Flolipop

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  832
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο σε κάθε εγκυμοσύνη δεν περνούσα καλά… είχα αναγούλες, ναυτία, εμετούς, με ενοχλούσαν οι μυρωδιές … στον τέταρτο μήνα φτιάχνει η κατάσταση, μην ανησυχείς! Τα καμαρώνω και τα τρία τα παιδάκια μου και αισθάνομαι κι εγώ πραγματικά φοβερά ευγνώμων! Θα μπαίνω να διαβάζω τα νέα σου.
 2. Μια χαρά είμαστε, 6 1/2 μηνών πλέον! Ο χρόνος κυλάει σαν νερό! Κοιτα μα ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου! Είναι από τις πιο όμορφες περιόδους…
 3. Όλα καλά θα πάνε! Ήταν να μην γίνει η αρχή!
 4. Ποσο χαρηκα @Ellidr μου που μόλις έμαθα τα ευχάριστα!!! Με το καλο το μωρό σου! Όλα τα καλά από καρδιάς σου εύχομαι κορίτσι μου! Και σε όλα τα κορίτσια εδώ.
 5. Φορούσα μάσκα, αλλα δυστυχώς κόλλησε και το μωρό… καλά είναι το μωρό δυο μερούλες είχε ως 38 ανα δέκα ώρες και είχε μπούκωμα κ λίγο βήχα. Είχε και παραπάνω γκρίνια επίσης. μπορεί να τα καταφέρετε και να την γλιτώσει το μπεμπακι σας. Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείς, μια ίωση που θα περάσει είναι. Έχεις εμβολιαστεί φανταζομαι.
 6. Περαστικά σου Βιολέτα! Εμένα έκανε πυρετο 37.8 δυο μέρες αφού νόσησα εγώ.
 7. Εγώ ταλαιπωρήθηκα… έντονη κόπωση και ισχυρό πονοκέφαλο.. το μωράκι το πέρασε με λίγο πυρετο, μπούκωμα κ λίγο βήχα. Δεν την γλυτωσαμε τελικά… να μου φιλησεις την μπεμπα σου.
 8. Γεια σας κορίτσια, να σας ζήσουν τα μωρά σας, να τα χαιρεστε! Εμείς είμαστε 4 μηνών και κάτι και τα πάμε καλά. Θηλάζει αποκλειστικά , κοιμάται το βράδυ με αρκετά ξυπνηματα για θηλασμό και πριν μια βδομάδα νοσήσαμε όλοι από COVID… @depifish μου διαβάζω όταν προλαβαίνω τα νέα σας… πως πέρασε ο καιρός δεν το πιστεύω ακόμα…
 9. Με το καλο κορίτσι μου! Μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικο! Έχω πολύ πρόσφατη εμπειρία, γέννησα το Νοέμβριο και στην αρχή μου συνέβαιναν ακριβώς τα ιδια πράγματα… μια πρηζόταν το στήθος και πονούσε μια ξεπρηζοταν και απογοητευόμουν …. Όμως όλα ήταν καλά! Όλα θα είναι τέλεια με το μωράκι σου είμαι σιγουρη!
 10. Περαστικά σε όλους σας εύχομαι! Την ίδια ίωση αποκλείεται να την ξαναμεταδωσετε μεταξύ σας. Αφού νοσήσατε και οι τρεις θα έχετε ήδη αντισώματα.
 11. Και στις τρεις εγκυμοσύνες μου από την 32η εβδομάδα και μετά πήγαινα για υπερηχογραφικο έλεγχο μια φορά τις 10 ημέρες περίπου. Αμνιοπαρακέντηση έκανα μόνο στην Τρίτη κύηση από δίκη μου επιλογή λόγω ηλικίας. Στις δυο πρώτες δεν έκανα κάτι γιατί ήμουν κάτω των 33 ετών και δεν μου είχε ζητηθεί από τους γιατρούς.
 12. Γέννησα 40 εβδομάδων με φυσιολογικό τοκετό και τις τρεις φορές. Το πρώτο μου παιδί είχε φτάσει στην 3η εκατοστιαία θέση και γεννήθηκε 2.500 κιλά υγιέστατο. Δεν υπήρχε κάποια παθολογία στην κύηση μου. Επίσης μετά την γέννηση σταδιακά ανέβηκε στις καμπύλες δηλαδή από το 3% στο 25%.
 13. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Η εκατοστιαία θεση του μωρού ήταν 1,3 η 13; Κι εμένα και τα τρία μου παιδιά ήταν χαμηλά στις μετρήσεις του βάρους και ειδικά της περιφέρειας Της κοιλιάς , αλλά τελικά έτσι είναι η σωματομετρια τους, το σκαρί τους δηλαδή. Και τα τρία είναι υγιέστατα. Με το καλο εύχομαι
 14. Το μόνο σίγουρο στην αρχή της εγκυμοσύνης είναι οι πόνοι περιόδου! Και στις τρεις εγκυμοσύνες μου είχα, όπως και οι περισσότερες έγκυες ! ΕυχομαΙ να πάνε όλα όπως τα θες!
 15. Είναι πολυ καλές και οι πάνες του μωρού και το βάρος! Συνεχίστε έτσι!