Evitheodorou

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  223
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

145 εμφανίσεις προφίλ
 1. τελικά πήρε άλλη τροπή ε..αντιμετώπισημη όμως οι γιατροί θα γνωρίζουν τι θα πρέπει να σου δώσουν από φάρμακα αντιβιωση κτλ για να μην βλάψούν το μωράκι..μην ανυσηχεις..εύχομαι όλα καλά να πάνε θα περάσει κ αυτο θα γίνει κ θα ξεμπερδευεις κ δεν θα το έχεις στο μυαλό σου.
 2. για να δούμε αχ με παιδεύει λίγο το μωράκι μου αλλά να είναι καλά κ χαλάλι του..
 3. καλά είμαι κ εγω..οι εξετάσεις δεν έχουν τελειώμο και όλο κάτι έχουμε κ κάθε μήνα..κατάλαβα και εγώ προσπαθώ όταν ξαπλωνω να νιωσω κάτι άλλα ακόμα τίποτα περιμένω λοιπόν..καλά αποτελέσματα να έχουμε κιόλας!!!
 4. Γειά σας κορίτσια Δέσποινα και Γωγω μαζί είμαστε στις εβδομάδες αλλά τι γίνεται εγώ δεν το έχω νιώσει το μωράκι εκτός αν δεν το έχω καταλάβει..τρέχω σήμερα κορίτσια απ το πρωι..εξετάσεις κάτι αλλά χαρτιά του πολιτικού και τρέχούμε απ το πρωι..
 5. και εμένα την τελευταία φορά ήταν 120 γραμμαρια που είδα το μωρακι14 Μαΐου.
 6. καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!όλα να πάνε καλά Υβόννη και να μας πεις καλά νέα!!!
 7. τι αγωνία κ αυτή..τουλάχιστον σήμερα το είδες το μωράκι σου κ σου έφυγε κάπως το ανγχος σου..τώρα αν θα αλλάξεις γιατρό είναι στα δικά σου κριτήρια εσύ ξέρεις εσύ αποφασίζεις οι γιατροί όμως πρέπει να μας καθησυχαζουν κ οχι να μας φορτώνουν κ αλλες αγωνιες να τους εμπιστεύομαστε..ίσως θεώρησε πιο σημαντικό το αλλό περιστατικό που κ θα ήταν φυσικά αλλά κ εσύ είχες τόσο καιρό και η γραμματέας τι να πω πρέπει να σέβεται όλα τα περιστατικά θα μπορούσε λίγο πιο μετά να σε βάλει η κάτι σε συνεννόηση με τον γιατρο όχι να φέρθει έτσι. όλα να πάνε καλά στον ποδολογο καλά νέα!!!
 8. μήπως έχει μαγνήσιο τίποτα απ αυτά που ήδη περνώ?τι να πω δεν ξερω..
 9. εσείς λέτε για τα βράκια εγώ που κόβω τα λάστιχα απ τα κολαν για να μου κάνουν αφήστε..να αγοράζω εγκυμοσυνης περιμένω τον Ιούνιο..
 10. καλημέρα κορίτσια υπομονή Γωγω το μπεμπέ θέλει να αργει λιγάκι.το έχει η μοίρα σου με τα ραντεβού πέρασε η ώρα θα πας όπου να ναι..εδώ βρέχει κορίτσια .μουντος ο καιρός..και εγω ποναω κατά διαστήματα στη κοιλια χαμηλά αλλά μαγνήσιο δεν μου δίνει θα μου δώσει ΑΡΓΌΤΕΡΑ δεν ξέρω..
 11. μακάρι να σε διαλέξούν Υβόννη και όλα να πάνε καλά!!σχετικά καλός έτσι κ έτσι ο καιρός φθινόπωρο μοιάζει χτες έβρεχε κιόλας..ναι οπότε μπορώ πάω κ τις βολτουλες μου☺
 12. τι συνέντευξη είχες? απ ότι θυμάμαι αύριο κάποιες κοπέλες πάνε για εξεταση εκτός αν κάνω λάθος όπως κ να έχει όσες έχουν αύριο η κοντά καλά αποτελέσματα κ όλα να πάνε καλά!!!
 13. λέμε να μη δίνουμε σημασία κάποιες φορές αλλά σε πνίγει το γιατί και το άδικο..κυρίως το ψέμα ήταν το άσχημο και η συμπεριφορά οκ αλλά μην ασχοληθείς παραπάνω καλά έκανες και το είπες κ το συζητήσες κάπως καλύτερα έτσι πιστεύω αν κ τόσα χρόνια θα την ξέρετε πια.καλά κάνατε κ πήγατε για καφεδάκι να ξεσκάσετε!!!δεν είναι ωραιο το σκεπτικό της κ ο τρόπος που το πέρασε σαν να μην υπολογίζει αλλά θα της το έδωσες να το καταλάβει κ άν όχι πρόσεχε εσύ απ την πλευρά σου όπως λες καλύτερα.
 14. εγώ έτσι όπως τα έχω σημειώσει κ τα βλεπω είναι 1ος μηνας:1,2,3,4 εβδομάδα.2 ος μήνας:5,6,7,8 εβδομάδα.3ος μηνας:9,10,11,12,13 εβδομάδα.4ος μηνας:14,15,16,17 εβδομάδα.5ος μηνας:18,19,20,21 εβδομάδα.6ος μηνας:22,23,24,25,26 εβδομαδα.7ος μήνας:27,28,29,30 εβδομάδα.8ος μήνας:31,32,33,34,35 εβδομάδα.και 9ος μήνας:36,37,38,39,40 εβδομάδα.κάποιοι μήνες υπολογίζονται με 4 εβδομάδες κ κάποιοι με 5.