Mamanino

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  71
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

345 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εύχομαι σύντομα να έχουμε χαρούμενο νέο από κάποιο μέλος, γιατί νομίζω έχει πέσει λίγο η διάθεση μας! Χρειαζόμαστε ένα ανέβασμα! Βάλτε τα δυνατά σας κορίτσια! Έρχονται τα μωράκια μας!
 2. Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να γίνει όπως το λες! Εύχομαι σύντομα να δεις θετικό τεστ και να έχεις μια τελειομηνη απολαυστική εγκυμοσύνη!
 3. Θα πάω σε μία εβδομάδα να με δει πάλι. Ο γιατρός είπε ότι δεν πάει καλά, αλλά να του δώσουμε μία ευκαιρία και να συνεχίσω την αγωγή (αντιπηκτικες και προγεστερονη). Στον υπέρηχο φάνηκε 2 εβδομάδες μικρότερο. Μόνο ο σάκος και άδειος.
 4. Καλήσπερα, ναι έκανα! 1050. Είμαι 6+1. Πριν 10 μέρες ήταν 246 η χοριακη. Έχω αρχίσει και ανησυχώ για την εξέλιξη. Θα ήθελα να αποφύγω την αποξεση. Θα δούμε. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!
 5. Το ξέρω ότι έχετε βιώσει κι εσείς τα ίδια! Νιώθω ότι με καταλαβαίνετε και αυτό είναι σπουδαίο γιατί με ανακουφίζει! Δεν ξέρω με ποιον να τα μοιραστώ όλα αυτά αλλιώς! Ούτε οι πιο δικοί μου άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει! Σας ευχαριστώ και πάλι! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή την φορά και να αποκτήσεις ένα υπέροχο και γερό μωράκι γιατί σου αξίζει!
 6. Όχι επαφές είχαμε μέχρι την εβδομάδα που έγινε η ωορρηξία. Με τεστακι την είχα βρει. Γενικά είχα πολλές κράμπες και πονακια, υπνηλία και κούραση. Τώρα απλά δεν νιώθω κάτι. Σταμάτησαν όλα απότομα. Ναι έχω ένα υπέροχο αγοράκι 1μιση χρόνων. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι το θαύμα μου αυτός!
 7. Με συγκινείται! Μακάρι να γίνει το θαύμα μου και να σας πω ευχάριστα τις επόμενες μέρες.
 8. Κορίτσια μου μακάρι! Το ονειρεύομαι και το επιθυμούμε τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ για την στήριξη! Αλλά είμαστε και ρεαλιστές. Δυστυχώς τα δεδομένα είναι αυτά και δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια. Ξέρω ότι και ο γιατρός μας είπε να πάμε σε 10 μέρες για να του δώσει μία ευκαιρία. Απλά είναι η τρίτη φορά που ζούμε το ίδιο σενάριο. Επίσης τις τελευταίες μέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Αίμα καθόλου ακόμα, η τελευταία χοριακη ήταν όταν ήμουν 4+6
 9. Ορμονικές δεν έχω κάνει και σκέφτομαι να κάνω. Θα περιμένω ένα κύκλο και μετά θα κάνω. Όσο για το σπέρμα δεν ξέρω καθόλου πόσο και αν επηρεάζει. Δεν το έχουμε ψάξει σχετικά. Πίστευα πώς τώρα που έπαιρνα αγωγή θα με βοηθούσε αλλά πάλι κουβά.. 1η μέρα καθυστέρησης 41 Μετα από 2 μέρες 74 Μετα από 2 μέρες 246
 10. Μακάρι, απλά γνωρίζουμε ότι η ωορρηξία έγινε 22 Δεκεμβρίου. Με τις μετρήσεις που έχουμε, η σύλληψη θα έπρεπε να είχε γίνει περίπου 3 Ιανουάριου. Και οι χοριακες μέχρι τώρα ήταν πολύ χαμηλές. Είχαν αύξηση βέβαια αλλά με χαμηλές τιμές.
 11. Να προσπαθήσετε και θα το πετύχετε! Μακάρι! Από ηλικία είμαι 37 και ο άντρας μου 47. Περίεργο όμως γιατί εμείς νιώθουμε πολύ νέοι και καθόλου δεν μπορώ να το χωνέψω ότι το σύστημα υπολειτουργει.. Βέβαια φαίνεται μέχρι τώρα ότι πιάνομαι εύκολα..
 12. Βγήκε κάποιο ένζυμο οριακά θετικό στις εξετάσεις για θρομβοφιλια, δεν τα ξέρω και καλά και ξεκίνησα ινοχεπ από την πρώτη μέρα που το έμαθα. Τώρα είμαι στην 6+1, αλλά στον υπέρηχο είδαμε έναν άδειο σάκο που αντιστοιχεί σε 4 εβδομάδες. Αύριο σκέφτομαι να πάω για χοριακη να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται. Ο γιατρός είπε να περιμένουμε μία εβδομάδα ακόμα και να με ξαναδεί. Να μην έχεις φόβο μέσα σου! Αυτή την φορά θα πάνε καλά τα πράγματα! Θα δεις! Ήδη ένατη εβδομάδα!
 13. Ναι, έμεινα σχεδόν αμέσως μετά την προηγούμενη. Αλλά πάλι τα ίδια! Αυτή την φορά ξεκίνησα και αγωγή για θρομβοφιλια και έπαιρνα προγεστερονη. Αλλά τίποτα. Έχω αρχίσει να απογοητευομαι πλέον. Εσύ σε τι φάση είσαι;
 14. Κορίτσια μου καλησπέρα! Κι εγώ εδώ.. Αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτό το θέματακι, γιατί όπως φαίνεται μου ταιριάζει περισσότερο.. Τριτη αποβολή για μένα. Εξετάσεις και αναλύσεις και τελικά ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επηρεάζει λέει και η ηλικία. Είμαι πολύ απογοητευμένη και θαυμάζω το κουράγιο σας να προσπαθείτε χωρίς να το βάζετε κατω!