marina_86

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  26
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

79 εμφανίσεις προφίλ
 • Effie123

 • Villi

 • Christina 82

 • eleni 21

 • Laky

 1. Α ναι. Το ίδιο μικροβιολογικό το ξέχασα... Έτσι είναι, αν παίρνεις μηδενικές χοριακες δεν έχεις τέτοια θέματα!
 2. Αν κ είμαι 100% σίγουρη ότι θα έχει υπερδιπλασιαστεί, αν δεν είσαι πολύ μακριά από Θεσσαλονίκη μπορείς να έρθεις Γένεσις. Σε δύο ώρες θα τα έχεις!
 3. Εγώ ψηφίζω δύο! ❤️ Τρίτο και τυχερό που λένε!!! Θα είναι, θα είναι. ❤️ Με τα δύο πρώτα τι έγινε;
 4. Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα να πάνε τέλεια κι εύκολα!❤️ Δεύτερη φορά με δωρεά να φανταστώ;
 5. Ναι, το φαντάστηκα... Μου φαίνεται περίεργο πάντως. Εννοώ ο ακριβής αριθμός βλαστοκυστεων. Και αν το σπέρμα που θα δώσει κάποιος δώσει πέντε βλαστοκυστες, τι γίνεται; Του ζητάνε επιπλέον χρήματα; Κάηκα στα μαθηματικά! Χαχαχαχα Σου την έχουν βγάλει, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Δεν ξέρω γιατί η τόσο μεγάλη καθυστέρηση, εκτός αν όντως έχεις ζητήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο ή έχετε σπάνια ομάδα αίματος. Αν δεν ισχύουν αυτά, ή ο γιατρός δεν πιέζει αρκετά ή δεν έχουν πολλές δοτριες. Τι να πω! Έχε στο νου σου 5000 με 5500 περίπου...
 6. Εγώ στη NewL είχα αναμονή κάνα 4μηνο αν θυμάμαι καλά. Άντε 5μηνο, όχι παραπάνω. Και μάλιστα ήμουν τόσο άσχετη που έπαιρνα τη γιατρό κ έλεγα "άντε, τι γίνεται. Γιατί αργούμε;" Κοσμαρα εγώ! Χαχαχαχαχα Δεν ξέρω τι νόμιζα...
 7. @Neli83 να σε ρωτήσω αν κ σε σένα στη NewL .. σου είπαν για συγκεκριμένο αριθμό βλαστοκυστεων; Ή σου είπαν όσες προκύψουν; Για να δω αν άλλαξαν πολιτική..
 8. Συγχαρητήρια!!!! Μιλάμε για υπερνουμερο!!!!❤️
 9. Όχι, Θεσσαλονίκη... Το υποψιαζόμαστε ότι γίνεται μια μοιρασιά στα ωάρια αλλά άλλο να πουν θα πάρεις 10 ωάρια και min 4 βλαστοκυστες κι άλλο να πουν 4 βλαστοκυστες.
 10. Να ρωτήσω κάτι; Το ενδεχόμενο να δώσει πάνω από 4 βλαστοκυστες το απέκλεισαν δηλαδή; Γιατί εγώ πχ. από 9 ωάρια πήρα 7 βλαστοκυστες. Στην περίπτωση που έπαιρνα το πακέτο για 4, τι θα έκαναν με τις άλλες 3; Ή λένε αριθμό ωαρίων και ότι από αυτά συνήθως προκύπτουν 4 βλαστοκυστες;
 11. Εγώ δεν είμαι στον Χριστ. Πιστεύω όμως ότι κ ο δικός σου γιατρός είναι από τους πιο αξιόλογους στη Θεσσαλονίκη. Όταν με το καλό ξεκινήσεις την προετοιμασία, ενημέρωνε μας. Θα ήθελα να μάθω την προσέγγισή του γιατί έχει φοβερές περγαμηνές!
 12. Καλησπέρα! Όταν λες ξεκινάς στον Χριστ, ξεκινάς με φυσικούς ή με δωρεά; Έχεις κάνει κάτι πιο πριν; Εννοώ κάποια εξωσωματική ή φυσικούς κάπου αλλού; Η άποψη μου είναι ότι οι φυσικοί μπορούν να βοηθήσουν και έδωσαν τη λύση σε πολλές γυναίκες. Εμένα δεν με βοήθησαν και δυστυχώς μας κούρασαν πάρα πολύ (όπως είχε πει κ ο Χριστ). Από γνωστές μου βέβαια μαθαίνω ότι και σε άλλες γυναίκες έχει πει το ίδιο περί κούρασης, οπότε προφανώς είναι και η ειλικρινής του άποψη. Όσον αφορά στη δωρεά, για εμένα, όπως έγραψα, ήταν μια πάρα πολύ εύκολη απόφαση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι μπορεί να προβληματίζει πολλά ζευγάρια, αλλά εμείς το αποφασίσαμε με χαρά και ανακούφιση. Εσένα σε προβληματίζει αυτή η επιλογή; Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, ψυχικές και οικονομικές. Έτσι κι αλλιώς για να βρεθεί δοτρια θα χρειαστείτε ένα 6μηνο. Αν μπορείτε εν τω μεταξύ (οικονομικά και νομικά - δεν ξέρω) να κάνετε και κάνα δυο φυσικούς όσο περιμένετε θα ήταν ιδανικό. Κι αν πετύχουν, τέλεια! Αν δεν πετύχουν, θα ξέρεις ότι δοκίμασες τα πάντα. Εμένα τουλάχιστον αυτό με βοήθησε στην τελική μου απόφαση. Σ' ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!❤️ Θα τα λέμε!
 13. Καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Εγώ επειδή το θεωρώ δεδομένο ότι μετά τις εξετάσεις που θα κάνω θα πάρω αντιβίωση, ξεκίνησα από τώρα να προετοιμάζομαι! Ο γιατρός δεν μου είπε ότι μπορεί να με βλάψει με τον οποιονδήποτε τρόπο.
 14. Κι εγώ έχω ήδη ξεκινήσει τα προβιοτικά για παν ενδεχόμενο. Κολπικά πήρα της Eva, τα Biolact Ovules και από στόμα τα αντίστοιχα πάλι τις ίδιας εταιρείας (Eva - Biolact Capsules). Βασικά είναι τα μόνα από το στόμα που γράφει απ' έξω ότι είναι για τη μικροχλωρίδα εντέρου & κόλπου. Συνήθως, αυτά που είναι από στόμα γράφουν μόνο για έντερο. Αλλά θυμάμαι στο παρελθόν η @anoulious είχε προτείνει κάποια που τα είχα ψάξει αλλά δεν τα είχα βρει στην Ελλάδα.
 15. Τι ωραία νέα είναι αυτά! Με το καλό αύριο και μια μεγάλη χοριακη!❤️