψάξαμε μετά άλλο γιατί έχει ένα θέμα ο άντρας μου που δεν αλλάζει κ ιδιαίτερα το υλικό του. Αν θέλετε συμβουλευτειτε πρώτα ανδρολογο πριν πάει για εξετάσεις.
 11. Όχι εμάς ο Ασβ μας είχε πει να πάμε στα κεντρικα της Βιοϊατρικής στην λεωφ. Κηφισιας να κάνει εκεί την κατάτμηση συν για μικρόβια...όχι στον Λυμπερ.... Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, εμείς κάπου τόσα δώσαμε τον περασμένο Γεναρη. Ο Λυμπερ σίγουρα είναι πιο ακριβός...
 12. 400 στο Ιασώ παρακαλω πολύ, όσα έμβρυα κι αν βάλεις κατάψυξη. Εμάς δε νομίζω να μας τη χαρίσουν επειδή κάναμε τρεις ωοληψιες κ λογικά θα γίνει και δεύτερη κατάψυξη. Κανονικά όταν δίνουν το χαρτί της εμβρυομεταφορας γράφουν ποσότητα, κινητικότητα και ανώμαλες μορφές. Μην αγχώνεσαι για το σπέρμα, τώρα θα έχετε εμβρυακια με αυτό το δειγμα....Αν σε ενδιαφέρει όμως να δεις κατακερματισμό μπορεί να το κάνει ο άντρας σου σε ένα μεγάλο διαγνωστικο στην Κηφισίας, αν είναι διατεθειμένος δηλ. να πληρώσει κάνα 80αρι, δυστυχώς δεν γράφεται. Εμάς ο ανδρολογος εκεί μας είχε συστήσει να το κάνει.
 13. Να σαι καλά εύχομαι και σε σένα όλα να πάνε από το καλό στο καλύτερο! Τη Πέμπτη θα με ενημερώσει, το προηγούμενο το κατεψυξαν 6ης μέρας, θα ρωτήσω κ αυτά τί θα γίνουν. Α είχες γράψει ότι έβαλες δύο εμβρυακια; Ναι ίσως να συμβαίνει κ αυτό, πρέπει να το παρακολουθήσετε. Μακάρι να πάει καλά! Εύχομαι να πάρετε όσες περισσότερες βλαστοκυστες μπορείτε. Θα τα αφήσουν 5ης μέρας λογικά; Νομίζω τα σικλακουρ δεν είναι πλέον σε έλλειψη. Αύριο θα σε ενημερώσουν, συνήθως την ανάλυση σπέρματος τη δίνουν με την εμβρυομεταφορα. Πάντως κ μένα η περίοδος δύο φορές μετά από ωοληψια μου ήρθε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την οβιτρελ.
 14. Να σαι καλά! Ναι ε; Εμένα φαίνεται προτιμάει να μιλάει εκείνος μαζί τους. Άντε να φουσκώσουνε επιτέλους οι κοιλιτσες κ των υπολοίπων κοριτσιών! Είναι λίγη η αύξηση, έκανες χοριακη στο ίδιο κέντρο; Περίμενε να δεις πώς θα πάει...
 15. Ναι του έστειλα μήνυμα. Λοιπόν ενώ μου είχε στείλει μήνυμα προχθές πως δύο γονιμοποιηθηκαν τελικά πριν από λίγο με πήρε κ μου είπε ότι είναι τρία τα έμβρυα 8 κυττάρων, όσο πρέπει να είναι δηλ κ θα τα αφήσουμε να γίνουν βλαστοκυστες. Ουφ, ελπίζω να πάνε καλά.
 16. Κατάλαβα, κ μένα έχει πει ο γιατρός θα με ενημερώνει ο ίδιος. Στο προηγούμενο κέντρο με έπαιρναν κατευθείαν από το τμήμα. Θεωρώ ότι αν δεν είσαι πρωτάρα και έχεις κάνει κάποιες ωοληψιες, οφείλουν να σε ενημερώνουν λεπτομερώς, αν το ζητήσεις.
 17. Καλημέρα όχι ακόμα δεν ξέρω κάτι. Πάντως θέλω να μάθω λεπτομέρειες. Θα σας στείλω.... Κοπέλες που ήταν ή είναι στο Ιασώ μαθαίνουν τη πορεία των εμβρύων αποκλειστικά από τους γιατρούς τους ή μπορούν να μιλήσουν και κατευθείαν με εμβρυολογο;
 18. Καλημέρα, η Τροία στα έγραψε πολύ σωστά! Από τη δική σας τη πλευρά να επιμείνετε όσο μπορείτε για τον παράγοντα σπέρματος. Δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί οι γυναικολόγοι πιστεύουν πως με μια εξωσωματική λύνεται το θέμα...δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες..
 19. Να σαι καλά. Ναι πρώτη φορά μου είπε δύο ..για πιο σίγουρα.αποτελεσματα, για καλύτερη ωρίμανση.
 20. Ναι μπράβο ζητάνε τεστ αν δώσει εκεί το δείγμα. Σε μένα βέβαια είχαν πει ραπιντ αν είναι εμβολιασμενος. Δεν χρειάζεται τίποτα αν το φέρει από το σπίτι. Εμείς έτσι κάναμε. Σε ευχαριστώ πολύ, μέχρι στιγμής γονιμοποιηθηκαν τα δύο.
 21. Καλημέρα ναι; Εγώ προχθές που έκανα δύο οβιτρελ ήταν η κλασική σαν στυλό. Απλά εκείνη την ώρα βάζεις τη βελόνα. 400 ευρώ στο Ιασώ, όσα έμβρυα βάλεις. Εμείς πχ που βάλαμε ένα δωσαμε τόσα. Τώρα ελπίζουμε να βάλουμε κάνα δυο ακόμα οπότε πάλι θα πληρώσουμε. Πάντως ζητάνε για τον σύζυγο ραπιντ έστω κι αν είναι εμβολιασμενος.
 22. Να σαι καλά. Μακάρι να φαινόταν από κάτι για το αν είναι ή όχι υγιή τα έμβρυα. Προεμφυτευτικο δεν θα κάνουμε. Θα μιλήσω μάλλον αύριο το απόγευμα με τον γιατρό. Δεν ρώτησα επειδή θα ναι Κυριακή αν δε γίνεται, ήμουν κ ζαλισμενη....αγωνία τώρα να φτάσουν 5ης,6ης μέρας. Το άλλο έμβρυο το ειχαν αφησει 6η μέρα κ η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί... Να στε καλά όλες να περάσουμε κι μεις στο επόμενο στάδιο.
 23. Καλησπέρα καλό σκ! Πήραμε τρία ωάρια, ας γίνουν κάποια βλαστοκυστες...δεν θέλω άλλη ωοληψια...από 9 ωάρια σύνολο, τρεις ωοληψιες....να μην έχουμε τρεις έστω δύο υγιεις βλαστοκυστουλες;; Πίστη και περιμένουμε!
 24. Μετά από 5,6 μέρες συνήθως. Θα ξεκινήσεις διέγερση; Ναι μιλα με τον γιατρό μη πάρεις τσάμπα φάρμακα. Θα φτιάξει η fsh αφού έπαιρνες φάρμακα...όσο να ναι ταλαιπωρήθηκε ο οργανισμός, οι ορμόνες τα έπαιξαν...
 25. Με το καλο! Εγώ παρότι είχα κάνει καπάκι τροποποιημένο κ μετά αφήσαμε έναν κύκλο κ πάλι τροποποιημένο δεν είδαμε κυστικό. Άγχος, αγωνία, ιδίως όταν έχεις περάσει άσχημη εμπειρία...όμως η κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική κ πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Όλα καλά να πάνε!