Fifo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  17
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Όχι αλλά έχω σκοπό να τον ρωτήσω μήπως χρειάζεται να κάνω. Βέβαια ξέρω πώς θα μου πει να ηρεμήσω Κ να σταματήσω να ψάχνομαι. Τα κλασσικά δηλ.
 2. Εγώ έχω μονοκερη μήτρα με συμφυσεις που τις έχει καθαρίσει βέβαια Κ μου διόρθωσε το ενδομήτριο οπότε μπορεί να είναι Κ αυτό. Επίσης μπορεί κ τα έμβρυα. Κανείς δεν ξέρει. Μου είχε δώσει 50% επιτυχία. Οπότε είναι ζαριά. Όσες πιο πολλές φορές κάνουμε τόσο πιο πιθανό είναι. Πραγματικά σου εύχομαι να είναι αυτή η τυχερή σου ζαριά!
 3. Στο εύχομαι να κάνεις δίδυμακια ζουμπουρλουδικα! Εγώ τελείωσα την πρώτη ετ Κ περιμένω Σεπτέμβριο να ξαναρχίσω με βλαστοκυστες που δεν ξέρω πότε θα μαζέψω.
 4. Σού εύχομαι με όλη μου την ψυχή να είσαι. Από ότι διάβασα έχουμε Κ τον ίδιο γιατρό.
 5. Ναι εγώ το έλεγα ένα στάδιο πριν τη μέθη. Χαχαχα
 6. Ναι η ζαλαδονυστα με έπιανε συνήθως 2 με 3 ώρες μετά τη λήψη.
 7. Εκτός από κακιασμενη είναι κ άσχετη πες της. Το να κατεβάζεις 20 ωάρια με τη μια Δεν είναι καλό όσον αφορά την ποιότητα.
 8. Δεν είναι βαρύ αυτό που έκανες. Ένιωσες προδοσία για αυτό λειτούργησες έτσι Κ καλά έκανες. Επειδή είμαι κ εγώ πολύ πληγωμένη από παρόμοιες συμπεριφορές, αποφάσισα πλέον να δίνω μονο σε άτομα που μου το βγάζουν αβίαστα, χωρίς προσδοκίες να πάρω κάτι πίσω, απλά γιατί νιώθω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Το αν μου γυρίσει πίσω δεν είναι στον έλεγχο μου Κ είναι δικό τους θέμα. Συνήθως το καλό που κάνουμε γυρίζει αλλά όχι απαραίτητα από τον ίδιο άνθρωπο.
 9. Καλά με τους γονείς είναι άλλη περίπτωση. Και εμένα μου λέει για όποια ακούσει που τα κατάφερε με λεπτομέρειες, μετά μου λέει και τι τα θέλεις τα παιδιά να ταλαιπωρείσαι. Μετά μου λέει θα τα καταφέρετε το πιστεύω και στο τέλος ότι πάντα μπορώ να υιοθετήσω. Με αυτά απλά γελάω. Το μόνο που με ενοχλεί Κ για αυτό έχω σταματήσει να της λέω και το παραμικρό είναι ότι επειδή φοβάται για τα φάρμακα Κ τις ορμόνες με επηρεάζει πάρα πολύ Κ με κάνει χειρότερα. Οπότε πλέον τίποτα Κ εκεί.
 10. Σάμπως ξέρω Κ εγώ νομίζεις! Όπως το λες Κ ο Θεός βοηθός Ήθελα να σας ρωτήσω μετά από πόσες μέρες από εμβρυομεταφορα σας ήρθε περίοδος? Εγώ σταμάτησα τα ultro και cyclacur την Τρίτη Κ ακόμα τίποτα.
 11. Γιατί μου είπε ο γιατρός να βάλουμε 5ης ημέρας πλέον αφού με αυτά της 3ης απετυχε
 12. Καλώς σας βρήκα! Έχω 3 3ης ημέρας Κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν να πάνε 5ης. Μίλησα πριν με την εμβρυολογο Κ μου είπε υπάρχει 90% πιθανότητα επιβίωσης από την αποψυξη Κ μετά 40% να γίνουν βλαστοκυστες. Οπότε είναι θέμα στατιστικής Κ τύχης. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο πλέον.
 13. Αυτό που δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν είναι το πιο εκνευριστικό! Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν! Όποιος νοιάζεται Κ οντως δεν ξέρει ρωτάει κάποιον ειδικό στην τελική για το πώς να συμπεριφερθεί σωστά. Εντωμεταξύ τα λέω για να τα ακούω Κ εγώ.
 14. Σ ευχαριστώ πολύ νεφέλη! Ναι θα τα γράφω εδώ γιατί μόνο όποιος το βιώνει καταλαβαίνει.
 15. Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Σας διαβάζω τόσο καιρό σιωπηλά κ δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα ένιωσα την ανάγκη να πω Κ εγώ τη δική μου ιστορία. Από 20 χρονών πίστευα ότι θα δυσκολευτω να μείνω έγκυος λόγω ολιγομηνορροιας αποτέλεσμα ενός σοβαρού τροχαίου. Παρολαυτα στα 35 μένω έγκυος φυσιολογικά, οπότε λέω κοπελιά πάλι τζάμπα αγχωνοσουν. Η χαρά κράτησε 6 εβδομάδες καθώς το έμβρυο παλινδρομησε κ από τότε άρχισε ο δικός μου αγώνας. Μετά από δική μου πίεση πειθω τον τότε γιατρό μου για υστεροσκοπηση. Ακόμα δεν θα ξεχάσω στην ενημέρωση που μου είπε ότι τόσες πολλές συμφυσεις δεν έχει ξαναδεί, απορεί πως έμεινα έγκυος, έχω ελάχιστες πιθανότητες τεκνοποίησης κ είναι σίγουρα από το τροχαίο κ όχι από την αποξεση. Μετά το αρχικό σοκ, γύρισα σε αρκετούς γιατρούς μέχρι να καταλήξω στον τωρινό μου. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 4 υστεροσκοπησεις όπου καθαρίστηκαν οι συμφυσεις κ διαπιστώθηκε ότι η μήτρα μου είναι μονοκερη. Η εξωσωματική είναι ο πιο ασφαλής τρόπος καθώς επαφές μπορούμε μόνο με προφύλαξη λόγω κινδύνου μολύνσεων. Εδώ Κ ένα χρόνο προσπαθώ να μαζέψω ωαρια. Το βραχύ δεν δούλεψε σε μένα. Κατάφερα με το μακρύ να μαζέψω 6 έμβρυα 3ης ημέρας. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα την πρώτη αρνητική χοριακη. Την επόμενη φορά θα προχωρήσουμε με βλαστοκυστες Κ ούτε που ξέρω πότε θα καταφέρω να τις μαζέψω. Αυτά τα δύο χρόνια η ζωή μου έχει αλλάξει τόσο πολύ ψυχολογικά όσο και κοινωνικά. Σε κάποιες φίλες μου έχω απαγορεύσει να με ρωτάνε, με άλλες υποτίθεται κολλητές αποφεύγω να μιλήσω, γιατί απλά είτε δεν νιώθουν είτε έχουν ένα περίλυπο ύφος τυπου πόσο καημένη είσαι. Είναι ένας πολύ μοναχικός δρόμος αυτός της υπογονιμότητας που ελπίζω να τον ξεπεράσουμε όλες σύντομα. Σας νιώθω και σας ευχαριστώ πολύ για την παρεα!