Τονι@

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.902
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα κορίτσι μου. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τα πολλά υγρά. Νερό θα πίνεις γουλιά γουλιά.. Τρώγε φρυγανιές κράκερ και μπισκοτάκια τύπου πτι μπερ. Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό.
 2. Καλημέρα κορίτσι μου. Και πάλι να σου ζήσει. Δεν ξέρω τι είναι ο θερμαντήρας. Εγώ τα έβγαζα από την κατάψυξη και είτε το άφηνα στο ψυγείο να ξεοαγωσει είτε κατευθείαν κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης. Για να το πιει το μωρό πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Εγώ το έβαζα στο μπιμπερό και το μπιμπερο μέσα σε χλιαρό νερό κι σιγά σιγά ερχόταν στη θερμοκρασία που έπρεπε.
 3. Αυτό θα έλεγα.. Δεν φαίνεται να ξανασχολειται
 4. Δεν καταλαβαίνει προφανώς η κοπέλα. Ας την αφήσουν τότε να κάνει τα δικά της, να μην πάει σε ψυχολόγο επειδή δεν θέλει, να γεννήσει ένα παιδί που δεν θέλει, να του στερήσει την επαφή με τον πατέρα του επειδή έτσι θέλει και πάει λέγοντας.. Η μάνα κοπέλα μου βάζει πρώτα το παιδί της και μετά τον εαυτό της
 5. Δεν νομίζω ότι σου έδωσε καμία μας το δικαίωμα να μας χαρακτηριζεις λαϊκό δικαστήριο εδώ μέσα. Μόνος του ο θεματοθετης ρώτησε τη γνώμη μας. Τι έπρεπε να του πούμε? Άφησε το παιδί σου στην τύχη του γιατί η κοπέλα δεν θέλει να πάρει βοήθεια? Και το μωρό το φταίει? Ποιος θα το προστατέψει? Υπάρχει κι ένα μωρό σε περίπτωση που σου διαφεύγει.
 6. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική τότε. Κι ας μην έμπαινε σε σχέση με έναν τόσο μεγαλύτερο άνθρωπο αν δεν μπορούσε να διαχειριστεί ενήλικες καταστάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τη δικαιολιγησουμε.
 7. Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Να το χαρείς όσο μπορείς!
 8. Το ξερω δυστυχώς.. Και δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει να σου αρνηθούν. Με. Ποια λογική. Εγώ θέλω να την κάνω. Αυτοί τι ζόρι τραβάνε? Όπως με τη χοριακη πριν την καθυστέρηση. Λες και ζητήσαμε τη γνώμη τους.. Έλεος..
 9. Πως γίνεται αυτή εξέταση? Είναι αίματος? Μπορώ να την κάνω μαζί με τη γενικη ας πούμε?
 10. Πάντως για να επιστρέψω στο θέμα θεωρώ ότι γενικά καλό θα ήταν για όσα γνωρίζουμε να ψαχνόμαστε και μόνοι μας. Γιατί καλώς ή κακώς για τους γιατρούς κάθε οι εγκυμοσύνες μας είναι απλα κάποιες από τις πολλές. Για μας είναι πολύτιμες.
 11. Συμφωνώ ότι πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας. Εγώ δεν είπα ότι πανικοβαλεις. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου
 12. Τι να σου πω άλλο τότε? Εύχομαι πραγματικά καλή τύχη γιατί έχεις μεγάλο δρόμο μπροστά σου. Πραγματικά εύχομαι να είναι γερό το παιδάκι σου που θα γεννηθεί και να το χαρείς γιατι δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για έναν άνθρωπο
 13. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την σωστή συμβουλή. Να σε ρωτήσω αν ξέρεις. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θρομβοφιλια αλλά να μην δημιουργηθεί πρόβλημα? Δηλαδή εγώ που έκανα ένα μωρό μπορεί να χρειαστεί να το ελέγξω πριν κάνω δεύτερο?
 14. Θα πας στο πατρικό της και. Μπροστά στους γονείς της θα πεις ότι παρ όλο που ήταν σύμφωνη στην μέθοδο αντισύλληψης που (δεν) χρησιμοποιουσατε μπορείς να καταλάβεις εν μέρει το θυμό της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα δεχτεις να κάνεις σαν να μην υπάρχει αυτό το παιδί ούτε θα δεχτείς να μεγαλώνει το παιδί σου μια μάνα που δεν το θέλει και ότι αν δεν δεχτεί να έχετε έστω τυπικές σχέσεις θα κινηθείς νομικά και τότε το δικαστήριο θα απαιτήσει να εξεταστεί και η ψυχική υγεία της κοπέλας θέλει δεν θέλει. Για να καταλάβει ότι καλός είσαι αλλά όχι....