Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Όλες οι δραστηριότητες

  1. Τελευταία ώρα
  2. marmaki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Καλημέρα! Εγώ στα 32 μου είχα ΑΜΗ 3,κάτι pmol/L και η fsh ήταν πάντα πάνω απο 12 κι είχε φτάσει και 26, στο τέλος που την κοιτούσα ήταν γύρω στο 18. Κι έμεινα φυσιολογικά έγκυος στον 4ο μήνα προσπαθειών ενώ είχα αυτές τις χάλια εξετάσεις. Μην απογοητεύεσαι από το νούμερο της ΑΜΗ, δεν λέει κάτι.
  3. linaa

    Μανουλες Αυγούστου 2024

    Χρόνια πολλά Αληθως Ανέστη! Φαρμάκια υπολόγισε για αρχή ότι μπορεί να αλλάξεις 2 την μέρα Κ μετά βλέπεις Κ ξαναπερνεις δεν χρειάζετε να τα έχεις όλα τέλεια απτήν αρχή τα μαγαζιά ανοικτά είναι θα δεις τι βολεύει εσένα Κ το μωρακι. Για τον πόνο την επόμενη μέρα θα σηκώνεσε κανονικά μόνη σου. Μετά από 3 μέρες θα είσαι οκ να κάνεις τα πάντα μόνη σου. Σαλιαρες δεν χρειάζονται ακόμα πανάκια γουλιας λίγα πάρε Κ βλέπεις αν θα σε βολεψουν . Σελτεδακια αδιάβροχα μπορείς να δεις Κ στα kiddo . Υπνοσακο πάλι θα τον σκεφτείς αφού γεννηθεί το μωρό . Βλέποντας τις ανάγκες σας.
  4. maria2022

    Μανουλες Αυγούστου 2024

    Καλημέρα κορίτσια μου. Χριστός Ανέστη (δεν θυμάμαι καν αν σας έχω πει) Θα ήθελα τις συμβουλές σας από όσες γίνεστε μανουλες δεύτερη φορά. Ως πρωτάρα μου φαίνονται όλα τόσο ξένα. Ετοιμάζω λίστα με τα φορμακια κλπ απλά έχω μπερδευτεί στις ποσότητες. Πόσα φορμακια είναι καλά να έχω ώστε να μην βάζω κάθε μέρα πλυντήριο; Επίσης δεν τα πάω καθόλου καλά με τον πόνο, οπότε δεν ξέρω καθόλου πότε θα αντέξω να σηκωθώ μόνη μετά την γέννα. Όπως επίσης αδιάβροχα σελτεδακια από που να πάρω; Μου πρότειναν τζάμπο αλλά δεν τα είδα πολύ ποιοτικά στα υγρά. Πανακια γουλιας ή σαλιάρες; Τον υπνοσακο να το έχω στο νου μου ή δεν αξίζει; Γενικά αυτές είναι οι ερωτήσεις μου. Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάτι.
  5. Σήμερα
  6. marpi91

    Μανούλες Νοεμβρίου 2024

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου! Δεν γνωρίζω καθόλου για την ΑΟ, ούτε το πώς αυτή εκδηλώνεται, αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι τα έμβρυα πολλές φορές αναπτύσσονται λίγο περισσότερο ή λιγο λιγότερο σε κάποια σημεία και μετά επανέρχονται! Μπορεί να είναι και αυτή η περίπτωση! Μην απογοητευεσαι! Η ΤSH είναι το λιγότερο, φτιάχνει με χαπακι! Εγώ πίνω από τα 17 μου και τώρα εννοείται αύξησα πάλι τη δοσολογία.. Υπάρχει κάποια εξέταση που μπορείτε να δείτε με σιγουριά αν το μωράκι σας έχει ΑΟ; Εννοώ αμνιο, τροφοβλάστη, κάποιο Νιπτ; Αυτό φαίνεται σε αυτές τις εξετάσεις;
  7. Eflenew

    Εγκυμοσύνη

    Σακος νομίζω φαίνεται όταν η χοριακη είναι πάνω από 1000-1200 σε τιμή. Μήπως να ξαναπάς δευτερα να κάνετε μια επανεξεταση? Η χοριακη πως ανεβαίνει?
  8. Χθές
  9. Giotulini

    Εγκυμοσύνη

    Δυστυχώς εγώ δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα..13μερες καθηστερισης κ στον κολπικό δεν είδαμε σάκο..κάνω χοριακη κ είναι 650.. οπότε βιοχημική όπως δείχνουν όλα.. η δεύτερη βιοχημική μέσα σε 5 μήνες
  10. Eflenew

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Συμφωνώ...παίζουν ρόλο και οι άλλες ορμόνες...Η ΑΜΗ δε καθορίζει την έκβαση μιας προσπάθειας. Το έχουμε δει άπειρες φορές! Πίστεψε με! Κάνε την προσπαθεια σου!! Σου εύχομαι να πετύχεις το θαυματακι σου!!!!
  11. Ξέχνα την ΑΜΗ, κάνε κανονικά την προσπάθεια σου και μην ασχολείσαι με αυτή την εξέταση. Όλες έχουμε κλάψει για αυτό τον αριθμό χωρίς κανένα λόγο όπως μου εξήγησε αργότερα ο δεύτερος γιατρός μου!
  12. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Θα περάσει ο καιρός θα τα βάλεις όλα σε μια σειρά και θα δεις μερικές φορές θα σε πάει εκεί που πρέπει μόνο του βήμα βήμα … αλλά σίγουρα με το καιρό θα ηρεμήσεις κ θα σκέφτεσαι ψύχραιμα … αλλά από τη φάση σπυ έχω περάσει και ξέρω πολύ καλα πως νιώθεις … άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει και σίγουρα τους ειδικούς …
  13. Angot

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    εμένα μ είπε ο γιατρός από 9-13 ! εκεί γύρω
  14. Nima21

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Και εγω το ζόρι στη δουλειά σκεφτόμουν και είπα να το αποφύγω! Αφού το διαχειρίζεσαι μπράβο! Δεν έχεις κ άδικο για την απορρόφηση, αλλα τη δουλίτσα του ελπίζω να την κάνει έστω και έτσι!! Αχ σε ευχαριστώ πολύ!! Ανταποδίδω την υπέροχη ευχή!! Να είναι η τυχερή σου!! 😍 Εγω απο τη μοναδικη ωοληψια που εκανα και εύχομαι να είναι και η τελευταία (με καλη ΑΜΗ για την ηλικια μου) καταλαβα αυτο που ακουγα και ακουω τοσο καιρο! Δεν θελουμε πολλα, αλλα λιγα και ποιοτικά! Να χαιρεσαι το παιδακι σου και να εχεις θετικη σκεψη! Μπορει και αυτο το εμβρυακι να ειναι το τυχερο και στο ευχομαι!!!
  15. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Δεν τις έκανα σήμερα αυτές,μόνο ΑΜΗ έκανα.. Εγώ έχω μόνο ένα εμβρυακι ακόμα.. ευτυχώς που έχω την κορούλα μου,νιώθω πως δεν θα μπορέσω να κάνω άλλο παιδί..δεν αισθάνομαι καθόλου καλά,δεν ξέρω
  16. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Και εγώ έτσι είχα πέσει τα πατώματα … χωρίς να δω τους υπόλοιπους παράγοντες όπως σου αναφερει η λινα… και τα πηγα πολύ καλα στην ωοληψια … δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για μένα όμως έχω στην κατάψυξη καποιες βλαστοκυστες και αυτό με παρηγορεί έστω και σε ένα βαθμό να μην νιώθω τόσο μεγάλη ανασφάλεια καθώς δυστυχώς δεν έχω ακόμα παιδάκι !!!! Ποτέ μην εγκαταλείπεις και όσο και να μην είναι εφικτό μην αφήνεις τον φόβο κ την στεναχώρια να σε καταλάβουν …
  17. Sisheido

    Διδυμομανουλες 2024

    Στο πρώτο τρίμηνο λόγω δικής μου ανασφάλειας και περιόδους με μικροαιμοραγιες με έβλεπε κάθε 1-2 εβδομαδες! Το 2ο τρίμηνο στις 3-4 εβδομαδες... στον 7ο ανά 2 εβδομαδες και στον 8ο κάθε εβδομάδα!
  18. linaa

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Καλέ πόσο είναι η fsh k η ε2 σου? Αυτό έχει σημασία . Αν είναι καλές θα έχεις Κ καλή διεργεση
  19. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Βγήκε η αμη και είναι στα πατώματα..2,40pmol/L..πως γίνεται μέσα σε 2,5 χρόνια να έπεσε από το 9 στο 2,40? Δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω διέγερση..από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πως θα πορευτούμε..πάντως το ένα εμβρυακι που μου έμεινε,φοβάμαι να το βάλω,για κάποιο λόγο πιστεύω πως δεν θα πιάσει,οπότε προτιμώ να κάνω πρώτα ωοληψια-ες..Ήδη με τον άντρα μου κάνουμε εξετάσεις και μαζεύουμε τα δικαιολογητικα..Μεγάλο χαστούκι η ΑΜΗ,ειλικρινά τόσο χαμηλή δεν την περίμενα με τπτ...
  20. RouLou1

    Μανούλες Οκτωβρίου 2024

    στην πρώτη εγκυμοσύνη το ένιωσα κάπου 20εβ είχα πρόσθιο πλακούντα κ ομως το ένιωσα νωρις σχετικά… σε αυτό μου είπαν ισως το νιωσω κ νωρίτερα γιατί είναι κ δεύτερη φορά κ είναι κ οπίσθιος ο πλακούντας! Κ Εγώ αδύνατη είμαι αλλά γυμναζόμουν κ όταν γέννησα κάναμε εντατικά κοιλιακούς με τον γυμναστή για να δυναμώσω κορμό, βέβαια έκανα νωρίτερα κοιλιτσα σε σχέση με την πρώτη, ομως ακόμη πολλοί δε το καταλαβαίνουν ότι είμαι εγκυος καλύτερα 😂
  21. Eflenew

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Μέχρι πόσα κιλά είναι υγιές να πάρουμε? Μιλώ για ένα μωρό όχι για δίδυμα. Εγώ σε αυτή την εμβρυομεταφορα τα πήρα τα utrogestan από το στόμα και μου έφεραν τρελή θολούρα και ζάλη...δυσκολεύομουν πολύ στη δουλειά...σε παλιότερες φορές δε με είχαν επηρεάσει τόσο. Παρολαυτα τα προτιμω απο το στομα ...κολπικα βάζω vasclor και cyclacur και με αγχώνει...και γιατι πεφτουν καποιες φορες αρα δε ξέρω αν απορροφάται όλο και μαζεύει η περιοχή vasclor μετά από πολλές μέρες, δεν απορροφάται όλη και είναι μια μόνιμη υγρασία στην περιοχή που ευνοεί την ανάπτυξη μυκητων...καπου το διαβασα. ..δε ξερω αν ισχυει 100%. Άρα παρολη τη θολούρα αν μπορούσα θσ τα έπαιρνα όλα από στόμα.. Όλα να σου πάνε καλά!!! Να πάρεις μια τεράστια χοριακη!!!! 🙏
  22. Nima21

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Τους εχω ενημερώσει ήδη, απλως ειχα απορια ποια η διαφορά στον τρόπο χορήγησης και αν γνωριζει καποια κοπελα .. Γιατι ας πουμε δεν τα παιρνουν ολες κολπικά εφόσον ειναι μικρότερες και οι πιθανές παρενεργειες λογικά; *Μία νυστα παντως και εγω την έχω.. 😝 Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ό,τι καλύτερο και σε σένα!
  23. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Εγώ μόνο κολπικά τα έπαιρνα,αλλά καλό θα ήταν να ρωτήσεις το γιατρό σου.Καλη επιτυχία ❤️
  24. Nima21

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Καλησπέρα σε όλες! Ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορά τις επόμενες μέρες και σήμερα ξεκίνησα κολπικά το utrogestan των 200 3 φορες τη μέρα.. Ερώτηση: αν το παίρνεις από το στόμα δεν σημαίνει οτι είναι και πιο δραστικό απο το κολπικό σωστά; Μου το άφησαν ανοιχτό στον τρόπο χορήγησης, αλλα επειδη εχω ακούσει για την υπνηλία που προκαλεί προτίμησα προφανώς να το παίρνω κολπικά. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά και πότε σου συστήνουν να τα παιρνεις απο το στόμα; Επίσης σημερα καταλαβα ότι το κουτί των 200 είναι και για τους 2 τροπους.. νομιζα οτι ειναι αλλης μορφης τα χάπια..
  25. Mar122

    Μανούλες τον Ιούλιο 2024

    Άσε και εγώ έχω τρομερό άγχος εγώ είχα σήμερα γυναικολόγο και νπυ το έβλαψε μια βδομάδα και 4 μέρες μεγαλύτερο καο έχω αγχωθεί πάρα πολύ και πλακούντας είναι grand 2 έχω τρομερό άγχος θα μιλήσω και με ενδοκρινολογο ξανά. Εμένα οι τιμές μου ακόμα να φτιάξουν βέβαια τα πείνα μια φορά το πέτυχα κάτω από 90. Τι τέως περίπου και έφτιαξαν οι τιμές?
  26. 24-25 μαϊου ξεκινάω ενέσεις.αρχες Ιουνίου θα είμαι στο Έλενα.αν έρθει η περίοδος όπως την περιμένω.τελειο θα είναι αυτό.να γνωριστούμε κιόλας.
  27. anast.

    Μανούλες τον Ιούλιο 2024

    Αληθώς! Ναι κ εγώ αυτό σκέφτηκα...μου φαίνονται που μου φαίνονται μικρούτσικα αν μπουν κιόλας στο πλύσιμο πάει 😅.. Ευχαριστώ πολύ linaa!
  28. linaa

    Μανούλες τον Ιούλιο 2024

    Χριστός ανέστη!! Τα ρουχαλακια στους 40 βαθμούς έχουν οδηγίες εκεί τα πλένεις αλλιώς θα σου γαργιασουν θα ξεβαψουν αμέσως ! Απλά τα σιδερωνεις όλα .
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Δημιουργία νέου...