,,,,,,,,

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  323
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

596 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ααααιιιι καλά ο καθένας ότι θέλει λέει και εγώ πόσα έχω ακούσει!! Τραγικοι μπορεί ένα ζευγάρι να μην μπορεί να κάνει παιδιά ρε φίλε γιατί να τον φέρεις σε δυσκολη θεση!! Αχ ναι υπάρχει πολύ απογοήτευση και στεναχώρια και άγχος οοοοολα μαζί γιατί δεν είναι για όλες τις γυναίκες το ίδιο εύκολο η σύλληψη!!! Προσπάθησε να κρατηθείς έτσι χαλαρή!! Συνέχισε επαφές εσύ χαλαρά και βλέπεις !! Εγώ παρακολουθώ την ωορρηξία μου με τεστακια για να είμαι σίγουρη!! Αυτό το μήνα όμως δεν πήρα πήγα στο πολύ χαλαρό και θα δούμε!! Σου εύχομαι θετικό τεστακι γρήγορα!!
 2. Αν έχεις κύκλο 25αρη η ωορρηξία γίνεται την 11η μέρα άρα θέλαμε σιγουρα επαφή 10-11-12 αν είναι 26-27 οκ είμαστε μέσα!!! Τα τσίμπηματα όλα αυτά είναι σύμπτωματα και περιόδου που λογικά θα τα είχες πάντα και δεν το παρατηρουσες!! Εγώ π.χ τα έχω πάντα αυτά στην περίοδο!! Έχεις ακόμη μέρες ναι προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι πολύ ξέρω δύσκολο αλλά απασχολήσου με κάτι άλλο οοοσο μπορείς! Για παράδειγμα θα δεις ότι θα έχεις παραπάνω υγρα μετά την ωορρηξία, η τσιμπήματα δεξιά, αριστερά η πόνο στη μέση ξέρω γω !! Πάνω κάτω όλα αυτά τα έχουμε όλες πριν τη περίοδο αλλά οσο δεν προσπαθεις για παιδί δεν τους δίνεις σημασία και μόλις αρχίσεις να προσπαθεις νομίζεις ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο!!! Οοοολες πέφτουμε σε αυτή τη παγίδα κάποια στιγμή και κυρίως στις πρώτες προσπαθείες!!
 3. Οι ελεύθερες επαφές σου ποιες μέρες ήταν? Μόνο 12/10 όπως γράφεις? Η 6 με 12/10? Τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης είναι ίδια με της περιόδου!! Και φυσικά από γυναίκα σε γυναίκα αλλάζουν!! Μην πέσεις στην παγίδα να κοιτάς συμπτώματα όμως θα εκπλαγεις από ποοοοσα δημιουργεί το ίδιο μας το μυαλό!! Γενικά θα αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα που τα είχες τόσο καιρό αλλά δεν τους έδινες σημασία γιατί δεν προσπαθούσες!!
 4. Δεν νομίζω πως είναι κάτι ανησυχητικό!! Είναι φυσιολογικό!
 5. Αχ βρε κορίτσι μου!!! Πολύ κρίμα!! Έχετε βρει γιατί έγινε αυτό?
 6. Δεν έχω ιδέα από τον γιατρό που λες ας ελπίσουμε να ξέρει κάποια κοπέλα!! Ευτυχώς άλλαξες ενδοκρινολόγο και σε θα σε βάλει σε μια σειρά!! Μην το βάζεις κάτω κάνε το ραντεβού σου με τον γιατρό να δεις αν σου "ταιριάζει" να κουβεντιασεις μαζί του και σου πει τα υπέρ και τα κατά και να έχετε στο μυαλό σας τι να κάνετε ακριβώς ώστε όταν πάρετε το οκ από τον ενδοκρινολόγο να ξεκινήσετε αμέσως!! Το μωράκι θα έρθει με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα έρθει!!!
 7. Α ρε γαμωτο!! Κρίμα!! Εύχομαι την επόμενη φορά να έρθει για να μείνει το μωράκι!!
 8. Καλως την!! Σιγά σιγά θα το βρεις!!! Πιο είναι το θέμα σου?
 9. Καλά κάνεις , να κάνεις αυτό που σε κρατάει ήρεμη!!! Η προγεστερόνη ναι είναι ένας σοβαρός λόγος!! Μπορεί να το βλέπεις ότι είναι κάτι μικρό και ασήμαντο αλλά δεν είναι !! Πιστεύω θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα τώρα!!! ♥️♥️♥️
 10. Κοριτσάκι μου ούτε εγώ μπαίνω συχνα!! Ευτυχώς που βρήκες τον Γιατρό σου και νιώθεις πλέον ασφαλεια είναι πολύ σημαντικό αυτό!! Εύχομαι τώρα που βρήκε τι φταίει να μείνεις έγκυουλα ♥️ περιμένουμε 15 μερουλες να δούμε!!! Εγώ αυτό το μήνα το πήγα πολύ χαλαρά δεν κοίταξα ωορρηξία κλπ κλπ οπότε θα δείξει σε λίγες μέρες αν κάναμε τίποτα!!!
 11. Με το καλό σου εύχομαι μια υγιής και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Για πια πόλη ενδιαφέρεσαι?
 12. Κορίτσι μου δική σου η χοριακη? Επανέλαβες αλλη?
 13. Ναι και? Έχει απόλυτο διπλασιασμό Στην φυσική σύλληψη δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πότε ακριβώς έχει γίνει η εμφύτευση αλλά και καθυστερημένη σύλληψη σου λέω ότι είναι δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι δεν πάει καλά!!! Δεν μας ενδιαφέρει η τιμή της χοριακης αν είναι υψηλή η χαμηλή μας ενδιαφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο διπλασιασμός της!!! Έχουν ξεκινήσει χοριακες με 6 και έχουν γίνει τελειομηνα μωράκια τι να λέμε τώρα?
 14. Πάλι δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι ευχαριστημένος με την τιμή της χοριακης σου η οποία είναι πααααρα πολύ καλή!!! Οι χοριακες σταματάνε όταν βλέπουμε ότι αναπτύσεται σωστά και όταν πλέον μπορεις να δεις την ανάπτυξη υπερηχογραφικά!! Θα συμφωνήσω με την Βίκυ με τον γιατρό και εγώ θα άλλαζα κατευθείαν!! Εχω αλλάξει 4 μέχρι τωρα, πρέπει να έχεις γιατρό ο οποίος δεν θα σε αγχωνει αλλά θα σε ηρεμεί!! Και δεν βλέπω τον λόγο που σε έχει αγχώδεις τοοοοσο πολύ με τις χοριακες σου και τον λόγο που θα ήθελε παραπάνω!! Πάρε μια δεύτερη γνώμη!