Mareva

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  651
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Γεια σας! Πως ειστε μαμάδες?Σήμερα εμεις τσακισαμε τα πράσινα φασολάκια μας. Τρώμε καλύτερα πια
 2. Κορίτσια αν κ καθυστερημένα, καλή χρονιά!! Εύχομαι όμορφα πράγματα να επιφυλάσσει η χρονιά αυτή για τις οικογένειες σας κ τα παιδακια σας!!
 3. Για το γιο μου : κάθισμα αυγό. Κάθισμα ως 25 κιλά. Δεύτερο τέτοιο για το αμάξι της μάνας μου. Τρίτο τέτοιο για το αμάξι του πατέρα του. Μπουστερ για το αμάξι μου. Μπουστερ για το αμάξι του άντρα μου... αυτή ήταν η πορεία των καθισμάτων. Συνολο: 6 Τώρα για τη μικρη είμαι ακόμη στο αυγό...
 4. Τα 200 μην τα πεις ούτε του παπά!!! Άριστα είναι!!!!!
 5. Αχ όταν έκοψα το θηλασμό στον πρωτο, αυτό δέχτηκε το σκονογαλο. Αυτή όταν έκανα το ίδιο δεν το ήθελε κ έτσι καταλήξαμε 3 μήνες ασιτίας. Μέχρι που της άρεσε το κατσικισιο σε σκόνη κ ακόμη αυτό πινει
 6. Τώρα πια άσε τις αποστειρωσεις... ναι σε θερμοκρασία δωματίου.
 7. Ναι καλύτερα να μη δώσεις κυρομπογιες από τώρα μην αρχίσει κ τις βάζει στο στομα... εμένα παίζει με τα μαλακα παιχνίδια της βιβλία είναι συνήθως κ με κύβους κ τριγωνακια από τη γνωστή παιχνίδι εταιρεία.
 8. Εμείς στις 12 γινόμαστε 9 μηνων! Δεν πειράζει, έχω τη φαφουτεξ μου κ είναι μια γλυκα χα χα χα
 9. Ευχαριστούμε. Ξέρω την αγωνία σας, το άγχος, το φόβο αλλα κ την ελπίδα σας... συγκινημένη σας γράφω, ότι όλα θα πάνε καλά! Το ξέρω, όπως παρόλο που είχα αμέτρητες δυσκολίες, πήγαν για εμένα κ πολλές φίλες μου!
 10. Έχω μια μικρή 8,5 μηνων! Σας εύχομαι ολόψυχα να χετε γρήγορα τα μικρά σας θαύματα αγκαλιά!
 11. Ο μεγάλος είχε τα 2 πρώτα τα κουνελοδοντα από 4,5! Ε δε βαριέσαι, εγώ λέω οπότε είναι. Εξάλλου αλεσμένα της δίνω, σε 2 μήνες θα πάω στα πατημένα κ μετά στα κανονικά. Ελπίζω να χει τότε έστω ένα.. για το ΖΗΤΩ!!!!
 12. Γειά σας φίλες, Εμείς βρε κορίτσια δεν έχουμε δόντια! Από λεξούλες πάμε πολύ καλά, τα τα τα, ντα ντα ντα και θηφφγφγξκγφδγδφγξξννωφ
 13. Καλή επιτυχία κορίτσια! Πριν αρκετούς μήνες κ γω μοιραζομουν την ίδια αγωνία, σε αυτήν την σελίδα... εύχομαι να δείτε τις πιο μαγικές χοριακες!!!!!
 14. Κορίτσι συνοπτικά 2 λεξεις: μιλάς στο σχολείο κ εξηγείς ότι αφού δε επιμελούνται κ κάνουν τα στραβά μάτια ή δεν έχουν αντιληψη άρα είναι ανίκανοι να βοηθήσουν θα μιλήσεις με πρωτοβάθμια θα στείλεις επιστολές θα βρεις δικηγόρο . Κ κάντε το πράξη. Σίγουρα για τον κ@λο τους όλοι θα δεις, θα δώσουν λύση. Καλύτερα να σε φοβούνται πάρα να φοβάται το δικό σου παιδί. Λύσε το τωρα γιατί θα κακοπερασει στο Γυμνάσιο κ δεν είναι μακριά αυτή η εποχή. Υποσημείωση: είμαι μαμά ενός 7 χρόνου παιδιού που ένας από τους λόγους που έστειλα το παιδί μου σε ιδιωτικά σχολεία έως τώρα, είναι το μπουλινγκ κ το κακό δυστυχώς υλικό που απαρτίζουν τα σχολεία μας. Και ναι δεν είναι το δικό μου παιδί κανένας βασιλιάς, όμως δε βρίζει, δε χτυπάει, δεν κοροϊδεύει, δεν είναι άγριο κ κακόβουλο . Για να μην τσακωνομαι όλη την ωρα έχω προβεί στην ένταξη του σε ένα πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον. Ένα πραγματικό σχολικο περιβάλλον όπως θα πρεπε να είναι όλα.
 15. Κ τώρα τόσους μήνες μετα έχουμε τα υπέροχα μωράκια μας, υπερνικησαμε δυσκολίες κ να μαστε εδώ πάλι! Τώρα μιλάμε για κρεμες κ κατορθώματα!!! Γερά να ναι τα μικρά μας!!