koukouvagia

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  82
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο koukouvagia

 1. Μπράβο!!! Τι νουμεράρα είναι αυτή;!! Υπέροχα νέα, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου!
 2. Πολύ λυπάμαι, είναι πολύ βαρύ αυτό ενώ είχε ξεκινήσει απ’ό,τι φαίνεται κανονικά. Σου εύχομαι δύναμη κορίτσι μου. Να μας λες τα νέα σου, εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε.
 3. Οι επαναληπτικές σου χοριακές ήταν εντάξει; Δηλαδή οι διπλασιασμοί καλοί; Ή κάνατε μόνο τον υπέρηχο και τότε είδατε τι παίζει; Επειδή και εγώ ήμουν στις 6 και κάτι εβδομάδες όταν μου συνέβη - είδαμε κι εμείς μόνο κενό σάκο - (και ανώτατη χοριακή 2,317), ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι η αποβολή ήρθε περίπου 6-10 μέρες μετά, και ήταν εντελώς φυσική χωρίς ν’αφήσει υπολείμματα. Ήταν βέβαια μια τριπλά απαίσια περίοδος, αλλά διαχειρίσιμη με παυσίπονα. Πραγματικά εύχομαι να είναι όσο πιο γρήγορο και ανώδυνο γίνεται. Εμένα - όσο φριχτό και να ήταν - μου έδινε δύναμη ο προγραμματισμός του επόμενου κύκλου, ήθελα μόνο να το βάλω πίσω μου και να προχωρήσω.
 4. Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ, και σε νιώθω απόλυτα. Εύχομαι η εποπμενη φορά να είναι η καλή που θα κάτσει. Σε τι εβδομάδα είσαι, πόσο ήταν η μέγιστη χοριακή σου;
 5. Περαστικά σου! Να είναι η τελευταία φορά εύχομαι, και μόνο «καλά» θετικά από εδώ και πέρα!
 6. Σου εύχομαι καλή επιτυχία γλυκειά μου, εύχομαι να είναι ο τυχερός σου κύκλος! Μετρημένη ψυχραιμία θα συμβούλευα, και θα πάνε όλα κατ’ευχήν!
 7. Νομίζω γενικά είναι κυρίως θέμα τύχης για το αν ο κύκλος / το ωάριο είναι καλά. Γι’αυτό κάποιες γυναίκες πετυχαίνουν με την πρώτη και άλλες ταλαιπωρούνται. Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να το ξέραμε αυτό!
 8. Εγώ έκανα Femara μόνο μια και μοναδική φορά, με 2 χαπάκια των 2,5 την ημέρα, από τη 2η ως την 6η μέρα του κύκλου. Ήταν να κάνω και κάποιες μονάδες Menopur αλλά τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να μην κάνουμε ωοληψία (λόγω αποτελεσμάτων κατακερματισμού) οπότε δεν έκανα ενέσεις. Δεν το παρακολούθησα υπερηχογραφικά αλλά πιθανότατα απελευθέρωσα 2 ωάρια. Ήταν τυχερός ο κύκλος παρά τη μη ολοκλήρωσή του, γιατί έμεινα έγκυος με φυσικές επαφές. Έχω διαβάσει και εγώ όμως σε ξένα forum ότι υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα, με διαφορετικές ημέρες πχ 4η με 9η. Αυτό όμως το αποφασίζει ο εκάστοτε γιατρός, θα σου πρότεινα να το συζητήσεις μαζί του ώστε να σου εξηγήσει για ποιά περίπτωση ταιριάζει το κάθε πρωτόκολλο. Εύχομαι από καρδιάς ο επόμενος κύκλος να έχει θετική έκβαση!
 9. Καλημέρα κορίτσια μου! Μήπως να κάναμε νέο Καφέ για το 2022; Χ
 10. Κορίτσια μου αγαπημένα, εύχομαι απ’την καρδιά μου η νέα χρονιά να φέρει στις αγκαλιές μας όλα όσα επιθυμούμε! Οι μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας, και να τα δείτε να μεγαλώνουν με υγεία και καλή τύχη στον δρόμο τους! Όσες μανούλες παλεύετε για δεύτερο ή τρίτο μωράκι να σας έρθει γρήγορα πλέον, χωρίς άλλες δυσκολίες. Οι εγκυούλες να έχουμε μια εγκυμοσύνη με όσα λιγότερα άγχη και φόβους γίνεται, και να φέρουμε στον κόσμο υγιή μωράκια. Και όσες μαχήτριες παλεύουν ακόμα, να έχουν τα χαρμόσυνα νέα που τόσο ονειρεύονται πολύ πολύ σύντομα, και να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας με το ωραιότερο δώρο! Καλή μας χρονιά λοιπόν, με περισσότερες χαρές και αγκαλιές… ώρα να φεύγει σιγά-σιγά ο κορονοϊός απ’τη ζωή μας και να έρθουν όλα τα καλά που έχουμε στερηθεί. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για αυτή την κοινότητα που μας «κρατάει» και μας στηρίζει!
 11. Και πολύ καλά κάνατε! Πού ξέρεις, μπορεί αυτό το ωάριο να είναι το καλό;;!
 12. @Chrussa1982 μου δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα και πιο εμψυχωτικά και αληθινά απ’όσα σου έγραψαν τα κορίτσια πιο πάνω. Χαίρομαι τόσο πολύ που σήμερα νιώθεις καλύτερα! Άφησε τη νέα χρονιά να μπει με φουλ ελπίδες και αισιοδοξία, γιατί είναι θέμα λίγου χρόνου μέχρι να φωλιάσει/ουν το/α μωράκι/α σας! Εμπιστεύσου τον γιατρό σου ώστε να φτιάξετε το πιο σούπερ ενδομήτριο για να τα υποδεχθείτε! Μαμά θα γίνεις, δεν υπάρχει περίπτωση!!!
 13. Μην ανησυχείς, η αδερφή μου με δίδυμα δεν είχε σχεδόν τίποτα! Κάθε γυναίκα (και κάθε εγκυμοσύνη) είναι διαφορετικά! Πάντως και αυτά που περιγράφεις μια χαρά ακούγονται. Εξάλλου είναι νωρίς ακόμα. Και πολλές φορές τα συμπτώματα πάνε και έρχονται… έτσι για να μας αγχώνουν. Όλα καλά να πάνε αύριο στον υπέρηχο, ώστε να χαρείς και να ηρεμήσεις λίγο. Περιμένουμε τα ευχάριστα!
 14. Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω από τη 6η εβδομάδα και μετά. Έχω ναυτίες & ανακατωσούρες, αλλά όχι σε βαθμό να κάνω εμετούς. Και καθόλου όρεξη, εναλλάξ με στιγμές πείνας. Επίσης φουσκώνω αμέσως και δεν μπορώ να φάω μεγάλες ποσότητες. Παρόλ’αυτά έχω βαρύνει και έχω απίστευτη κατακράτηση. Με το καλό να ακούσεις και εσύ @Patataki83 καρδούλες σύντομα! Είναι τεράστια ανακούφιση και πολύ συγκινητικό Εγώ σε καμία εβδομάδα θα πάω ξανά για υπέρηχο, εκεί γύρω στις 9-10 εβδομάδες. Έχω Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ άγχος.
 15. Όχι, και δεν χρειάζεται, είναι μικρού βαθμού. Για θεραπεία έδωσε μόνο Q10, Βιτ Ε, όχι πολυσυμπλήρωμα. Κάθε περίπτωση είναι συγκεκριμένη όμως, προφανώς. Άτομα με άλλο ιστορικό και προφίλ ίσως χρειαστούν άλλα.
 16. Επειδή πήγαμε και σε άλλον, ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κοίταξε όοοολες τις εξετάσεις, και εξέφραζε αμφιβολίες εκεί που πχ φαινομενικά ήταν καλά τα πράγματα. Ήταν πολύ ευθύς, ασχολήθηκε πολλή ώρα με το ιστορικό και των δυο, και του ξαναέκανε υπέρηχο όσχεων επί τόπου. Και προσάρμοσε την αγωγή σε σχέση και με άλλα πράγματα, πχ το ότι ο άντρας μου είχε μόλις αρχίσει να παίρνει στατίνες. Τώρα για αποτέλεσμα δεν ξέρω ακόμα, είπαμε να ξανακάνουμε εξετάσεις σε 1, 1μιση μήνα. Και θα μας συμβούλευε όταν ερχόταν ξανά η ώρα της γονιμοποίησης για το ποιά μέθοδο πρέπει να ακολουθήσουμε, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα. Εύχομαι να πάει καλά η εγκυμοσύνη και να μην χρειαστεί, αλλά στο μεταξύ την θεραπεία την κάνουμε για να έχουμε βελτιώση ούτως ή άλλως.
 17. Εμείς πήγαμε στον Μακαρούνη, είναι στο AndroClinic στο Κολωνάκι. Ασχολήθηκε μαζί μας πολλή ώρα, διεξοδικός και κατατοπιστικός, μας βρήκε και 2η κιρσοκήλη που δεν φάνηκε στις εξετάσεις.
 18. Ευχαριστώ πολύ @kateriiina25 & @Kiddo , αν μπορείτε στείλτε μου ένα μήνυμα, και ας είναι μακριά! @Καντι μου σε ευχαριστώ επίσης, θα τον έχω υπόψιν μου και τον δικό σου!
 19. Κορίτσια μου, έχει κάποια να μου προτείνει κάποιον καλό διατροφολόγο εγκυμοσύνης εδώ στην Αθήνα; Ιδανικά κάποιον που να κοιτάξει τη διατροφή που κάνουμε τώρα και να την προσαρμόζει, λαμβάνονας υπόψιν γούστα και συνήθειες, όχι να δίνει απλά ένα generic πλάνο που δίνει σε όλους (ζητάω πολλά; ) Από την άνοιξη, έχοντας περάσει 2 διεγέρσεις και 2 εγκυμοσύνες με αποβολές, έχω μονιμο πρήξιμο και έξτρα βάρος. Ε και κυρίως πέρασα πολλές φάσεις στενοχώριας όπου δεν πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου (το αναφέρω σαν γεγονός, όχι δικαιολογία). Και πολύ λίγη γυμναστική σε σχέση με αυτά που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να κάνω μια στοχευμένη και ασφαλή για το μωρό προσπάθεια από τις γιορτές και μετά. Όποια πρόταση καλοδεχούμενη εδώ ή σε πμ - σας ευχαριστώ πολύ!
 20. Τα υπέροχα νέα συνεχίζονται!!! Πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής! Μα τι χαρμόσυνο κλείσιμο αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς!
 21. Ωωωωωωω, και τα δύο!!! Πόσο μα πόσο χαίρομαι για σένα! Το καλύτερο γιορτινό δωρο έγινε διπλό!
 22. Κι εμείς στον Μακαρ πήγαμε, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, ήταν πολύ διεξοδικός και μας κράτησε πολλή ώρα. 37% DFΙ έχουμε (με μια επιφύλαξη να βγήκε πιο υψηλό λόγω μεγάλης αποχής πριν το δείγμα). Πάντως με το που μάθαμε αυτό το νούμερο εμείς διακόψαμε φυσικούς/ωοληψίες μέχρι να βελτιωθεί. Βέβαια είμαστε νωρίς στην αγωγή ακόμα, σε κανένα μήνα θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις να δούμε αν και πόσο έπεσε. Δεν μας έδωσε πολυβιταμίνες, παρά μόνο Q10 και Βιτ Ε. Και συμβουλές για εκσπερμάτιση μέρα παρά μέρα.
 23. Μα τι υπέροχα νέα είναι αυτά! Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι στην αγκαλιά σας! Πόσο συγκινήθηκα! Πραγματική ευλογία. Πλησιάζεις καρδούλα μου σίγουρα! Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στα εμβρυάκια σας να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες όσο πιο πολλά γίνεται!!!
 24. Έτσι ακριβώς, όταν το ένιωθα λιγότερο ή καθόλου, αγχωνόμουν. Νομίζω είναι φυσιολογικό όμως. Και τα συμπτώματα που έρχονται και φεύγουν, και οι φοβίες μας. Όλα φυσιολογικά είναι. Το πάμε μέρα-μέρα κορίτσια…
 25. Με το καλό ο πρώτος υπέρηχος, και για τις δυό σας! Εγώ από την αρχή έως τώρα νιώθω σαν ένα μικρό βάρος, ή πάρα μα πάρα πολύ ελαφρύ πόνο περιόδου, ψιλοσυνεχόμενο. Είναι πιο έντονο απόγευμα και βράδυ. Δεν ξέρω αν το περιγράφω πολύ καλά.