kotsifikos

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  226
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. και εγώ για τον ίδιο που λέει η κατσιφ γνωρίζω. Με το καλό όλα ! να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη.
 2. kotsifikos

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Mα επειδή σου το λέει εσύ πρέπει να το κάνεις? Πες όχι ευχαριστώ!! θα πάρω το παιδί μου μαζί μου για να κάνει και αυτό βόλτα. Δεν χρειάζεται να δέχεσαι ότι σου λέει.
 3. Ναι ναι μα για αυτό και σε ρώτησα, επειδή καλό είναι να τα συζητάμε και να γνωρίζουμε γενικότερα τι μπορεί να σημαίνει η κάθε συμπεριφορά. και πολυ καλά κάνεις! Καλό είναι το ότι σε απασχολεί τι συμβαίνει με την φίλη σου, εγώ απλά λέω μήπως όλα δεν είναι τόσο τραγικά, ακολούθησε την συμβουλη της αλίνα, να είσαι εκεί δίπλα της.
 4. Έτσι για αυτό πρέπει πολλές φορές να κάνουμε αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό και να κλείνουμε τα αυτιά στην άποψη τρίτων. Στην τελική το όνομα θα κάνει τον παππού ή την γιαγια να αγαπήσει το παιδί? Αν ναι τότε ένας λόγος παραπάνω να μη δώσω ΠΟΤΕ το όνομα τους!
 5. Δεν έχεις άδικο έτσι όπως το παρουσιάζεις, όμως δεν είναι υπερβολή να βγάζουμε συμπέρασμα ότι κακοποιείται η κοπέλα? Επειδή ο άντρας της πχ δεν θέλει τους γονείς της στο σπίτι και δνε θέλει να βγαίνει με το παιδί στο αυτοκίνητο δείχνει ότι την κακοποιεί? Πόσες φορές πάνω στα νεύρα μας με τον σύντροφο μας δεν έχουμε μεγαλοποιήσει μία κατάσταση?δεν έχουμε βάλει έξτρα ''σάλτσες'' σε μία του κουβέντα που μας είπε?Αποκλείεται να ισχύει και εδώ αυτό? Μας παρουσιάζει την κατάσταση ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο μάλιστα πλέον δεν είναι στην ζωή της κοπέλας. Οι ερωτήσεις μου δεν είναι ρητορικές, σε ρωτάω επειδή βλέπω πως γνωρίζεις περισσότερα από εμένα πάνω στο θέμα και θα ήθελα να μου απαντήσεις έτσι ώστε να καταλάβω και εγώ γιατί βλέπεις πράγματα που εγώ δεν βλέπω. Καλό είναι να γνωρίζουμε να διαβάζουμε τα σημάδια, τόσα συμβαίνουν γύρω μας.
 6. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει επιτέλους να αποβάλλουμε αυτή την υποχρέωση να δίνουμε στα παιδιά μας ονόματα παππούδων, σκεφτείτε πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν δεν υπήρχε αυτό το έθιμο και επιλέγαμε ένα άσχετο όνομα να δώσουμε!!!!
 7. kotsifikos

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Να το συζητήσεις, το παιδί το έκανες για να το βλέπει η πεθερά σου ή για να γίνεται οικογένεια? Αν νιώθεις πως στερείσαι το παιδί σου πρέπει να κάνεις κάτι.
 8. Για τα δικά μου δεδομένα δεν είναι καθόλου φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά και με έναν τέτοιο άνθρωπο δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε για μία ώρα, πόσο μάλλον να κάνω οικογένεια. Εγώ θέλω να νιώθω ελεύθερη μέσα στον γάμο μου και ευτυχώς και ο άντρας μου, δεν έχουμε κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας ο ένας στον άλλον, για μένα αυτό είναι φυσιολογικό ενώ για άλλους αυτό είναι αδιαφορία..εξαρτάται τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.
 9. Όχι γιατί δεν της έκανε απο ότι λες , οπότε ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα τον χώριζε οπότε κρατούσε ισορροπίες. Επίσης όλες οι οικογένειες έχουν τα θέματα τους, άλλες μεγαλύτερα άλλες μικρότερα. Πριν γνωρίσω τον άντρα μου έκανα παρέα με μία κοπέλα πολλά χρόνια, όταν γνώρισα τον άντρα μου λοιπόν όπως ήταν λογικό δεν βγαίναμε τόσο όσο πριν, δεν είχα χαθεί φυσικά, όμως δεν θα έβγαινα για κλαμπιν μαζί της κάθε σάββατο , ούτε θα έφευγα σκ ούτε θα πήγαινα διακοπές με τις φίλες μου, όχι γαιτί είχε θέμα ο άντρας μου (τότε φίλος μου) αλλά γιατί δεν είχα αυτή την ανάγκη. Μου αρκούσε ένας καφές την εβδομάδα και ένα τηλέφωνο καθημερινά. Τότε χρειάστηκε με τον άντρα μου να αλλάξουμε πόλη λόγω δουλειάς, μετακόμισα και φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρισκόμαστε, πράγμα το οποίο την δυσαρέστησε. Τον πρώτο καιρό που έλειπα με ρωτούσε επίμονα τι συμβαίνει, γιατί έχω απομακρυνθεί γιατί δεν συζητάω τα προβλήματα μου μαζί της και άλλα., το αποτέλεσμα ήταν να τσακωθούμε (ευτυχώς για λίγο) γιατί εμένα με πίεσε η επιμονή της ότι δεν περνάω καλά επειδή έφυγα με τον άντρα μου, ενώ εδώ που τα λέμε ήμουν πολυ πολύ ευτυχισμένη!!με ρωτούσε γιατί δεν της έλεγα τα προβλήματα που θα είχα με τον άντρα μου ενώ δεν ήθελε να δει το προφανές, ότι δηλαδή δεν είχα προβλήματα!!!!!Όλα αυτά τα λέω για να καταλήξω στο εξής, μήπως δεν είναι τόσο μαύρη η ζωή της όσο εσύ την βλέπεις?? μήπως εκείνη περνάει καλά απλά επειδή έχει αλλάξει στάση εσύ έχεις την εντύπωση πως είναι δυστυχισμένη?
 10. Aνεμόνη μου καταλαβαίνω πως στεναχωριέσαι για την φίλη σου όμως το πιο πιθανό είναι εκείνη να μην το βλέπει όπως εσύ, για αυτό και να έχει κάνει αυτές τις επιλογές. Παραπάνω περιγράφεις πως και στην προηγούμενη σχέση της (την δεκαετή) το ίδιο είχε συμβεί, ο τότε σύντροφος της την είχε αποκόψει από όλους, το ίδιο από ότι λες συμβαίνει και τώρα, μήπως δεν οφείλεται τόσο στους συντρόφους που επιλέγει και είναι στοιχείο του χαρακτήρα της όταν βρίσκει σύντροφο να χάνεται από τους φίλους της?? Προς Θεού δεν το κατακρίνω αλλά προσωπικά είχα πολλές φίλες που είχαν αυτό το χαρακτηριστικό. Οπότε μήπως εκείνη κάνει μία ζωή όπως την επέλεξε και εσύ άδικα στεναχωριέσαι?
 11. kotsifikos

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Η λύση είναι πολύ πιο απλή από ότι νομίζεις, απλά δεν την αφήνεις . Εννοείται πως τα παιδιά δεν πηγαίνουν στις καφετέριες γιατί δεν έχουν τι να κάνουν, η λύση είναι να μην πας ούτε εσύ στην καφετέρια, αν ο σύζυγος θέλει να την αφήνετε για να βγαίνετε πες πως απλά δεν θες να βγεις. Λες πως την αφήνεις καθημερινά πολλές ώρες, οπότε για μένα αυτό που μπορείς να κάνει είναι να μην την αποχωρηστείς..αντί να κανονίζετε να βγαίνετε με φίλους σε καφέ κτλ κανόνισε να πάτε σε μία παιδική χαρά, σε έναν παιδότοπο σε ένα πάρκο. Αν εσύ δεν το κάνεις η κατάσταση δεν θα αλλάξει από μόνη της.
 12. kotsifikos

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Nαι ναι συμφωνώ!! και εγώ έχω μία πολύ πολύ καλή πεθερά!!
 13. Δεν γνωρίζω πως είναι τα πράγματα στην Κρήτη όμως μήπως τα βλέπεις λίγο ''μαύρα'' όλα? Δεν ξέρω απλά αυτά μου ακούγονται λίγο υπερβολικά, προς Θεού δεν αμφισβητώ αυτά που λες απλά λέω μήπως μέσα στην απογοήτευση σου έχεις λίγο διαστρεβλώσει την εικόνα της κοινωνίας που ζεις. Όπως και αν έχει όμως πρέπει να κάνεις κάτι, όπως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να αλλάξει ο άντρας σου, ακόμα και αν φύγετε απο εκεί δεν θα έχει πρόβλημα να δουλεύεις?? πως θα πηγαίνεις βόλτες αν έχει μεγαλώσει με την νοοτροπία ''η γυναίκα μένει στο σπίτι'' ?πως θα έχεις χόμπυ...?? Επιμένω πως πρέπει να κάνεις μία συζήτηση πρώτα με τον άντρα σου και μετά να κοιτάξεις τα υπόλοιπα. Τώρα όταν πηγαίνετε αθήνα βλέπεις να περνάει καλά γιατί πάει για λίγο, είσαι σίγουρη πως θα είναι το ίδιο χαρούμενος αν αυτό γίνει μόνιμο? Να είσαι προετοιμασμένη πως σε περίπτωση αυτής της μεγάλης αλλαγής πάλι θα παρουσιαστούν θέματα. Επίσης γράφεις πολυ συχνά ''η επιλογή ήταν δική μου, δεν ρίχνω αλλού την ευθύνη'', πιστεύω πως πάνω από 25 δεν είσαι, ακόμα και αν έχεις πάρει μία λάθος απόφαση ποιος σου είπε πως θα πρέπει να τιμωρηθείς εφ όρου ζωής? Γιατί να καταδικαστείς να ζεις μία ζωή δυστυχισμένη επειδή στα 18 σου επέλεξες να πας να ζήσεις εκεί χωρίς να αναλύσεις με τι συνεπάγεται αυτό? Ανθρωποι είμαστε και κάνουμε μερικές φορές λάθος επιλογές (δεν αναφέρομαι καθόλου στον γάμο σου, μιλάω για την επιλογή σου να πας να ζήσεις εκεί) αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε την ζωή μας και να αλλάξουμε τα πράγματα έτσι ώστε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι.
 14. Καντι μου μην χάνεις τις ελπίδες σου, εγώ με χοριακή 2700 επιβεβαιωμένη δίδυμη κύηση με υπέρηχο, πήρα τεστ έτσι απλά για να μου φύγει το απωθημένο να δω λέει ένα θετικό τεστ και εγώ, κάνω το τεστ και τι να δω....αχνό θετικό...αλλά όταν λέω αχνό εννοώ πως ήταν πολύ αχνό, ίσα ίσα έβλεπες την γραμμή του θετικού τεστ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η χοριακή σου να είναι τριψήφια!
 15. kotsifikos

  "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" ΘΕΜΑΤΟΣ

  Ευχαριστώ πολύ !!!