Flolipop

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  202
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πιστεύω ότι αυτά σχετίζονται με την ωορρηξια που έγινε η που γίνεται ακόμα... είσαι σίγουρη ότι έγινε η ωορρηξια? Πάντως συμπτώματα περιόδου από τόσο νωρίς αποκλείεται. Επίσης και το ότι είσαι στεγνή δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Εγώ πάντα στεγνή ήμουν στις εγκυμοσύνες μου στην αρχή. Τα υγρά μετά την 6-7 εβδομάδα άρχιζαν. Καλή τύχη σου εύχομαι!
 2. Εγώ εννοώ τους κλασικούς πόνους περιόδου μέσης. Σαν αυτούς που είχα στον τοκετό , ηπιότερους βέβαια, νιώθω σαν να ανοίγει η μέση μου χαμηλά και ναι συνήθως εναλλάσσονται με πονούν στην μήτρα χαμηλά από μπροστά. Και σε μένα το αίμα, κόκκινο είχα, ήταν πάντα αποβολής. Ελάχιστο καφέ στο χαρτί είχα μόνο την τελευταία φορά που είχα θετικό τεστ την ημέρα που περίμενα περίοδο και τελικά ήμουν έγκυος (μετά από δέκα μέρες απέβαλα).
 3. Αφού κι εγώ πια εδώ και σχεδόν δυο χρόνια έχω μπει στη διαδικασία να παρατηρώ περισσότερο τον κύκλο μου, η περίοδος μου έρχεται σχεδόν πάντα όταν έχω βγάλει μέχρι και επτά ημέρες πριν σπυράκια στο πρόσωπο και σε ώμους - πλάτη (όχι πολλά), όταν έχω πονάκια περιόδου 18-20 μέρα που μετά φεύγουν κ εμφανίζονται λίγες ημέρες πριν την περίοδο, όταν δυο - τρεις μέρες πριν την έλευση της περιόδου υποχωρεί η ευαισθησία στο στήθος που υπάρχει από την ωορρηξία και μετά και φυσικά κάθε φορά που κάνω τεστ ακόμα και πριν την περίοδο, το οποίο είναι αρνητικό ( πάντα μα πάντα τα τεστ που έχω κάνει, αρνητικά η θετικά είναι απολύτως έγκυρα). Κάθε φορά που υπήρξα έγκυος βασίστηκα στην καθυστέρηση Μιας ημέρας γιατί ο κύκλος Μου είναι πολύ σταθερός και είχα πονάκια περιόδου μια η δυο ημέρες πριν το πολύ , καθώς και την ημέρα που περίμενα περίοδο, ελαφρύτερα όμως και ηπιότερα σε ένταση από τα συνήθη πονάκια. Τέλος δείκτης ότι θα αδιαθετήσω ( όπως και δείκτης επερχόμενης αποβολής δυστυχώς, για εμένα μιλώντας πάντοτε) είναι οι πόνοι περιόδου στην μέση.
 4. Καλημερα! Εγώ διαβάσει σε σελίδα συναφών θεμάτων κ το εξης “...Εάν όμως υπάρξει εγκυμοσύνη, περίπου 16 ημέρες μετά τη γονιμοποίηση (48 ώρες μετά την εμφύτευση) αρχίζει να εκκρίνεται η χοριακή γοναδοτροπίνη (η Β-χοριακή που μετράμε στο αίμα). Τα αυξανόμενα επίπεδα της χοριακής, συντηρούν το ωχρό σωμάτιο, το οποίο και συνεχίζει την υποστηρικτική για την εγκυμοσύνη λειτουργία του.“ επισης σε άλλη σελίδα έχω βρει το εξής “Η εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου γίνεται σε 6-12 μέρες μετά την ωορρηξία.”
 5. Αφού μένεις έγκυος γιατί χάνεις τις ελπίδες σου? Όλες εμείς που είχαμε απώλειες τον έχουμε αυτόν τον φόβο αλλά πρέπει να τον υπέρ νικήσουμε. Κ ‘γώ για τρίτο προσπαθώ κ κοντεύω τα 40. Εσυ ποσών ετών εισαι? Έχεις δυο αποβολές στο ιστορικό σου? Εγώ τρεις. Θα το παλέψουμε κι αυτό. Έτσι αισθανόμουν κ μετά τη δεύτερη αποβολή κ συνέχισα. Κ μετά την Τρίτη αποβολή συνεχίζω κ πάλι. Θα έρθει δεν θα γίνει το δικό του. Αφού σοβαρό πρόβλημα δεν έχουμε.
 6. Και θα πας για εξωσωματική βρε θηρίο ? Να σου πω εγώ μόνο αν δεν είχα παιδιά θα έμπαινα στη διαδικασία αυτή με φάρμακα κλπ. Αλλά αυτά είναι ξεκάθαρα προσωπικό θέμα... μην νομίζεις οι 13 μήνες δεν είναι κ πολύ, ποσό μάλλον που είχατε κ μικρόβιο. Εμείς προσπαθούμε δυο χρόνια κ είχαμε τρεις ατυχίες... αστα! Πιστεύω ότι θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες σας, μην απογοητεύεστε... μεγάλοι πάντως δεν είστε.
 7. Έλεγα μέχρι το καλοκαίρι φέτος... αλλά κ πέρυσι έτσι έλεγα κ να μια πάλι εδω! Φτάσαμε τόσο κοντά Εμιλλυ που το θελουμε πολύ πιστεύω, έτσι δεν είναι? Έχω πεισμώσει...
 8. Κι εγώ τα κλείνω σε κάνα τρίμηνο... αν το πετύχουμε, το πετύχαμε λοιπόν ! Καλή μας επιτυχια!
 9. Καλημερα... γιατί είσαι σκεπτική για το αν θα πρέπει να συνεχίσεις ? Εγώ καμία φορά σκέφτομαι τη διαφορά ηλικίας με τα αλλά παιδιά μου, καθώς κ ότι ίσως θα είμαι λίγο μεγάλη, αλλά μετά μου περνάει, χαχα!
 10. Είναι πολύ συχνό τις ημέρες της αναμενόμενης περιόδου να δεις καφέ η λίγο ροζ σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Είναι το αίμα από την εμφύτευση. Όχι δεν είναι κακό, ούτε ανησυχητικό.