Mareva

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  624
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θα μπορούσε! Σου εύχομαι να δεις 2 εμβρυακια!!!
 2. Κ μένα μου αρέσουν! Βάλε κάτι ανάμεσα.. Η συγκοιμηση εφόσον γίνεται με ασφαλή τρόπο μόνο καλό κανει
 3. Δε ζητάς πολλά, ζητάνε πολλά οι απαιτήσεις της καθημερινότητας... Σήμερα πχ, ταισα τη μικρή κ σκεφτόμουν αντε να τελειώσει για να κάτσει κ κ μεγάλος να φαει. Συνήθως τα βάζω ταυτόχρονα αλλά επειδή έλειπα ήθελα να τελειωνω ένα ένα...
 4. Κορίτσια τι κανετε; Σήμερα η μικρή μου ήταν ψιλοκακοφαγη... μου λεγε η μάνα μου ότι μικρή κ γω ζούσα με τον αέρα κ είναι βάσανο.. τώρα το βιώνω εν μέρει κ βλέπω ότι όντως είναι βάσανο! Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα ναι μια καλύτερη μέρα!
 5. Θα ρθω κ γω για τα προφιτερολ
 6. Το πίνει ευχάριστα! Θα σου πω μόνο ότι όταν αποθηλασα , το μωρό δεν ήθελε να πιει το γάλα που είχα ξεκινήσει να δίνω.. (εδώ να πω ότι το ξενο που έπινε , το 24ωρο ήταν από 20-100 ml συνολικά... ). Φτάσαμε σε σημείο να πίνει 275ml ( ! ) όλο το 24ωρο με το ζόρι κ δεν είχαμε ξεκινήσει στερεές. Τώρα τρώει τα γεύματα της κ έχει αρχίσει κ αυξάνει κ το γάλα... για σήμερα φτάσαμε τα 475!
 7. Είμαστε 5,5 Προχθές δοκίμασε μοσχάρι, δεν τρελάθηκε αλλά το φαγε. Στα φρουτα πάμε ωραία της αρέσουν. Κ επιτέλους, αλλάξαμε γάλα κ πίνει περισσότερο. Κατσικισιο βιολογικό της frezylac.
 8. Κ εμείς πια από όλα τρώμε! Απλά με το γάλα, θα ξαναμιλήσω με τον παιδίατρο, γιατί η μικρή που πριγκίπισσα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ! Από ατμομαγειρα εγώ χρησιμοποιώ της τεφαλ , ένα όχι βρεφικο. Τα κάνει τέλεια! Πω πω τι λαχτάρα.. Ναι εμένα μου πνιγοταν τον πρώτο καιρό με τα σάλια της... έτσι αποχασα τον ύπνο μου να την κοιτάω κάθε τρεις κ λίγο...
 9. Τι να πω ότι δε σε καταλαβαίνω;; σε καταλαβαίνω! Τουλάχιστον τρώει η μικρή μου, κάτι είναι και αυτό!
 10. Καλησπέρα! Ζω με το μωρό μια κατάσταση, μα μια κατάσταση... θηλασαμε μέχρι τον 4ο. Τώρα ένα ολόκληρο μήνα μισεί το ξενο γαλα. Εισάγαμε κ στερεές κ το απομισησε. Τρώει φρουτα, τρώει λαχανικά, τρώει ρυζαλευρο κ να το ζόρι 300ml τη μέρα.. σήμερα δεν τα πιάσαμε ούτε τα 300... Άλλαξα κ γάλα... τίποτα!
 11. Συγχαρητήρια! Επειδή είναι φυσιολογική η σύλληψη κ δεν είσαι σίγουρη ακριβώς πόσο έγκυος είσαι, νομίζω ότι είναι μια χαρά!!!
 12. Φίλη μου να μας ζήσουν τα ζουζούνια. Φοβάσαι ε; κ η δικιά μου τούτου τούτου σαν το ρολόι γυρίσει... τη φοβάμαι κ γω...
 13. Έχω μια μικρή ζουζούνια που μας έχει τρελάνει, αγαπάει τα φρούτα κ τα λαχανικά, μισεί το γάλα της, γελάει συνέχεια, κοιμάται τα βράδια κ είναι φτου μην το ματιάσω ήσυχη ήσυχη! Είχα μπλοκάρει τους κωδικούς κ δε μπορούσα να μπω πάρα μόνο να διαβάζω! Περιμένω νέα σας, για τα μπεμπακια σας! Υπομονή, τα άλματα δεν ξέρεις πως μπορεί να τους βγουν.. αγκαλίτσα, θηλασμός κ όλα θα περάσουν!
 14. Mareva

  ΝΤΑΝΤΆΔΕΣ!!

  Έχεις κ τα δικια σου για τις ασθένειες. Η νύφη μου έβλεπε με 5 κ 6 ευρώ την ώρα.
 15. Mareva

  ΝΤΑΝΤΆΔΕΣ!!

  Ιδανικό σενάριο θα ναι αν καταφέρεις να βρεις κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεις κ να εξυπηρετηθείς, αν κ ακριβώς τα ίδια θέλει η νύφη μου κ ψάχνει μήνες τώρα... Σου εύχομαι ότι καλύτερο! Παρεμπιπτόντως... η νύφη μου κατέληξε στη λύση του βρεφικού σταθμού.