Σελίνα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  232
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

592 εμφανίσεις προφίλ
 1. Γεια σας κορίτσια!! Συγνωμη που πετάγομαι στη συζήτηση αλλά είδα που γράψατε για την κυστική ίνωση... Να ξέρετε ότι στο Λαϊκό ελέγχουν το 95% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν -αν στο έχουν συνταγογραφησει. Αν δεν στο έχουν γράψει πληρώνεις μόνο 50€ ενώ οπουδήποτε αλλού (ιδίως στα μικροβιολογικα) πάει 300€ και δεν αξίζει να δίνετε τόσα λεφτά... Το είχα ψάξει πάρα πολύ και μόνο εκεί γίνεται δωρεάν τόσο μεγάλο ποσοστό!
 2. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και μου ανεβαίνει η πίεση... Είπα να τα ψαξω όλα πριν τη 2η ετ αλλά νομίζω το παρακανα χαχα... Και σε μια άλλη κοπέλα η Λευκού είπε να μην πάρει 2 αντιπηκτικες αλλά κι αυτή είπε πως δεν έχει θρομβοφιλια ενώ εγώ εχω (σύμφωνα με Οικονομου)... Βαρέθηκα να γινόμαστε γιατροί πια, ας συμφωνήσουν μεταξύ τους επιτέλους...
 3. Δεν είχα διαβάσει αντίστοιχη ανάρτηση! Εγώ έχω μετάλλαξη του F II G20210A και ο ίδιος μου είπε ότι είναι θρομβοφιλια και μάλιστα ευθύνεται για αποβολές μετά το α' τρίμηνο. Με τις 2 ινοχεπ είχες κάποια παρενέργεια? Με ποια εξέταση ελέγχει την πηκτικοτητα?
 4. Ο Αναγνώστου με ξενέρωσε παρά πολυ, είμαι μακριά και μου είχε πει θα μιλήσουμε τηλεφωνικά και μου έστειλε ένα ξερό μέιλ με μια γραμμή, και στο τηλ ήταν αποτομος και δεν μου απαντουσε. Ο Οικονόμου φάνηκε εξαιρετικός, σχολαστικός και επεξηγηματικός... Σύγκρινα σημειώσεις και με μια άλλη κοπελα και με ανησύχησε με τις 2 αντιπηκτικες και γι'αυτό ρώτησα αν γενικά δίνονται... Φαντάζομαι αφού θα με ελέγξει 3 φορές δεν θα έχω φόβο...
 5. @Καντι @Penny... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είδα αιματολογο (Αναγνώστου) ο οποίος έδωσε την ινοχεπ 0.45 μια φορά την ημέρα και δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις μου αν έχω θρομβοφιλια σύμφωνα με τις εξετάσεις και μετά είδα φάρμακογενετιστή ειδικό αναπαραγωγής (Οικονόμου) ο οποίος μου είπε ότι έχω θρομβοφιλια και πρέπει να κουβαλάω το χαρτί μαζί μου σε επεμβάσεις κλ κλ και είπε να παίρνω την ινοχεπ 0.45 δύο φορές την ημέρα και θα μου κάνει έλεγχο πηκτικοτητας τρεις φορές για ρυθμιση δοσης. Για αυτό μπερδεύτηκα.
 6. Κορίτσια μου μια απορία που μου δημιουργήθηκε... Σε προετοιμασία εμβρυομεταφορας εχει πάρει κάποια από εσάς αντιπηκτική δύο φορές την ημέρα, κάθε 12 ώρες δλδ, λόγω θρομβοφιλιας? Έχω αντικρουόμενες απόψεις από γιατρούς που έχω επισκεφτεί και ήθελα απλά να δω αν είναι συνήθης τακτική η διπλή αντιπηκτικη. (Ο γιατρός που μου πρότεινε τη διπλή θα επανεξετάσει αν με καλύπτει η δόση τρεις φορές πριν και μετά την ετ. Ο άλλος δεν είπε κάτι τέτοιο).
 7. Κάντι μου δεν μπαίνω συχνα, ίσα ίσα να πάρω λίγο θάρρος από θετικές χοριακες και ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ! Έχω χαρεί μέσα από την καρδιά μου, νιώθω υπέροχα, αφού πήρα το κινητό και έτρεξα στον άντρα μου και άντε να του εξηγήσω για ποιον λέω από τη χαρά μου νόμιζε ότι είναι κάποιος συγγενής! Επιτέλους επιτέλους ήρθε η ώρα!!! Σύντομα να γεμισουν οι αγκαλιές σας και το σπίτι σας με όμορφες παιδικες φωνουλες!!! Όλα να κυλήσουν ομαλά με υγεία και να ξεχάσεις γρήγορα φάρμακα, πρωτοκολλα και διαδικασίες! Πλέον μόνο μωρουδιακα και γλυκιά προσμονή!
 8. Κορίτσια έχουν μείνει 4 CETROTIDE που λήγουν τον Απρίλιο 2020, αν τις χρειάζεται κάποια. (Αθήνα)
 9. Γεια σας κορίτσια! Χαρίζω CETROTIDE (x6) που λήγουν τον Απρίλιο 2020, και OVITRELLE (x1) που λήγει τον Μάιο 2020. Είναι καλα συντηρημένες στο ψυγείο με θερμόμετρο. Αν χρειάζεται κάποια ας μου στείλει!
 10. Γεια σας κορίτσια! Δεν σας έχω διαβάσει γιατί τρέχω αυτές τις μέρες εύχομαι να συνεχίζονται τα όμορφα σερί θετικων!!! Χαρίζω CETROTIDE (x6) που λήγουν τον Απρίλιο 2020, και OVITRELLE (x1) που λήγει τον Μάιο 2020. Είναι καλα συντηρημένες στο ψυγείο με θερμόμετρο. Αν χρειάζεται κάποια ας μου στείλει!
 11. Καλησπερα! Διάβασα για τις φλεγμονές που γράψατε και δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά ο γιατρός εμένα μου είπε τα εξής. Οι φλεγμονές είναι 2 τύπων (θα τα πω λαϊκά γιατι δεν θυμάμαι τις ορολογίες), ή από μικρόβιο ή από τραυματισμό. Αν το μικρόβιο δεν έχει προκαλέσει συμπτώματα τότε είναι πολύ ηπια η προσβολή και δεν επειρεαζει την εμφύτευση αλλά εάν εντοπιστεί σε κάποια εξέταση δίνεται αντιβίωση για να βελτιώσουμε το περιβάλλον, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ, για να μην πηγαινοέρχεται το μικρόβιο με τις επαφές. Τώρα, φλεγμονές από τραυματισμό έχουμε ΟΛΕΣ οι γυναίκες διότι κάθε φορά που αποβάλλεται το ενδομήτριο "γδερνει" την επιφάνεια και δημιουργεί φλεγμονή (όπως αν γδαρθουμε στο χέρι και κοκκινίσει). Γι'αυτό πιστεύω βρίσκονται φλεγμονές σε όλες μας και για αυτό δεν φεύγουν ποτέ... Δεν ξέρω βέβαια αν γράφει συγκεκριμένο είδος φλεγμονών ο Νίκας γιατί δεν έχω κάνει. Πάντως στη βιοψία που έκανα είδε "μικτου τύπου" και μου το εξηγησε έτσι, ότι είχα δλδ και τα δύο είδη και τι σημαίνει το καθένα.
 12. Πολύ λυπάμαι... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ανάσες και συνεχίζουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή!
 13. Την είδα κι εγώ είναι ξεκάθαρο!!! Τριψήφιο το κόβω το νούμερο σίγουρα!!!! Συγχαρητήριααααααα Καλή επιτυχία!! Εύχομαι μεγάλο αφράτο νούμερακι!!! Κορίτσια τι χαμός γίνεται τελευταία, μπράβο στρώσετε το δρόμο να ακολουθούμε και οι υπόλοιπες!!!
 14. Ευχαριστώ! Θα τα συγκρίνω με αυτά που μου έδωσε εμένα γιατί είναι όντως σελιδες. Μου έλεγε ότι θα ελέγξουν και τη συμβατότητα του ανοσοποιητικού μου με τον σύζυγο, για να δούμε αν του επιτίθεμαι ή το αποδέχομαι όσο πρέπει για να δημιουργηθεί πλακούντας. Άλλη ερμηνεία για τα ΝΚ από τις δύο που έχω διαβάσει... Άντε να δούμε πόσα πια! Θα πάω κι εγώ να πάρω, το σκεφτόμουν αλλά αφού λες ότι είναι οκ θα το δοκιμάσω! Δεν τρώω καθόλου γιαούρτι ειδικά πρόβειο, μπλιαχ!