elpida2019

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  257
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

485 εμφανίσεις προφίλ
 1. elpida2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κορίτσια πόσες ώρες να κοιμούνται τα μωράκια σας?
 2. Να σου ζήσει το μωρό σου γλυκιά μου !! Γερό και καλότυχο μωράκι να είναι !!
 3. Κορ Κορίτσι μου να σου ζήσει το θαυματάκι σου ! Καλότυχο και με υγεία !
 4. Αντε κορίτσι μου μπήκες στην τελική ευθεία. Με το καλό και προσπάθησε να διώξεις το άγχος.
 5. Εγώ είμαι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Μου συμβαίνει αυτό που λες αλλά μου συμβαίνει και το να αρχίζω να πω κάτι και να ξεχνάω τι ήθελα να πω. Ευτυχώς που είμαστε προς το τέλος.
 6. Έχεις δίκαιο ! Κι εγώ ευγνωμονώ το θεό μου μας έστειλε αυτό το αγγελάκι. Κι εγώ πέρασα πολλές δυσκολίες. Κάθε τόσο και άλλη μία. Και νιώθω τύψεις που νιώθω έτσι απλά είναι ανθρώπινο. Έκλαψα αρκετά σήμερα αλλά είπα φτάνει.Θα ηρεμήσω για το μωράκι μου. Αυτό δε φταίει σε τίποτα .
 7. Νιώθω ότι ο σύζυγός μου δε συμμερίζεται τις ανησυχίες μου.Δεν ασχολείται με τίποτα που αφορά την όλη διαδικασία του ερχομου του μωρού. Για όλα τρέχω εγώ. Και δεν κατανοεί ούτε τις ανησυχίες μου που όσο πλησιάζει ο καιρός να γεννήσω πληθαίνουν. Ανησυχώ αν θα τα καταφέρω να θηλάσω αν θα πάνε όλα καλά με τη γέννα το μωρό και τόσα άλλα. Αλλά πραγματικά νιώθω μόνη. Δε με καταλαβαίνει. Ούτε τις δυσκολίες που έχω καταλαβαίνει ούτε τίποτα ! Τα πάντα πρέπει να τα αναλαμβάνω εγώ. Δεν βρίσκω τη συμπαράσταση που θέλει μια έγκυος γυναίκα.
 8. Κοπέλες μου είμαι πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ όμως. Εδώ και μία ώρα κλαίω ασταμάτητα. Νιώθω τύψεις γιατί ξέρω ότι αυτό το νιώθει και το μωρό μου αλλά δεν μπορώ. Νιώθω ότι είμαι μόνη μου
 9. Με είχε μία ώρα αυτή τη φορά και προς το τελος ξυπνησε. Να φανταστεις μία ώρα πριν είχα φάει και σοκολάτα αλλά δεν. Ενώ την προηγούμενη φορά κλωτσουσε συνέχεια και είχα φάει μόνο πρωινό. Αυτό με τη δύσπνοια πολύ άσχημο συναίσθημα. Κάνε υπομονή και σύντομα θα δούμε φατσούλες από κοντά.
 10. κι εγώ το ίδιο θέλω να τα καταφέρω !
 11. Γεια σας και απο εμένα. Διάβασα τα νέα σας. Άντε λίγο ακόμη μας έμεινε και έφτασε ο καιρός να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας. Γύρισα μόλις από το γιατρό. 36 βδομάδων σήμερα. 2900 το βάρος μας. Και ενώ μετά τη β επιπέδου δε μας άφησε να δούμε ξανά πρόσωπο μια και ήταν γυρισμένο προς την πλάτη μου σήμερα φάνηκε ολοκάθαρα το προσωπάκι του. Δεν το περίμενα καθόλου. ήταν πολύ ωραία έκπληξη !!! Κάναμε για 2η φορά καρδιοτοκογραφο και κοιμόταν. Με έπιασε και δύσπνοια γιατί δε με βόλευε ανάσκελα τόση ώρα που περίμενα. προς στο τέλος ευτυχώς ξύπνησε και είδε ο γιατρός αυτό που ήθελε.
 12. ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψες ! ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψες !
 13. Κορίτσια καλησπέρα. Έχω και εγώ πρόβλημα με τον υπνο. Αν καταφέρω να κοιμηθώ κάθε μισή με μια ώρα είμαι πάνω.Δεν βολεύομαι.Γυρίζω στο αριστερό πλευρό το μωράκι μου κλωτσάει νομίζω ότι το πιέζω γυρίζω στο δεξί και να σου πάλι από τα δεξιά. Αναλόγως και τι θα φάω έχω κάποιες φορές και δύσπνοια.Βέβαια όλα αυτά τις τελευταίες μέρες. Πριν αναλόγως κοιμόμουνα σχετικά καλά. Κάθε δίωρο ξυπνούσα για παράδειγμα. Εντωμεταξύ κάπου στο δεύτερο τρίμηνο εκτός από τις κλασσικές κινήσεις του εμβρύου αυτές που νιώθουμε σαν κλωτσιές ένιωθα και κάποιες φορές πολύ κάτω χαμηλά κάτι σαν δονήσεις. Τελικά τώρα στο τέλος τις νιώθω πιο έντονα και συχνά. Έχω καταλάβει ψάχνοντας στο ιντερνετ ότι είναι λόξυγκας του εμβρύου. Νιώθει καμιά από εσάς το ίδιο ? Είναι η ίδια αίσθηση με αυτό που γίνεται οταν έχουμε εμείς λόξυγκα.
 14. Ίσως να είναι τυχαίο γεγονός. Ελπίζω τουλάχιστον !
 15. Κορίτσια μου σήμερα οι κινησεις του μικρούλη μου είναι αργές αδύναμες και νωχελικές σε σύγκριση με άλλες μέρες.Δεν ξανάτυχε αυτό.Προχθές είχα κάνει υπέρηχο και καρδιοτοκογραφημα και όλα ήταν εντάξει. Έτυχε σε κάποια κάτι τέτοιο να προσέξει αλλαγές στον τρόπο κίνησης ?