Zzeezze

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  11
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι και εγώ νομίζω ότι υπάρχει διάκριση, αλλά δεν ξέρω σίγουρα
 2. Ναι γιατί δεν είχε καλή κινητικότητα το σπέρμα μας ειπαν
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Στα 41 πόσες βλαστοκυστες σου βάζουν και πόσα έμβρυα 3 ημερών?
 4. Καλημέρα κορίτσια, μόλις με πήραν από το έμβρυολογικό του εμβρυογεννεσις.. Από τα 10 ωαρια που πήραν εχθές γονιμοποιηθηκαν τα 5.καλο είναι αυτό? Απογοητευτηκα λίγο. Χάρηκα εχθές ότι πήραν 10 ωαρια, αλλά γονιμοποίηση μόνο 5,και δεν ξέρουμε και πόσα θα φτάσουν βλαστοκυστη..
 5. Κι εγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις.. Κ η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Ο αντίλογος μου βρίσκεται στο ότι, η θετική στάση, σου ρίχνει συννεφο στα μάτια και δεν προσέχεις ίσως.. Στην 1η εγκυμοσύνη μου, είχα αίματακι κ όλοι γύρω μου μου λέγανε ότι δεν ειν τπτ και ότι συμβαίνει συνέχεια.. Το αποτέλεσμα, δεν πρόσεχα δεν ψαχτηκα κ απεβαλα.. Πιθανόν να μην μπορούσα να το αποφύγω, αλλά μετά ένιωθα τύψεις.. Η κουμπάρα μου, μικρότερο το έμβρυο, δεν ειναι τίποτα της έλεγαν, κ της ήρθε κεραμίδα όταν δεν προχώρησε... Ειναι λεπτή η γραμμή, και εδώ διαβάζουν πολλά κορίτσια που δεν ξέρουν... Η τατακι μπορεί να είναι συνηδητοποιημενη κ να ξέρει κ να προσέχει, αλλά υπάρχουν κ άλλα κορίτσια..
 6. Θεωρείς ότι το να φαίνεται μικρότερο το έμβρυο, αλλά τελικά να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη, είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση?
 7. Για τον Μαστρομηνα λες?μήπως δεν έχουν μηχάνημα για να Κάνουν προεμφυτευτικο εκεί? Γιατί τώρα που το λες, νομίζω ότι κ εμείς ψιλό επιμείναμε για προεμφυτευτικο, λόγω απόβόλων, κ μας απέτρεψε..
 8. Ναι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. Γιατί κ εγώ έχω περάσει από αυτά τα δύο κέντρα. Το ιασω ανοργάνωτο, γιατροί που έχουν καταπιεί καλάμι.. Στον εμβρυογεννεσις, φουλ επαγγελματισμος και ο μαστρομηνας τουλάχιστον μέχρι αυτήν την στιγμή, μου έχει φανεί πολύ καταρτισμενος.. Ναι μακριά. Τον είχα γιατρό από το 2017,και το 2020 κατάλαβα πόσο λάθος έκανα. Για να πω λεπτομέρειες θα πρέπει να γράφω μισή ωρα.. Θα σου ένα βασικό στοιχείο.. Διάφραγμα μήτρας, μου αφαίρεσε το μισό.. Από το βίντεο της επέμβασης φάνηκε ότι το άφησε στη μέση, γιατί δυσκολεύτηκε.. Το έμαθα πρόσφατα, όταν έδειξα το βίντεο σε άλλους γιατρούς.. Κ επειδή πέρασα μαζί του κ μια γέννα και μετά μια εξωσωματικη, έχω εμπειρία, και σε συμβουλεύω NO
 9. Καλησπέρα.. Αν είναι είδε μικρότερη κύηση, πολύ σωστά σου κάνει χοριακες, για να δει το ποσοστό αύξησης από χοριακη σε χοριακη, στοιχείο που θα του δείξει συνδυαστικά με τον υπερηχο αν η κύηση θα προχωρησει. Και επειδή δεν είναι καλή ένδειξη να δείχνει μικρότερο το έμβρυο, ακόλουθα ευλαβικά τις οδηγίες του γιατρού, πχ utrogestan κ μείνω λίγο ξάπλα..
 10. Καλησπέρα.. Βρήκε μικρόβιο στο ενδομητριο? Έκανε αντιβιογραμμα? Η συμπέρανε από το χρώμα ότι υπάρχει μικρόβιο και κάνεις εγχυσεις αντιβίωσης? Εμένα με υστεροσκοπηση και Βιοψια-εξεταση ενδομητριου μου βρήκαν συγκεκριμένο μικρόβιο και παίρνω φουλ αντιβίωση από το στόμα για συνολικά 15 ημέρες. Θα έπρεπε να γίνουν και εγχυσεις πιστεύεις?