Egina mama

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  458
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

About Egina mama

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

435 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καταρχήν λυπάμαι πολύ για το αρνητικό σου αποτέλεσμα. Δεν είσαι μεγάλη κοριτσι μου αλλά καταλαβαίνω ότι και εσύ έχεις κουραστεί και ψυχολογικά και σωματικά. Προχωρά με δωρεά και σύντομα να έχεις ένα ή και δύο παιδάκια στην αγκαλιά σου.
 2. Μακάρι να αλλάξει και όλα να εξελιχθούν καλά.
 3. @rosy87 να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και εσύ σιδερένια μανούλα !!! @Nephele78 η τελευταία χοριακη θα έπρεπε να είναι κοντά στο χιλια, αλλά έχουμε δει όχι καλούς διπλασιασμους να καταλήγουν σε μια χαρά εγκυμοσύνες. Νομίζω ότι τα εξωμήτρια συνήθως έχουν αφύσικα μεγάλες χοριακες
 4. Λοιπόν εγώ στον γιο μου έκανα δύο μέρες πριν την περίοδο το hometest , παρόμοια με one step και ήταν αχνό θετικό. Την ημέρα της χοριακης κάνω ένα ακόμα για να το έχω ενθύμιο με πιο έντονη γραμμή και ήταν αρνητικό και η χοριακη 264. Αχτι τα είχα αυτά τα τεστ ρε κορίτσια και τελικά ένα αχνό θετικό πήρα στον γιο μου και αυτό τελικά ξεθώριασε.... @olpapa με το καλό ρε κορίτσι μου το γιοκαρινι σου!!!
 5. Τέλεια!!!! Με το καλό η β. Αγοράκι έτσι?
 6. Πες ρε κοριτσακι βγήκε το νιπτ? Και β επιπέδου ποτε με το καλό?
 7. Αυτοί οι δυνατοί πόνοι σε μένα ήταν εμφυτεύσεις και το έχω ξαναγράψει και στις δύο εγκυμοσύνες ακριβώς στις μέρες που είσαι εσύ. Περίπου 7 από ωορρηξία. Πολύ μου αρέσει το σύμπτωμα σου.
 8. Άντε βρε κορίτσια και @Troia , να γεμίσει το θεματακι μας χαρές και συγκίνηση. @Thia1985 με το καλό ο κοριτσαρος. Το ένστικτο της μάνας μάλλον έπεσε έξω για αγοράκι αλλά συμβαίνει συχνά!!!! Χαχαχαχα. Να γεννηθεί πρώτα από όλα γερή και της καλομανας το παιδί το πρώτο να είναι κορίτσι. Μην παρεξηγηθω κορίτσια έτσι τα λέω για χαβαλε περισσότερο , ότι και να είναι τα μωρά δεν έχει καμία σημασία.
 9. Καλημέρα κόρες. Καλή επιτυχία στα κορίτσια που έχουν κάνει εμβρυομεταφορα, άντε να φεύγετε σιγά σιγά από εδώ και να επιστρέψετε για συμπαράσταση σε κορίτσια που προσπαθούν. Για πείτε ποιες αναμένετε χοριακη και ποιες μέρες για να έχουμε ένα μπουσουλα.
 10. Εγώ σου εύχομαι μετά από όλο αυτό να έχεις τουλάχιστον ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου και να ζήσεις στιγμές χωρίς άγχος γιατί σου το χρωστάει η ζωή. @marilou84 με το καλό η εξέταση και το ραντεβού με το μωράκι σου
 11. Πέρα από την ανάλυση , γιατί ο εγκέφαλος συνδέεται με το συγκεκριμένο μέρος του σώματος και ξεχνάει όλα τα άλλα , έχει σημασία ότι είναι πρώτη γιατί είναι πως να το πω... πιο σφιχτοί οι σύνδεσμοι της μήτρας σου. Στην δεύτερη είναι πιο ήρεμα τα πράγματα εκεί κάτω.
 12. Έλα ρε κορίτσι. Λοιπόν στην πρώτη εγκυμοσυνη όλα αυτά ειναι απόλυτα φυσιολογικα. Πονακια , τραβήγματα δεξια ή αριστερά, φούσκωμα. Μεγαλώνει η μήτρα σου
 13. Όχι αγαπημένη για τον νέο λέω εγώ.
 14. Πριν λίγο καιρό το σύστημα υγείας ήταν τρισαθλιο και μόνο στο εξωτερικό ήταν καλά. Τώρα εξαιρετικός ο ένας και εξαιρετικός ο άλλος.... Τώρα στο στόχαστρο ο γιατρός μου....δεν λέω όνομα πιπέρι..... παλαιότερα και με άλλο nickname σε άλλο φόρουμ στο στόχαστρο ο Ευριπίδης... Είπαμε δεν έχω ζωή και κάνω τον ντετέκτιβ στα φόρουμ....σχωρεστε με. Μη μου δίνετε και πολλή σημασία....μιλάω και μόνη μου πολλές φορές....έτσι για την αλητεία...
 15. Κάτι τις έχουμε αποκομησ και ειμεις από εισάς ιδω τσ'πουδαγμενες....αμεεεε