Φραουλίνο

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  509
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

854 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τότε δεν νομίζω να είναι ο αιματοκρίτης, μια χαρά είναι η τιμή του! Απλά είσαι ολίγον έγκυος!!!
 2. Ζουζουνα μου καλημέρα! Και εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη 90 με 95 νηστείας είχα! Καμπυλη έκανα στη 15η εβδομαδα και ήταν πολύ καλή! Αρχές 7ου άρχισα να το μετράω και με μηχανάκι στο σπίτι και πάλι μόνο το νηστείας ήταν προβληματικό ενώ το μεταγευματικο μια χαρά!! Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν το νηστείας αυξημένο γενικά. Σκέψου γέννησα (διακοπή) και τώρα έχω 106 και ξεκίνησα glucophage για να ρυθμιστεί για επόμενη εγκυμοσύνη. Οι ζαλάδες δεν μπορεί να είναι από αυτό,μάλλον αιματοκρίτης είναι ή απλά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης..
 3. Μέρα παρά μέρα τέλεια!! 6 μήνες είναι καλά και απόλυτα μέσα στα στατιστικά, θα έρθει το μωράκι σας!
 4. Να γονιμοποιηθει ωάριο που βρίσκεται στη μεριά χωρίς σάλπιγγα δεν γίνεται! Δεν έχει το σπέρμα τρόπο να φτάσει.. Οπότε μη φοβάσαι τόσο, θα κάνεις ωορρηξία και αριστερά όπου να ναι και όλα θα πάνε καλά! Θα δεις που σε λίγο καιρό θα λες ότι " και εγώ πριν από το πρώτο μου παιδί είχα μια παλινδρομη και ένα εξωμητριο" και θα είναι πια παρελθόν αυτές οι περιπέτειες.. Στην ωορρηξια πονάμε τις ημέρες που ωριμάζει το ωοθηλακιο και μεγαλώνει και μετά από το υγρό που απελυθερωνει, υπάρχουν πολλοί φυσιολογικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχεις πονακια.. Προσπάθησε όσο μπορείς να το απομυθοποιησεις, ηρέμησε και θα φύγει και κ πόνος.. Καλησπέρα! Το 3.8 tsh είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές.. Τώρα για εγκυμοσύνη πρέπει να πέσει κάτω από 2.5 Ειναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί, θα σου αυξήσει απλά τη θυροξινη και θα πέσει! Εγώ όταν έμεινα έγκυος έκανα τις πρώτες αιματολογικές 6 εβδομάδων και είχα tsh 3.73 πήρα χαπάκι των 50mg και σε 20 μέρες είχε πέσει 1.67..
 5. Πέννυ μου δεν ξέρω να σου είμαι ειλικρινής τι γίνεται, φαντάζομαι ότι θα απορροφάται από τον οργανισμό ή κάτι τέτοιο.. Ότι γίνεται και σε μια γυναίκα που έχει πχ φραγμενη σάλπιγγα. Έγραψα όμως για να σου πω να μη σκέφτεσαι αρνητικά, γιατί να γίνει πάλι εξωμητριο;; Δεν έχω ακούσει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο ξανά! Έχεις μια υγιή σάλπιγγα και μπορείς να κάνεις παιδάκι όπως τόσες γυναίκες με μια σάλπιγγα ή μια ωοθήκη! Να μη φοβάσαι και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά!!
 6. Δεν πειράζει κορίτσι μου, τώρα θα ξέρεις ότι μπορεί να τύχει καμιά φορά να αλλάξει και η ωορρηξια σου και θα το έχεις στο νου σου.. Ξεκίνα από 10η μέρα μέχρι και την επόμενη περίοδο μέρα παρά μέρα ή κάθε μέρα επαφές και θα γίνει!! Προσπαθείτε καιρό;
 7. Ισως να έτυχε ή να αλλάζει ο κύκλος σου για κάποιο λόγο μην ανησυχείς! Η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξια οπότε απλά μάλλον όταν κάνεις κύκλο 32 μέρες κάνεις ωορρηξία γύρω στη 18η ενώ τώρα έκανες νωρίτερα περίπου την 13η.. Αν δεν την είχατε δει με τον γυναικολόγο σου στον υπέρηχο και δεν ήξερες ποτε έγινε θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι εμφύτευση από καθυστερημένη σύλληψη απλά τώρα είναι αρκετές μέρες μετά την ωορρηξια για να είναι εμφύτευση.. Στο εύχομαι πραγματικά κορίτσι μου να είσαι έγκυος αλλά αν δεν είσαι μην ανησυχείς για μια φορά που έκανες πιο μικρό κύκλο!
 8. Αρα σήμερα είσαι από 12η το λιγότερο έως 14η μέρα από την ωορρηξια, λογικά θα έδειχνε το τεστ! Επίσης είναι λογικό να σου έρθει τώρα όπου να ναι περίοδος εφόσον έκανες τότε ωορρηξια..
 9. Θεοστραβη! Ποιο τεστ είναι αυτό;; Άψογη, ιδανική!!! Σαλοσπιρ γιατί παίρνεις έχεις θρομβοφιλια; Σήμερα είσαι 27η; Αν είσαι έγκυος μπορεί το καφέ να μην είναι από περίοδο αλλά ακόμα να μη φαίνεται στο τεστ, τι μέρα είπες ένιωσες ωορηξια;
 10. Ναι κορίτσι μου αρνητικό είναι αλλά αν είναι νωρίς από τότε που ένιωσες την ωορρηξια επανέλαβε το σε λίγες μέρες..
 11. Μη σκέφτεσαι έτσι, να το αγαπάς το σώμα σου και να του δίνεις θετική ενέργεια!
 12. Μήπως είδε το ωάριο πάνω έτοιμο να πέσει; Γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνεις μέσα στις επόμενες μέρες.. 14 με 16 μέρες μετά έρχεται το αργότερο. Εκτός αν εννοείς ότι μάλλον ξαναεκανες μετά και δεύτερη.. Μπορεί!
 13. Εγω πονουσα από τη μέρα που περίμενα αλλά μια φίλη μου από 10 μέρες πριν. Αφού έβαζε θερμοφορες γιατί πονούσε και έπαιρνε και παυσίπονα νόμιζε ότι θα της έρθει νωρίτερα και ήταν έγκυος..