advertorial_notice_172.gif 
 @@@@@@@   Νέo Advertorial   @@@@@@@

Με αγορά Inglesina Trilogy System Quattro, δώρο ένα καρότσι 5,8 κιλών Blink - ότι πρέπει για τις έκτακτές σας μετακινήσεις!
Το γνωστό σύστημα της Inglesina υπάρχει σε δύο εκδόσεις: με καρότσι/σκελετό Trilogy ή City.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Μαίου, Πανελλαδικά,στα καταστήματα που έχουν τα προιόντα Inglesina!
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες & να δείτε ακριβώς τα καταστήματα που είναι κοντά σας ! 
   

Μαρίτσα10

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.760
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Βοηθάει μόνο όταν το ενδομήτριο έχει προβλήματα λόγω ορμονικών θεμάτων. Συνήθως το προτείνει ο γιατρός μετά από την βιοψία εφόσον το αποτέλεσμα έχει δείξει ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Και συνήθως η θεραπεία με το σπιράλ κρατάει 3 μήνες...η άλλη θεραπεία που κάνουν είναι η αποξεση...αλλά ο γιατρός είναι ο πιο κατάλληλος να προτείνει θεραπεία ανάλογα με τη διάγνωση.
 2. Τα έμβρυα 3ης ημέρας συντονίζονται καλύτερα με το ενδομήτριο μου χει πει ο γιατρός μου. Θα μου το έκανε κ ας έχει προκύψει ότι το ενδομήτριο μου αργεί συγκριτικα με άλλες γυναίκες. 8η μέρα προγεστερονης μου είπαν ότι είναι γόνιμο.
 3. Και εγώ με 16 άριστες βλαστοκυστες ξεκίνησα στη τελευταία διέγερση. Ο γιατρός είπε να κάνουμε προεμφυτευτικο για να δούμε μήπως φταίνε τα έμβρυα....αλλά δεν είναι από εκεί το πρόβλημα. Θεωρούμε από τις ανεξήγητες περιπτώσεις! Παρόλαυτά δεν έχω σκοπό να το βάλω κάτω! Κάποια λύση θα βρεθεί!
 4. Εγώ όταν έφτασα στα λημέρια του Νίκα είχα ήδη κάνει αρκετή θεραπεία γτ η φλεγμονή είχε φανεί στην υστεροσκοπηση. Κ το αποτέλεσμα έδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό από φλεγμονή αλλά κ πάλι εγώ συνέχισα κ με κολπική αντιβιωση κ με χάπια προληπτικά. Έκανα προεμφυτευτικο που έδειξε ότι 5 στα 7 εμβρυα είναι καλά. Έβαλα τα κατάλληλα κ πάλι το έφαγα το αρνητικό. Αλλάξαμε κ την μέρα εμφύτευσης. Απλά δεν μπορώ να δοκιμάσω έμβρυα διαφορετικής μέρας γτ όλα είναι στο στάδιο της βλαστοκυστης.
 5. Το ξέρω ότι μπαίνει πριν την εμβρυομεταφορα! Τροποποίησε την ονομασία του θέματος ο άνθρωπος που χειρίζεται το φόρουμ για να γίνει λίγο πιο κατανοητό αλλά αντί να βάλει πριν έγραψε μετά! Έχεις αλλάξει αρκετά κέντρα! Ενώ για μένα είναι το δεύτερο! Κ πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Υποτίθεται ότι έχουν αντιμετωπιστεί τα θέματα των φλεγμονών. Δεν έχω δει ποτέ έστω για λίγο ανεβασμένη χοριακη.
 6. Αν οι αποβολές γίνονται λόγω φλεγμονής τότε έχει νόημα! Αν κ πιστεύω πιο πολύ ότι είναι θέμα εμβρύων παρά ενδομητρίου. Αν είχα πολλές αποβολές θα έκανα προεμφυτευτικο στα εμβρυα. Είναι κάτι που το έχω κάνει κιόλας χωρίς να έχω αποβολές.
 7. Εγώ προσωπικά ούτε μετά την εξέταση του Νίκα δεν είδα προκοπή
 8. Ακούς να χει επιτυχίες γενικότερα; Στο λέω γτ βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα για εγχύσεις αντιβιωσεις κ δεν βλέπω να ξεμπερδευει καμία! Παίζει να σε έχω δει κ εσένα αρκετές φορές κ απλά να μην έχουμε μιλήσει.
 9. Από ότι έχω καταλάβει επειδή τα έμβρυα από μόνα τους παράγουν χοριακη τα βοηθά να προσκολληθούν στο ενδομήτριο αν την βρουν ήδη έτοιμη. Δεν την κάνει μόνο ένας γιατρός! Εμένα ποτέ δεν μου την έκανε μέσα στις 6 προσπάθειες που έκανα. Θέλω να πω ότι δεν νομίζω να το συνηθίζει. Βασικά δεν τις έχω κάνει όλες στο ίδιο κέντρο.
 10. Στον Σφακιανουδη!! Βλέπω ότι η ηλικία δεν παίζει πάντα ιδιαίτερο ρόλο
 11. Και εγώ το ίδιο! 6 εμβρυομεταφορες και 6 αρνητικά!!! Κ είμαι 30