Blossombaby

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  41
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

79 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Σε παρακαλώ αν θέλεις ενημέρωσέ μας πώς πήγε το ραντεβού σου με το γιατρό.
 2. Η αυχενική πότε είναι το νωρίτερο που μπορεί να γίνει αν γνωρίζεις?
 3. Λυπάμαι πολύ που το πέρασες αυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο. Είναι η αλήθεια ότι και εγώ κάτι τέτοια σενάρια τρέμω..περιμένω σε λίγες μέρες να κάνω έναν πρώτο υπέρηχο και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
 4. Συγχαρητήρια! Τι χαρά! Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη!!
 5. Σε ευχαριστω, είναι η αλήθεια ότι ακόμα την χοριακή παρακολουθούμε και είναι πολύ νωρίς αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά. Εγω για 2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά ήμουν πολύ χαλαρά στο σπίτι και μετά στην δουλειά όσο γινόταν με ηρεμία . Θα σου δώσει όμως τις σωστές οδηγίες και συμβουλές και ο γιατρός σου οπότε σίγουρα να τις ακολουθήσεις. Καλή επιτυχία και πάλι και καλή συνέχεια σε όλες μας!
 6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 18 μέρες μετά την ετ, 3500 χοριακή. Δεν καθησυχάζω και δεν παίρνω τίποτα σαν δεδομένο αλλά θα με βοηθούσε λίγο ψυχολογικά αν μπορούσαμε να δούμε κάτι. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα. Να σου πάνε όλα καλά τη Δευτέρα εύχομαι. Σε ευχαριστώ. Ίσως τότε να είναι νωρίς ακόμα για μένα. Τελικά το άγχος δεν θα μου φύγει ποτέ...
 7. Αντιγόνη είμαι λίγες μέρες πίσω σου. Εμείς ακόμα τη χοριακή παρακολουθούμε. Θυμάσαι μήπως πόσο ήταν η χοριακή σου περίπου όταν κάνατε τον υπέρηχο και μπορέσατε να δείτε κάτι? Εγώ λίγες μέρες μετά την ετ έπαθα μια μικρή υπερδιέγερση (παράξενο το ξέρω) και είμαι ακόμα πρησμένη. Το μόνο που μπορούσε να δει στον υπέρηχο πριν λίγες μέρες ήταν οι διογκωμένες μου ωοθήκες..
 8. Καλή αρχή και πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πάνω κάτω την ίδια κλινική εικόνα έχουμε και με αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και προσπάθειες αρκετών χρόνων μόνοι μας. Κάναμε την πρώτη μας εξωσωματική φέτος και εμείς με το μακρύ πρωτόκολλο. Με τα φάρμακα θα σε παρακολουθεί και γιατρός σου και θα σε ρυθμίζει ανάλογα οπότε μην ανησυχείς. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 1 μήνα, καταστολή, διέγερση και ετ στον ίδιο κύκλο. Και εμείς ξεκινήσαμε με αρκετό άγχος και στην αρχή τα έκανα όλα πολύ μηχανικά αλλά όταν αποφάσισα ότι θα εμπιστευτώ το γιατρό μας εντελώς στο κάθε βήμα για εμένα αυτή η σκέψη ήταν πολύ απελευθερωτική, έκανα ότι μας έλεγε και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό και κάπως οι μέρες πέρναγαν όλο και πιο γρήγορα.
 9. Λυπήθηκα πολύ που διάβασα για το εμβρυάκι σου, είναι πολύ δύσκολο, αλλά πραγματικά τα νέα με το κοριτσάκι σου που προχωράει και μεγαλώνει είναι τόσο αισιόδοξα και ωραία. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και πολύ πολύ δύναμη!
 10. Αχ σουπερ!!!! Τι ωραία νέα
 11. Κορίτσια ήθελα να σας πω για να χαρούμε όλες μαζί, πήραμε την πρώτη μας θετική χοριακή 168. 11 μέρες απο ετ βλαστοκύστες. Το ξέρω ότι είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος και είναι και η πρώτη μας εξωσωματική αλλά ποτέ δεν είχαμε φτάσει τόσο μακριά όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούμε. Κάνω το σταυρό μου Θεέ μου μακάρι να φτάσουμε όλες μας μέχρι το τέλος και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.
 12. Κορίτσια καλησπέρα. Δεν κρατήθηκα και έκανα σήμερα ένα τελευταίο τεστ που είχα, 8η μερα απο ετ βλαστοκύστες. Ήταν αχνό βέβαια (όχι και τόσο να σου βγουν τα μάτια αλλά αχνό). Ελπίζω να μην είναι από τα υπολλείματα της διέγερσης γιατί δεν έχω κι άλλο τεστ να κάνω αύριο να συγκρίνω.. ελπίζω μόνο να μη κλάψω με μαύρο δάκρυ πάλι το Σάββατο που θα κάνω χοριακή ..
 13. Η εμβρυομεταφορα ήταν στις 28/01 βλαστοκύστες 5 ημερών. Πονάω πολύ στο στήθος και η κοιλιά μου είναι απίστευτα πρησμένη και πολύ ευαίσθητη δε μπορώ να κουμπώσω τα παντελόνια μου κυριώς γιατί με πιάνουν κράμπες. Διάβασα ότι όλα αυτά είναι από τη προγεστερόνη οπότε δεν τα λαμβάνω πολύ υπόψη αλλα τα σκέφτομαι κι όλας. Δε με πειράζει βέβαια καλοδεχούμενα είναι όλα τα συμπτώματα θα περάσουν απλά γίνομαι λίγο ανυπόμονη τώρα .
 14. Μπράβο αχ πόσο χαίρομαι! Πραγματικά παίρνω θάρρος. Εγώ αναμονή μέχρι το Σάββατο και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Έχω και πολλά συμπτώματα από την προγεστερόνη που παίρνω και δε μπορώ να ηρεμήσω δε ξέρω τί να σκεφτώ.... πότε θα πρέπει να κάνεις υπέρηχο αν επιτρέπεται?