oneira_glyka

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  791
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.464 εμφανίσεις προφίλ
 1. Αχ Νικόλ Μ τι Ν Σ λέω.... εν συντομία... Ο μικρός κατάπιε ένα αυτοκόλλητο που πήραν τα δύο μεγάλα..τρέχαμε στα επειγοντα για εξετάσεις μη πνιγεί...Ο μεσαίος έπεσε από τη παιδική χαρά από δυο μέτρα με το κεφάλι τρέχαμε πάλι στα επείγοντα.. Τώρα έχει λίγες μέρες βγαίνει από το παιδικό το πρωί αχαραγα και σκαλίζει το σπίτι κρυφα εκεί που δεν επιτρεπουμε...άλλο άγχος από κει Ν Έχουμε το νου μας για πολλά μη πάθει κάτι κλπ..Τώρα έχει γεμίσει αφθες σε όλο το στόμα και τρεις μέρες κλαίει ΣΥΝΈΧΕΙΑ είτε με θεωρείτε υπερβολικη είτε όχι παιδιά κλαίει για τα πάντα..Δεν τρώει τπτ. Χτυπιεται ομωσ Ν κρατάει πιάτο γεμάτο... σάλια παντού γτ δε καταπίνει Κ πονάει... Ο μπέμπης (που ελπίζω μη κολλησει) μπουσουλαει σηκώνεται ορθιος Κ Γενικά υπερκινητικότατος.Αυτό δε με ενοχλεί Γτ έχει Τους άλλους που τον προσέχουν,ελπίζω..Εκτός των ωρών που τον ταΐζουν μπισκότα....Γιατί τον λυπούνται που δε τρώει... Αλλά Γενικά Είμαι σε μια συνεχή εγρήγορση για τα παντα...Είναι πολύ ζωηρά και επικρατεί πανικός πολλές φορές.. Υπάρχουν και μέρες καλές.. Αλλά Γενικά Είμαστε τσίρκο....δόξα τω Θεώ!σας διαβάζω που Κ που.. Κ βλέπω και τις δικές σας δυσκολιες.. υπομονή Νικόλ Μ με τον ύπνο.. Έτσι ήταν ο πρώτος Μ... ξέρω δύσκολα είναι Ν μη κοιμάσαι! Δεν μπορείς ν ανταπεξέλθεις την υπόλοιπη μέρα.Γενικά η έλλειψη ποιοτικού ύπνου για μένα είναι η ρίζα πολλών προβλημάτων μέσα στη μέρα! Αφ ου έχεις το σύζυγό πάλι καλά!Κ μένα η πεθερά μ από την αρχή με έλεγε Ν του δίνω το βράδυ ένα μπουκάλι ξένο Ν χορταίνει Ν κοιμάται όλη νύχτα Ν ξεκουραζομαι Κ γω..Αλλά δεν... Κ γω τον άντρα Μ έχω Π μιλάει..Αλλά σε αυτό το θέμα Δεν με νοιάζει τι Θ πούνε.. Τώρα αν υπάρχουν λόγοι που πρέπει να διακοπεί εκεί οκ.. Δεν το πιέζεις. Ή αν κοπεί μόνος του. Αλλά μη μασάς..Αν το θέλεις εσύ Κ ο άντρας Σ Κ το παιδί.. Είναι ότι καλύτερο. Αυτό Ν σε νοιάζει.
 2. Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. @Nicol_ Μ καλά είμαστε. Σας διαβάζω Όταν βρίσκω χρόνο αλλά δε προλαβαίνω Ν γράψω. Πότε όμως.. Κ όλο παταω τα συν για μαζικές παραθέσεις Κ πάντα καταλήγω Ν το κλείνω βιαστικά. Τώρα όπως καταλαβαίνετε έχουν κοιμηθεί όλα τους οπότε υπάρχει λίγος χρόνος.βέβαια θυσιαζω τη Κουζίνα αλλά δε βαριέσαι.. Κ αύριο μέρα Είναι.. Εμείς είμαστε καλά. Φαγητό του αρέσει όλα τα γεύματα. Όταν είμαστε Εκτός Κ δεν προλαβαίνω ν ςτοιμασω ή βγαίνουμε εκτάκτως Εκτός προγραμματος απλά θηλάζει. Δεν αγχώνομαι προς το παρόν αλλά δε λέω Κ μεγάλη κουβέντα..... Περνάει πολλές ώρες ήσυχος γτ Έχει όλη μέρα σόου Κ βλέπει.. είναι πολύ Επικοινωνιακο μωρό. Έχω πεθάνει βέβαια από κούραση τελευταία. Γτ έχασα τον συντονισμό Ν τα κοιμιζω όλα μαζί το μεσημέρι οπότε δεν προλαβαίνω Ν κλείσω έστω μισή ωρίτσα το μάτι Μ. Με αποτέλεσμα Ν πέφτω σε κωμα από τις 10.... Είχαμε Κ Μια περιπέτεια την προηγούμενη εβδομάδα.τρακαραμε Κ είμασταν οοολοι μέσα.ευτυχώς με μικρή ταχύτητα και μόνο υλικες ζημιές.Δόξα τω Θεώ!γτ τ σίδερα φτιάχνουν! Νεράκι Ούτε εμένα πίνει..Μ έκανε λίγη δυσκοιλιότητα Αλλά έβαλα ακτινίδια στα φρούτα Κ στις δύο ώρες ενεργείται οπότε δεν με ανησυχησε. Καρεκλάκι φαγητού είχα από τους άλλους.Όχι κάτι ιδιαίτερο Γτ όλα ίδια είναι..είτε επώνυμα είτε όχι. Άπαξ Κ Η πλάτη πέφτει και έχει υψη. Τρία εχω αλλάξει δυο εκ των οποίων επώνυμα Κ δεν είχαν καμία διαφορά με το λιγότερο επώνυμο. Μόνο σε ντιζαιν. Ποτηράκια πιατάκια κλπ πάλι δεν αγορασα Κάτι. Είχα ένα βρεφικό από ικεα Κ ενα της κικο τα οποία με βολεύουν για αυτήν την ηλικία. Ποτηράκι έχω της ματσκιν το μιρακλ. Κ Η φάση είναι πως όλοι πίνουν από ένα...Κ ας έχει Ο καθένας το δικό Τ...Ν ταν ή ζήλεια ψωρα... Πιατακια και μπολάκια ικεα τα κλασσικά χρωματιστά Π έχει. Δοκιμάσα Ν του βάλω τς αφρώδη τετράγωνα αλλά δεν επιβιωσαν κάποια.. είχαν δύο ώρες ζωής διότι τα πιράνχας τα δαγκωσανε Κ κάποια τα κοψανε...τα λέω απλά Κ ήρεμα αλλά έχουν καεί τόσα εγκεφαλικά κύτταρα από τα νεύρα Π δεν μπορώ Ν αντιδράσω όπως θέλω.... Έχω Ν αντιμετωπίσω τα λεγόμενα terrible 2 μαζί με ζήλεια... τον μεγάλο που το παίζει ανεξαρτησία και τα άλματα του μωρού.!!! Ο σύζυγος έχει γίνει λάστιχο.. έχουμε λίγο χάσει τις ισορροπίες μας Κ μεταξύ μας αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχει κατανόηση.. Υπάρχει φοβερή πίεση κορίτσια. Γτ Κ Η γειτονιά δεν είναι φιλική.σαν έχω πρήξει. Κ με ακούνε να φωνάζω όλη μέρα... βρίσκουν ευκαιρία τα μπουμπούκια όταν θηλάζω ειδικά ή όταν ασχολούμαι με το μωρό Κ κάνουν ζημιές. Αλλά δε μπορώ Ν κάνω τπτ άλλο πέραν της φωνής εκείνη τη στιγμή.. Που δυστυχώς είναι πολλές στιγμές στη μέρα.. Αλλά ντάξει ξέρω ότι ο κόσμος πάντα Θ Έχει Ν λέει. Ξέρω πως πιστεύουν πως δεν είμαι Καλή μάνα.. ειδικά όταν βγαίνουμε εμείς με τα μωρά Κ οι Υπόλοιποι με τα σκυλιά.....κ δεν Μ μιλάνε. Ξέρω πως πολλοί με αποφεύγουν. Κ Δυστυχώς δε μπορούμε Ν φύγουμε από κει.. Σας κούρασα Κ πάλι... εύχομαι τ μπεμπάκια σας Ν μεγαλωνουν Και να σας τρελαινουν με την καλή έννοια.. Γτ Εμείς τρελενομαστε με το κάθε τι... λες Κ δεν έχουν άλλοι παιδιά...Μόνο εμείς...
 3. Καλησπέρα Κ απο μένα. Εμείς βαφτιστηκαμε 43 ημερών. Τσακ τσακ. Ένα γατάκι. Ξεκινησαμε φρουτάκι Κ σμρ λαχανικά αλλά δε μπορώ να πω ότι τρώει. Αλλά δεν αγχώνομαι.Τον θηλάζω Κ τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι είναι χορτατος Αφού δε παραπονιέται. Εμάς προσπαθεί να μπουσουλισει. Παρατηρει με φοβερή προσήλωση τα αδέλφια του... Κάτι που με τρομάζει.... Έχω Κ Μια τενοντιτιδα στο Χέρι..χάπια δεν Μ δώσανε λόγω θηλασμού. Ένα νάρθηκα Ν φοράω Κ ξεκούραση..Ν μη κάνω τπτ λέει με το αριστερό χέρι...Κ εκεί γέλασαν και τα πατώματα...6 πάνες να αλλάξω μόνο αρχίζει ο πόνος...πως Ν ξεκουράστει το χέρι με 3 παιδιά Κ τόσες υποχρεώσεις....Αφήστε.
 4. Αχ Νικόλ Μ. Ο μπέμπης σ Μ θυμίζει τον δικό Μ Τον πρώτο... ειλικρινά! Εμένα αποδείχθηκε Κ Στο φαΐ δύσκολος. Δεν του άρεσε η φρουτοκρεμα... Κ την ταιζα με κολπα. Έκανα πως Τ έβαζα την πιπίλα. Άνοιγε το στόμα Κ εχωνα το κουτάλι. Βέβαια δεν τον θηλαζα οπότε με αγχωνε το Ν μη φάει Γτ ήταν που ήταν κλαψιαρουλης..Αν έπινε Κ παραπάνω γαλα.. που στο ξένο δε μπορείς Ν δίνεις απεριόριστη ποσότητα. Τώρα δε με φοβίζει αν ο μικρός Έχει θέμα. Θ θηλάσει Κ Θ χορτάσει. Επισης Κ γω γέλασα με το κατούρημα. Ο άλλος Μ γιος εμένα να το πω κομψα με έκανε κακακια πατοκορφα. Πήγα Ν Τον αλλάξω πάνα Κ του ήρθε έμπνευση βλέπεις.. Κ Ήταν τόσο νερουλα.... Κ το ευλογημένο λες Κ είχε μπουγελοφατσα... Από πάνω ως κάτω μιλάμε... Ο άντρας Μ έλουσε το μωρό Κ εγώ τον εαυτό Μ....... Σε καταλαβαίνω πάντως.. Γτ Κ γω είχα ζοριστει στον πρώτο Μ.. Μπορεί ν κοιμόταν εννιά το βράδυ αλλά είχαμε πάρτυ μετα τις 12... Κ τη μέρα ήταν Όχι απλά ενεργητικος..τσιρίζε όλη μέρα Κ δεν καθόταν πουθενά μόνος του.... ευτυχώς που δεν είχε μάθει Κ αγκαλιά. Απλά ήθελε παρέα.. υπομονή Θ Σ πω.. Κ Ν ξεκουραζεσαι Όσο μπορείς Κ βρίσκεις ευκαιρία!
 5. Ήρθε η ώρα Ν σχολιάσω!,ήμαρτον με τα υπερβολικά του θηλασμού. Ναι είναι καλό Ν θηλάζει το μωρό αλλά δεν είναι και το βασικό ώστε να είναι καλά Κ η μαμά Κ το νινι. Πρέπει Ν υπάρχει μια ισορροπια. Οι φανατισμόι με ενοχλούν. Γτ όταν δε ζεις μια κατάσταση δε σ πέφτει λόγος Ν εκφράσεις Κριτική. Μια χαρά κάνεις κορίτσι Μ αν το αποφασισες και σε κάνει Ν Είσαι πιο ήρεμη. Το μωράκι Σ χρειάζεται μια ήρεμη μανούλα. Δεν έχει νόημα Ν το θηλαζεις Ν Είσαι μόνιμα με την αίσθηση ότι κανείς κάτι που δεν θέλεις. Το νινι τα εκλαμβάνει όλα. Και με το ξένο γάλα μεγαλώνουν. Τι Ν Σ πω.μια τρέλα ζω. Πολλές φορές κλαίω..Άλλες προσπαθώ Ν Είμαι ήρεμη. Άλλες Είμαι σαν την τρελή. Είμαστε με τις μέρες μας. Εμείς σε μια βδομάδα ξεκινάμε φρουτάκια. Το νινι Μ είναι καλουλη δόξα τω Θεώ. Όταν περιμένω περίοδο είναι ανυσηχο γτ μειώνεται η ροή Μ Κ Έχει συνηθίσει στη μεγάλη ροή ο κύριος. Κατά τ'άλλα ξυπνάμε μια δύο φορές τη νύχτα σίγουρα.είτε για το μωρό είτε για τους άλλους δύο. Αλλά τα περισσότερα μεσημέρια κοιμόμαστε όλοι οπότε παίρνω δυνάμεις Για την υπόλοιπη μέρα.
 6. Εγώ αδιαθετησα φαντάσου πριν τις σαράντα μέρες. Αλλά γιατί αγχωθηκες? Τι πειράζει? Πολλές είναι οι κοπέλες που δεν αδιαθετουν με το θηλασμο.
 7. Κορίτσια Μ..υπομονή... Δεν έχω Ν πω τπτ άλλο. Νικόλ Μ σε καταλαβαίνω.. Το ίδιο παθαίνω με άλλες μαμάδες αλλά για τους μεγάλους για αυτό Π λες.. Πώς είναι ήσυχα έχουν μια ήρεμη καθημερινότητα..εμάς μας ακούει οοολο το χωριό..Εγώ κορίτσια Τον έχω πάτωμα με ένα παπλωματακι Κ εκεί κυλιέται όλη μέρα. Δεν έχει θέμα. Αν δυσανασχετησει απλά κλαίει Κ Τον αλλάζω ή του δίνω παιχνιδακι στο χέρι.Η Τον βάζω ριλαξ ή στο καρεκλάκι φαγητού Ν βλέπει στη μεσαία σκάλα όχι κάθετα. Μετά Στο λικνο αν καταλαβαίνω ότι νυσταξε. Παρκοκρεβατο Θ ανοίξω σε λίγο καιρό που δε Θ χωράει στο λίκνο. Αρχίσαμε λίγο γκρίνια λόγω δοντιών. Είναι φουσκωμένα τα δυο κάτω μας είπε η γιατρός.. Μ δούμε πόσο Θ Τον ταλαιπωρησουν. Γενικά επικρατεί μια τρέλα..τα μεγάλα δεν με ακούνε... σκαρφαλώνουν μέχρι Κ στα ράφια προσπαθουν.. κάνουν ζημιές επίτηδες.. Μ έφαγαν καναπέ σκαμπό... χτυπάνε τα έπιπλα επίτηδες.. δε Σας κρύβω ότι πολλές φορές έχω κλάψει από τα νεύρα Μ... Η γειτονιά δεν έχει κατανόηση, επειδή με ακούνε Που φωνάζω όταν βγαίνουμε Κ τα μιλάνε φανταστείτε λένε μπροστά τους μεταξύ σοβαρου Κ αστείου..τσάμπα τα κατηγορείτε.. κοίτα τι ήσυχα που είναι μωρέ τι καλά παιδιά. Κ άντε τώρα Ν μη με δουν τ παιδιά για την κακιά μαμά.δε λέω πολλές φορές χάνω την υπομονή Μ Κ φωνάζω παραπάνω..Αλλά όλες έχουν βοήθεια από μαμάδες..Είναι πιο μεγάλα τα παιδιά τους. Κ φυσικά πάνε κατασκηνώσεις Κ διακοπές Κ είναι ξένοιαστες. Εμείς δε μπορούμε Ν παμε πουθενά λόγω της δουλειάς του συζύγου.. οπότε όλη μέρα στο διαμέρισμα. Λογικό Ν χάνονται οι ισορροπίες μας κάποιες φορές.. τεσπα. Το θέμα μας είναι τα μωράκια όμως.. Ο δικός Μ ξυπνάει δύο φορές σίγουρα τη νύχτα. Αλλά νομίζω δε με ενοχλεί Γτ δύο χρόνια τώρα δεν έχω κοιμηθεί συνεχόμενα Κ με τους άλλους οπότε δεν Μ λείπει από αυτήν την άποψη..Θ το ήθελα όμως σαν τρέλη!!
 8. Νικολ Μ υπομονη.. Έτσι ήταν ο μεγάλος Μ παρόλο που έπινε ξένο... Πότε δε κοιμήθηκα όλη νύχτα. Μέχρι Π κάποια στιγμή όταν μεγαλώσε αρκετά και λίγο πριν το χρόνο νομίζω ή μετά Που είπα τη παιδίατρο αναγκαστηκαμε μετα απο πολλά που προσπάθησα Ν Τον αφήσω Ν κλάψει. Έκλαψε καμία ώρα... Κ την επόμενη κοιμήθηκε όλη νύχτα. Κάποιοι δεΝ συμφωνούν με αυτή τη μεθοδο..Ούτε εγω μέχρι Π ήμουν ένα κινητό ζόμπι με τη κοιλια στο στόμα,αναγουλες, και ενα μωρό στη τσίτα μέρα νύχτα.. Κ το πήρα απόφαση Ν το δοκιμάσω. Βέβαια τώρα είναι μικρούλη Ακόμα. Υπάρχει περίπτωση Ν Τον ενοχλούν δοντάκια?Κ γι'αυτό Ν χάλασε ο ύπνος Σας.? Κάποιο λόγο Θ Έχει σίγουρα. Κ Επίσης ήταν Κ μένα απαιτητικος Όχι ως προς τις αγκαλιές αλλά Ν είναι κάποιος Ν του μιλάει...Αλλιώς τσιρίζε.. άσε.... Κ μιλάμε για τσιριδα όχι αστεία. Κ διάβαζα φόρουμ για λύση Κ έπεσα σε μια μαμά Π έλεγε την ακούμε τη μπέμπα Ν τσιρίζει Κ το Ευχαριστιομαστε. Την χαιρόμαστε..Κ λέω δεν την παλεύουν οι άνθρωποι Ο μικρός ευτυχώς τον κρατάνε απασχολημένο οι άλλοι δύο που οοολη μέρα μαλώνουν Κ χτυπιούνται οπότε τους βλέπει Κ περνάει η ώρα του.. Υπομονή. Και Θ καταλάβεις Γιατί αποσυντονιστηκε.. Θ στρώσουν όλα.. Με την σωστή αντιμετώπιση. Επίσης όταν εμένα ο πρώτος έκλαιγε γτ ήθελε απλά αγκαλιά αλλά ήταν αδύνατον Ν Είμαι όλη μέρα Αγκαλιά Μ είχε πει η παιδίατρος Ν Τον παίρνω Κ Ν του εξηγώ ότι Τώρα Θ κάτσουμε λίγο εδώ, Κ όταν ξανακλαψει θα τον αφήσουμε λίγο παραπάνω Κ μετα το ίδιο.
 9. Τρέχω δε Θ πει τπτ. Καλά είμαστε κατά τ'άλλα. Ο μικρός παίζει Ν φτάσε 8 κιλακια...παιδιά είναι ασηκωτος.. Τα Αλλά δεν ακούνε... φαντάσου Θέλω Ν ανοίξω θέμα για κάτι θέματα συμπεριφοράς τους Γτ δεν τη παλεύω Κ δεν έχω χρόνο. Μόνο διαβάζω Κ τέλος. Όλο βόλτα ζητάνε μόνη δε μπορώ ο σύζυγος έχει ότι να Ναι ωράρια. Αλλά κάπως τα βολευουμε. Πιάσαμε πατουσι Κ μείς.Στο στόμα δε το βαλαμε. Αλλά το προσπαθουμε. Εμένα στη πρώτη καισαρική Μ είπε όποτε θέλω. Αν θες Ν κάνεις βιμπακ από τον 3ο μήνα μπορείς. Από τη δεύτερη για τη Τρίτη δεν Μ έβαλε όριο όμως Μ είπε Ν χάσω κιλά Γτ ήμουν αρκετά κιλά πάνω Γτ είχα με το διαβήτη θέμα. Δλδ τα κιλά είχαν Ν κάνουν με τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όσο αυξάνονται οι καισαρικες ίσως θέλει ένα χρονικό διάστημα.
 10. Μάλλον ήθελα ν ακούσω από κάποια ότι είναι περίοδος!σε ευχαριστώ!,με ξεμπλοκαρες φαίνεται!,Μ ήρθε! Θ κλείσω το θέμα. Δεν υπάρχει νόημα Ν υφίσταται πια.Σε Ευχαριστώ Κ πάλι Π μπήκες στο κόπο να Μ απαντήσεις!
 11. Όχι προς το παρόν. Θ κανω ακόμα κανένα τεστ Αφού τα Έχω. Κ Θ δω. Αν καθυστέρησει Κ άλλο Θ κανω μια επίσκεψη. Δεν έχω γιατρό Είμαι στη φάση αλλαγής γιατρού μετα τη γέννα οπότε δεν έχω πάει ακόμα ώστε Ν έχω επικοινωνία. Ίσως είναι και αρμονικό Τώρα. Ίσως μεγαλώνει ο κύκλος Μ. Γτ πάντα είχα μεγάλους κύκλους..Μετά τις γέννες μικραινε για λίγο. Κ μετα επανερχοταν.
 12. Κ γω εκεί καταλήγω Ν Σ πω την αλήθεια.. Αλλά ομολογώ ότι πρώτη φορά μπερδεύτηκα τόσο. Θ φανεί λοιπόν.. Για λάθος δεν νομίζω..γτ η εξέταση έγινε σε μαιευτήριο.. πιστεύω είναι προσεκτικοί..τι Ν πω.
 13. Καλησπέρα!αντιμετωπίζω μια κατάσταση και θα ήθελα κάποιες γνώμες. Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές. Λοιπον.εχω καθυστέρηση 2μέρες. Έκανα χοριακη την ημέρα της περιόδου κ βγήκε 0,100. Έχω τα εξής συμπτώματα. Εδώ Κ Μια εβδομάδα πόνους περιόδου, ελάχιστα ανεπαίσθητα ναυτία, όχι όλη τη μέρα. Οι θηλές πόνανε όταν θηλάζω εδώ Κ δυο βδομάδες περίπου. Επαφή είχαμε μια Ν πω την αλήθεια ελεύθερη, αλλά δεν συμπίπτει ρε κορίτσια Ούτε με τις γόνιμες.Κ κανονικά πιστεύω επειδή Ήταν αν θυμάμαι καλά τρεις βδομάδες πριν σίγουρα η χοριακη Θ έδειχνε. Όμως τέτοια συμπτώματα ειδικά με ναυτία δεν είχα ποτέ πριν τη περίοδο. Κ οι θηλές και στις τρεις εγκυμοσύνες Μ πονουσαν έτσι Κ συγγνώμη για την περιγραφή πετάγονταν μέσα στη μέρα χωρίς ερεθίσμα πριν δω θετικό τεστ. Τα τεστ ως τώρα βγήκαν όλα αρνητικά.Εκτός από δύο που νομίζω φάνηκε κάτι Αλλά μάλλον ήταν λάθος. Γτ αν ήταν το τεστ όντως θετικό Θ έδειχνε Η χοριακη. Έχω προβληματιστεί. Καμία γνώμη..Εκτός του Ν περιμένω περίοδο. Επίσης έχω βάρος στη μέση Κ στη κοιλιά Κ παθαίνω κράμπες πολύ εύκολα. δε ξέρω τι ν υποθέσω...Ευχαριστώ κάθε μανούλα που Θ μπει στο κόπο Ν απαντήσει.
 14. Τα χάπια μΑγίας για ν κάνουν δουλειά παίρνεις 7 χάπια τρεις φορές τη μέρα.Ναι είδα διαφορά. Οι απόψεις διίστανται βέβαια.άλλοι λένε βοήθεια άλλοι λένε Όχι.Το ότι δε στάζει το σστήθος δε σημαίνει τπτ. Μάλλον έχει ρυθμιστεί η παραγωγή. Αλλά Κ Ν έσταζε πάλι δΕ σημαίνει κάτι. Επίσης Μήπως την ενοχλεί το βράδυ Π λες ότι θέλει ν πιπιλαει Κ επειδή κατεβαίνει γαλα(,δε χρειάζεται ποσότητα.Ακόμα Κ σταγόνες) την ενοχλεί Κ δεν μπορεί Ν το διαχειριστει Κ εκνευρίζεται. Εμένα το είχε έντονο Αυτό Π περιγράφεις Κ πλέον σιγά σιγά το αντιμετωπιζει μόνος του.Επίσης πάλι το γεγονός ότι όταν πατάς τη θηλή Κ δεν βγάζει γαλα δε σημαίνει ότι δεν έχεις. Ούτε εγώ βγάζω όταν το πατάω Αλλά Μόλις τον βάλω αρχίζει ρουφάει κανονικά Κ πίνει. Όταν θέλει. Όταν δε θέλει απλά κάνει αυτό Π λες. Εκνευρίζεται. Γτ μάλλον θέλει πιπίλα το στήθος.Ν χαλαρώσει Ίσως. Είχα προβληματιστεί Κ Εγώ. Αν τα πάτε καλά από βάρος Κ πάνες μη σε προβληματιζει τπτ. Βέβαια ότι θες μιλάς πάντα με τη παιδίατρο. Συμφωνώ!δεν έχει σημασία με τι τρώνε. Μπουκάλι, στήθος,αντλημενο κλπ.. σκοπός είναι απλά Ν Είναι γερά! Κυκλοφορει πολύ φανατισμός στο θέμα κάτι που προσωπικά δε με βρίσκει σύμφωνη. Ένα μωρό για να μεγαλώνει αρμονικά θέλει μια ήρεμη μανούλα. Αν η μανούλα είναι στη τσίτα απλά για ν θηλάζει γτ "έτσι πρέπει" ,δεν έχει νόημα Ο θηλασμος έτσι. Ο θηλασμος δεν είναι μόνο φαΐ...είναι πολλα! Συμφωνώ και μαζί σ! Εμείς κορίτσια είμαστε λίγο πιο αργοί. Δεν πολυασχολουμαι κιόλας Ν πω την αλήθεια. Όσο στους άλλους δύο λόγω χρόνου πιο πολύ.οπότε Τώρα αρχίζει Κ συντονίζει Ν πιάσει κάτι..Για ρολακια ούτε κουβέντα...Που Ν γυρίσει... 7500 κιλά κκοντεύουμε Κ γινόμαστε 4 μηνών Αύριο... Αφήστε. Μ φαίνεται βαρύ μωρό.. Εσείς από βάρος πόσο είστε?
 15. Α Δεν το καταλάβα. Με συγχωρείς!,νόμιζα ήθελες Ν κόψεις το συμπλήρωμα!,αν έχεις βρει εσυ τους ρυθμούς σας έτσι μια χαρά!!Συγγνώμη και πάλι!!