noni90

Members
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  88
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About noni90

  1. Εμένα μόνος του είπε να πάρουμε τις pregnacare και να παιρνουμε κ οι 2. Απλά θέλει να περιμένουμε λίγο για τις εξετάσεις κ για να ειμαι ειλικρινής δεν έχω θέμα με αυτό. Και έτυχε κ σημερα να είναι χαλαρή μέρα οπότε το πρωι που ήρθα κ ελειπαν όλοι έκατσα στο περβάζι και έπινα καφέ... Απόλαυση σου λέω! Δε θα ερθει!!!! Σίγουρα πράγματα. Περιμένουμε τεστ απλά για επιβεβαίωση....
  2. Δεν τον έχω συνέχεια εκεί. Απλά πχ τώρα ξέρω ότι θα αδιαθετήσω. Δε με πειράζει κ ιδιαίτερα αφού όπως σας έχω πει έχω το αίσθημα ότι κάτι συμβαίνει. Παρόλα αυτά δε με χαλάει καθόλου να συνεχίσουμε τις "προσπάθειες" και να απολαμβάνω τον αγαπημένο μου!
  3. Να ξέρετε ένας απ τους λόγους που αποφάσισα να γραφτώ εδώ και να στείλω το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το τοπικ είναι ότι θαυμάζω πραγματικά τον τρόπο που ενθαρρύνετε η μια στην άλλη. Δεν είμαι ιδιαίτερα αγχωμένη, δε το σκέφτομαι δηλαδή και λέω πωπωπωπω δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος κ τέτοια. Απλά νιώθω ότι κάτι συμβαίνει. Παρόλα αυτά, δε με ενοχλεί να περιμένω λίγο και να συνεχίσω να απολαμβάνω το σύντροφό μου! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες! <3
  4. Αμέ, κανένα τεταρτο με μισάωρο. Κάθομαι ξαπλωμένη και μετά δεν κάνω κατευθείαν ντουζ όταν σηκωθώ, φοράω σερβιετάκι και κάνω μετά από κάποιες ώρες. Και ξεκινήσαμε κ βιταμινούλες τώρα. Εγώ ποντάρω τα λεφτά μου σε σας. Να μείνετε εσείς έγκυες να πάρω θάρρος κ εγώ!
  5. Ναι αλλά είναι ο τρίτος μήνας που προσπαθώ και δεν. Ενώ έχω σωστές επαφές. Δεν σε υποψιάζει για κάτι? Εμένα πολύ. Απλά δε θέλω να πιέσω καταστάσεις κ ιδιαίτερα το σύντροφό μου οπότε ακολουθώ το δικό του χρονοδιάγραμμα.... και ελπίζω
  6. Περιμένω κι εγώ το Σάββατο αλλά κι εμένα έχουν αρχίσει όλα μου τα κλασσικά συμπτώματα πριν την περίοδο. Λευκά υγρά, είμαι κ ευσυγκίνητη, πρήστηκε κ το στήθος. Δεν ήταν αυτός ο μήνας μου. Είχα καλές επαφές και τους 3 μήνες αλλά δυστυχώς κάτι παίζει...
  7. Νιώθω πραγματικά τυχερή σημερα! Γιατι θα πάω να κάνω και νύχια μετα τη δουλεια χιχιχιχιχιχι Σήμερα προβλέπεται μια όμορφη μέρα! Κορίτσια θυμίστε μου ποιές περιμένετε αυτές τις μέρες?
  8. Καλημέρα σε όλες!! Τέλεια μέρα στο νησί σήμερα, και το γραφείο που είμαι έχει θέα θάλασσα.. Δυστυχώς είμαι μόνο για σήμερα εδώ αλλά έχω ανοίξει τέντα το παράθυρο και αγναντεύω! Ρε παιδί μου μαγικές ιδιότητες έχει η θάλασσα αγναντεύεις και ξενοιάζεις!
  9. όχι νευρα και ευσιγκινησια. Πάντα 3 μέρες πριν την περίοδο.
  10. Εμένα ήρθαν τα προεόρτια τις περιόδου σε όλο τους το μεγαλειο. Προβλέπω να μη φτάσω ούτε στην καθυστερηση!
  11. Θα δουμε πως θα το κανω. Έχω ακόμη χρόνο να το επεξεργαστώ και να διερευνήσω τις επιλογές μου στην Πάρο. Δε θέλω να αγχώνομαι για πράγματα που είναι απλά. Οπότε τώρα διερευνώ τις επιλογές μου και μετά αποφασίζω. κι εγώ μικρη!
  12. Έλεγα να πάω το Γενάρη ρε κορίτσια, τέλη Νοέμβρη είναι να κάνω κανονικά. Λέτε πρέπει να βιαστώ? Ευχομαι @caramel_83 να είναι όλα καλά με την ροη και απ τον άλλο μήνα να μπείς δυναμικά στο παιχνίδι!
  13. Γενικα δεν πολυαγχώνομαι κάνω κάποιες σκέψεις σκόρπιες αλλά δε τις έχω οργανώσει. Ας συνεχίσουμε τις προσπάθειες ως το γεναρη κ βλέπουμε!