Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

POPAKI2100

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    4
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

POPAKI2100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. POPAKI2100

    Μανούλες Νοεμβρίου 2022

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 23 ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

  3. Διαφημίσεις

  4. POPAKI2100

    Μανουλες Απριλίου 2023

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 14/11 ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΡΤΕΛΑ..ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΕΙ....ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!!
  5. POPAKI2100

    Μανουλες Απριλίου 2023

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩΩΩ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΑΤΡΟ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????
×
×
  • Δημιουργία νέου...