anoulious

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  598
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.849 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ο Σφακ μετράει πάντα προγεστερονη σε αρχή κύκλου εμβρυομεταφορας
 2. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγω.Πολυ θα ήθελα να μας πει κάποια κοπέλα. Στα δανεικα ακόμη και στα φρέσκα ο κύκλος της ληπτριας είναι υποχρεωτικά τεχνητός? Δηλαδή σικλακιουρ( ίσως και averkap) για να μη γίνει ωορρηξία και άρα να υπάρχει χρόνος να συγχρονιστεί δότρια? Γιατί αν αφήσεις φυσικό κύκλο η ωορρηξία είναι όριο. Μετά υποχρεωτικά μετράς μερες+προγεστερονη για να βάλεις εμβρυα..
 3. Η οιστραδιολη είναι μια χαρά τώρα το σάκχαρο στις 2 ώρες είναι χαμηλό. Υπογλυκαιμία είναι κάτω από 70 βέβαια. Αν ήταν τόσο τότε στα 180 λεπτά που συνέχισα εγώ πόσο θα ήτανε? "Εμένα ήτανε 60.Θεωρω ότι θα έπεφτε και άλλο. Αν ξέρεις ότι είναι καλή ενδοκρινολόγος και την εμπιστεύεσαι τότε μην ανησυχείς. Και εμένα δεν έχει κανείς θέμα με το σάκχαρο. Ο μπαμπάς μου τώρα πάνω από 8ο χρόνων παίρνει 1 χάπι λόγω καρδιάς χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Χωρίς να μου έχουν πει εβδομάδα φίλη ξέρω ότι τα έχανε αφού άκουγε καρδια
 4. Αντε καλή επιτυχιααααα!! Σίγουρα θα την έχεις. Όλα είναι καλά αυτή τη φορα
 5. Αν παίρνεις γκλουκοφας τηλ ενδοκρινολογο νομίζω κάτι δικαιούσαι δωρεάν.Μα στις υπογλυκαιμίες κάνει συσπάσεις η μήτρα. Ψιλοτρεμεις και αισθάνεσαι έντονα σαν αίσθημα πείνας. Εγώ έχω τις one touche verio. Αλλα νομιζω κάπου άκουσα ότι δεν πολυκυκλοφορουν πλέον. Χωρίς να είναι σίγουρη. Εγω είχα πάει σε ένα σωρό γιατρούς και έλεγα ότι κάποια πρωινά αισθάνομαι πολύ πείνα και κάνεις δεν είχε δώσει σημασία. Ουτε και η Λευκού το είχε πιάσει (σημασία δεν του έδωσε μάλλον) που ξέρω δεν είναι ειδικότητα της. Αλλά ο Οικονόμου, αν και περίεργος, μια χαρά εντόπισε το προβλημα
 6. Ναι και οι υπογλυκαιμίες είναι πιο επικίνδυνες για το έμβρυο. Δηλαδή μια υπογλυκαιμία σημαίνει ότι κάπου ανέβηκε πολύ.Τωρα άργησα να φάω (να ξυπνήσω) 66 πρωινό! Υπογλυκαιμία.
 7. Καλή αρχή. Μια χαρά είναι η επιστροφή στη δουλεια
 8. Εγω επειδή ανησυχούσα και για το γκλουκοφας κατά την εμβρυομεταφορα(έχει φανεί εξάλλου η τύχη μου σε κάτι απίθανες στατιστικές) και το οποίο είναι απαραίτητο για τα ωαρια σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα όπως εγώ, όπως κόβω πάντα το γκλουκοφας. Σε άμεση επαφή με ενδοκρινολογο βάζω κάποιες ελάχιστες μονάδες γευματικη ινσουλινη εάν χρειαστεί. Το γκλουκοφας είναι πολύ απαραίτητο για τα ωαρια τον υπόλοιπο καιρό για νο κόψεις από το φόβο πως θα το συνηθίσεις.Όσο για τις ταινίες εάν παίρνεις χάπι για το σάκχαρο πχ γκλουκοφας δικαιούσαι αλλά νομίζω με 25% χρέωση..Βρηκα δική μου καμπυλη:30:101,60:202,120:141,180:60!! Οπως καταλαβαίνετε έφυγα με φουλ υπογλυκαιμία και τρέμοντας πήγα δίπλα στο φουρνο. Ο Σουβ είπε πέρα από το πρωίνο αυτή η πολύ χαμηλή τελευταία τιμή δείχνει πρόβλημα. Πάντως σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι το συνεχίζουν το γκλουκοφας.
 9. Τουτουνακι εσύ τι κάνεις? Σε τι φάση είσαι?
 10. Εγω ποτέ δεν του έχω στείλει μην για κάτι χαζό.. Η αλήθεια είναι ότι έχω στείλει ελάχιστα μην εκτός από τιμές. Είναι αυτό που λέγαμε για την οικειότητα..Οτι με απασχολούσε πχ μη σπάσει ωοθυλακιο κλπ στο γυναικολόγο μου.
 11. Eγω ψηφίζω συνδυασμό 1 και 2.Στις διεγερσεις ενδιάμεσα γκλουκοφας γιατί βοηθάει και τα ωαρια στην εμβρυομεταφορα από αρχή κύκλου στοπ γκλουκοφας, πολλές μετρήσει και αν χρειαστεί λίγη ινσουλινη που είναι σίγουρα ακίνδυνη και "προστατευει" και το μωρο Εκτός εγκυμοσύνης ή στη δική μας τη φάση, το σάκχαρο το μετράς στις 2 ώρες. Οπότε μικρό πρόβλημα θα ειχες, μια απλή προδιάθεση..Τωρα το αλκκολ ανεβάζει το ρημάδι ένα σάκχαρο..
 12. Εμενα γευματικο 120 με ζόρι 130 και πρωινό κάτω από 90.Οταν παίρνεις γκλουκοφας μπορεί ο παθολόγος, ενδοκρινολόγος να σου κάνει πρωτόκολλο και δικαιούσαι νομίζω(δεν ξέρω αν είναι εντελώς δωρεάν) κάποιους σκαρφιστηρες και ταινιες.Αλλα όχι πολλές.Να ρωτήσεις τον ενδοκρινολογο σου θα ξέρει. Οι ταινίες ειναι ακριβές.Εγω επειδή στις εμβρυομεταφορες και κάποιους μήνες πριν κάνω βραδυνή ινσουλινη δεν πληρώνω τίποτα.
 13. Τι εννοείς?Έχεις ήδη πάει σε 2 ενδοκρινολογους; Τι σου έχουν πει? Ξέρω καλέ. Σε βρήκα μικρη(μικρότερη μου) και σε πειράζω..
 14. Πολύ κακώς δεν σου το είπε. Πως ξέρεις ότι είσαι εντάξει αυτές τις μέρες ενώ έχεις ήδη θέματακι? Παίρνεις και ουτρο με το κιλό.. Και αυτό μόνη σου πρέπει να το ψάξεις..!!!!!
 15. Καλά καλέ δεν έχεις μηχανάκι? Αχ, Αχχ.. Θα σε μαλωσω