Konisn

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  407
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

304 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ κορίτσια δεν έχω παράπονο απο τον ενδοκρινολόγο μου μέχρι τώρα. Είναι λιγομίλητος, αλλά πολύ ανθρώπινος και μέχρι τώρα καθόλου υπερβολικός. Δε θα μπορούσα να με κρίνει ο γιατρός ή να με κάνει να νιώθω άσχημα.
 2. Μη διαβάζεις στο ιντερνετ. Έκανα το ίδιο λάθος να διαβάσω για τον πλακούντα κ έχω χάσει τον ύπνο μου. Τα 5 κιλά που έχεις πάρει είναι τέλεια. Θεωρώ πως αν υπήρχε πρόβλημα θα στο έλεγε ο γυναικολόγος σου. Μίλα όμως αν θες κ με κάποιον άλλον γιατρό. Να φτιάξεις γίγαντες κ να βάλεις όσο λάδι χρειάζονται χωρίς υπερβολές. Θεωρώ πως είναι ακραίο να κάνεις πιο αυστηρή διατροφή
 3. Καλημέρα κορίτσι. Αρχικά ο μαιευτήρας σου τι έχει πει για το αμνιακό υγρό? Μήπως να μιλήσεις μαζί του; Ο ενδροκρινολόγος σου ανέλυσε για ποιο λόγο πρέπει να ανησυχείς? Ο δικός μου ενδοκρινολόγος μου είχε πει πως στο τρίτο τρίμηνο η αύξηση 2 κιλά τον μήνα είναι μέσα στα όρια. Απο τη στιγμή που τηρείς την διατροφή δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δε γίνεται να πεινάσεις κιόλας.
 4. Με το καλό!!!! Μέσα Ιουλίου είναι μια χαρά. Κ γω Ιασω θα γεννήσω. Δεν έχω κάνει ακόμα συζήτηση για χρήματα. Την επόμενη φορά.... 1.30 ώρα δεν είναι τπτ. Εννοείται να πας και να το ευχαριστηθείς!!!
 5. Καλά κάνεις!! Θες γιατί δυσκολεύτηκα να κάνω παιδάκι, θες γιατί κ ο γιατρός μου έχει πει να είμαι προσεκτική, θες γιατί φανταζόμουν πως θα είμαι πιο χαλαρή, δε μου βγαίνει σε αυτή τη φάση να είμαι αλλιώς. Ίσως γιατί έχω κ ανοιχτό το μέτωπο της μετακόμισης που με ζορίζει ψυχολογικά.
 6. Κ γω ήθελα να παω τον Ιούνιου 2-3μέρες για μπάνιο κάπου κοντά με τον άντρα μου, αλλά τελικά θα κάτσω στα αυγά μου. Έχω κ γω ανασφάλειες. Γενικά σε όλη την εγκυμοσύνη δε νομίζω να υπήρξα ποτέ χαλαρή.
 7. Εμένα τώρα είναι η ώρα της τρίτης δόσης μετά απο νόσηση. Κοκκύτη μου είπε μετά την 32 η εβδομάδα. Εννοείται θα το κάνω. Κ μάλλον θα κάνω κ του covid την αλλη βδομάδα να τελειώνω αν κ έχω δεύτερες σκέψεις. Κατα τα άλλα κορίτσια εγώ αγχώνομαι πολύ για όλα.... δε ξέρω τι με έχει πιάσει κ το μυαλό μου παει στο κακό μετά τον τελευταίο υπέρηχο. Το γεγονός οτι δεν ανέβηκε ο πλακούντας όσο περιμέναμε με φόβησε πολύ.
 8. Κ γω περασα covid τον Φεβρουάριο μετά απο 2 δόσεις εμβολίου. Όμως γιατρός και παθολόγος μου είπαν πως 3 μήνες μετά τη νόσηση καλό είναι να κάνω την τριτη δόση, ειδικά τώρα που μπήκα τριτο τριμηνο...
 9. Γειά σας κορίτσια. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έκανε πρόσφατα το εμβόλιο covid? Είναι να κάνω την τρίτη δόση κ για κάποιο λόγο διστάζω. Εσείς την κάνατε; Μετά τις 32 βδομάδες θα κάνω κ του κοκκύτη.
 10. Κ μένα έτσι είναι. Δε νομίζω πως υπάρχει θέμα όμως. Έχουμε περιθώριο.
 11. Απο ρουχαλάκια, σεντονάκια, κλπ δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Τελείωσα με έπιπλα, καρότσια κ τον άλλον μήνα θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα. Επίσης δε ξέρω τι πρέπει να πάρουμε για την φροντίδα του μωρού. Καμιά ιδέα????
 12. Καλημέρα!!! Με το καλό το μωράκι σου. Σε μένα δεν έχει συμβεί ακόμη. Ίσως είναι λόγω κούρασης. Όταν ξαπλώνεις βάζε τα ψηλά, πιες νεράκι αρκετό και ενημέρωσε κ τον γιατρό σου. Μη διαβάζεις στο ιντερνετ. Όσες φορές το έχω κάνει τρόμαξα χωρίς λόγο.
 13. Ίσως λόγω της δεύτερης μέτρησης. Σίγουρα με διατροφή θα πάνε όλα καλά. Απλά θα πιεστείς. Εύχομαι τα καλύτερα!
 14. Κ μενα αυτά τα όρια μου είχαν δώσει απο μικροβιολογικό, είναι όμως λάθος. Στην εγκυμοσύνη ισχύουν άλλα όρια. Μου το επιβεβαίωσαν χθες γυναικολόγος και κυρίως ενδοκρινολόγος.
 15. Απο λαχάνιασμα άλλο τπτ. Ανεβαίνω σκάλα και φουσκώνω σαν τη γιαγιά μου. Μια χαρα το βάρος μου φαίνεται σύμφωνα με ότι μου είπε ο γιατρός.