Owl-1

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  272
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

212 εμφανίσεις προφίλ
 1. Αριάδνη, Άρτεμις,Διώνη,Ηλέκτρα, Μαρκέλλα,Αμέλια!!
 2. Μάξιμος, Άγης, Νεκτάριος, Οδυσσέας, Ορέστης, Πάτροκλος,Περσέας, Τραϊανός, Ανδροκλής, Λέανδρος, Μενέλαος, Ετεοκλής
 3. Owl-1

  Άγχος άγχος

  Σίγουρα σε επηρεάζει, ακόμη και αυτό το φόρουμ πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά!! Κάνε αυτό που θα σε κάνει να ηρεμήσεις!!
 4. Owl-1

  Άγχος άγχος

  Είναι λογικό όταν το θες τοοοσο πολύ να το σκέφτεσαι συνεχώς!!! Και η απογοήτευση και όλα!! Αλλά που θα πάει θα έρθει και για μας αυτή η πολυπόθητη στιγμή!!
 5. Αμαρυλλίς (βασικά και τα δύο είναι πολύ όμορφα )
 6. Owl-1

  Άγχος άγχος

  Αχ βρε κορίτσι μου!! Υπομονή δύναμη και θάρρος που θα πάει θα το δούμε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης όμως!!
 7. Owl-1

  Άγχος άγχος

  Εξαρτάται την τιμή της χοριακης μπορεί αν είσαι αλλά να μην είχε εκτοξευτεί ακόμη η τιμή της όπως είχα πάθει εγώ !! Άλλες κοπέλες το έκαναν 6 μέρες νωρίτερα και έδειξε!! Δεν είναι στάνταρ δηλαδή!! Περίμενε να κάνεις πάλι με καθυστέρηση!!
 8. Owl-1

  Άγχος άγχος

  Καλημερααα!!! (Οι ταινίες είναι πολύ ευαίσθητες) όπως έχω ξαναπεί έκανα κι εγώ παλιότερα 3 μέρες νωρίτερα και έδειξε αρνητικό το επανέλαβα την επόμενη μέρα και ήταν θετικό αυτό γίνεται γιατί η τιμή της χοριακης ήταν κάτω από 10 ακόμη (αυτή που ανιχνεύει και το τεστ ταινία) επανέλαβε αν θες σε 2 μέρες !!
 9. Κλείσε τα αυτιά σου κορίτσι μου και προσπάθησε να εισαι ηρεμη και χαλαρή να υποδεχτείς τα εμβρυακια σου και να μείνουν στην κοιλίτσα για 9 μήνες!!! Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα αυτό το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης για όλες όσες το θέλουμε!!
 10. Την καλημέρα μου!! Πω πω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος που πρέπει να μας αγχωνει Σόνι και ντε? Έχω δύο υπέροχες ξαδέρφουλες που έχουν κάνει με εξωσωματική η μία τρία παιδάκια και η άλλη δύο κορούλες και ουδέποτε της είπαν κάτι τέτοιο, ούτε ποτέ χρειάστηκε ιδιαίτερη μεταχείριση επειδή έκανε εξωσωματική!!! Απλά βλέπω εκεί έξω ότι είναι ακόμη πολύ κολλημένοι με το θέμα της εξωσωματικής και είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό!! Εγώ πάντως θαυμάζω όλες τις κοπέλες που έχουν αποκτήσει τα μωράκια τους με τον τρόπο της εξωσωματικής αλλά και όσες κάνουν την προσπάθεια τους ακόμη!! Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, και εύχομαι σύντομα να ζήσεις το θαύμα αυτό!!
 11. Owl-1

  Μπορει?

  Άρα ωορρηξία θα είχες κάπου 16-17 οπότε δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης!! Προσπαθείς για μωράκι?
 12. Owl-1

  Μπορει?

  Με τι κύκλο? Πιθανή ημερομηνία ωορρηξίας τι είχες?
 13. Σε κάθε προϊόν δίπλα σου γράφει αν έχει έξοδα αποστολής η πληρώνεις το τελωνείο η είναι με δωρεάν αποστολή!!! Έχει αναλυτική περιγραφή στο κάθε προϊόν!! Μπορεί το ένα προϊόν να έχει και το άλλο όχι δεν είναι γενικο!! Αν έχει τελωνείο πάντως δεν αξίζει να πάρεις κάτι σκέψου ότι μπορεί να φτάσει και 20€ μόνο το τελωνείο!!
 14. Χαχαχχαχαχαχαχαχ άστα να πάνε!!! Μήπως έχουν αλλάξει και χρώμα?? Για τσεκαρε σκουρυναν?
 15. Καλησπέρα!!! Περίμενε και αύριο μιας που θεωρητικά δεν έχεις ακόμη καθυστερηση και κάνε ένα τεστακι!! Και σήμερα να κάνεις βασικά θα δείξει αλλά περίμενε!! Τα σπυράκια Μοντγκόμερι τα λένε δεν ξέρω καμία που να έχει βγάλει τέτοια οπότε δεν μπορώ να σου πω...! Γενικά όμως μην ψάχνεις συμπτώματα π.χ η φαγούρα στη παρούσα σε καμία περίπτωση δεν την σχετίζεται με εγκυμοσύνη!! Γενικά όταν αρχίσουν οι προσπάθειες για παιδί παρερμηνευουμε πράγματα και άλλα τόσα τα πλάθουμε και αυτό μόνο άγχος και τρέλα μπορεί να μας προκαλέσει!! Χαλάρωσε ηρέμησε και περίμενε να κάνεις ένα τεστακι που εύχομαι να προλάβεις να κάνεις και να είσαι εγκυουλα!!