Xrysasid

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  75
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπερα Νικόλ. Νερακι της δίνω κανα μέσαωρο μετά το γεύμα και μέσα στην ημερα θα της δώσω 40 μλ μέχρι 60 αναλόγως.
 2. Καλημέρα κορίτσι μου. Ναι απίστευτη γκρίνια και προσκόλληση άστα. Πόσο είναι το μωράκι σου? Δν βλέπω βέβαια Πύλο πρησμένο αλλά η ζουζουνα μου με μανία δαγκώνει ότι βρει αλλά τσιριζει όλη μέρα και μην απομακρυνθώ λίγο κάνει χαμό χαχαχχχαχαχα
 3. 5,5 μηνών με διαφορά 5 μέρες. Ελπιζω μετά απο αυτό το άλμα να χαλαρώσει λίγο τι να πω.. Αν και με το μασητικό όλη μερα σημερα και να το δαγκώνει με μανία.
 4. Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε? Εμένα γενικα φρουτοκρεμα στην αρχή έτρωγε αλλα μετά που ξεκίνησε φαγητό της αρέσει πιο πολύ και δν μου τρώει πολύ φρούτοκρεμα. Με χίλια ζόρια να της δώσω, από την άρνηση αρχίζει και αναγουλιαζει πφφφ θα φάει οπότε θελήσει δν ζορίζω πλέον. Είμαστε στην 26 εβδομαδα άλματος και γενικά έχει μια γκρίνια απίστευτη, δν κάθεται πουθενά όλο αγκαλια θέλει πολύ γκρίνια ρε κορίτσια. Ενώ ήταν πιο ήσυχη δλδ καθοταν ρηλαξ και με άφηνε ν κάνω δουλειές εκεί δίπλα της, τώρα ούτε αυτό γίνεται χαμός, τσιριδες. Και έχουμε βγάλει εμείς τα 2 δοντακια, δν ξέρω τι να την ενοχλεί
 5. Καλησπέρα κορίτσι μου. Ναι βάζω λαδάκι. Σήμερα έκανε σχηματισμενα 2 φορές, μέτρια κένωση πιο μαλακά όχι σκληρά αντε να δούμε.
 6. Κοίτα παρόλο που δίνω νερακι ζορίζεται και βγάζει ποτέ μπιλακια, πότε μαζί τα μπιλακια σχηματισμενα.. Πχ σήμερα έχει κάνει 4 φορές σχηματισμενο μικρη κένωση σκληρα και 1 κένωση σχηματισμενα μέτρια μαλακη. Η γιατρός μου είπε όσο μπορώ νερακι και θέλει χρόνο μέχρι να στρώσει το έντερακι. Αλλιώς να δω ότι συνεχίζεται να πάρω το humana ac αν και εμείς πίνουμε το frisomel αυτή θέλει να πάρω θατη την εταιρεία να πιει για δυσκοιλιοτητα αλλά ξέρω ότι το humana είναι πηχτό πολύ και της το ειπα. Αλλά αυτή μου είπε άστο λίγο ακόμη να δούμε πως θα πάει κάποια παιδιά ταλαιπωρουνται και μετά στρώνει το εντερακι τους... Πφφφ τι να πω δν ξέρω. Μπραβο που τρώτε κορίτσι μου αντε θα δεις θα θέλει όλο και πιο πολύ τώρα. Εμένα φρουτοκρεμα πλέον δν τρελένεται, την τρώει και μετά σαν να αναγουλιαζει ενώ με το φαγητό δν ξεκολλάει, της αρέσει παρα πολύ.
 7. Καλημέρα Evio. Αυτό κάνω της δίνω νερακι συνέχεια γιατί γενικά μόνη της δν θα πιει της είναι αγευστο και δν το θέλει. Σκέψου ότι μέσα στη μέρα το πολύ 80μλ 90μλ θα της τα δώσω. Παραπάνω δν πίνει. Είμαι τόσο στενάχωρημενη, να περάσει η ώρα να μιλήσω με παιδίατρο να δω τι θα μου πει.
 8. Και εμάς το ίδιο δν κάνει τπτ που της βάζω όταν πίνει γάλα. Με νερακι σκέτο δν το πίνει που μου είπε η παιδίατρος να το δοκίμασα και έτσι. Εμάς δν βοηθάει το χαμομήλι καθόλου πφφφφ.... Θα της βράσω δαμάσκηνο και μαζι με αχλάδι σήμερα να δω. Δν κοιμήθηκε όλη νύχτα καλά και σήμερα της έβαλα υπόθετο να την βοηθήσει αλλά δν έβγαλε το πολύ 10 μπιλιτσες. Μάλλον μας κόβω για κλίσμα και για γάλα για δυσκοιλιοτητα. Αν δν ενεργηθει και το απόγευμα θα καλέσω παιδίατρο να δω τι θα κανουμε.
 9. Καλησπέρα Λίνα. Μου είπε για το χαμομήλι και της δινω αλλά δν βλέπω φως... Η μόνη λύση είναι να πάρω γάλα γι δυσκοιλιοτητα αν δω ότι συνεχίζει. Ναι θα βράσω το δαμάσκηνο να δω πως θα πάει, δλδ το ζωμό να δώσω λες ε? Οκ θα το επιχειρήσω. Σε ευχαριστώ πολύ.
 10. Εγώ 2 φορές έχω βάλει υποθέτω γλυκερίνης. Απλά έχει τώρα 3 μέρες που κάνει μπιλακια οαι έχει γκρινια πολυ. Μας βλεπω για κλύσμα... Τι να πω. Θα δοκιμάσω ρυζάλευρο να δω αν θα πιάσει σε εμάς. Εγώ δν ήθελα να της δώσω λόγω κολικων, που μέχρι 5 μηνών είχε, φοβήθηκα μη την κάνω χειρότερα. Αλλά θα δοκιμάσω στη φρουτοκρέμα. Ποιο γάλα πίνει το μωράκι σου? Εμενα το frisolac 1 κι τωρ πήγαμε στο frisomel 2 το επόμενο δλδ μετά το 1.
 11. Καλησπέρα κορίτσι μου. Και εμείς από όταν ξεκινήσαμε στερεές έχουμε δυσκοιλιοτητα και δν ξέρω τι άλλο να κάνω. Σφίγγεται όλη μέρα σχεδόν και κάνει είτε μπιλακια μικρά σκληρα ή σχηματισμενο σκληρό. Είχε στρώσει 4 μέρες έκανε σχηματισμενα μαλακά τώρα ξανά στ ίδια. Η γιατρός μου είπε βάλε στο φαγητό μπάμιες φασολάκια κάτι σε χορταρικά για να ενεργηθει. Της έβαλα μια έκανε μια όχι. Μετά στη φροθτοκρεμα έβαζα δαμάσκηνο σύκο αχλάδι πεπόνι και τα άλλα τα έκοψα μήλο μπανανα και πάλι μια κάνει μια όχι αλλά έχει παραγίνει το κακο τη βλέπω να ταλαιπωρείται και στεναχωριεμαι. Σφίγγεται και μετά έχει γκρινια πολύ. Της βάζω και χαμομήλι στο γάλα που λένε ότι βοηθάει... Εμείς δν έχουμε δει καιι διαφορά.. Εσύ κορίτσι έκανες κλίμα ανά ποτέ? Γενικά δν εκανε κενωση για μέρες? Και εμείς φορμουλα πίνουμε από μωρό.
 12. Καλησπέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω, έχετε ξεκινήσει 3 γεύματα την ημέρα? Γιατι εμένα η παιδίατρος μου είπε να δίνω και απογευματινό(φρούτο ή φαγητό χωρίς κοτόπουλο - μοσχάρι).
 13. Καλησπερα Evio. Λογικά θα βγήκε ναι.
 14. Καλησπέρα Βαλεντίνα. Ναι έτσι έκανα και τώρα έχω 2 μέρες που δίνω μόνο αχλάδι πεπόνι και δαμάσκηνο. Στο φαγητό προσέθεσα μπάμιες μου είπε η γιατρός και όσο μπορώ δίνω νερακι. Δν της αρέσει, με πολύ ζορυ να πιει 40μλ το πολύ νερό. Κοριτσια το Οκτώβρη ήταν να κανει η μικρή την 3 δόση πνευμονιόκοκκου(prevenar) αλλά σήμερα μου είπε η παιδίατρος ότι ο Που είπε ότι με τις 2 δόσεις ειναι καλυμμένα και ότι θα κάνει επαναληπτικό στο χρονο τώρα. Κορίτσι μου πως είσαι? Να σε ρωτήσω πόσο είναι το μωράκι σου που κάνατε το εμβόλιο μηνιγγίτιδας? Εμένα μου είπε μετά τον χρόνο να το κάνω. Σήμερα εμένα η παιδίατρος μου είπε παντζάρι να δώσω κανονικά αν και εγώ δν θέλω με αγχώνει αλλά και σέλινο σπανάκι. Για να την βοηθάει να ενεργειται. Αλλά θα τ δίνω με βάση την εποχή, πότε γίνεται το καθένα.
 15. Καλησπέρα κορίτσια. Σολ περαστικά σας τι να πω. Εμένα τελικά υποχώρησε ο βήχας και τ φλεματα. Νικόλ υπομονη τι να πω μεγάλο ζόρι τραβάς.... Κοριτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε να σταματήσω αποστείρωση αφού ξεκίνησε στερεές τροφες. Το θέμα μας είναι ότι ξεκινήσαμε με φρούτοκρεμα μας έκανε δυσκοιλιοτητα σταμάτησα για 4 μέρες όλα καλα, έκανε κακάκια κάθε μέρα μαλακά τώρα ξεκίνησα φροθτοκρεμα και μετά φαγητό και ξανά στ ίδια. Σφίγγεται συνέχεια να κάνει κακά ποτέ κάνει λίγο ποτέ καθόλου... Απλά τώρα την κούρασε όλο αυτο. Η παιδίατρος λεει καλή ενυδάτωση και λιγότερη πατάτα στο φαγητό και καρότο πιο λίγο και περισσότερο κολοκύθι. Αύριο έχουμς εμβόλιο οπότε θα μου πει και από κοντά τι άλλο να κάνω.