Clue

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  672
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

651 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πέρασε ναι ... Η μικρή μεγαλώνει! Έκλεισε τους 6 μήνες κι άρχισε να τρώει σιγά σιγά! Σε ποια ηλικία του μικρού λέτε να ξεκινήσετε για 2ο?
 2. Δε σημαίνει ότι σε κάθε κύκλο θα κάνεις το ίδιο ενδομήτριο... Πότε πέρασε ο καιρός??? Πωπω Εμένα 9η μέρα ήταν 6 το ενδομήτριο και αλλάξαμε τα φάρμακα και τελικά έκανα πιο μετά ε.τ.
 3. Να σου ζήσει!!! Πάρα πολύ χάρηκα!!! Επιτέλους μανούλα!
 4. Να τις χαίρεσαι!!! Με το καλό στο σπίτι σας! Συγχαρητήρια και στις νέες εγκυμοσύνες κορίτσια! Εύχομαι να έρχεται η καλύτερη περίοδος στη ζωή σας! Η μικρή μου κοντεύει 6 μηνών κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι δικιά μας... Υπάρχουν ακόμα φορές που νομίζω ότι ονειρεύομαι και θα τελειωσει...
 5. Έχω πάρει ένα 360, ένα με σκληρό στόμιο κι ένα απλό. Μόνο με καλαμάκι δεν έχω πάρει. Δυσκολεύεται με όλα. Πίνει λίγο μόνο με το ποτηράκι το απλό, κι αυτό γιατί της το χύνουμε λίγο στο στόμα κι αναγκάζεται να καταπιεί. Δε νομίζω ότι είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. Φοβάμαι ότι είναι πολύ μικρή ακόμα... Το 360 δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση. Σε αυτό με το σκληρό στόμιο έχω ρίξει τις ελπίδες μου αλλά θα πρέπει να βγάλω πιο πολύ γάλα. Μέχρι τώρα βγάζω 40 μλ απλά για να δοκιμάσουμε και το συγκεκριμένο ποτήρι θέλει παραπάνω αλλιώς πρέπει να το έχουμε εντελώς κάθετα. Θα δείξει... εγώ μάλλον πάω για δουλειά 4 Μαίου. Αν είμαστε καλά κι έχουν ανοίξει τα σχολεία
 6. Εμείς θα ξεκινήσουμε τέλος του μήνα κι έχω πολύ άγχος... Εγώ θα ξεκινήσω 6 μηνών. Νερό νομίζω μπορείς να δώσεις από την πρώτη μέρα. Υποθέτω όχι πολύ. Εμείς τώρα προσπαθούμε να μάθει να πίνει αντλημένο γάλα στο ποτηράκι. Το μισό χύνεται δυστυχώς... Εσείς έχετε δοκιμάσει να πιουν γάλα ή άλλο υγρό με άλλο τρόπο εκτός από μπιμπερό?
 7. Να το χαρείτε! Κι εμάς δύσκολη μας το έπαιζε στη β επιπέδου η μικρή. 3 φορές πήγαμε για να καταφέρουμε να ολοκληρωσουμε την εξέταση. Το θετικό είναι ότι πρώτον τη βλέπαμε και δεύτερον έτρωγα κάτι γλυκό με άδεια γιατρού μιας και είχα διαβήτη κύησης! Χεχε
 8. Εξαρτάται από το εαν μπήκαν βλαστοκύστες ή 3ων ημερών. Εγώ με βλαστοκύστες έκανα μεταφορά 19 Φεβρουαρίου πέρυσι. Ενώ είχα τελευταία περίοδο 25 Ιανουαρίου, επειδή φτιάξαμε τον κύκλο με σικλακούρ πήγε πιο μετά. Άρα έβαζα τ.ε.ρ. 31/1 ή 1/2. Υποτίθεται 14η ημέρα του κύκλου γίνεται η ωορρηξία. Συν 3 μέρες πάμε στις 17 στην περίπτωση που βάζεις έμβρυα 3ων ημερών. Συν 5 μέρες αν βάζεις βλαστοκύστες (έμβρυα 5 ημερών) άρα 19 ημερών. Αφαιρείς αντίστοιχα τις ημέρες από την ημερομηνία εμβρυομεταφοράς και βρίσκεις την 1η μέρα περιόδου.
 9. Ωωω κρίμα... Ας είμαστε όλοι καλά και θα γίνει και η βάφτιση με το καλό!
 10. Μη σκεφτεσαι ότι φταις εσύ σε κάτι. Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν κι αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος αλλά δεν βοηθάει σε κάτι να το σκέφτεσαι έτσι. Ευτυχως πήγαν καλά στη δική μου περίπτωση Εύχομαι να τα καταφέρεις την επόμενη φορά και να πάνε όλα καλά. Και κάποια στιγμή να απαλύνει και το μέσα σου...
 11. Λυπάμαι πάρα πολύ... δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις... Θα έλεγα να πάρεις λίγο χρόνο να διαχειριστείς την απώλεια και όταν νιώσεις έτοιμη θα ξαναδοκιμάσεις. Μπορεί αυτή τη φορά λόγω ιστορικού να γίνει διαφορετική διαχείριση της εγκυμοσύνης. Ίσως με περίδεση τραχήλου και ακινησία. Κι εγώ αναρωτιέμαι το ίδιο μιας και είχα επίσης πρόωρη ρήξη υμένων χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο στις 34 εβδομάδες. Λυπάμαι πάρα πολύ και πάλι...
 12. Πωπω. Ξεχνάω μερικές φορές πόση διαφορά έχουμε... Εγώ μόλις είχα κάνει χοριακή τέτοιο καιρό πέρυσι.... Μην κοιτάτε που έγινε τελικά μανουλα Σεπτεμβρίου. Ούτε καν Οκτωβρίου... Ναι. Κι εμάς αυτό μας είπε ο παιδίατρος όταν ρώτησα για εισαγωγή στις στερεές. Οι αλλεργιολόγοι λένε 4, οι παιδίατροι 5 και οι υπέρμαχοι του θηλασμού στους 6. Έτσι μου είπε. Εγώ του είπα πως το βρίσκω πιο λογικό στους 6, ειδικά για τη μικρούλα μου που τρέχει να προλάβει τα αναπρυξιακά ορόαημα λόγω προωοτητας. Μάλιστα εγώ τον ρώτησα μήπως έπρεπε και αργότερα. Θα κάνουμε εισαγωγή στους 6 μήνες που η διορθωμένη της θα έίναι 4.5. Θα ξεκινήσουμε με ζωμό, καρότο, κολοκύθι και κρεατάκι με 3ημερες εισαγωγές. Ελπίζω να το δει θετικά. Θα δούμε... Χθες πήγαμε στο γιατρό. 5 μηνών 64 πόντοι και 6650 γρ. Τον επόμενο μήνα θα κάνουμε και το bexsero. Εσείς θα το κάνετε/το έχετε κάνει?
 13. Καλό μήνα! Εμένα είναι άλλη ομάδα αίματος παρόλο που και εγώ και το σπέρμα είχαμε Α+, η μικρή μου έχει 0+ από τη δότρια.
 14. Κι εγώ παρακολουθούσα το ζάχαρο από την αρχή γιατί είχα μία τιμή κοντά στα όρια και τελικά είχα διαβήτη κύησης από την 6η εβδομάδα. Η ενδοκρινολόγος μου το ειπε και μου έδωσε διατροφή. Ο γυναικολόγος δεν το δεχόταν ότι έχω διαβήτη κύησης μέχρι να πάω στις 23 εβδομάδες που έκανα καμπύλη κι ευτυχώς τότε ήμουν στα όρια.
 15. Η ίδια ουσία είναι. Αυτό που μου είχε πει εμένα είναι ότι μπορεί μα μη γίνεται τόσο καλή απορρόφηση του cyclacur γιατί περνάει από το στομάχι ενώ το αυτοκόλλητο όχι.