Konna!

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  122
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

192 εμφανίσεις προφίλ
 1. @Καντι και @alexandra82 σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! όσο είχατε το σπιραλ δεν μπορούσατε να κάνετε προσπάθειες σωστά? Γμτ οι μισοί γιατροί που ρώτησα είναι θετικοί και οι άλλοι μισοί είναι αρνητικοί.. μάλιστα ο ένας μου είπε ότι ο οργανισμός το αντιλαμβάνεται σαν ξένο σώμα και κάνει φλεγμονές. Ο ίδιος βεβαία μου είπε ότι αν πάρω ωάρια 25χρονης μπορεί να δουλέψει το λεπτό ενδομήτριο που έχω και ας βγάζω καλά ωάρια, δλδ μάλλον με κοροιδεύει..
 2. Να κάνω και εγώ μία ερώτηση? έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να της βρουν συμφύσεις και με τη λύση των συμφύσεων να της βάλουν σπιράλ για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να μην δημιουργηθούν ξανά?
 3. Ξέρεις γιατί? γιατί είναι στον κόσμο τους! χαχαχαχα μπορεί να βγούμε από ραντεβού και εγώ να είμαι έτοιμη να βγάλω τα κλάματα και εκείνος να μου λέει "Καλά μας τα είπε"....ότι ναναι!
 4. Συγνώμη εσύ δεν προετοιμάζεσαι για ετ? Να σκέφτεσαι ότι αυτή θα πετύχει και όχι για άλλες προσπάθειες!
 5. ρώτησα σήμερα και μου είπαν ναι και ότι υπάρχουν γεννήσεις παιδιών που έχουν προκύψει από κατεψυγμένες βλαστοκύστες που τις ξεπάγωσαν, έκαναν έλεγχο και τις ξαναπάγωσαν. πάντα όμως προτιμούν να γίνεται σε φρέσκιες. Ελπίζω να σε κάλυψα!
 6. Εμένα μου το έκανε στην τελευταία ετ αλλά βλέπω ότι αρκετά κέντρα το κάνουν. Αλλά πριν, αλλά την ημέρα της ετ ακόμα και τις επόμενες ημέρες της ετ. Κατάλαβα ότι συνηθίζεται στις ετ κατεψυγμένων εμβρύων. καταλαβαίνω ότι βάζει τον οργανισμό να λειτουργεί σαν να είσαι έγκυος. Καλή επιτυχία!!
 7. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά, 3 φορές έχω μείνει έγκυος και τις 3 ήμουν 100% σίγουρη ότι θα αδιαθετούσα και κάθε φορά που πονούσε η κοιλιά μου ή η μέση μου έριχνα ένα κλάμα και όταν έβγανε θετικό ο άντρας μου ήταν έτοιμοσς να με σκοτώσει. Την τελευταία φορά που έμεινα έγκυος ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω που έκανα τεστ αφού είχα καθυστέρηση 3 μέρες μόνο και μόνο για να δω το αρνητικό και να καπνίσω... τόσο βούρλο
 8. καλέ τι να κόψεις? τα φάρκακα? Μην τολμήσεις! κάνε λίγο ακόμα υπομονή!
 9. μήπως τις έχεις κάνει σε διαφορετικά εργαστήρια? Ψυχραιμία, πολλές κοπέλες δεν είχαν διπλασιασμούς και τελικά προχώρησε κανονικά η εγκυμοσύνη τους. όλα καλά θα πάνε και σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια
 10. @Emyliaδεν πειράζει να πεις και ψέματα! όλες το έχουμε κάνει! τώρα έχει σημασία η προσπάθεια που θα κάνεις. για ηρεμιστικό δεν το έχω ξανακούσει... Δεν ξέρω αν κάνεις δουλειά γραφείου ή όχι, αλλά γενικότερα να ξεκουράζεσαι μετά την ετ.
 11. Πρωί για να είσαι και νηστική. και καλό θα είναι να έχεις κάποιον μαζί σου για να φύγεις. κοίτα εγώ έχω κάνει αρκετές ωοληψίες, σε όλες ήμουν τέλεια μετά ακόμα και να πάω στην εργασία μου, αλλά στην τελευταία βγήκα πολύ ζαλισμένη.. γενικότερα όλη η διαδικασία είναι αρκετά αγχωτική, προσπάθησε να βρεις κάποιο τρόπο να τα βολέψεις με την εργασία σου, για να μην έχεις και αυτό στο μυαλό σου. Καλή επιτυχία!
 12. Προσπάθησα προχτές να σου στείλω ένα video με μια κυρία που περιγράφει ακριβώς όλα αυτά που σκεφτόμαστε καο περνάμε
 13. θα το νιώσεις και εσύ πότε ξεκινάνε οι ημέρες που δεν θα νιώθεις καλά να κάνεις γυμναστική. θεωρώ ότι το πρωτόκολλο των 150 είναι το καλύτερο. εγώ με αυτό είχα τα καλύτερα αποτελέσματα! καλή σου επιτυχία
 14. Στον φυσικό τροποποιημένο (150 μονάδες), με άφηνε να πηγανίνω μέχρι λίγες ημέρες πριν την ωοληψία, εκεί που έβλεπε ότι είχαν μεγαλώσει και δεν ήθελε και να πιέζονται οι ωοθήκες αλλά και τα ωοθηλάκια. τις πρώτες μέρες της διέγερσης πήγαινα κανονικά. το ίδιο και μετά την ωοληψία., για 1 εβδομάδα αποχή από γυμναστική.
 15. Μην σε αγχώνει καθόλου και εγώ δεν ακούω τα μπάσα, το ροχαλητό του άντρα μου το ακούω κανονικότατα. Τα πάντα, ακούω αν δεν μου το είχε πει ο ωρλ δεν θα το γνώριζα δεν θα έχει Κανένα θέμα Ακοής