anoulious

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.811
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

5.561 εμφανίσεις προφίλ
 1. Για να παχύνει λίγο το ενδομητριο ακομη.Θα συγκρίνει ενδεχόμενη αύξηση ενδομητρίου με αύξηση Ε2. Και φυσικά ότι η προγεστερονη παραμένει χαμηλά. Καλή συνέχεια. Να μας γράφεις τα νέα σου.
 2. Μία χαρά είναι. Αν βάλουμε ένα μέσο όρο 10-15 ημέρες σικλακιουρ ξεκινοντας από 2-3η ημέρα ήθελες μια μικρή αύξηση για την ημέρα που είσαι. Σε 3 - 5 ημερες θα είσαι μια χαρά. Πάνω από 7,30 θα πάει λογικά. Που έχουμε πει το ελάχιστο απαιτούμενο πάχος του ενδομητριου είναι κάτι πολύ σχετικο
 3. Μία χαρά. Η προγεστερονη όπως πρέπει και η Ε2 σούπερ. Το ενδομήτριο αν θα το αφήσετε λίγες μέρες θα μεγαλώσει λίγο ακόμα.Πόσες μέρες παίρνεις περίπου οιστρογόνα;
 4. Εύχομαι ολόψυχα μια χοριακη τόσο υψηλή που να τη δεις και να ζαλιστεις!
 5. Ήθελα να προσθέσω ότι δυστυχώς είναι ένα ενδεχόμενο αυτό που γράφει η linaa και συμφωνώ απόλυτα. Και τα έκανα μαντάρα.
 6. Κοριτσι τι έκανες; Δεν ξέρω αν το έγραψες κάπου νωρίτερα. Προχωρήστε σε εμβρυομεταφορα; Η αλήθεια είναι όταν έχεις ήδη παιδακι είναι πιο δύσκολη η απόφαση. Συζήτησε μαζί του ότι δεν υπάρχει πια πιθανότητα να κάνετε μόνοι σας παιδί με δικο σας εντελώς γεννετικονλ υλικό. Και το θέμα αν θέλετε πολύ ένα δεύτερο παιδάκι ή όχι. Μη σταματάς προς το παρόν στην αγωγή.
 7. Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμους.
 8. Κριμα.. Ηλπιζα ότι επειδή έχεις προηγούμενη τελειομηνη κυηση, πολύ μεγάλη δεν είσαι.. Καλή δύναμη για τη συνέχεια..
 9. Να τους πιέσεις όσο γίνεται να εγγυηθουν για 4 βλαστοκυστες. Εμενα μου είπε αρχικά ότι εγγυωνται για 3 έως 5. Και της είπα και εγώ καμμία σχεση οι 5 με τις 3....Να επιμεινεις.Αυτοι κάνουν και το εξής στο Ιακ:Επειδή μπορεί κάτι να συμβεί και να μην μπορεί ο σύζυγος να δώσει σπέρμα όταν χρειασθει ή να μην είναι καλό , δίνει κάποια στιγμή ο σύζυγος και το συγκρίνουν με το φρέσκο που θα δώσει την ημέρα της ωοληψιας. Εμείς που πήγαμε από κοντά, είχαμε φροντίσει να έχει ο σύζυγος τις μέρες που απαιτείται αποχή και προλάβαμε και κάναμε και αυτό στο πρώτο και μοναδικο ραντεβού. Και το βλέπουν μάλιστα και σου λένε μετά από λίγο αν είναι και καλό. Να ξέρουν και οι ίδιοι που βρίσκονται.. Το περίεργο είναι ότι ζήτησαν κάποια πράγματα από την αρχή.. Τελοσπαντων. Ας ελπίσω ότι θα κρατήσουν το λόγο τους...
 10. Κάνω χιούμορ προφανώς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι προφανως δεν έχω κάτι ιδιαιτερο που να δικαιολογεί αυτήν την καθυστέρηση. Και να προσθέσω ότι και για τα άλλα κορίτσια με covid πάλι ήτανε η διαδικασία εύρεσης δοτριας. Εμείς στο Ιακ δεν νομίζω να μάθουμε γιατί όσα και να βγάλει η δότρια πάλι 10 ωαρια θα πάρουμε. Αυτή τη μία (επιεικώς χοντρουλα) δεν μου την πρότειναν αυτοί πήρα, ξαναπηρα διστακτικά και μου την είπε γιατί το καλύτερο είμαι σε προτεραιότητα για λόγους υγείας!! Δηλαδή τώρα, στους 5 μήνες εάν τελικά θα μου βρουν δότρια είναι γιατί έχω μπει και σε προτεραιότητα. Θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό που ειπες. Κάποιος πιέζει. Εμείς είμαστε τόσο μακρυά. Μια φορα με το ζόρι πήγαμε.
 11. Ειναι δύο τα σενάρια. Ή ότι ασχολούνται ή ότι δεν ασχολούνται καθόλου. Πάντως όπως και να εχει είναι λίγο περίεργο γιατί στα περισσότερα κορίτσια στον 1 το πολύ 2 μηνες είχαν βρει δότριες... Είπαμε κινεζα με πρασσινα ματιά που να βρούνε άλλη..
 12. Να σου απαντήσω και εδώ. Να ζητήσεις ξεκάθαρη δέσμευση για το χρόνο αναμονής. Εμενα μου είχαν πει λόγω Αυγούστου ένα το πολύ δύο μήνες και μπήκαμε τώρα στον πέμπτο μήνα..Και αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο να το ζητήσεις με έμφαση.. Καλές αποφάσεις.
 13. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Εγώ πάω για διδακτορικό στην υπομονή...Πριν από δύο χρόνια ήμουν στη θέση σου.Σκεφτομουν ακριβώς τα ίδια. Χωρίς υπερπλασία ενδομητρίου αλλά με ένα σωρό θέματα και κυρίως πολλά πολλά αρνητικά. Τελικά αποφάσισα και επειδη ειχα καποια δικά μου που δεν εφταναν, να προσπαθήσω να μαζέψω ακόμη κανένα.. Ενα μαρτύριο, κυστικα κλπ.. Τσάμπα πέρασε ο καιρός, δεν έκανα τίποτα και μετάνιωσα που δεν είχα αποφασίσει νωρίτερα να προχωρήσω με δωρεα. Αν δεις στο Cafe με τη δωρεα είμαι από τις μεγαλύτερες. Κάτι λέει αυτό.. Για τις υπόλοιπες κοπέλες. Προφανώς θετικό. Πέρασαν και εμένα πολλά από το μυαλό μου, ίσως μέσα μας όλοι θέλουμε να μας μοιάζει το παιδακι μας. Το ανηψακι μου που μου μοιάζει, ίσως πιο πολύ από την αδερφή μου, καμαρωνω συνέχεια..Θελω ομως τόσο πολύ ένα παιδάκι που η απόφαση ήτανε μονόδρομος. Και πάνω από όλα κουράστηκα να "κακοποιω" τον εαυτό μου. Μια μέρα πηρα 3 χάπια αντιβιωση και μια εβδομάδα πονουσα.Καλη επιτυχία στα επόμενα βήματα σου. Αν αναφέρεσαι στο Ιακ πρακτικά δεν ξέρω πως θα γίνει γιατί εμείς είχαμε κατέβει τον Ιούλιο και πήγαμε από εκεί. Να είσαι ξεκάθαρη σ αυτό που θέλεις και να ρωτήσεις τα πάντα. Εγώ δεν τα είχα σημειώσει και κάποια τα ξέχασα.. Ζητάει ούτως ή άλλως κάποιες φώτο. Δικές σου και του ζευγαριού.
 14. Δε θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα.