Jump to content
➔ Parents.org.gr

Mariam23

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  304
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Interests
  <<Αν οι δύσκολες περιστάσεις μας βρουν κοντά στο Θεό, τότε θα βρούμε τον Θεό μέσα στις δύσκολες περιστάσεις». Πόσο σημαντικό είναι λοιπόν «ν' ανέχεται κανείς τα όσα του συμβαίνουν»!

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.726 εμφανίσεις προφίλ

Mariam23's Achievements

 1. Mariam23

  Εγκυμοσύνη η όχι ;

  Ναι ναι την βλέπω!!! Λέω ότι αν ήταν αρνητικό δεν θα έβλεπες δεύτερη γραμμή. Εγώ τουλάχιστον με τα τεστ αυτά (τα home test λογικά έχεις και εσύ) όταν ήταν αρνητικό ΔΕΝ είχε βγάλει ποτέ δεύτερη γραμμή. Ούτε την γραμμή εξάτμισης που λένε ότι βγαίνει μετά από ώρα. Άρα θεωρώ ότι είναι θετικό. Έχεις καθυστέρηση 'η όχι ακόμα?
 2. Mariam23

  Εγκυμοσύνη η όχι ;

  Εάν είναι εντός του χρόνου που πρέπει να διαβάσεις το τέστ τότε ναι φαίνεται μια χαρά μια γραμμή!!! Επειδή κ εγώ αυτά χρησιμοποιούσα, το αρνητικό είναι πάντα αρνητικό. Ποτέ δεν μου είχε βγάλει ούτε γραμμή εξάτμισης που λένε... Καλή επιτυχία!!!!!!! Εμένα πάντως μια φίλη μου στα 40 της περίπου που έμεινε έγκυος, την ημέρα που έκανε το τεστ και βγήκε θετικό, ήταν στο γυμναστήριο 3 ώρες μου είχε πει γιατί τότε ήταν στα φόρτε της με την γυμναστική. Κανονικά την ζωή σου κάνεις!!!!
 3. Mariam23

  Εξέταση anti -Xa

  Καλησπέρα. Έκανα σήμερα εξέταση anti -xa επειδή κάνω ενέσεις ηπαρίνης. Η εξέταση βγήκε σχεδόν 0. Όμως δεν ξέρω αν έκανα σωστά την εξέταση. Δευτέρα πρωί έκανα την ένεση της ημέρας και την τρίτη πήγα έκανα την εξέταση και μετά έκανα την ένεση. Μήπως ήταν λάθος για αυτό και το αποτέλεσμα αυτό? Η αιμστολογος λείπει εκτός και δεν μπορώ να την βρω και αναμένω να με πάρει η γυναικολόγος μου.
 4. Ωραία! Αφού σε έχει δει και υπερηχογραφικά και με εξετάσεις τότε όλα μια χαρά
 5. Καλημέρα! Σου ήρθε περίοδος? Έκανες εξετάσεις?
 6. Mariam23

  Ποιες μέρες θεωρούνται γόνιμες?

  Δεν ξέρω τι γίνεται και αν αλλάζει κάτι στις γυναίκες με πολυκυστικες ωοθήκες αλλά το ότι μετά την ωορρηξία απαιτούνται 14 ημέρες για να έρθει η περίοδος είναι σίγουρο!! Ουσιαστικά στο πρώτα μισό του κύκλου διαφέρουμε εμείς οι γυναίκες στον κύκλο. Το δεύτερο μισό είναι πάντα το ίδιο. Δηλαδή οι 14 ημέρες μετά την ωορρηξία= περίοδος. Αυτά μου τα έχει πει η ενδοκρινολόγος μου.
 7. Mariam23

  Ποιες μέρες θεωρούνται γόνιμες?

  Γενικότερα, να συμπληρώσω, η ωορρηξία είναι ακριβώς 14 ημέρες πριν την επόμενη περίοδο σου. Αν δηλαδή ο κύκλος σου είναι 30 ημέρες τότε η ωορρηξία είναι την 16 . 4-5 ημέρες πριν την ωορρηξία και 1 μετά είναι γόνιμες.
 8. Σίγουρα το οικογενειακό ιστορικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι καλό το ότι η μαμά σου μπήκε στην ηλικία αυτή σε εμμηνόπαυση και όχι στα 30+. Καταλαβαίνω το άγχος σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Σκέψου όμως ότι και 'προβλημα' να βρεις, υπάρχουν λύσεις για όλα.
 9. Mariam23

  Απορία

  Εύχομαι να την διαψεύσεις! Κάποιες κοπέλες έχουν παρατηρήσει και ελαττωματικά τέστ. Τσεκαρε , αν έχεις κι άλλο τεστ , ότι η γραμμή δεν προϋπήρχε. Και γιατί όχι, κάνε μια χοριακή. Αν είχες έναν καλό μήνα σε επαφές, μπορείς να ελπίζεις!
 10. Mariam23

  Απορία

  Η εμφύτευση γίνεται 5-6 ημέρες μετά την γονιμοποίηση του ωαρίου. Είναι δύσκολο να έχει γίνει ήδη η εμφύτευση και να έχει ξεκινήσει ήδη η έκκριση της χοριακης. Εκτός αν δεν έχεις σταθερό κύκλο και ενδεχομένως έχεις κάνει νωρίτερα ωορρηξία. Αλλά και πάλι παίζει ρόλο τι επαφές είχες. Καλά αποτελέσματα!!!!
 11. Σίγουρα οι ορμονολογικες θα σου δείξουν καλύτερα το τι γίνεται. Μια συνάδελφος μας έλεγε ότι είχε 2-3 ημέρες περιόδου. Δεν ξέρω πόσο καιρό όμως το είχε αυτό. Εν τέλη οι ορμονολογικες έδειξαν ωοθηκικη ανεπάρκεια. Μπορεί , αν περνάς κάποια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο 'η αν πέρασες κάποια ίωση/ covid να έχει επηρεαστεί η περίοδος σου και γι'αυτό ολη αυτή η αναστάτωση. Καλά αποτελέσματα
 12. Τα συμπτώματα δεν είναι πάντα καλός δείκτης για το εάν είσαι έγκυος 'η όχι. Πολλές φορές μπορεί να είμαστε φουλ στα συμπτώματα και αποτέλεσμα μηδέν, κι άλλες φορές ελάχιστα συμπτώματα και αποτέλεσμα θετικό. Περίμενε λίγο ακόμα και θα σου λυθεί η απορία! Ωστόσο θα πρέπει για σίγουρα αποτελέσματα να γίνεται πολύ συχνά σεξ τις γόνιμες μέρες. Αυξάνεις τις πιθανότητες. Καλή επιτυχία!!!
 13. Mπορει να έτυχε. Αν σου έχει ξανά συμβεί μιλα με τον γιατρό σου. Εκείνος μπορεί να σε δει και υπερηχογραφικά και να σου απαντήσει σωστά για οτιδήποτε
 14. Στο εργαστήριο που πήγα εγώ , αυτό το εύρος ήταν για την ωχρινικη φάση. Για τις άλλες φάσεις είχε άλλες τιμές.
 15. Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι στέκει το "έκανα κακό στην σύλληψη". Δεν μπορείς να κάνεις κάτι που να επηρεάσει θετικά 'η αρνητικά την σύλληψη. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ελεύθερες επαφές. Το τι θα γίνει μετά δεν είναι στο χέρι κανενός αλλά της τύχης. Το ότι πονάς σε τέτοιο βαθμό αν δεν είναι σύνηθες για τον οργανισμό σου, μιλά με τον γιατρό σου. Δεν υπάρχει ντρέπομαι για ο,τι αφορά την υγεία μας. Μπορεί είτε να είναι κάτι φυσιολογικό είτε κάποιο πρόβλημα. Αν το παρατηρείς μόνο την ημέρα της ωορρηξίας τότε ρωτα τον. Σίγουρα όμως ΔΕΝ επηρεάζεται η σύλληψη από φωνές, από το σήκωμα ενός μωρού κλπ
×
×
 • Δημιουργία νέου...