7077maria

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  52
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πολύ ευχάριστα νεα!!!! Ολα καλα να πάνε έως το τέλος!!!!
 2. Καλησπέρα, Εγώ είμαι στα 42, σχετικά οι ορμόνες μου είναι καλές Sfsh 15-16 LH 13 Οιστραδιολη 40εως 80, Εσυ τι τιμές έχεις, Δεν έχω καταλάβει, έκανες μωρό;
 3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, για τον σφακ.... Τι γνώμη έχεις;
 4. Καλησπέρα! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου, να είναι γερά κ καλοτυχα!!! Και εσείς γεροί κ δυνατοί να τα καμαρωνετε! Η δική σου περίπτωση μου έχει δώσει δύναμη κ αισιοδοξία! Είμαι 43 κ σήμερα ξανά έκανα ορμόνες Fsh 15,lh 9.8 Οιστραδιολη 48, αυτές είναι περίπου κάθε μήνα, αμη 1,42 Έχω κάνει τις προσπάθειες μου με εξωσωματικη, 1)πριν 2 χρόνια με φουλ φάρμακα πήραμε 3 αλλά κακής ποιότητας 2)Ιουνίου μόνο με σερπαφαρ κ πήραμε 4 γονιμοποίηση το ένα κ κατάψυξη 3) Φεβρουαρίου με μικρή ποσότητα 150 μονάδες πήραμε 4 γονιμοποίηση τα 2 όπου τα βάλουμε κ τα 3 αλλά δεν είχαμε ευτυχία. Τώρα λέω να πάω σφ.... Γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός στους φυσικούς, νομίζω κ εσύ εκει δεν είσαι; Πες μου την γνώμη σου για τις ορμόνες μου κ πως να συνεχίσω!!! Δεκτή κάθε πρόταση, γνώμη από οποιαδήποτε κοπέλα!
 5. Αχ! Αυτή η άνδρες.....όλοι ίδιοι!!! Σε ποιο κέντρο είσαι;
 6. Αχ μωρέ κορίτσι!!!! Μάζεψε δυνάμεις, αν δεν κάνω λάθος τον άλλο μήνα πας για εξωσωματική; Να δεις που θέλει να είναι μέσα μεσα στην άνοιξη!!!
 7. Αχ μωρέ κορίτσι μου κ συ!!!!! Κυστηκα είναι γιατί σου το είπε γιατρός; Να το ψάξεις για το prp σίγουρα βοήθεια! Δες θυμάμαι, έχεις κάνει καθόλου εξωσωματικη;
 8. Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Ελπίζω να είσαι καλά! Έχεις πολύ χαμηλή αμη για την ηλικία σου, μήπως να την ξανά κοιτάξεις! Όπως κ να έχει όμως είσαι μικρή κ έστω τα ελάχιστα απόθεμα σου σε ωάρια θα είναι καλά! Εγώ είμαι 43 κεχω αμη 1,24 έκανα 2 εξωσωματικές αλλά δεν προέκυψε εγκυμοσύνη με 3 ωάρια που μάζεψα.
 9. Να σου ζήσει, να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!! Χιλιοχρονο να είναι κ.... Να γεράσετε μαζί!!!! Πες μου αν μπορείς, το ιστορικό σου κ την ηλικία σου για να παίρνω κουράγιο!
 10. Ο γιατρός σου τι σου είπε για αυτό το αποτέλεσμα του prp , το έκανες σε γνωστό κέντρο; μήπως να ξανά κάνεις;
 11. Καλησπέρα, δεν θυμάμαι το ιστορικό σου, τι πρόβλημα έχεις, και τι τιμές στις ορμόνες; Έχεις κοιτάξει καθόλου για prp ωοθηκων;
 12. Δυστυχώς δεν είχαμε εγκυμοσύνη, Αλλά εσύ είσαι μικρή, σίγουρα οι ποιότητα των ωαριων σου θα είναι καλύτερη, Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!! Καλησπέρα κορίτσια μου, Έκανα με σερπαφαρ το ν Ιουλίου κ έβγαλα 4 εκ των οποίων το ένα γονιμοποίηθηκε, το έβαλα κατάψυξη κ έκανα εξωσωματικη με φάρμακα τον Δεκέμβριο πήρα αλλά δύο κ τα βάλαμε μαζί, αλλά τζίφος!!!! Βλέπεις είμαι κ 43 κ αυτό το ένα είναι δύσκολο πολύ να βρεθεί!!!!!!! Χρύσα μου σου εύχομαι αύριο να έχεις τα καλύτερα νέα!!!!! Εύχομαι σύντομα για όλες μας να αποκτήσουμε αυτό που τόσα πολύ λαχτάραμε!!!
 13. Μην σε παίρνει από κάτω, έκανα κ εγώ ένα κύκλο με σερπαφαρ κ ωριμασαν 4 ωοθηλακια, τα πήραμε, είχα πάει με εξωσωματικη, αλλά ένα γονιμοποιηθηκε, είμαι κ 42 κ το περίμενα!
 14. Καλησπέρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με πολυκηστηκες, μπορώ να πάρω αυτές τις βιταμίνες;
 15. Τι να πρώτο πω!!!!! 43 κ προσπαθώ εδώ και χρόνια, εν συντομία έχω κάνει στην επαρχία 2 ανεπιτυχής εξωσωματικες κ τώρα τον Γενάρη έκανα επίσης ανεπιτυχής στο Γεν..... Λέω να πάω κ σφακ για φυσικούς, Στην τελευταία του Γενάρη με μικρές δόσης φαρμάκων έκανα 4 εκ των οποίων τα δύο πολύ καλά όπως μας είπαν, αλλά είναι κ ο παραγωντας ηλικία που παίζει μεγάλο ρόλο! Αν κάποια έχει εμπειρία από φυσικούς ας μου πει, έτσι για τα κουράγια!!!! Εσύ; Μπράβο σου βρε κορίτσι, Πολύ καλό τα πήγες, σου εύχομαι ολόψυχα, γρήγορα μια εγκυμοσύνη!!!! Τι ηλικία έχεις και έκανες τόσα ωάρια; (κ πάλι μπράβο σου)