Mamanino

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  116
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

608 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλήσπερα! Είμαι 20 εβδομάδων. Λόγω ιστορικού στον τράχηλο (είχε γίνει χειρουργείο το 2014) ο τράχηλος μου είναι 2,2 εκατοστά. Την 16η εβδομάδα έκανα περιδεση προληπτικά. Έχω ένα μικρό αγοράκι 2 ετών και είναι αδύνατο να είμαι ξάπλα. Θέλω να σου πω ότι στην εγκυμοσύνη του γιου μου, δεν είχα κάνει περιδεση. Λάμβανα μόνο προγεστερονη και ήμουν ξάπλα όσο μπορούσα, πράγμα εύκολο σχετικά αφού δεν είχα άλλες υποχρεώσεις. Την 27η εβδομάδα όμως ο τράχηλος μου μειώθηκε στο 1,03. Τότε έβαλα πεσσο. Συνέχισα την προγεστερονη και την ακινησία. Αυτό μέχρι την 36η. Γέννησα τον μικρό μου στις 40 εβδομάδες ακριβώς. Τον πεσσο τον έβγαλε ο γιατρός στην 37η. Ο τράχηλος είχε εξαληφθει τελείως και ήταν μαλακός. Από την 37η ξεκίνησα περπάτημα και γενικά άρχισα να κινούμαι ελεύθερα και πολύ. Παρόλα αυτά ο μικρός δεν γεννήθηκε πάρα την 40η εβδομάδα όπου και με έπιασαν οι πόνοι. Γενικά συμβαίνει αρκετά συχνά να εμφανίζεται ανεπάρκεια τραχήλου. Λάβε τα μέτρα όσο είναι νωρίς και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!
 2. Ναι, κι εγώ μετά το Πάσχα είναι η αυχενική μου. Ακόμα δεν έχω πει κάτι. Τότε θα το πω και θα πάρω και την άδεια.
 3. Εμένα μου είπε να μην το κάνω σε αυτή την φάση. Σχετικά με την δουλειά εγώ μέχρι σήμερα πήγαινα κανονικά. Τώρα κλείσαμε για Πάσχα. Αν πάνε όλα καλά δεν σκοπεύω να επιστρέψω. Θα βγω σε άδεια ευπαθών ομάδων.
 4. Ναι αν μπορείς στείλε μου σε μήνυμα! Ευχαριστώ
 5. Εύχομαι να είναι θετική! Όλη μας η σκέψη και η ενέργεια είναι μαζί σου!
 6. Κυστική είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά οπότε δεν θα χρειαστεί αυτή την φορά. Θα ρωτήσω ξανά τον γιατρό, η αλήθεια είναι ότι δεν συζητήσαμε με λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Πάντως σίγουρα τα στέλνει εκτός, δεν γίνονται εδώ αυτές οι εξετάσεις. Απλά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην τιμή και αναρωτιέμαι.. Από συμπτώματα πώς είστε κορίτσια;; εγώ πολύ ναυτία! Από το πρωί ξεκινάει και όσο περνάει η μέρα γίνεται πιο έντονο! Ούτε να φάω ούτε να πιω! Στον γιο μου δεν είχα τίποτα, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι κοριτσάκι αυτή την φορά;; αν και ο γιατρός μας είπε ότι δεν έχουν σχέση τα συμπτώματα με το φύλο.
 7. Βάσω μου κι εσύ από Κέρκυρα είσαι; συγνώμη αν τα έχουμε πει, αλλά δεν θυμάμαι!
 8. Εμείς το κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία. Το ίδιο είχαμε κάνει και στον γιο μου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για να το κάνουμε. Κι εγώ θεωρώ πως είναι πολλά, γιατί όντως έχω ακούσει τιμές από άλλους σαν αυτές που αναφέρεις. Ίσως έχει σημασία ότι είμαστε επαρχία (νησί) και ότι θα κάνουμε το πιο μεγάλο πακέτο; δεν ξέρω
 9. Καλημέρα, τελικά από τιμές για αυχενική εσείς πόσο σας είπαν; Σχετικά με την αμνιοπαρακεντηση εγώ είμαι 37 και αν βγουν καλές οι εξετάσεις της αυχενικής και του μη επεμβατικου θα την αποφύγουμε.
 10. Είπαμε ότι θα κάνουμε το πλήρες πακέτο και μαζί με την αυχενική θα μας πάει όλα μαζί 800€. Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλη η τιμή, έχω ακούσει πιο οικονομικά πακέτα. Παρόλα αυτά δεν θα μπούμε σε διαδικασία να το ψάξουμε αλλού και θα πάμε με τον γιατρό μας. Την αυχενική την κάνει ο ίδιος. Εσάς τι τιμές σας έχουν πει;
 11. Καλημέρα σε όλες! Μόλις γύρισα από το γιατρό! Είδαμε το παιδάκι μας, σχεδόν σχηματισμενο! Χεράκια ποδαράκια τα κουνουσε όλα! 8+5 σήμερα Κλείσαμε αυχενική για 17/5. Ανυπομονώ! Μαζί θα κάνουμε και τον μη επεμβατικο προγεννητικό έλεγχο. Μου πήρε κολπικό δείγμα για καλλιέργεια. Αυτά! Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει!
 12. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις απαντήσεις σας! Αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Εννοείται ότι θα μιλήσω με τον γιατρό, περιμένω τηλέφωνο του!
 13. Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω τρελαθεί από; την αγωνία όπως καταλαβαίνεις, όλα τα θεωρώ ύποπτα!! Ποτέ έχεις αυχενική;
 14. Κορίτσια καλησπέρα! Με το καλό να πάτε στο γιατρό και να δείτε το σπορακι όσες έχετε ραντεβού αυτές τις μέρες! Ήθελα να ρωτήσω αν παίρνει καμία προγεστερονη κολπικά. Έχετε αυξημένα υγρά μετά; και τι χρώμα έχουν; Εγώ βάζω κολπικά υποθετα προγεστερονης και έχω παρατηρήσει τα υγρά μου έχουν ένα κιτρινωπο χρώμα έως μπεζ. Ελπίζω να μην είναι αίμα που κατεβαίνει σιγά σιγά. Έχω προβληματιστει λίγο.
 15. Πλησιάζει η αυχενική σου! Θα δεις όλα θα είναι καλά! Κι εγώ αυτές τις μέρες έχω καούρες και ναυτία, και πολύ δυσπεψία. Πίνω νερό με λεμόνι και με βοηθάει! Περιμένουμε με ανυπομονησία την αυχενική σου! Θετικές σκέψεις!