Γονείς του 2015 !
43 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 80k εμφανίσεις
Ανοίξαμε νέα ενότητα για τους γονείς του 2016! θα την βρείτε εδώ http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=186 Όταν λήξουν οι ανακατευθύνσεις μπορείτε απευθείας να πηγαίνετε σε εκείνη την ενότητα Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση !
Last reply by admin, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 33,5k εμφανίσεις
Είμαστε στη διαδικασία επιλογής παιδικού σταθμού στον Πειραιά, και βρισκόμαστε ανάμεσα στα Δελφινάκια και την Παραμυθούπολη. Το κάθε ένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, και θα ήθελα τις εμπειρίες σας αν πηγαίνετε τα παιδιά σας σε κάποιο από τα 2. Ευχαριστώ!
Last reply by Nina.S, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 44,9k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια, είμαι καινούρια στον τομέα αυτόν.. Το θέμα μου έχει ως εξής :ειμαι σε πρόγραμμα εξωσωματικησ, έχω ξεκινήσει από το 2019,σε ένα κέντρο στην Αθήνα οπου οι αξιολογήσεισ ήταν πάρα πολύ καλές, έως και τον Ιούλιο του 2020,εκανα προσπαθείεσ με μίνι ενεσουλεσ όπως μου το περιέγραψαν, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα, απλά κατάλαβα ότι ήθελαν να μου παίρνουν χρήματα και δυστυχώς περνούσε έτσι ο καιρός, χάνοντας χρήματα, χάνοντας τα χρόνια μου από τον Σεπτέμβριο του2020 ξεκι ησα σε άλλο κέντρο και είδα διαφορά ο γιατρός εκεί μπορώ να πω ότι τον εμπιστεύτηκα από το πρώτο κιόλας ραντεβου, να μην τα πολυλογώ τελικά προσπάθησα εκεί άλλον ένα χρόνο προσπαθώντας να μ…
Last reply by Xristina xristina, -
Didimomanoules 2015!! 1 2 3 4 21
από SalomiSofia- 306 απαντήσεις
- 163,6k εμφανίσεις
Kalispera manoules!! Eimai nea mama, 26 etwn kai perimenoume ta prwta mas agorakia!! Kata pasa pithanotita dizigotika!! Alles didimomanoules?? Pws mathate oti einai didima?
Last reply by νικηαντωνια81, -
Γειά σας Μανουλες Ιουλίου 2015... Οι περισσότερες σαν κ εμενα θα μαθατε τις προηγουμενες μερες πως ενα θαυμα αρχισε μέσα σας! Άλλες ακομα δεν το έχετε μαθει! Ας μοιραστούμε εδω τις σκεψεις μας όλες οσες θα γινουμε μανουλες τον Ιουλιο του 2015, πρώτα ο Θεος!
Last reply by Konsta15, -
Σπερματενχηση
από Χριστ- 0 απαντήσεις
- 65,3k εμφανίσεις
Last reply by Χριστ, -
- 1 απάντηση
- 65,1k εμφανίσεις
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε εμπειριες απο το δημοτικο παιδικο σταθμο δημου πειραια και συγκεκριμεμα στην Παλια Κοκκινια. Επισης και απο ιδιωτικους;
Last reply by Farmakotriftena, -
- 0 απαντήσεις
- 64,8k εμφανίσεις
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε εμπειριες απο το δημοτικο παιδικο σταθμο δημου πειραια και συγκεκριμεμα στην Παλια Κοκκινια. Επισης και απο ιδιωτικους;
Last reply by Κοννυ, -
Να κάνω την αρχή; Ας μαζευτούμε. Με το καλό!
Last reply by Vasulini, -
- 3 απαντήσεις
- 65,6k εμφανίσεις
Καλησπερα, το παιδί μου ( κοριτσακι) είναι 19 μηνων, πριν μια εβδομαδα εκανε εμβολιο, εγω δεν μπορουσα να το συνοδέψω λογω επαπειλουμενης κυησης και πηγε στον γιατρο μονο με τον μπαμπά. Μετά το εμβολιο έκανε λιγο πυρετο για τρεις μερες και ηταν αρκετα ανησυχη. Το ανησυχητικο ειναι οτι απο τοτε εχει κολλησει περισσοτερο πανω μου και δεν θελει να βγει βολτα με κανεναν, σημειωτεον οτι εγω δεν επιτρεπεται να στεκομαι και να περπαταω αρα εν μπορει να παει βολτα μαζι μου. Τι να κάνω, δεδομενου οτι σε 1-1.5 μηνα θα αποκτησω και δευτερο παιδάκι;
Last reply by Μάντζου Παρασκευή, -
- 12 απαντήσεις
- 66,7k εμφανίσεις
Πουλαω θηλαστρο της medela mini electric χρησιμοποιημενο μόνο μία φορά, καινούργιο!!! Τιμή πώλησης 50? μεταφορικά δικά μου!! Ευχαριστώ!!
Last reply by Mantarini2018, -
Καλημέρα!!! Είπα να ανοιξω αυτο το θεμα δειλα δειλα μιας και εμεις οι μελλουσες μανουλες Δεκεμβριου 2015 ειμαστε στις αρχες. Ειμαι 5w5d και προχτες που πηγαμε γιατρο ειδαμε σακο!!Ειμαι 36 ετων και θα ειναι το πρωτο μας παιδακι! Εχω δει ακομα 2-3 μανουλες Δεκεμβριου σε αλλα τοπικς, οποτε κοριτσια μου σας περιμενω να μοιραστουμε τα συναισθηματα μας και τις ανησυχιες μας. Να μας αξιωσει ο Θεος να εχουμε ολες μας, μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!
Last reply by mikri_manoula, -
Καλησπερα!! Ειμαι η Γκρετα κ ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου! Βαση τελευταιας περιοδου εχω πητ 08/02! Ευχομαι να γεμισει το καφε αυτο με εγκυουλες το συντομοτερο...
Last reply by georginaska, -
- 3 απαντήσεις
- 66,5k εμφανίσεις
Γεια σας!! Με ενδιαφέρει να αγοράσω μαι ται!!! Ευχαριστώ!!!
Καλησπερα μελλουσες μανουλες!!!!Εγω σημερα επιβεβαιωσα την εγκυμοσυνη μου με εξεταση χοριακης,αν κ το υποψιαζομουνα απ την πρωτη μερα καθυστερυσης,γιατι δεν ξαναειχα ποτε!!!Την Παρασκευη εχω ραντεβου με τη γιατρο μου,απο δικους μου υπολογισμους αυριο κλεινω την πεμπτη εβδομαδα!!!!!Υπαρχουν αλλλες φρεσκιες μανουλες για το Σεπτεμβριο;;;;;
Last reply by Nicole.G, -
- 13,2k απαντήσεις
- 812,5k εμφανίσεις
Καλησπερα στις μελλουσες μανουλες Αυγουστου 2015!Σημερα πρωτη μερα καθυστερησης και εκανα τεστ ουρων,θετικο και χοριακη αυξημενη!περιμενω με χαρα υποψηφιες μανουλες Αυγουστου......
Last reply by habibi, -
Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια Το θεμα το ανοιγω δειλά δειλα μιας και ειμαι στην 6η προς 7η βδομαδα... Με το καλο ολες να εχουμε μια ομαλή εγκυμοσύνη και να πάρουμε σε λίγους μηνες στην αγκαλίτσα μας τα ζουζουνια μας ♡
Last reply by Titin, -
Καλησπερα κοριτσια ..ειμαι μελλουσα μανουλα Ιανουαρίου.. εχω πητ 11/01/2015.. ειμαι 24,5 και παντρεμενη 2,5 χρονια..ειναι το πρωτο μου μωρακι, σας περιμενω να λεμε τις αγωνιες ,και τις χαρες μας..
Last reply by Rock_Me, -
- 1 απάντηση
- 69,1k εμφανίσεις
Ενδιαφέρομαι για ενδοεπικοινωνια σε καλή τιμή!ν ευχαριστώ
- 5 απαντήσεις
- 74,3k εμφανίσεις
Καλημέρα!!! Πωλείται παρκοκρεβατο με εξτρα στρώμα στα 40?, μάρσιπος babasling σε τέλεια κατάσταση χρώμα Λίλα 20? και καθισματακι αυτοκινήτου 0-18kg mothercare χρώμα γκρι!!! Φωτογραφίες αν δεν τα καταφέρω εδώ παρακαλώ με e-mail Ευχαριστώ!!!
- 9 απαντήσεις
- 72,5k εμφανίσεις
Από Λυδία - Βασιλική τι όνομα μπορεί να βγει;;;;
Last reply by kyriaki28, -
Νεες μανουλες! 1 2 3
από nafsikaki- 39 απαντήσεις
- 78k εμφανίσεις
καλημερα κοριτσια! ειμαι μια νεα μαμα και ψαχνω παρεουλα με αλλες μαμαδες να φτιαξουμε ενα ομορφο παρεακι!! ειμαι 27 ετων και το παιδακι μου 6 μηνων! θα ειναι ωραιο να μαζευτουμε να μιλαμε για τα παιδακια μας και να κανουμε παρεα!!!
Last reply by Zouzy, -
- 1 απάντηση
- 86,5k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες! Πειτε μου λιγο διοτι ακουω διαφορες αποψεις, ισχυει οτι το πορτ μπεμπε κανει και για νυχτερινο υπνο μεχρι 4 μηνων και να μην παρω καλαθουνα διοτι θα ειναι περιττα εξοδα?
Last reply by bikiav, -
- 5 απαντήσεις
- 75,9k εμφανίσεις
Πωλείται παρκοκρεβατο με εχτρα στρώμα 45?!!! το παρκοκρεβατο είναι graco σε άριστη κατάσταση!!! Ή μικρή μου δεν το θέλει οπότε δεν την βάζουμε εκεί!!! Το έξτρα στρώμα είναι ικεα!!! Φωτογραφίες μόνο με μέιλ γιατί δεν ξέρω πως να τις βάλω εδώ !!! Ευχαριστώ!!!
- 6 απαντήσεις
- 75,4k εμφανίσεις
Γεια σας πωλείται μάρσιπος babasling 30? χρώμα Λίλα Δυστυχώς δεν με βολεψε καθόλου και τον χρησιμοποίησα πολύ λίγες φορές!!! Είναι σε άριστη κατάσταση!!! Φωτογραφία με μέιλ παρακαλώ!!!
καλησπερα κοριτσια!!!! το ανοίγω δειλά δειλά το θέμα μιας και εμείς οι μανούλες Νοεμβριου είμαστε ακομη στην πολυ αρχή!! εγω δεν εχω παει ακόμη στην γιατρό μου, την πεμπτη θα παω.. εκανα χοριακη χθες 670, μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν θέλω να βιαστω να παω για υπερηχο για να δουμε σιγουρα κατι..
Last reply by anath, -
Μανουλες Ιουνιου 2015 1 2 3 4 430
από sangreluna- 6,4k απαντήσεις
- 389,6k εμφανίσεις
Γεια σας μανουλες Ιουνιου ας μαζευτουμε λοιπόν εστω και λιγες... και με το καλο
- 23 απαντήσεις
- 161,2k εμφανίσεις
Ανοίγω αυτό το θέμα, για να βάζουμε τις τιμές των μαιευτηρίων όσες μέλλουσες μανούλες είμαστε από Θεσσαλονίκη. Εγώ έχω τιμές από Γέννεσις, Διαβαλκανικό, Γενική κλινική και Αγ. Λουκά, που θα τις ανεβάσω τις επόμενες ημέρες.
Last reply by Ioio, -
Μανούλες Απριλίου 2015 1 2 3 4 182
από olympia_st- 2,7k απαντήσεις
- 268,2k εμφανίσεις
Καλημέρα!!!! Άλλες μανούλες Απριλίου υπάρχουν???
Last reply by annoula043, -
- 17 απαντήσεις
- 82,5k εμφανίσεις
Καλημερα κοριτσια.. Καμια μανουλα απο Κοζανη η Πτολεμαιδα η γυρω περιοχες;;; Κι αν ναι που θα γεννησετε;; Η που γεννησατε;;; Καμια ιδεα;;; Νοσοκομειο η κλινικη;;;
Last reply by Kathie90,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.483 απαντήσεις
- 638.481 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.081.680 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 198.503 εμφανίσεις