Fifo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  65
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Fifo

 1. Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου! Είμαι στην ίδια φάση με εσένα! Πραγματικά εύχομαι να βγούμε σύντομα από όλο αυτό σύντομα!
 2. Έτσι είναι. Ξεκουράσου τώρα Κ σου εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Εδώ θα είμαστε Κ θα τα λέμε.
 3. Έχεις δίκιο κ λογικο που έχασες την εμπιστοσύνη σου. Έπρεπε να σου πουν από πριν για να ξέρεις κ τις πιθανότητες σου. Όλη η εξωσωματική στηριζεται στη στατιστική. Σου το λέω αντικειμενικά γιατί είμαι στον ίδιο γιατρό κ εδώ είμαστε για να λέμε κ τα καλά κ τα άσχημα. Προσπάθησε να πάρεις απόσταση αλλά μην σταματήσεις την προσπάθεια. Στο τέλος όλες θα δικαιωθούμε.
 4. Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου Κ σου εύχομαι όταν αποφασίσεις να ξαναξεκινησεις να είναι χωρίς ταλαιπωρία. Πολύ καλά κάνεις Κ λες την εμπειρία σου. Για αυτό μοιραζόμαστε εδώ όλες τις εμπειρίες μας. Στη δική μου περίπτωση στο ιδιο κέντρο ήρθε η εμβρυολογος πριν την μεταφορά Κ μου είπε ότι το ένα είχε αλλοιώσεις Κ πρότεινε να μην το βάλουμε. Οπότε προχώρησε σε αποψυξη στο επόμενο που είχα αφού της δώσαμε έγκριση. Αρνητική χοριακη πήρα αλλά τουλάχιστον είχα ενημερωθεί από πριν.
 5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω δοκιμάσει βραχύ με 3 ωάρια κακής ποιότητας. Μακρύ με 6 ωάρια που έγιναν 3 ημερών Κ κανένα βλαστοκυστη, για αυτό ψάχνομαι Κ εγώ. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία σου εύχομαι.
 6. Κορίτσι μου επειδή βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση θα ήθελα αν επιτρέπεται να μας πεις αν στο δεύτερο κέντρο ακολουθήθηκε άλλο πρωτόκολλο ή με παρόμοια προσέγγιση καταφέρατε 6 βλαστοκυστες.
 7. Ναι μίλησα τελικά. Κάπως έτσι έγινε.
 8. Ναι Κ εγώ τα σκέφτομαι αυτά. Θα πάρω σήμερα τηλ να κλείσω ραντεβού.
 9. Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Ετσι ακριβώς είναι. Δεν θέλω να με δει συναισθηματικά. Το μόνο που θέλω πλέον είναι να μου δώσει πληροφορίες για να ξέρω τι επιλογές έχω. Όποια έχει την καλή διάθεση να μου συστήσει κάποιον εξωσωματιστη στην Αθήνα σε pm θα είμαι ευγνώμων.
 10. Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω τη γνώμη σας γιατί όλες έχουμε εμπειρία με εξωσωματικους εδώ μέσα. Την Κυριακή όπως σας έχω γράψει ηταν να κάνω τη δεύτερη εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα Αλλά δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να γίνει βλαστοκυστη οπότε ακυρώθηκε η διαδικασία. Με ενημέρωσε η εμβρυολογος κ περίμενα να με πάρει κ ο γιατρός μου όχι για να μου εξηγήσει αλλά κυρίως για να μου πει τι επιλογές έχω από δω κ πέρα. Μέχρι σήμερα λοιπον τίποτα. Του έστειλα μηνυμα το πρωί ότι θέλω να μιλησουμε κ ρε κοριτσια δεν εχει επικοινωνησει ακομα. Ειμαι ηδη σε αυτον 2.5 χρονια κ τον εμπιστεύομαι αλλά εχω απογοητευτει πολύ. Πρώτη φορά τέτοια συμπεριφορά.
 11. Δεν είσαι κακός άνθρωπος. Σε κάθε αποτυχία Κ εγώ αυτά σκέφτομαι. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα Κ για μένα. Κ είναι αυτό που έχουν πει Κ αλλα κορίτσια εδώ. Μας έχει γίνει αυτοσκοπός για να μην πω εμμονή. Προσπαθώ να κάνω Κ αλλα πράγματα αλλά στην ουσία είναι για να καλύψω το κενό. Όπως έχω γράψει ξανά, έχω βαρεθεί να θυμώνω με την τύχη μου Κ να κλαίω. Περιμένω να μιλήσω με τον γιατρό αύριο για να τον ρωτήσω για δωρεά ωαρίων.
 12. Έχω κάνει 2 διεγερσεις Κ 3 φυσικούς. Από ολα αυτά μόνο η δεύτερη διέγερση μου έδωσε 5 γονιμοποιησεις 3ων ημερών. Από αυτά έκανα μόνο μια εμβρυομεταφορα με 2 τριών ημερών που φυσικά απέτυχε. Κ υποτίθεται ότι αυτό δεν ήταν το πρόβλημα μου αλλά οι συμφυσεις στη μήτρα για τις οποίες έχω κάνει 4 υστεροσκοπησεις. Βαρέθηκα να κλαίω ρε κορίτσια
 13. Το ξέρω κ το καταλαβαίνω. Αυτό που με κάνει να νιώθω χάλια δεν είναι γιατί δεν προχώρησα σήμερα αλλά ο φόβος ότι δεν υπάρχει ελπίδα να έχω βλαστοκυστες.
 14. Ηταν ήδη τριών ημερών τα κατεψυγμένα. Έχω κάνει μια εμβρυομεταφορα τον Ιούνιο με τριών ημερών κ απέτυχε. Οπότε τώρα πρέπει να μαζέψω βλαστοκυστες. Πραγματικά έκανα ένα χρόνο να τα μαζέψω κ πλέον πάλι στο μηδέν.
 15. Κ εγώ στο ιδιο κέντρο είμαι. Εμένα μόλις με ενημέρωσαν ότι από τα τρία που είχα στην κατάψυξη απο προηγούμενη διέγερση κανένα δεν προχώρησε σε βλαστοκυστη. Υποτίθεται σήμερα θα έκανα εμβρυομεταφορα. Πλέον δεν έχω κανένα. Στους τελευταίους φυσικούς δεν γονιμοποιηθηκε κανένα. Είμαι πλεον σε απόγνωση βρε κορίτσια. Πόσες ματαιώσεις
 16. Αυτό ακριβώς! Όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν!
 17. Άσχετο, κορίτσια, αλλά τι χαμός έχει γίνει με την εγκυμοσύνη της μπαλατσινου? Πολύ με στεναχωρεί που σχολιάζουν μια γυναίκα που καταφέρνει να κάνει παιδί σε μεγάλη ηλικία!
 18. Συμφωνώ απόλυτα με παρόμοια εμπειρία με σένα κοπέλα μου!
 19. Από το φαρμακείο τις παραγγέλνουν Κ συνήθως αργούν. Θέλεις να ρωτήσω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου από βδομάδα? Γενικά είναι ένα θέμα αυτό, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε όσες μπορούμε. Πιστεύω αυτός είναι Κ ο στόχος του φόρουμ.
 20. Αλήθεια? Για τα εργαλεία δεν ξέρω. Επεμβατικες έχω κάνει μόνο. Κ συνήθως την πρώτη φορά λένε θα κάνουν διαγνωστική Κ αν βρεθεί κάτι γίνεται επεμβατική.
 21. Πολύ κρίμα! Είχε χρονια φλεγμονή? Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης στην εγκυμοσύνη. Κ εμένα αυτό είναι ένα από τα άγχη μου.
 22. Ναι η υστεροσκοπηση είναι η ίδια είτε διαγνωστική είτε επεμβατική Κ φαίνεται η κατάσταση της μήτρας. Η φλεγμονή φαίνεται κ από την κάμερα.
 23. Ναι βέβαια. Μου έλυσε τις συμφυσεις Κ ενώ πάντα είχα γύρω στα 5 με 6 χιλ. Έφτασε στα 10. Κ βελτιώθηκε κ η περίοδος μου. Είχα Ναι κ φλεγμονή αλλά αυτή με αντιβίωση έφυγε.
 24. Πολύ σωστά... όλες μας νομίζουμε!!!!
 25. Όλες Έχουμε εμπειρίες κορίτσι μου Κ στο δημόσιο Κ στο ιδιωτικό. Κ η καθεμία κρίνει ανάλογα με την περίπτωση της. Εγώ μιλάω προσωπικά ως δύσκολη περίπτωση μήτρας, όπου είχαν μαζευτεί 3 καθηγητές την ώρα της υστεροσκοπησης Κ συζητούσαν πώς να προχωρήσουν. Μετα απο αρκετή έρευνα κατέληξα στον γιατρό μου που μου έφτιαξε το ενδομήτριο. Δεν θέλω να πείσω καμία τι να κάνει, καθώς δεν είμαστε γιατροί εδώ μέσα για να είμαστε απόλυτες. Το μονο που λέω είναι ότι αν έχεις θέμα χρειάζεται ψάξιμο.