Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

Γειά σας ανοίξαμε νέο θέμα για να συνεχίσετε τις συζητήσεις σας εδώ! 

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κανόνες του φόρουμ όπως και τους βασικότερους κανόνες συναναστροφής που θα είχατε και στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους ανθρώπους τριγύρω σας. 

Δείξτε ευαισθησία, κατανόηση ενώ παράλληλα έχετε στο νού σας ότι ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται ποικιλλοτρόπως και παρεξηγείται εύκολα.

Ακόμα, υπάρχουν νόμοι σχετικά με την δυσφήμιση, ή κανόνες σχετικά με την διαφήμιση.

Κάντε αναφορά σε αυτή ή σε άλλη δημοσίευση εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την διαχείριση ή να αναφέρετε κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημόσιο φόρουμ. 

Ισχύει η ελευθερία του λόγου μέχρι το σημείο που βλάπτει τον περίγυρο, στεναχωρεί τους συνομιλητές ή αμαυρώνει την φήμη άλλων προσώπων όπως το ορίζει ο νόμος. 

Πάμε δυνατά για το 2026 με νέο καφέ με πολλά μωράκια! 
Αυτό είναι το παλιό θέμα:

Σημαντικές δημοσιεύσεις από το προηγούμενο Καφέ! 

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ομαδικά. Μετά από μία δεύτερη εξωσωματική που έκανα ο γιατρός έβγαλε 15 ωάρια και δέν με προχώρησε σε εμβρυομεταφορά η αλήθεια είναι δεν το περίμενα μου είπε ότι θα πάμε στον επόμενο κύκλο για την αποφυγή υπερδίεγερσης. Απλώς βρε κορίτσια αγχώνομαι γιατί στην πρώτη φορά που πήγα να κάνω εμβρυομεταφορά με ένα κρύο συντηρημένο όταν το αποψυξανε δεν ήταν καλό και δεν το βάλανε ήταν βλαστοκυστη αυτό, και φοβάμαι μη γίνει πάλι το ίδιο . έχω 4 κρυοσυντηρημένα μου είπαν είναι πολύ καλα αα και αβ ποιότητας. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό είναι συχνό στα 15 να μη σου προχωράνε την εβρυο μεταφορά? Κι αν ξέρετε πρώτα ο θεός όταν  έρθει η στιγμή της εμβρυομεταφοράς τον άλλο μήνα πόσα θα αποψύξουνε θα  τα αποψύξουνε όλα και τα 4?

2 hours ago, kerasaki90 said:

Καλημέρα ομαδικά. Μετά από μία δεύτερη εξωσωματική που έκανα ο γιατρός έβγαλε 15 ωάρια και δέν με προχώρησε σε εμβρυομεταφορά η αλήθεια είναι δεν το περίμενα μου είπε ότι θα πάμε στον επόμενο κύκλο για την αποφυγή υπερδίεγερσης. Απλώς βρε κορίτσια αγχώνομαι γιατί στην πρώτη φορά που πήγα να κάνω εμβρυομεταφορά με ένα κρύο συντηρημένο όταν το αποψυξανε δεν ήταν καλό και δεν το βάλανε ήταν βλαστοκυστη αυτό, και φοβάμαι μη γίνει πάλι το ίδιο . έχω 4 κρυοσυντηρημένα μου είπαν είναι πολύ καλα αα και αβ ποιότητας. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό είναι συχνό στα 15 να μη σου προχωράνε την εβρυο μεταφορά? Κι αν ξέρετε πρώτα ο θεός όταν  έρθει η στιγμή της εμβρυομεταφοράς τον άλλο μήνα πόσα θα αποψύξουνε θα  τα αποψύξουνε όλα και τα 4?

Καλημέρα! Νομίζω τα 15 ωάρια είναι αρκετά και ίσως όντως να υπάρχει κίνδυνος υπερδιεγερσης αν προχωρούσες άμεσα σε ετ. Εγώ έμεινα έγκυος και τις δύο φορές που έκανα ετ με κρυοσυντηρημένα και είχαν καλή ανάπτυξη όταν τα αποψύξαν. Οπότε, μπορεί να έτυχε στη δική σου περίπτωση να μην ήταν καλό. Εξάλλου πάρα πολλές γυναίκες προχωράνε σε ετ με κατεψυγμένα και πετυχαίνουν εγκυμοσύνη. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να σε αγχώνει. Εμείς αποψύχαμε μόνο όσα έμβρυα θα μεταφέραμε. Ολα καλά να πάνε εύχομαι!!

4 hours ago, kerasaki90 said:

Θα αποψυξουν  όσα βάλετε…κι εγώ και τις δυο φορές ένα έβαλα ένα αποψύχανε αλλά είχαν επιβιώσει και τα δύο.

Δεν ξερω να σου πω γιατί έγινε αυτό αλλά δε σημαίνει ότι θα ξαναγίνει…

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kerasaki90 είπε:

4 ώρες πρίν, kerasaki90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Το να πέσει η ποιότητα στην απόψυξη δεν ειναι καθόλου συνηθες, εμενα μου ειχαν πει οτι μπορει να συμβει μόνο σε πολύ χαμηλής ποιότητας βλαστοκύστες. Τόσες εμβρυομεταφορές γινονται με κρυοσυντηρημένα, μην ανησυχεις, εξ αλλου θα εχει χρόνο το σώμα σου να ανακάμψει από τη διέγερση.

Σχετικα με το πόσα θα αποψύξουν, αν ειναι σωστοι και εχουν ενα εμβρυο/straw θα αποψύξουν μόνο όσα θα βάλετε, αλλά ρώτα για να ξέρεις με σιγουριά.

• Μου αρέσει 1

Καλή αρχή!! 

Ας μπούμε και οσες περάσαμε από το 2021 στο 22.. 23...24 25 και τελικά  προχωράμε μέρα  μέρα προς τις γέννες μας!! 

Πολλές πολλές επιτυχίες, λιγότερες δυσκολίες και πάντα  βοηθητικές αναρτήσεις! 

• Μου αρέσει 10

@Souri καλησπέρα! Την έκανα στο Ιάσω. Οι συμφύσεις δεν φαίνονται στον υπέρηχο, ούτε ο πολύποδας. Τα καθάρισε όλα την ώρα της εξετασης. Μην ανησυχείς αν εξαιρέσεις λίγο πόνο μέσα στην επόμενη ώρα από την εξέταση (τύπου περιόδου) μετά ούτε ντεπόν. Την επόμενη μέρα επιστρέφεις κανονικά στη ρουτίνα σου. Καλή επιτυχία! 🙂

Καλημέρα κορίτσια ! Νέα στο φόρουμ!! Πως είστε ; Έκανα και εγώ εμβρυομεταφορά στις 19/3 . Έβαλα μια βλαστοκύστη άριστης ποιότητας και περιμένω να έρθει το Σάββατο να κάνω την χοριακη ! ΕΧω πάρα πολύ άγχος ! Προς τ παρόν δεν έχω κανένα σύμπτωμα κ πολύ φοβάμαι ότι θα αποτύχω . Διάβασα πιο πάνω για μια κοπέλα π έκανε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Και σ εμένα έτσι έγινε . Ο γιατρός μου μου το είπε εξ αρχής . Ότι θα κάνουμε ωοληψια και εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο να ηρεμήσει το σώμα μου.εβγαλα 14 ωάρια . Ώριμα 13. Γονιμοποιήθηκαν τα 10 κ έμειναν 6 βλαστοκύστες 5 ημερών. Τις καταψύξαμε και έκανα εμβρυομεταφορά την πέμπτη . Εχω όμως πολύ άγχος . Δεν κοιμάμαι τα βράδια καθόλου καλά κ σκέφτομαι μόνο αυτό . Εσείς πως το περνάτε ; 

Καλημέρα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

δυστυχώς εγώ με πολύ άγχος…προσπάθησε να το διαχειριστείς όσο μπορείς γιατί θα σε ακολουθεί και μετά το άγχος….

δεννειναι εύκολο καθόλου το καταλαβαίνω…

Διαφημίσεις

1 hour ago, Leval είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Νέα στο φόρουμ!! Πως είστε ; Έκανα και εγώ εμβρυομεταφορά στις 19/3 . Έβαλα μια βλαστοκύστη άριστης ποιότητας και περιμένω να έρθει το Σάββατο να κάνω την χοριακη ! ΕΧω πάρα πολύ άγχος ! Προς τ παρόν δεν έχω κανένα σύμπτωμα κ πολύ φοβάμαι ότι θα αποτύχω . Διάβασα πιο πάνω για μια κοπέλα π έκανε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Και σ εμένα έτσι έγινε . Ο γιατρός μου μου το είπε εξ αρχής . Ότι θα κάνουμε ωοληψια και εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο να ηρεμήσει το σώμα μου.εβγαλα 14 ωάρια . Ώριμα 13. Γονιμοποιήθηκαν τα 10 κ έμειναν 6 βλαστοκύστες 5 ημερών. Τις καταψύξαμε και έκανα εμβρυομεταφορά την πέμπτη . Εχω όμως πολύ άγχος . Δεν κοιμάμαι τα βράδια καθόλου καλά κ σκέφτομαι μόνο αυτό . Εσείς πως το περνάτε ; 

Καλημέρα,

Και εγώ είμαι σε αναμονή αποτελεσμάτων. Έκανα την ετ 16-3. Είναι πολύ δύσκολο..Διαβάζοντας και ψάχνοντας αυτές τις μέρες λίγο παραπάνω, κατάλαβα πως μπορεί να υπάρχουν συμπτώματα, μπορεί όμως και να μην υπάρχει κανένα απολύτως σύμπτωμα σε κάποια κοπέλα. 

Επίσης μπορεί να φταίνε τα χάπια για τα συμπτώματα. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την δυσκοιλιότητα της προγεστερόνης. Δεν άντεξα και έκανα ένα τσιγάρο την μέρα για κάποιες μέρες, τα είχα παίξει γιατί από εκεί που κάπνιζα πολύ, μετά την ετ η διακοπή καπνίσματος με την δυσκοιλιοτητα με στρεσαραν.

Έκανα δεν έκανα καλά τώρα έγινε, δεν ήθελα να πιεστω.

Τώρα που διανυω την δεύτερη βδομάδα, δεν έχω πρηξιμο στο στήθος, και έχουν φυγει και κατι ενοχλήσεις κάτω χαμηλα που ένιωθα. Δεν ξέρω ίσως συνήθισα κάπως τα φάρμακα ?

Επίσης η δουλειά βοηθάει πολύ. Οι δύο πρώτες μέρες που είχα άδεια ήταν μαρτυρικές.

Και κάποια σύντομη βόλτα - περπάτημα έξω. Να δεις κάτι άλλο να ξεχνιεσαι.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 💌Θα περάσουν οι μέρες όπως και έχει Κούτσα στραβά. 

10 ώρες πρίν, jo91 είπε:

@Souri καλησπέρα! Την έκανα στο Ιάσω. Οι συμφύσεις δεν φαίνονται στον υπέρηχο, ούτε ο πολύποδας. Τα καθάρισε όλα την ώρα της εξετασης. Μην ανησυχείς αν εξαιρέσεις λίγο πόνο μέσα στην επόμενη ώρα από την εξέταση (τύπου περιόδου) μετά ούτε ντεπόν. Την επόμενη μέρα επιστρέφεις κανονικά στη ρουτίνα σου. Καλή επιτυχία! 🙂

Καλημέρα!

Την εκανα εχθές κι ολα καλά τελικά. Δε βρέθηκε τίποτα, έγινε μόνο scratching και στάλθηκε δείγμα για έλεγχο. 

Οπότε τωρα αναμένω διπλά αποτελέσματα, προεμφυτευτικου για να δούμε αν έχουμε έμβρυα που να αξίζει να μεταφέρουμε και αποτελέσματα scratching σε περίπτωση που κατι υπάρχει να γίνει θεραπεία. 

Παράλληλα μου έδωσε αντιβίωση και προβιοτικα απο στόμα και κολπικά. 

Στην αναμονή λοιπόν...!

1 ώρα πρίν, Leval είπε:

πρίν από 28 λεπτά , aria88 είπε:

Καλημέρα,

Και εγώ είμαι σε αναμονή αποτελεσμάτων. Έκανα την ετ 16-3. Είναι πολύ δύσκολο..Διαβάζοντας και ψάχνοντας αυτές τις μέρες λίγο παραπάνω, κατάλαβα πως μπορεί να υπάρχουν συμπτώματα, μπορεί όμως και να μην υπάρχει κανένα απολύτως σύμπτωμα σε κάποια κοπέλα. 

Επίσης μπορεί να φταίνε τα χάπια για τα συμπτώματα. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την δυσκοιλιότητα της προγεστερόνης. Δεν άντεξα και έκανα ένα τσιγάρο την μέρα για κάποιες μέρες, τα είχα παίξει γιατί από εκεί που κάπνιζα πολύ, μετά την ετ η διακοπή καπνίσματος με την δυσκοιλιοτητα με στρεσαραν.

Τώρα που διανυω την δεύτερη βδομάδα, δεν έχω πρηξιμο στο στήθος, και έχουν φυγει και κατι ενοχλήσεις κάτω χαμηλα που ένιωθα. Δεν ξέρω ίσως συνήθισα κάπως τα φάρμακα ?

Επίσης η δουλειά βοηθάει πολύ. Οι δύο πρώτες μέρες που είχα άδεια ήταν μαρτυρικές.

Καλημέρα, σας καταλαβαίνω, ειναι το πιο αγχωτικό στάδιο. Ψυχραιμία οσο γίνεται και καντε πράγματα για να απασχολείται το μυαλό να μη το σκέφτεστε οσο γίνεται.

Καλη επιτυχία!!

• Καλή τύχη! 2

1 hour ago, aria88 είπε:

Καλημέρα,

Εχω κόψει το κάπνισμα την κόκα κόλα τα γλυκά και έχω τρελαθεί ! Σου γράφω τώρα κ κοντεύω να κλάψω . Από άγχος και από πίεση . Εμένα ο γιατρός μ μου έγραψε την άδεια που δικαιούσαι από το κράτος μιας εβδομάδας με αποδοχές κανονικά . Οπότε είμαι στο σπίτι . Βγαίνω μια βόλτα αλλά κουράζομαι κ επιτρέφω, ίσως είναι κ ο φόβος . Δεν ξέρω . Ομως δεν το περνάω καλά . 

Πότε σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις β χοριακη; Εμένα το Σάββατο ! Εσένα ;

πρίν από 17 λεπτά , Leval είπε:

Εχω κόψει το κάπνισμα την κόκα κόλα τα γλυκά και έχω τρελαθεί ! Σου γράφω τώρα κ κοντεύω να κλάψω . Από άγχος και από πίεση . Εμένα ο γιατρός μ μου έγραψε την άδεια που δικαιούσαι από το κράτος μιας εβδομάδας με αποδοχές κανονικά . Οπότε είμαι στο σπίτι . Βγαίνω μια βόλτα αλλά κουράζομαι κ επιτρέφω, ίσως είναι κ ο φόβος . Δεν ξέρω . Ομως δεν το περνάω καλά . 

Πότε σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις β χοριακη; Εμένα το Σάββατο ! Εσένα ;

Γεια σου, επειδή κ εγω ειμαι φανατική καπνίστρια, μπορεις να παρεις τα τύπου vape που ειναι αέρας κοπανιστός με γεύση, για να ξεχνιέσαι λιγο οταν σε πιανει το αγχος κ θέλεις να καπνίσεις.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...