kotsifikos

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  109
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

583 εμφανίσεις προφίλ
 1. kotsifikos

  Ερώτηση

  μα και έγκυος να έμεινε από την πρώτη μέρα ελεύθερων επαφών στις έξι ούτε εμφύτευση δεν θα έχει γίνει, πόσο μάλλον να έχει και συμπτώματα. Εδώ και έξι μέρες δεν είπε ότι έχουν ελεύθερες επαφές ?? Εγώ πάντως παρόλο που έπαιρνα και πολλά φάρμακα συμπτώματα δεν είχα πριν την 6 εβδομάδα.
 2. Καλή μου να μην σκέφτεσαι ποιος θα σε καταλάβει και ποιος θα είναι αρνητικός...Πάρε τον χρόνο σου, πένθησε για το παιδάκι σας, πάντα θα το σκέφτεσαι, να ξέρεις πως έχεις ένα αγγελάκι στον ουρανό να σας προσέχει. Εύχομαι ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές σας.
 3. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις (σπάνια μεν αλλά συμβαίνει) που βγαίνουν λάθος τα τεστ, εύχομαι να είσαι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Όμως θα σου δώσω μία συμβουλή, επειδή για αυτόν ακριβώς τον λόγο σου λένε να κάνεις χοριακή και όχι τεστ, γιατί μόνο η χοριακή είναι 100% αξιόπιστη, δείχνει ακριβώς νούμερο και δεν έχει ς ενδοιασμούς και αμφιβολίες, αν λοιπόν δεν είσαι έγκυος (πράγμα που απεύχομαι) μην ξανακάνεις τεστ σε άλλη προσπάθεια, περίμενε για την ημέρα της χοριακής έτσι ώστε να μην ζεις με την αγωνία. Εγώ να σου πω πως έκανα τεστ με χοριακή 2700 μονάδες και το τεστ ήταν αχνό θετικό....(είχα απωθημένο να δω θετικό τεστ και για αυτό το έκανα μετά την χοριακή και τον υπέρηχο), υποθέτω πως αν είχα κάνει τεστ πριν την πρώτη χοριακή (η οποία ήταν σχεδόν 400) θα έβγαινε αρνητικό. Θέλω να σου πω λοιπόν πως παρόλο που η χοριακή μου ήταν πολύ υψηλή το τεστ ίσα που έδειξε εγκυμοσύνη.
 4. kotsifikos

  Ερώτηση

  Να κάνεις μία χοριακή για να ξέρεις με σιγουριά τι συμβαίνει, όμως ακόμα και αν είσαι έγκυος δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις συμπτώματα από τώρα όπως ζαλάδα, ενόχληση στις μυρωδιές -τάση για εμετό κτλ. αυτά όπως λέει και η Βίκυ ξεκινούν μετά την 6 εβδομάδα.
 5. Nα μην έχεις άγχος γιατί έχεις επιλέξει τον καλυτερο γιατρό-άνθρωπο που θα μπορούσες!! Εγώ απέκτησα τον γιο μου στο γένεσις όχι όμως με τον Σφακιανούδη. Αν όμως ξεκινούσα τώρα μόνο σε αυτόν θα πήγαινα!
 6. Εγώ πάλι δεν έβγαλα ποτέ αυτή την γραμμή!!!
 7. Aυτό που λές είναι πάρα πολύ σημαντικό!! Και εμένα ο γυναικολόγος μου ήταν μαζί σου σε ότι και αν έκανα, μέχρι και την εμβρυομεταφορά, ποτέ δεν πήρε χρήματα, ένιωθα ασφάλεια μαζί του!! Η αλήθεια είναι πως όταν πας με τον γυναικολόγο σου στο κέντρο (σε οποιοδήποτε κέντρο) θα σε προσέξουν λίγο περισσότερο, το θέμα είναι να έχει ο γυναικολόγος την διάθεση να το κάνει και να σε στηρίξει σε αυτό. Εγώ το λέω πως οφείλω στον εξωσωματικό μου την εγκυμοσύνη όμως το ότι τα κατάφερα και πήρα το παιδί μου στα χέρια μου το οφείλω στον γυναικολόγο μου.
 8. Mην κατηγορείς τον εαυτό σου, ειδικά τώρα δεν θα σε βοηθήσει αυτό, ειλικρινά καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου όμως πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις. Συζήτησε τα αναλυτικά με τον γιατρό και θα δεις τι θα σου πει. Έχετε δίκιο που λέτε πως στους γιατρούς βγάζεις με το τσιγκέλι την κάθε κουβέντα όμως αυτό δεν πρέπει να σας σταματάει από τον ζητάτε απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Κάθε προσπάθεια εξωσωματικής είναι μια επένδυση (οικονομική και ψυχολογική) κάθε αποτυχία είναι μεγάλο χτύπημα και πισωγύρισμα οπότε πρέπει να συζητάτε τα πάντα με τους γιατρούς, κυρίως να ζητάτε το ''γιατί'' και το ''τι '' πήγε στραβά. Εγώ έτσι έκανα, ούτε μία στιγμή δεν ένιωσα πως δεν έχω δικαίωμα να ρωτήσω, στην τελική αφορούσε το δικό μου σώμα και την δική μου ψυχή η κάθε αποτυχία οπότε ο εκάστοτε γιατρός είχε υποχρέωση να με ακούσει και να μου απαντήσει.
 9. Δεν νομίζω να φταίνε οι βιταμίνες, γιατρός δεν είμαι αλλά νομίζω πως εφόσον είχες αίμα τόσες ημέρες θα έπρεπε να σου κόψει τα σικλακουρ και να κάνετε έλεγχο έτσι ώστε να δείτε γιατί συνέβη αυτό. Αν θες την συμβουλή μου μην μείνεις στο ''μάλλον'', ας βρείτε πρώτα γιατί συνέβη και μετά προχωράς. Ειλικρινά σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ είχα διακόψει δύο κύκλους και μου φαίνονταν βουνό η αναμονή, η οποία δεν ήταν για έναν αλλά για τρεις κύκλους. Εύχομαι αυτό να είναι και το τελευταίο σας εμπόδιο και η επόμενη φορά να είναι η τυχερή.
 10. Σου εξήγησε ο γιατρός σου γιατί συνέβη αυτό??είχες αίμα 17 ημέρες?πως θα μεγαλώσει το ενδομήτριο αφού είχες τόσες μέρες αίμα?
 11. Επειδή η εξωσωματική είναι από μόνη της μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία προσπάθησε να είσαι όσο αισιόδοξη μπορείς! Μην σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο. Να σκέφτεσαι πως όλα θα πάνε καλά, και αν εμφανιστούν εμπόδιο θα τα ξεπεράσετε. Καλή επιτυχία.
 12. Αύξηση??που ζουν αυτοί οι άνθρωποι απορώ!!
 13. @Venn έχω υπάρξει 23 και πίστεψε με γνώριζα πολύ καλά πως γίνονταν τα παιδιά και για αυτό τον λόγο πρόσεχα. Δεν υπάρχει λόγος να είσαι επιθετική και ειρωνική. Πολλές κοπέλες έδωσαν τον ελαφρυντικό της ηλικίας, αλλά οκ είναι 23...όχι ανήλικη, ήξερε πως με αυτόν τον τρόπο αντισύλληψης υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό σε μία γυναίκα που το μόνο που σκέφτεται είναι ο εαυτός της, δεν μου λέει κάτι το ότι κράτησε ένα παιδί που δεν ήθελε και φροντίζει κάθε μέρα με τον τρόπο της να δείχνει στον πατέρα του και τους γύρω πόσο δεν θέλει αυτό το παιδί. Ο πατέρας του παιδιού δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένει να γεννηθεί, πρέπει να δράσει άμεσα. (αλήθεια που είναι ο πατέρας του παιδιού??μόνες μας μιλάμε ε????)
 14. kotsifikos

  Λαινας ευγονια

  Γνωρίζω τον γιατρό και το κέντρο. Δεν έκανα ποτέ εκεί προσπάθεια, όμως στον κύκλο μου έχω ζευγάρια που πέτυχαν εκεί και ήταν ευχαριστημένοι από όλα.
 15. Λοιπόν διάβασα όλες τις σελίδες με μεγάλη προσοχή, Γιώργο θα σε συμβούλευα να δεις δικηγόρο χθες..άσε το τι ξέρεις και τι όχι για τέτοιες περιπτώσεις και πάρε τα πράγματα στα χέρια σου πριν να είναι αργά. Εγώ στην θέση σου θα μιλούσα με δικηγόρο, και έπειτα θα ακολουθούσα τις συμβουλές του. Προφανώς και η κοπέλα σου είναι εντελώς ανώριμη, φοβερά εγωίστρια και κακομαθημένη, δεν το έκανες μόνος σου το παιδί, φυσικά και έχεις ευθύνη, τόση όμως όση έχει και η ίδια. Δεν ξέρω αν ποτέ αγαπήσει το παιδί, θα συμφωνήσω όμως με την κοπέλα που είπε πως σήμερα κατηγορεί εσένα και αύριο θα κατηγορεί εκείνο, αποφάσισε λοιπόν αν θες εσύ το δικό σου παιδί να μεγαλώσει έτσι.