Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

maria ka

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    6
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο maria ka

  1. Εχω ξαναγραψει γιαυτον , Ζιωγας Βασιλης στην κηφισιας. Εγγυηση. Τελος.-
  2. maria ka

    Απόγνωση και γνώμη για γυναικολόγο!

    Εγω συστήνω ανεπιφυλακτα τον κ.Ζιωγα Βασιλη, το ιατρειο του ειναι απεναντι απο το President στην κηφισιας.Με εσωσε στην κυριολεξια. Και ειναι και καλος ανθρωπος. Η καλυτερη εξεταση που μου εχουν κανει(και απο θεμα οργανωσης), οι μαιες του φοβερες . Αξιοπρεπεις ολοι.
  3. πες μας πως εισαι γενικα με την περιοδο?
  4. maria ka

    Μυκητες

    Εγω να πω την αληθεια οταν εχω φαγουρες και πονο το καταλαβαινω πλεον,δεν παιρνω καν τον γυναικολογο τηλ.το κολπικο υποθετο δεν μου κανει τπτ.Παιρνω travogen ενδοκολπικη κρεμα με απλικατερ ,την βαζω καθε βραδυ πριν κοιμηθω για 7 μερες ,οσο ειναι δλδ το σωληναριο.Καθαριοτητα τρομερη και αλλαγη εσωρουχα 3 φορες.Την 2-3 μερα μου εχουν περασει ολα.Αν δω να επιμενει τοτε θα παω γιατρο επειγοντως. Δεν μου συνεβει ποτε βεβαια να επιμενει.
  5. maria ka

    Καλός γυναικολόγος στο Έλενα

    Θα ηθελα να μας πεις νεα σου!Δεν θα προτεινα γιατρο εκει δυστυχως.Ειχα ασχημη εμπειρια εγω απο το ελενα. Ωστοσο θα μπορουσα να σου προτεινω αν δεν ξεμπερδεψες καλό γιατρο με την καλυτερη γνωματευση.Γιατι μετα απο αυτο που περασα αμφισβητω πλεον για τα πτυχια μερικων.
  6. maria ka

    ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟΣ

    σου εχω στειλει μηνυμα, κοιτα τα μηνυματα σου !
×
×
  • Δημιουργία νέου...