Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

klio76

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    456
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο klio76

  1. Γεια σας κοριτςια!!! Μπαίνω λιγο σφήνα στο θεμα σας, ειμαι παλιά στο forum και εχω πολυυυυ καιρό να γραψω. Τυχαία έπεσα στο θεμα σας, διαβασα λιγο τις τελευταίες αναρτήσεις και μου ήρθαν ολα τόσο έντονα στο μυαλό μου!!! Κι εγω μετα απο πολυ προςπαθεια τα κατάφερα κι έγινα μαμά! Μετα απο 4χειρουργεια, δυο σπερματέγχυσεις και τρεις εξωσωματικές απέκτησα το κοριτςακι μου! Να σας πω πάντως οτι γενικά πάντα έκανα πολυ λίγα ωάρια 3-4, στην τελευταια προςπαθεια έκανα 13 γονιμοποιήθηκαν τα 7 και μας απέμεινε μια και μοναδική βλαστοκύστη, το κοριτςακι μου που τώρα κοιμάται γαλήνια διπλα μου! Γι αυτο όπως μου έλεγαν κι εμένα ενα και καλο χρειαζόμαστε!!! Επίσης να πω οτι για μενα η περίοδος της εγκυμοσυνης μου ηταν η πιο αγχωτική της ζωής μου, φοβόμουν για το παραμικρό παρα το οτι ηταν μια πλήρως φυσιολογική εγκυμοσυνη χωρίς ούτε εμετούς ζαλάδες, τιποτε! Σας καταλαβαινω απολυτα όσες λέτε οτι αγχώνεστε μέχρι το επόμενο ραντεβού με το γιατρο σας! Εγω να φανταστείτε πέρα απο το γιατρο μου είχα κι άλλους δυο στους οποίους πήγαινα αποκλειστικά για υπέρηχο σχεδόν καθε εβδομάδα για να βλεπω οτι ειναι καλα! Υπερβολή??? Τεράστια υπερβολή, αλλα δυστυχως δεν μπορούσα να το ελέγξω! Φοβόμουν οτι θα γίνω υστερική μαμά, ευτυχώς ομως ολα άλλαξαν με το που την πήρα στην αγκαλια μου! Ολα ηρέμησαν και όλο αυτο το φορτίο των εξετάσεων, χειρουργείων προσπαθειών αποτυχιών, όχι οτι εξαφανίστηκε, αλλα σαν να κλείστηκε απο μόνο του σε κάποιο κουτάκι και πήρε τη θέση του καπου στο πιιιισω μέρος του μυαλού μου! Επίσης να πω σε κάποιο κοριτςακι που ειπε οτι δεν εινα σίγουρη αν κατάλαβε κάποιο απο τα μωρά της ή ηταν το έντερο της, οτι αυτο που ένιωσε ηταν το μωράκι της! Ετσι ειναι στην αρχή, ανεπαίσθητο, μετα αρχίζουν τα κλωτσομπουνιδια!!! Το κοριτςακι μου ειναι ήδη 2 χρόνων και πολυ θα ήθελα να κανουμε και ενα παιδακι ακομη! Ειμαι ομως ήδη 42 και αισθάνομαι αρκετά κουρασμένη, κυρίως ψυχολογικά για να ξαναμπώ σε διαδικαςια εξωσωματικης! Το προβλημα μας, αν εξαιρέσεις το οτι εγω εχω μια σάλπιγγα ηταν ανεξήγητο, αλλα δυστυχως και οι επαφές μας λόγω κούρασης και τρεξίματος ειναι περιορισμένες! Διαβάζοντας ομως τις αναρτήσεις σας μου φαίνεται πως ζήλεψα λιγάκι και μαλλον θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τις εναλλακτικές μόυ!! Πο,πο σας ζάλισα εντελώς, είχα καιρό να γραψω και το έφτιαξα το σεντονάκι μου!!! Ευχομαι πραγματικά τα καλυτερα σε καθεμία σας ξεχωριστά!!!
  2. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Κοριτςια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Δυστυχως τα εχουμε εφαρμόσει ολα, συν τους λευκούς θορύβους, αλλα δεν πιάνει τιποτέ! Δεν αντέχω να τη βλεπω να υποφέρει, αλλα μάλλον δεν μπορώ να κανω και τιποτε κι εχουμε μέλλον ακομη...
  3. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κοριτςια κι απο μενα! Εχω πολυ καιρό να γραψω αλλα σας διαβαζω ανελλιπώς! Εμείς ειμαστε 47 ημερων σήμερα και εδω και 3 μέρες δεν εχουμε κλείσει μάτι απο τους κολικούς! Είχαμε και πριν πονάκια, ανησυχία και γκρίνια αλλα ηταν σε κάποιες φάσεις τη μερα και το παιδί κατάφερνε να κοιμηθεί κανένα δίωρο συνεχόμενο! Απο προχθές ομως ειμαστε ολη μερα κι ολη νύχτα μέσα στο κλάμα! Πάνω που παει να κλείσει τα ματάκια της σφίγγεται, μαζεύει τα ποδαράκια της και μας ακούει το τετράγωνο! Έχει μειώσει και την ποσότητα του φαγητού αλλα τρώει πιο συχνά! Ποςο μπορει να κρατήσει όλο αυτο, έχετε καμία ιδέα?
  4. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κι απο μενα! Ειμαστε πλέον σπίτι μας με ενα μαύρομαλικο κοριτςακι 2600 γρ και 50,5 εκατ οστών! Η μπου μπου μας ήρθε τη Δευτερα αφού σπάσανε τα νερά και προχωρήςαμε σε καισαρικη! Και τώρα τρέχουμε........
  5. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Να σου ζήσει κοριτσι μου, πάντα γερή και δυνατή! Άντε και στα δικα μας!
  6. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Να σου ζήσει κοριτσι μου, πάντα γερος και δυνατός! Τα πιο τέλεια Χριστούγεννα ερχονται!!!
  7. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Να σας ζήσει κοριτσι μου, τι ωραία που ακούγονται ολα αυτα! Άντε και στα δικα μας οι υπολοιπες!!!
  8. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Blueroses να μας ζήσει το καινούριο μπεμπακι, γερό και δυνατό να ειναι! Και σε σένα περαστικά κοριτςακι, ελπίζω κάθε μερα και καλυτερα!!! Άντε κοριτςια, αρχίζουμε να παίρνουμε σειρά!
  9. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κορίτσια! Εχω πολυ και το να γραψω, αλλα παρακολουθώ συνεχώς τις εξελίξεις και φυσικά δεν γινόταν να μην ευχηθώ τα καλυτερα στη Mariakriti, στο κοριτςακι της και σε ολη φυσικά την οικογένεια της! Να ειναι πάντα γερή και τυχερή η μικρούλα και σεις να την καμαρώνετε!!! Δεν το πιστεύω οτι ξεκίνησαν τα γεννητούρια στο θεματάκι μας! Εγω έκλεισα αισίως χθες την 35 εβδομάδα και προχωραμε!!!! Άντε κορίτσια μου, σε ολες μας με το καλο!!!!
  10. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας συνεγκυες, τι μου κανετε? Εγω χθες πήγα στο γιατρό μου, ολα καλα, ειμαι στις 26 και 4 και η μπουμπου ειναι 866 γρ, η καμπύλη μου οκ, επόμενο ραντεβού σε τρεις εβδομάδες! Ελπίζω ολα να πανε καλα σε ολες μας! Εγω κορίτσια μου νεύρα δεν εχω, τρομερή ευσυγκινησία εχω, κλαίω με το παραμικρό! Δεν αντέχω καθόλου τις εντάσεις και τις φωνές, αφού στη δουλεια με την παραμικρή ένταση με πιάνει τρέμουλο! Επίσης έχουν ξεκινήσει και οι περιβόητες καούρες, μετα το μεσημέρι ζορίζομαι πολυ και εχω μπει και σε προγραμμα διατροφής γιατί εχω πάρει ήδη 9 κιλά!!! Είχα και απο πριν κάποια παραπάνω, τελος πάντων! Το γέλιο ειναι οτι με εξαίρεση την κοιλιά τα ρούχα μου μου μπαίνουν κανονικα και όσοι με βλέπουν μου λένε και μπράβο γιατί δεν εχω πάρει λεει καθόλου κιλά! Δυστυχως ομως η ζυγαριά διαφωνεί εντόνως! Απο ψώνια δεν εχω αγοράσει τιποτε ακομη, ψιλό χαζεύω στο Ίντερνετ, αλλα φοβάμαι να προχωρήσω σε αγορές! Σκέφτομαι να ξεκινήσω αφού μπω στον όγδοο! Όσες ξεκινήσατε τα ψώνια για γίνεται πιο αναλυτικές!!!
  11. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κι απο μενα, εγω μόλις επέστρεψα απο το νοσοκομείο μετα απο 7 μέρες νοσηλείας! Είχα μια έντονη αιμορραγία την προηγούμενη Τριτη και ο γιατρος μου έκανε κατευθείαν εισαγωγή! Ευτυχώς η αιμορραγία προέρχονταν απο ενα τραχηλικο πολύποδα ο οποίος κατα διαστήματα έδινε λιγο ροζ στο σκούπισμα, αλλα αυτή τη φορα αιμορραγήσε κανονικά! Περιττό να σας πω ότι έπαθα πανικό, ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Απο οτι μου ειπε μάλλον θα ξανασυμβεί! Σπιτάκι τώρα και ξάπλα!
  12. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Μπράβο κοριτςακι! Άντε να προχωράμε σιγά σιγά! Κι εγω απο τέλη Σεπτέμβρη, με το καλο, σκέφτομαι να ξεκινήσω ετοιμασίες απλά ψιλό χαζεύω τώρα καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου που θεωρω ότι θέλουν περισσότερο ψάξιμο, ώστε να εχω μια ιδέα!
  13. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κορίτσια! Να σας ρωτήσω κατι, εσείς αισθάνεστε καθημερινά το μωρό? ειμαι22 εβδομαδων και 4 ημερών και το αισθάνθηκα αρκετά έντονα χθες το πρωί, ελάχιστα χθες βράδυ και ελάχιστα σήμερα το πρωί! Τι άγχος κι αυτο! Έλεγα άντε να ερθει η ώρα να το Νοιώθω να ηρεμήσω και τελικά πάλι άγχος! Ουφφφφφφφφφ!!!
  14. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Αν ειναι έτσι τότε οκ! Τί να κανουμε, υπομονηηηηηηηηηηηη!!!
  15. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Νομιζω κοριτςακι μου πρέπει να αλλάξεις άμεσα γιατρό! Άκου εκεί λουλούδω!
  16. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κι απο μενα, είπα να σας ενημερώσω ότι κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου μας και ειμαστε μια χαρά! Απλά ταλαιπωρηθήκαμε πολυ γιατί η μικρή είχε κλεισμένο γροθιά το χεράκι της το αριστερό και δεν το άνοιγε με τιποτε να δούμε τα δαχτυλάκια! Απο τις τρεις το μεσημέρι τελειώσαμε στις εννιά το βράδυ, πηγαινοερχομαςταν συνέχεια, κάνοντας βόλτα και τρωγοντας γλυκό για να κουνηθεί! Ευτυχώς τελος καλο, ολα καλα! Το βάρος μας ειναι 340 γραμμάρια στις 20 εβδομάδες και 4 μέρες! Ευχομαι καλη συνέχεια για ολες μας!!!
  17. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Το ίδιο παθαίνω κι εγω! Μια το καταλαβαινω και μετα περνάνε δυο μέρες και τιποτε! Πάντως, απο ότι εχω διαβαςει η αντίληψη των κίνησεων σταθεροποιείται μετα τις 24-26 εβδομάδες! Επειδή ομως εγω φρικάρω με το παραμικρό εχω κάνει δυο φορες μη προγραμματισμένο υπέρηχο επειδή δεν το καταλάβαινα και ολα ηταν μια χαρά! Επομένως θα μας συμβούλευα να ηρεμήσουμε οςο μπορούμε!
  18. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Άντε κοριτςακι μου, πέρασε κι αυτο, με το καλό τα αποτελέσματα τη Δευτερα να ηρεμήσετε και σεις!!!
  19. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Εγω έστειλα το αίμα, δηλαδή ο γιατρός μου, στο genomedica (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση) στην Αθηνα. Το τεστ ελέγχει τρισωμιες 21, 18, 13, σύνδρομα που συνδέονται με τα φυλετικά χρωμοσώματα (ΧΧΨ, ΧΟ), καθώς και κάποιες ελλείψεις σε τμήματα χρωμοσωμάτων η διπλασιασμόυς τμημάτων τους. Το κόστος του ηταν750? και τα αποτελέσματα βγήκαν σε δυο εβδομάδες! Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κατι αλλο, πολυ ευχαρίστως! Πάντως ο γιατρός μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο τεστ αυτο και αν συνεκτιμηθούν και υπέρηχο γραφικά αποτελέσματα (αυχενικη) και το Papp-a θεωρεί ότι είσαι εξασφαλισμένος! Να αναφέρω ότι ειμαι 39 χρόνων και ειναι το πρώτο μου παιδάκι απο εξωσωματικη, οποτε με συμβούλεψε να αποφύγουμε την αμνιο εφόσον δεν υπήρξαν αλλες ενδείξεις πλην της ηλικίας και να κανουμε το αιματολογικό τεστ!
  20. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σε ολες σας! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα του αιματολογικού μου ελέγχου και ειναι πολυ πολυ καλα! Το μωράκι μας ειναι υγιέστατο! Και μάθαμε ότι ειναι κοριτςακι, οποτε ενα Ροζακι και για μενα παρακαλώ!!!
  21. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κοριτσάκια! Σήμερα πήγα στο γιατρό μου, ολα ηταν πολυ καλα, ειμαστε 150gr, μιλάμε για παιδιά ολόκληρα!!! Για μια ακομη φορα αρνήθηκε να μας δείξει το φύλο, είχε γυρισμένη την πλατόυλα και δεν άλλαζε θέση παρά το τράνταγμα που μου έριχνε ο γιατρός! Δεν πειράζει, μου ειπε ο γιατρός να ξαναπάω σε μια βδομάδα για να δούμε το φύλο και το κανονικό ραντεβού μου σε ενα μήνα για β επιπέδου! Νομιζω ότι χθες το βράδυ το κατάλαβα κιόλας! Κατι σαν μικρό τράνταγμα, φτερούγισμα στα δεξιά του αφαλου μου!
  22. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Δεν μου κάθονται τα χρωματάκια απο το iPad, blue roses ανέλαβε μόλις μπορέσεις!!!
  23. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    mariakriti....ΠΗΤ 03/12/2015 blueroses.....ΠΗΤ 03/12/2015....αγορακι depyfr.......ΠΗΤ 03/12/2015 annaliza....ΠΗΤ 06/12/2015 elepet....ΠΗΤ 07/12/2015 αγοράκι Anthi k....ΠΗΤ 09/12/2015 Αγοράκι klio76.....ΠΗΤ 11/12/2015 Bebakimouβ¦ΠΗΤ 12/12/2015 Bella7.....ΠΗΤ 14/12/2015...κοριτσακι elinabβ¦.ΠΗΤ 15/12/2015 Mariza83....ΠΗΤ 17/12/2015 EleNaGN.....ΠΗΤ 17/12/2015 ioanna_io ...ΠΗΤ 20/12/2015....κοριτσακι georgia-kak...ΠΗΤ 21/12/2015 Άντζελα!..... ΠΗΤ 25/12/2015 Kallinaβ¦ΠΗΤ β¦31/12/2015 peristeraki Τα κατάφερα η τα έκανα χάλια???
  24. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Έχεις πμ!
  25. klio76

    Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

    Γεια σας κοριτσάκια, εμείς προχθές ξαναδαμε το μπεμπέ, ολα καλα λέει ο γιατρός! Λόγω ηλικίας και μόνο θα κανουμε το αιματολογικό τεστ για τα σύνδρομα, η αυχενικη είχε βγει καλή. Οποτε την επόμενη εβδομάδα παω για την αιμοληψία! Ο γιατρός μου ειπε ότι είχα τρεις εναλλακτικές :να κανουμε αμνιο, να κανουμε το αιματολογικό τεστ, η να μην κανουμε τιποτε! Μιας και αυτο το Παιδάκι ήρθε μετα απο πολλές προσπάθειες αποφασίσαμε να κανουμε την εξέταση αίματος και όχι την αμνιο, άλλωστε το ποσοστό αποβολής με αμνιο ήταν πολυ πολυ μεγαλύτερο αποτα αποτελέσματα της αυχενικης! Ο γιατρός συμφώνησε με την επιλογή μας και ελπίζουμε ολα να πανε καλα! Ραντεβού σε τρεις βδομάδες ξανά!!! Φιλια σε ολες!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...