Konvat22

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  35
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

90 εμφανίσεις προφίλ
 1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Οπως το είπες κανένας ποτέ να μην βρεθεί στην θέση μας!! Εύχομαι όλες να έχετε γερά και τυχερά μωράκια!!! Όλες έχουμε τις δυσκολίες μας το σημαντικό είναι να μπορούμε να τις ξεπεράσουμε!!
 2. Δυστυχώς προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όμως δεν έχω ζήσει και πολύ εύκολες καταστάσεις οπότε δυσκολεύομαι αρκετά στην παρούσα φάση γιατί από αλλού το περιμέναμε και απο άλλου μας ήρθε. Όχι στίγμα, είμαστε φορείς ανοσοανεπάρκειας και το πρώτο μας παιδάκι γεννήθηκε με την ασθένεια αυτή και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 7 μηνών!! Τότε μάθαμε πως ήμαστε φορείς και σε κάθε εγκυμοσύνη κάνω τροφοβλάστη για έλεγχο του έμβρυου! Η κόρη μας ας πούμε είναι απλά φορέας της ασθενείας!
 3. Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά!!! Την περασμένη Δευτέρα έκανα λήψη τροφοβλάστης για να δούμε αν το μωρό μας είναι υγιές λόγω ασθενείας που έχουμε εγώ και ο σύζυγός! Όλα πήγαν καλά το μωρό ήταν υγιέστατο ούτε καν φορέας!! Την Δευτέρα τώρα κάναμε την αυχενική μιας και θέλαμε να βγουν τα αποτελέσματα πρώτα της τροφοβλάστης!!!Οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές όμως στο τέλος ο γιατρός μας είπε πως έχει υπερηχογενες έντερο!! Υπάρχει πιθανότητα να είναι αίμα από την λήψη τροφιλοβλαστης που πέρασε στο αμνιακό υγρό μιας και σαν εύρημα βρίσκεται συνήθως στην β επιπέδου!! Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε όλα τα υπόλοιπα!! Οπότε μπήκαμε σε διαδικασία μοριακού καρυότυπου στο δείγμα για γενετικά νοσήματα καθώς και έλεγχο κυστικής ινώσης μιας και είχαμε κάνει μόνο την δφ508 και όχι το πλήρες πακέτο μεταλλάξεων!! Δύο παιδιά κανένα δεν έχει κυστική ίνωση η έστω κάτι που να παραπέμπει εκεί ελπίζω πως δεν θα συμβαίνει κάτι τέτοιο! Ελέγχθηκε για τις τρισωμιες 18 13 21 και είναι μια χαρά σε πρώτη φάση!! Τόσο άγχος και τόση ταλαιπωρία αναρωτιέμαι όλα σε εμάς πια??
 4. Τέλεια το έψαξα και στο google και μου το έβγαλε οπότε θα καλέσω και εκεί!!!! Θα μπορούσες να μου πεις αν δεν υπάρχει προβλημα το κόστος της επίσκεψης του να έχω γενικά μια εικόνα καθώς από ότι μου είπαν οι γιατροί του δημόσιου που τους βλέπεις εξωτερικά αμοίβονται όπως οι ιδιώτες καθώς το ίδιο ισχύει και για την γέννα!!! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται δημόσια η σε προσωπικό μύνημα!!!
 5. Καλημέρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! Ετσι τον γνώρισα καθώς έκανα λήψη τροφοβλάστης στο Αλεξάνδρας και ήταν δύσκολη περίπτωση οπότε ήρθε εκείνος !! Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!!! Εκτός από το Ιασώ γνωρίζεις αν αναλαμβάνει τοκετούς και στο Αλεξάνδρας καθώς δεν έχω την δυνατότητα για το ιδιωτικό μαιευτήριο!!! Επίσης το ιατρείο του που βρίσκετε??? Δεν έχω ιδέα δλδ πως να επικοινωνήσω μαζί του θα καλουσα στο Αλεξάνδρας για να μάθω πώς μπορώ να τον βρω!!!
 6. Καλησπέρα σε ολες!!! Θα ήθελα παρακαλώ γνώμη για τον γιατρό πανό Αντσακλη στο Αλεξάνδρας!!! Θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και έχοντας μια επαφή μαζί του μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση αλλά θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από κοπέλες που γέννησαν μαζί του!! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
 7. Κοίτα δεν ξέρω πώς πάει με την εξωσωματική αλλά με μια φίλη που μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε πως ήταν έγκυος 7 εβδομάδων και πως αυτήν την εβδομάδα θα πήγαιναν να ακούσουνε καρδούλα δλδ θα είναι 8 εβδομάδων!! Υποθέτω λοιπόν πως ούτε αυτή είχε δει η ακούσει καρδιά παρόλο που ήταν 7 εβδομάδων!!! Με εξωσωματική και εκείνη έτσι!!! Όποτε μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα είναι!!
 8. Καλησπέρα κορίτσι μου!! Εγώ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος ήμουν 4 εβδομάδων πήγαμε στην γυναικολόγων πρώτο ραντεβού όταν ήμουν 6 και 4 γιατί μου είπε πως μετά την 6η εβδομάδα θα με δει ώστε να ακούσουμε καρδιά οπότε μην αγχώνεσαι!!! Νομίζω πως όλα είναι καλά!!!
 9. Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!! Και εγώ έχω ραντεβού στις 1/11 με την γυναικολόγο μου για τον προγραμματισμένο υπέρηχο!!! Στις 14/11 έχω την λήψη τροφοβλάστης την οποία τελικά θα κάνω στο Αλεξάνδρας και είμαι πολύ αγχωμενη!!!την είχα κλείσει σε ιδιώτη μαζί με την αυχενική αλλά ήθελε 400€ μόνο για την λήψη και δυστυχώς τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν αυτήν την στιγμή καθώς θα πρέπει θα να δώσουμε αλλά 250€ και στο κέντρο γενετικής που θα το εξετάσει συν την αυχενική!!! Όποτε θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης και μετά ανάλογα τα αποτελέσματα θα προχωρήσουμε η όχι στην αυχενική στις 21/11. Παρόλο που το βιώνω για δεύτερη φορά είναι το ίδιο ψυχοφθόρο!! Επίσης αγχώνομαι και το θέμα του γυναικολόγου, καθώς παλι τα οικονομικά μας είναι δύσκολα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να γεννήσω στο ιδιωτικό μαιευτήριο που είναι η γυναικολόγος μου καθώς για προγραμματισμένη καισαρική θέλουν 1900€ αν βάλεις και τα χρήματα της γιατρού πάμε στα 3500€!!! Που σύστησαν δύο διαφορετικά άτομα τον Αλεξόπουλο στο Αλεξάνδρας αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω είπα να περιμένω τα αποτελέσματα της εξέτασης και ανάλογα να δω τι θα κάνω!?! Αυτά!!! Συγνώμη για το σεντόνι!!!
 10. Εύχομαι να μην είναι τπτ,πιστευω ότι ίσως κουράστηκες λίγο!!! Θα περιμένουμε νέα σού!!! :;
 11. Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να έχετε ένα γερό μωράκι εύχομαι!!!οι 3D είναι ότι καλύτερο!!! Ψάχνεις ήδη να δεις που μοιάζει!!! Σας είπαν για φύλο??
 12. Μπράβο με το καλό εύχομαι να έχεις μια άριστη αυχενική να φύγει και το πρώτο άγχος!!! Μπορείς να μου πείς τα στοιχεία του και βασικά πως έκλεινες τα ραντεβού για τον συγκεκριμένο γιατρό?? Μπαίνοντας να κλείσω ραντεβού μου έβγαζε τι διαθέσιμα είχε στις ημερομηνίες που επέλεξα αλλά δεν μου γράφει κάπου τον γιατρό!! Σε ευχαριστώ!
 13. Καλημέρα κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Χάθηκα λίγο!!! 8 και 4 σήμερα!! Το στομάχι μου χαλιά ότι τρώω μου δημιουργεί τάση για εμετό χωρίς να κάνω βέβαια και δεν παλεύεται άλλο!!! Στις 15/11 περιμένω να κάνω αυχενική και λήψη τροφοβλάστης να δούμε αν το μωρό μας είναι υγιές!!!η ψυχολογία μου όχι ιδιαίτερα καλή πολύ άγχος και αυτή η εγκυμοσύνη μου φαίνεται η δυσκολότερη από τις προηγούμενες δύο!!! Βρε κορίτσια όσες θα γεννήσετε σε δημόσιο πρώτο ο θεός από πού βρήκατε τους γιατρους σάς?? Υπάρχει κάποια λίστα με τούς γιατρούς του Έλενα παράδειγμα??η γυναικολόγος μου είναι ιδιώτης στο μητέρα αλλά έχουμε ζοριστει λίγο και σκέφτομαι να ψάξω κάποιον σε δημόσιο που ακόμα καλύτερα θα ήταν να έχει και ιδιωτικό ιατρείο εξωτερικά!!! Αν ξέρετε κάτι θα χαρώ να με κατατοπισετε!!! Ολόκληρο κατεβατο σας έγραψα αλλά είχα καιρό να πω τα νέα μου!!! Χαχα!
 14. Και εγώ καισαρικη κορίτσια οπότε νομίζω και εμένα η οι Πητ θα είναι νωρίτερα απο 26/5.Νομιζω μαζευτηκαμε πολλές με καισαρικές πιο πολλές απο ότι με φυσιολογικο τοκετό για να δούμε μέχρι το τέλος!!! αχαχαχαχα!!!
 15. Κοντά είμαστε εγώ είμαι 4 και 2 με Πητ 26/5!! Και εμένα φάνηκαν αρκετά νωρίς οι κοιλίες μου απο τον τρίτο αλλά είμαι και πάρα πολύ αδύνατη!!!