Μαρίτσα10

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.924
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κορίτσια μην ανησυχείτε με το αίμα στη μύτη! Εγώ το χω καθημερινά...ίσως επειδή οι ορμόνες με τα δίδυμα είναι πιο αυξημένες.
 2. Έτσι μου είπαν ότι η πρωτεΐνη βοηθάει για να μεγαλώσουν τα μωρά! Υδατάνθρακες μόνο συνοδευτικά.
 3. Πλακωσου στη πρωτεινη κ θα πάρει φόρα! Εμένα όλο κρέας μου λένε να τρώω για να μεγαλώσουν!
 4. Κάτσε κορίτσι μου με το μωρό σου κ σε κάθε ερώτημα από θεία, κουμπάρα, γιαγιά με παραδοσιακές αντιλήψεις να τους λες ότι προτεραιότητα μου είναι το παιδί. Χαίρομαι με τη χαρά της αδερφής μου κ θα ήθελα να είμαι εκεί αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω να συμβεί το οτιδήποτε σε τόσο μικρό μωρό.
 5. Οπότε το μωρό θα είναι περίπου 3μηνων κ κάτι τότε. Καταρχήν θα δεις μέχρι τότε αν θα θηλάζεις αποκλειστικά ή αν δίνεις κ συμπλήρωμα ή αν πίνει μόνο σκόνη. Πολλά παίζουν! Η ξαδέρφη μου ας πούμε έδινε από την αρχή συμπλήρωμα γτ εντόπισαν ότι έβγαζε λίγο γάλα κ το μωρό πειναγε. Ρώτησα τον άντρα μου τι θα έκανε σε αυτή τη περίπτωση κ μου είπε εγώ δεν θα πήγαινα καθόλου.
 6. Ο γάμος θα είναι τον Αύγουστο; Θα χεις κλείσει τις 40 μέρες; Πολλές δυσκολίες σου βάζει η αδερφή σου αλλά προτεραιότητα να είναι το μωρό σου κ τίποτα άλλο. Κάτι ανάλογο πήγε να κάνει κ η ξαδέρφη μου...αποφάσισε να κάνει την βάπτιση όταν εγώ θα γενναγα αλλά δεν βρήκε ελεύθερη την εκκλησία εκείνη την μέρα τελικά. Με είχε τσαντισει γτ ενώ ήξερε την ημερομηνία τοκετού πάνω κάτω δεν με σκέφτηκε καθόλου. Κ έχουμε καλή σχέση σαν αδερφές. Οπότε κ γω είχα αποφασίσει ότι δεν θα πηγαίνω σε βάπτιση ετοιμογενη. Τώρα το έβαλε αρχές Ιουνίου.
 7. Το αεροπλάνο αν γίνει καράβι παίζει; Για πόσες ώρες ταξίδι μιλάμε; Καλά κ αυτή η αδερφή στη Κούβα θα τον κάνει τον γάμο;
 8. Τα avent τα γυάλινα πήρα κ ένα της nuk. Πιπίλες της nuk. Κ γω θέλω να θηλάσω αλλά πιστεύω ότι κάπου θα χρησιμεύσουν κ τα μπιμπερο.
 9. Θα πήγαινα με τους γονείς μου κ τσακώθηκαν μεταξύ τους! Απογοήτευση
 10. Μπα τελικά δεν θα πάω! Δεν βρίσκω κανέναν για παρέα όλοι έχουν τα νεύρα τους. 31 είμαι εγώ!
 11. Θα προσπαθήσω να θηλάσω αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω αποκλειστικό θηλασμό με δίδυμα. Ίσως χρειαστεί συμπλήρωμα. Μην ανησυχείτε εμένα τρέχει η μύτη μου από όταν έμεινα έγκυος κ βγάζει κ αίμα τις περισσότερες φορές. Είναι από τις ορμόνες! Και η παλινδρόμηση δεν σταμάτησε ποτέ. Κ τώρα καουρες έχω σε μεγάλο βαθμό. Κ γω μάλλον θα πάω τζάμπο με έχει πιάσει υπερκατανάλωση.
 12. Πάντως τα mother care και τα prenatal τα βρήκα πανάκριβα. Άσε που ξέχασαν το αντικλεπτικο σε φορεματακι στο mother care και τώρα πρέπει να τρέχω πάλι. Εμένα μου έδωσαν της frezyderm δείγμα αλλά υπάρχουν πραγματικά ένα σωρό μάρκες δεν χρειάζεται να κολλάμε στις πιο πανάκριβες.
 13. Γράφει πάνω τους μήνες όπως τα ρούχα! Στα νεογέννητα η ροή πρέπει να είναι μικρή για να μην πνιγεί. Τρελές καούρες έχω ! Απίστευτο πρόβλημα κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
 14. Πήρα δύο μικρά γυάλινα και ένα μεγάλο της Avent και πήρα κ ένα γυάλινο της nuk μεγάλο. Όλα για μικρή ροή...για μεγάλη υπάρχουν ανταλλακτικά. Θα επανεξετασω το ενδεχόμενο μήπως πάρω κ ένα σετ πιτζάμες.
 15. Υποθέτω ότι δεν θα σηκώνεται τόσο εύκολα το ύφασμα γτ αυτές που λέμε είναι μακριές κ όχι μίνι. Στη περίπτωση μου που θα γεννήσω με καισαρική νομίζω ότι το νυχτικό βολεύει γτ δεν θα πιέζει τα ράμματα.