happiness79

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.377
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

931 εμφανίσεις προφίλ
 • Makelen

 • Equality

 • Angot

 • happykar

 • Villi

 1. Winspert λυπάμαι για την έκβαση της εμβρυομεταφοράς σου, χαίρομαι όμως για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Διαβάζοντας σε, σκέφτομαι ότι έχεις ακριβώς την αποδοχή και την ηρεμία που χρειάζονται ακριβώς πριν από τη θετική εξέλιξη και γι' αυτό πιστεύω ότι είσαι πιο κοντά στο στόχο σου τώρα! Όσο για τα φάρμακα, όσο απαίσια κι αν είναι και συμφωνώ απόλυτα με αυτό, θα σου έλεγα να κάνεις λιγουλάκι υπομονή ακόμα, ως τη χοριακή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σίγουρα... Να χαρείς το καλοκαίρι με την οικογένεια σου και όλα θα γίνουν στο χρόνο τους! ❤
 2. Μμμμ, κατάλαβα! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Η θέση του πλακούντα να υποθέσω ότι φαίνεται στην αυχενική?
 3. Οπ, οπίσθιος πλακούντας, νέα ορολογία και νέα πληροφορία, ότι δεν ενδείκνυται για τροφοβλάστη! Γιατί? Έχει αυξημένη επικινδυνότητα? Οπότε κάνεις το καλύτερο και να μην αμφιβάλλεις! Για το φύλο σε καταλαβαίνω απόλυτα, ταυτίζομαι και συμφωνώ 100%!
 4. Γεια σου Νίνα κορίτσι μου! Χαίρομαι που μαθαίνω νέα σου! Ήμασταν μαζί στην ετ και κάναμε μαζί χοριακή! Έχουν μεγαλώσει τα ΑγιοΒαλεντίνικα μωράκια σου!!! Πολύ χαίρομαι που πάει καλά η εγκυμοσύνη σου και οι εμετοί όσο δύσκολοι κι αν είναι υποδηλώνουν καλή έκβαση! Εύχομαι σύντομα να σταματήσουν και να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς ενοχλήσεις! Να είστε όλοι καλά!!! ❤❤❤ Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, δε σημαίνει όμως ότι αυτός ο κύκλος είναι ενδεικτικός γι' αυτούς που θα ακολουθήσουν. Σίγουρα μετά τη διέγερση είναι ακόμα επηρεασμένο όλο το σύστημα, άλλωτε καλύτερα κι άλλωτε χειρότερα. Το πιο πίθανο να είναι κύστη αυτό που έχεις τώρα και να ευθύνεται η διέγερση. Ότι δεν είχε συμβεί την προηγούμενη φορά δε λέει κάτι. Θα στρώσει ο οργανισμός σου και θα λειτουργήσει καλύτερα μετά, μην αποθαρρύνεσαι!
 5. Εγώ σαν τι να σου προτείνω?? Γιατρός δεν είμαι! Εχεις πολύ καλό γιατρό, ότι σου πει! Πιστεύω ότι αυτό που σας συνέβη ήταν τυχαίο γεγονός και τεράστια ατυχία, από αυτές που δεν ξανασυμβαίνουν και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη εγκυμοσύνη σου θα είναι τελειόμηνη. Το μόνο που σκέφτομαι αν θες να το ψάξεις πάραπάνω είναι το τμήμα αποβολών του Έλενα, αν δεν έχεις πάει, που εκεί οι παράγοντες που θα σου τσεκάρουν έχουν να κάνουν κυρίως με το μετά την εγκυμοσύνη αφού είχες ήδη μία σύλληψη και όχι αποβολές, χρήσιμα θα είναι όμως και σίγουρα βοηθητικά όσον αφορά τι άλλο θα μπορούσατε να ψάξετε θα σου πούνε εκεί. Ο καρυότυπος που θα κάνετε τώρα είναι βασικός και οπωσδήπωτε να κάνετε και κυστική ίνωση αν δεν προλάβατε ως τώρα να δείτε. Και μεσογειακή αναιμία, που λογικά βέβαια θα έχετε δει. Τάση για εμετό είχα πολύ έντονη στην αρχή, αλλά την καταπολέμισα με βελονισμό! Και οι φρυγανίτσες βοηθούν! Καλύτερα ολικής!
 6. Οκ, δε το θυμόμουν. Στην ποιότητα παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία. Η δική σου είναι σούπερ και απ' όσο θυμάμαι το ίδιο και το σπέρμα, οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
 7. Εννοείται, έτσι είναι. Απένατι στο θάνατο ο έρωτας είναι ο αντίποδας, είναι η ζωή. Κι εγώ το ίδιο ακριβώς με σένα έπαθα όταν έχασα τον πατέρα μου, και άλλες δύο φορές που έχασα μια πολύ καλή φίλη και αργότερα έναν πολύ καλό φίλο. Βέβαια και το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Όλα είναι εντάξει σε τόσο δύσκολη συνθήκη.
 8. Ο Κελλ. είναι ο γιατρός μου! Όχι ο γιατρός που με είχε αναλάβει στις εξωσωματικές (εκεί είχα άλλον, που λόγω γνωριμίας πολύ στενής με συγγενικό μου πρόσωπο επέλεξα να κάνω τις εξωσωματικές μαζί του). Τον Κελ. τον είχα πριν τις εξωσωματικές και τώρα που είμαι έγκυος επέστρεψα σ' αυτόν και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Σαν άνθρωπος και σαν γιατρός είναι εξαιρετικός! Τον συστείνω! Αξίζει να πας σε αυτόν για δεύτερη/τρίτη γνώμη και ξέρω ήδη τι θα σου πει: να δοκιμάσεις με δικά σου θα σου πει 100%. Στο λέω με κλειστά μάτια, γιατί όταν σκεφτόμουν κι εγώ να πάω με δανεικά είχα ζητήσει τη γνώμη του και εν ολίγοις μου είχε πει ότι στη δική μου περίπτωση και ύστερα από τόσες εξωσωματικές, πίστευε ότι μπορεί να είναι μια επιλογή που θα μας βοηθήσει. Μου ξεκαθάρισε όμως ότι δεν θα μου έλεγε το ίδιο πράγμα αν πήγαινα πρώτη φορά σ' αυτόν στα 43 μου και αν δεν είχα δοκιμάσει πρώτα με δικά μου θα πρότεινε οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε τη δυναμική μου πρώτα. Η δική μου εμπειρία με τον Κελλ. πάντως δεν έχει καμία σχέση με της φίλης σου. Σκέψου ότι πριν απευθυνθώ σε αυτόν, ήμουν σε έναν άλλο γυναικολόγο πολύ καλό μεν, αλλά με πίεζε και γι' αυτό έφυγα. Και μόλις πήγα στον Κελλ. πήρα μεγάλη ανάσα και στήριξη, κάθε άλλο παρά πίεση! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, γιατί ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που ακούω, είναι μήπως επειδή έχει πολύ δουλειά της μετέφερε το δικό του στρες και γι' αυτό ένιωθε πίεση. Χωρίς να έχω περάσει όλο αυτό που περνάς εσύ τώρα, όλα όσα λες μου φαίνονται πολύ φυσικά. Βασικά θα το έλεγα αυτό για οτιδήποτε (σχεδόν!!) κι αν έλεγες τώρα. Πέρασες μεγάλο σοκ σε ψυχή και σώμα και αυτό βγαίνει με πολλούς τρόπους. Για την ωοληψία που λες, δεν έχετε καθόλου έμβρυα ή θα την κάνεις συμπληρωματικά? Σου εύχομαι κι εγώ να είσαι πολύ τυχερή από εδώ και πέρα!
 9. Δε το λέω για να αμφισβητήσεις το γιατρό σου, ούτε καν!! Καλά κάνεις και του έχεις εμπιστοσύνη! Απλά καλό είναι να γνωρίζεις τα δεδομένα, ώστε να κάνεις αυτό με το οποίο θα είσαι εσύ πιο ήσυχη! Για ντάουν το NIPT δίνει πολύ μεγάλο ποσοστό εγκυρότητας, δε νομίζω όμως ότι ισχύει το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα σύνδρομα. Καλά αποτελέσματα να έχεις, που θα έχεις! Όσο για το φύλο, μπορεί να αλλάξει αν δεν σας είπε σίγουρα! Εγώ το ξεπέρασα, δεν έχω πια καμία έγνοια για το φύλλο, μόνο παρακαλάω να είναι γερό... Τρέμω στην ιδέα όσο πλησιάζουν οι μέρες για την αυχενική!!!
 10. Μια χαρά μου φαίνονται τα νούμερα σου κοτοπουλάκι!!! Και όταν βγει το PappA θα αναπροσαρμοστούνε! Λίγο υπομονή μέχρι τότε! Ολα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά εύχομαι!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Πολύ βοηθητικό το μήνυμα σου!!!
 11. Κράτησε αυτή την πολύτιμη εικόνα μέσα στην καρδιά σου και μεγάλωσε την εικόνα που μόλις μας περιέγραψες, με το παιδάκι που ολοένα και μεγαλώνει κουνώντας το χεράκι του! Κι όποτε νιώθεις φόβο, προσπάθησε να φέρνεις αυτή την εικόνα στο μυαλό σου, για να μαλακώνει η καρδούλα σου και να σβήνει σιγά σιγά ο φόβος! ❤ Αχ γλυκιά μου!!! Δεν μπορείς να το πιστέψεις και είναι πολύ φυσικό! Έτσι ήμουν κι εγώ μετά τη δεύτερη ροζ γραμμή στο τεστ! Εσύ το ανακάλυψες πολύ νωρίς και είναι ακόμα χαμηλή η χοριακή, θα ανέβει όμως και θα το πιστέψεις!!! Εχω συγκινηθεί πάρα πολύ!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσες στην αγκαλιά σου γερό μωράκι! Με το καλό να γίνουν όλα!!! ❤❤❤
 12. Μια χαρά μου φαίνονται τα νούμερα σου κοτοπουλάκι!!! Μεγάλη δε τη λες την πιθανότητα για down πάντως, ούτε καν! Αφού ο γιατρός σου είναι ευχαριστημένος κάτι παραπάνω θα ξέρει! Αν πάντως ανησυχείς και δε θέλεις να υπάρχει το ρίσκο που προανέφερες, γιατί δε συζητάς μαζί του το ενδεχόμενο να κάνεις τροφοβλάστη, αντί για αμνιοπαρακέντηση, που γίνεται νωρίτερα?? Οκ, μπορεί τελικά να αποδειχτεί περιττή και αυτό εύχομαι, αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Εγώ είμαι πολύ υπέρ της τροφοβλάστης πάντως γιατί γίνεται νωρίς και δίνει αποτέλεσμα στο 100%. Ερώτηση: τα αποτελέσματα του PappA μαζί με της αυχενικής δε δίνουν πιο ολοκληρωμένα ποσοστά? Ή εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά? Πόσο γρήγορα βγαίνει το PappA? Καλά αποτελέσματα να έχεις, στο εύχομαι ολόψυχα!!!
 13. Καλησπέρα κορίτσι μου! Δυστυχώς δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, κι εγώ στη θέση σου θα είχα μπερδευτεί και μάλλον θα προχωρούσα με αυτόν που θα μου ενέπνεε περισσότερη εμπιστοσύνη. Αν και μάλλον για αρχή θα δοκίμαζα να δω τη δυναμική των ωοθηκών μου, για να είμαι σίγουρη, γιατί μάλλον μόνο δοκιμάζοντας θα δεις τι είναι καλύτερο για σένα. Πάντως, υπάρχει ειδικό τόπικ λίγο παρακάτω για τη δωρεά ωαρίων, όπου εκεί θα πάρεις σίγουρα πιο βοηθητικές απαντήσεις απ' ότι εδώ. Οτι κι αν αποφασίσεις εύχομαι να έχεις την τύχη με το μέρος σου και να γίνεις σύντομα μανούλα!
 14. Για να αναθαρρήσεις σου λέω ότι έμεινα έγκυος φυσικά τον αμέσως επόμενο κύκλο μετά από νόσηση κόβιντ και των δυο μας! Και το έχω ξανακούσει! Περαστικά σας και καλή τύχη!!