Vasiliki88

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  138
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

735 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπερα!η κουτλακη ασχολείται με τις εξωσωματικές έχω ακούσει καλά λόγια όπως επίσης ότι λογω φόρτου εργασίας δεν αναλαμβάνει. Χωρίς όμως να είμαι σίγουρη 100%.οπως επίσης ότι είναι της καισαρικής.εγω με καραμανιδη αρκετά ευχαριστημένη επίσης ο Νικολάου ακούγετε πολύ! Σίγουρα όχι Γεωργοπουλο.
 2. Πιπίλα ενώ την έσπερνε πολύ εύκολα το έκοψε κ αυτό. Πολύ λίγες φορές κ αν την βάζω κ δεν την θέλει πάλι κλαίει. Εκεί που κοιμάται πετάγεται κ τσιριζει πολλές φορές.. Ελπίζω να ηρεμήσει σιγά σιγά γιατί ταλαιπωρούμαστε κ αυτό κ εμείς..
 3. Έχω ένα ριλαξ που κουνιέται μόνο του αλλά κανένα δεν κοιμάται εκεί. Βοήθεια έχω επιλέξει να μην έχω κ είμαι καλύτερα. Τα καταφέρνω καλά με τα μωρά αλλά όταν έχετε η ώρα του ύπνου χτυπάει η καρδιά μου! Κ πιο πολύ έχω πρόβλημα με τον μπαμπά μας. Δεν έχει καθόλου υπομονή θέλει να κοιμηθεί κ είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα.. Να πω ότι ο μικρός μας βγάζει το λάδι κ στη βόλτα κ στο αυτοκίνητο..
 4. Σε ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω την άφηνες να κλαίει? Γιατί το έχω ακούσει κ το έχω διαβάσει. Όχι να πλανταξει προς θεού. Αυτό που με βοηθάει είναι ο αποροφυτηρας αλλά κ πάλι στην αγκαλιά όχι κάτω..
 5. Καλησπέρα; σε όλα τα κορίτσια! Ζητω βοήθεια! Έχω 2 μωράκια 3,5 μηνών τα οποία με ταλαιπωρούν αρκετά στον ύπνο. Ιδίως ο μπέμπης σπάνια να κοιμηθεί χωρίς κλάματα κ τσιριδες. Δεν θέλει να τον ξαπλώνουμε κ πολλές φορές κυρίως μέσα στη μέρα δεν θέλει κρεβάτι. Δώστε μου συμβουλές τι να κάνω για να μάθουν να κοιμουντε μόνα τους? Κ χωρίς κλάματα όσο γίνετε...
 6. Μιας κ μιλάτε για αλματα πως τα υπολογίζουμε? Από την ημερομηνία γέννησης ή την ΠΗΤ?
 7. Καλημέρα κορίτσι μου. Δεν θα σου πω τι θα κάνεις αν θα μείνεις ή αν θα φύγεις καμία φορά καλό είναι να τρώμε τα μούτρα μας για να μαθαίνουμε όχι ότι καταδικάζω την κατάσταση. Θα σου πω όμως ότι όσο χρυσή καλή κ να είναι η πεθερά σου αν μπει στο σπίτι κλαφτα. Κ σου το λέω εκ πειρας πολύ καλή κ η δική μου αλλά σαν ήρθε στο σπίτι να με βοηθήσει που γέννησα δεν βλέπω την ώρα να φύγει..
 8. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Καλημέρα! Έτσι ακριβώς το κάνω γυρνάω κεφάλι στο πλάι πατάω κ βγαίνει όντως από την άλλη. Αλλά το ρουθουνισμα συνεχίζετε μήπως θέλει να χρησιμοποιώ παραπάνω από 1 αμπουλα στο κάθε ρουθουνακι? Κ πόσο συχνά επιτρέπετε?
 9. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Λογω της πίεσης που θα μπει το νερό μην δημιουργήσει κάποιο θέμα με τα αυτάκια ίσως είναι κ λάθος αυτό που λέω... Βγαίνει από την άλλη κ με την αμπούλα αλλά μάλλον θα είναι καλύτερα με την σύριγγα.. Ρουθουνιζουν κ τα λυπαμε πολύ..με μπατονετα περνώ τα έξω έξω κ έχει λίγες μέρες που εμφανίστηκαν οι μυξουλες πιο πριν δεν άκουγα κάτι.
 10. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Ευχαριστώ μάλλον πρέπει να το κάνω πιο δυνατά. Απλά φοβομουν για τα αυτάκια τους!
 11. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Καλησπέρα κορίτσια ήθελα να ρωτήσω πως κάνετε ρυνικες πλυσεις στα μωράκια σας? Τα δικά μου είναι 30 ημερών κ τα κάνω με φυσιολογικό όρο την αμπούλα. Παρ ολαυτα πάλι τα ακούω ότι έχουν μιξουλες κάνω κάτι λάθος?
 12. Όντως όπως σου είπε κ η κοπέλα παραπάνω κρατάει πολύ λίγο. Σαν γυναικολογικό εξεταση να το σκεφτείς κ ο πόνος αν έχεις κρατάει 3 δευτερα όσο να μπει το φάρμακο.
 13. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Να σας ζήσει ο μπεμπακος γερός κ καλότυχος να είναι!
 14. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Ίσως όταν έχεις ένα μωράκι να είναι διαφορετικά. Εγώ έχω 2 κ από την αυχενική πάντα μου τον μετρούσε.
 15. Vasiliki88

  Μπεμπακια 2019

  Καλημέρα! Νομίζω για να μετρήσεις τον τράχηλο κ να πάρεις αξιόπιστο αποτέλεσμα μετράς μόνο κολπικα. Τουλάχιστον ο δικός μου πάντα κολπικα τον μετρούσε.