Irida Mundo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  175
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

661 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εμένα ο Χην.. ήταν ο μόνος που μου είχε βρει αδενομύωση. Μου είπε σου το λέω μόνο πληροφοριακά δε μας εμποδίζει σε τίποτα, δεν κάνουμε τίποτα. Αυτό ακριβώς, ότι δεν του δίνουν σημασία.
 2. Μου είπαν πως μόνο οι μισθωτοί δικαιούνται.. μα πληρώνουμε κι εμείς ασφάλιση δεν καταλαβαίνω. Πήρα και στον ΕΟΠΠΥ και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν και να πάρω στην περιφερειακή διεύθυνση μήπως ξέρουν. Γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποια κοπέλα από εδω γνωρίζει;
 3. Κορίτσια καλησπέρα Να ρωτήσω κάτι; Γνωρίζετε εαν ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται το επίδομα εξωσωματικής; Γιατί πήρα τώρα στον ΕΦΚΑ και μου λένε ότι μόνο μισθωτοί το δικαιούνται..
 4. Κορίτσια, χαρίζω δυο κουτιά Gonal 900 μονάδες. Η μια δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, έχει τις 900 μονάδες και η άλλη έχει 700 μονάδες και ανοίχτηκε 10/01/22. Λήγουν 01/2023. Όποια κοπέλα τις χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα.
 5. Συγχαρητήρια, τέλεια η χοριακή!!! Όλα καλά να πάνε!!!
 6. Ναι μπορούμε και ψηλά στα πόδια ή πίσω δεξια και αριστερά από τη μέση που έχουμε το παχάκι.. Πάντως εμένα με έτσουζε όταν πχ την ένεση την έκανα κοντά σε καμια φλέβα γι'αυτό και μετά πρόσεχα πάρα πολύ σε ποιο σημείο την κάνω. Μήπως έπαθες κάτι παρόμοιο? Γιατί η ινοχεπ δεν τσούζει συνήθως. Μήπως βάζεις γρήγορα το υγρό? Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
 7. Είχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα με τις ινοχεπ, καμια φορά δεν τρυπούσαν και αναγκαζόμουν να τρυπηθώ 2 και 3 φορές.. είχα ρωτήσει και τον αιματολόγο και μου είπε ότι όντως κοιτάει η εταιρία να το φτιάξει το θέμα με τη βελόνα της ινοχεπ.. Η μαία με βοήθησε που μου είπε να απλώνω το δέρμα προτού τις κάνω παρά να το σηκώνω ψηλά και να τρυπάω. Επίσης να τις κάνω κάθετα και όχι πλάγια. Ελπίζω να σε βοηθήσουν αυτά.. Α και τις έκανα λίγο πιο έξω, δηλαδή όσο πιο μακριά από τον αφαλό μπορούσα.
 8. Κορίτσια μου, έχω ένα ραντεβού στο Έλενα με την αντικαταστάτρια της Τσεκ, την επόμενη Πέμπτη 9 το πρωί αλλά δε θα το χρειαστώ τελικά. Αν το θέλει κάποια κοπέλα ας μου στείλει μήνυμα να της το μεταβιβάσω.
 9. Αχ έχεις πολύ δίκαιο, εγω μάλλον μπερδεύτηκα γιατί εμείς είχαμε κάνει ετ στο καπάκι μετά από ωοληψία και εκεί μας έδωσαν πλήρη αναφορά όλων των εμβρύων κ φωτος. Μας έδωσαν φώτος μετά ξανά πριν τη 2η ετ που κάναμε από κατεψυγμένα.
 10. Ο άντρας μου πάντως που ρώτησε τον Ασβ εαν βλαστοκύστες από 1% φυσιολογικές μορφές έχουν δυναμική του είπε βέβαια έχουν. Ένας γυναικολόγος που εμπιστεύομαι πολύ όμως μου είπε το θέμα δεν είναι μόνο να γίνουν βλαστοκύστες αλλά και να έχουν δυναμική να φτάσουν σε τελειόμηνη κύηση. Δεν ξέρω τι ισχύει να σου πω την αλήθεια. Σημασία έχει ότι έχεις 3 βλαστοκύστες αυτή την στιγμή, αυτό μην το ακυρώνεις. Ας σε πουν απαισιόδοξη ή περίεργη ή ότι άλλο θέλουν, δικό σου θέμα είναι και έχεις κάθε δικαίωμα να γνωρίζεις πως πάει η διαδικασία. Δεν τους ρωτάς και τίποτα τρελό δηλαδή τι να πω.. τα βασικά ρωτάς. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί κι εγω όταν ήμουν μες το πρόβλημα δε ρώτησα όσα θα ήθελα. Στο λέω όμως ακριβώς γι'αυτό γιατί ήταν λάθος μου που δε ρώτησα περισσότερα. Τώρα αυτό με το τί θα γινόταν με άλλο γιατρό δεν το ξέρεις.. ίσως σας έβαζε να δώσετε 2ο και 3ο δείγμα σπέρματος εαν έβλεπαν ότι το πρώτο δεν ήταν καλό.
 11. Ε ναι αυτό ακριβώς είπα κι εγω.. γι'αυτό δεν πάμε στον Λυμπ γιατί έχει αυστηρά κριτήρια?? Τί να σου πω ειλικρινά ο καθένας λέει το δικό του.. Ρωτήσατε τον Ασβ να σας πει τη γνώμη του για το 0%? Και το αν έχουν δυναμική οι βλαστοκύστες αυτές? Μήπως ήταν κακό το δείγμα ρε γμτ και έπρεπε να δώσει και δεύτερο ο άντρας σου? Εντύπωση μου κάνει. Επίσης έχεις πάει εκεί με τον γυναικολόγο σου.. δεν μπορεί δηλ να τους πει τίποτα ρε συ; Εμένα με κάλεσαν κατευθείαν από το εμβρυολογικό όταν γονιμοποιήθηκαν τα έμβρυα. Τώρα που το θυμάμαι δε με καλούσαν και γκρίνιαξα στη μαία και τελικά τους είπε και με κάλεσαν. Τι θα πει δε θέλουν να μιλήσεις με το εμβρυολογικό.. να το απαιτήσεις. Να ζητήσεις να σου εξηγήσουν. Ρε συ αποκλείεται να μη σου δώσουν την αναφορά.. εμάς μας την έδωσαν και ζήτησαν να την υπογράψουμε και οι δυο μας από κάτω. Και ότι συμφωνούμε δηλ να προχωρήσουμε σε κατάψυξη των 2 και σε ετ των άλλων δυο. Μήπως θα σου τη δώσουν αργότερα. Αποκλείεται να σε προχωρήσουν έτσι. Γνώμη πήραμε από αλλού όταν φύγαμε από το γιατρό που ήμασταν και από το κέντρο. Δείξαμε την αναφορά και τις φωτογραφίες των εμβρύων (σου έδωσαν τουλάχιστον φωτο?).
 12. Καθόλου υπερβολική δεν είσαι και λυπάμαι πραγματικά που το περνάς όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνω όμως.. με 0% φυσιολογικές μορφές τί σπέρμα διάλεξαν για μικρογονιμοποίηση? Ευτυχώς να λες που έχεις 3 βλαστοκύστες αν είναι έτσι. Σίγουρα το κάθε κέντρο έχει τα δικά του κριτήρια, δηλ εμας το Ιασώ μας έβγαζε 4% φυσιολογικές μορφές, το Μητέρα 3% και τώρα στον Λυμπερόπουλο κ με αντιοξειδωτικά φουλ 3 μήνες μας βγήκε 1%. Ο ουρολόγος που ανέφερες το σχολίασε μάλιστα ως "ο Λυμπερ έχει πολύ αυστηρά κριτήρια" και να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και οτι δε μας ενδιαφέρει το 1%. Και βιταμίνες που ζητήσαμε να πάρουμε εξτρά είπε δε χρειάζεται, βέβαια παίρνουμε μήπως και. Εμάς στο Μητέρα πάντως μας πήρε το εμβρυολογικό τηλέφωνο όταν γονιμοποιήθηκαν τα έμβρυα να μας πουν πόσα ήταν και όταν έγιναν βλαστοκύστες αλλά τους είδαμε και από κοντά και μας μίλησαν αναλυτικά όταν κάναμε ετ από κατεψυγμένα για να μας πουν πώς πήγαιναν τα έμβρυα. Κι εμας μας είχαν πει στο Μητέρα ότι τα 3 ήταν καλά και το ένα μέτριο. Όταν είχα πάει για δεύτερη γνώμη αλλού μου είπαν το 4ο δεν έπρεπε ποτέ να μεταφερθεί και ότι δεν ήταν καθόλου καλό. Να το ζητήσεις εσυ να μιλήσεις με το εμβρυολογικό και να τους ρωτήσεις ότι θέλεις, μη φοβάσαι. Τόσα χρήματα τους δίνεις. Να σε ρωτήσω, δε σου έδωσαν αυτή την αναφορά που δίνουν στο Μητέρα με το πως προχώρησαν τα έμβρυα ανα ημέρα; Γιατί εκεί μπορείς να δεις πόσα κύτταρα είχαν ανα ημέρα κλπ. Αν δε σου έδωσαν εννοείται να τη ζητήσεις. Ψυχραιμία πάντως κορίτσι μου, σημασία έχει ότι έχεις 3 βλαστοκύστες. Τώρα το τί δυναμική έχουν αυτές οι βλαστοκύστες θα φανεί.. σου εύχομαι από την καρδιά μου να είναι μέσα σε αυτές το παιδάκι σας