*Μυρτώ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  293
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

608 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μπράβο κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια και μια ήρεμη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!
 2. Ειλικρινά δεν έχω λόγια... μπράβο για τη δύναμή σου με ό,τι έχεις περάσει...Μέσα από την καρδιά μου σύντομα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το/τα παιδί/παιδιά σου!!!!
 3. Καλησπέρα! Η παιδίατρος σου έχει δίκιο! Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας δεν δίνουμε χαμομήλι ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα στα βρέφη κάτω του έτους για τυχόν ενεργοποίηση αλλεργίας!
 4. Να σας ζήσει! Γερή, τυχερή και ευτυχισμένη να είναι!!!
 5. Καλημέρα! Δυστυχώς, παλινδρόμησε το έμβρυο! Διάλειμμα και βλέπουμε! Καλή τύχη και καλές εγκυμοσύνες σε όλα τα κορίτσια!
 6. Απογευματόβραδο θα πάμε στον γιατρό!
 7. Καλά ότι και το σάκχαρο μπορεί να ευθύνεται για αποβολή α τριμήνου ισχύει! Απλώς πιο επικίνδυνο γίνεται μετά τις 24 βδομάδες που γίνεται και η καμπύλη! Φαντάζομαι θα χει να κάνει με την αντίσταση στην ινσουλίνη vs ορμόνες που είναι ολοένα και γίνονται "κόκκινες"! Γενικά, πρέπει να είμαστε αφυπνισμενες να φτιάχνουμε ο,τι πάει να χαλάσει!
 8. Γενικά οτιδήποτε αρυθμιστο μόνο πρόβλημα δημιουργεί! Για το α τρίμηνο καλό είναι το σάκχαρο να είναι ρυθμισμένο όχι τόσο για τις αποβολές (που ναι εν μέρει ευθύνεται κι αυτό), αλλά περισσότερο για την ανάπτυξη του εμβρύου, που τις πρώτες βδομάδες γίνεται και η οργανογένεση! Πιο πολύ το αρυθμιστο σακχάρο είναι επικίνδυνο για αποβολή στο β τρίμηνο, όπου και τότε κάνουν οι έγκυες την καμπύλη σακχάρου! Φυσικά, το καλύτερο είναι να είναι όλα απόλυτα ρυθμισμένα προ εγκυμοσύνης, γιατί με την εγκυμοσύνη τα πράγματα περιπλέκονται!
 9. Είμαι από εξωσωματική, άρα δεν παίζει το σενάριο καθυστερημένης σύλληψης! Το ξέρω ότι μάλλον αν δεν πάει καλά, δεν είναι αυτός ο λόγος! Αλλά πάντα θα υπάρχει ένα "μήπως"! Είχα κάνει νωρίτερα υπερηχο κι όλα ήταν μια χαρά! Στον επόμενο υπέρηχο το έμβρυο έδειχνε μικρότερο κατά μία βδομάδα σε ανάπτυξη και οι παλμοί του λιγότεροι από όσο θα περιμέναμε! Τι να πω; Εγώ στενοχωρηθεί, γιατί και τον Δεκέμβρη είχα μια αποβολή κι όλο αυτό μου έχει πέσει βαρύ! Όχι ότι αν δεν είχα αποβολή δεν θα είχα στενοχωρηθεί, απλώς αυτή τη νιώθω πολύ μεγαλύτερο βάρος και άγχος!!Σήμερα υποθέτω θα έχω καλύτερη εικόνα για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης!
 10. Άσε με, γιατί σε νιώθω και θέλω να βάλω τα κλάματα! Ανέβηκε κοντά στο 4 την 5η βδομάδα και μετά από 10 μέρες ξανά έλεγχο κι ενώ ανέβασα δόση πήγε στο 6! Και πριν μια βδομάδα έκανα υπέρηχο και το έμβρυο είναι μικρότερο κατά μία βδομάδα! Και δεν ξέρω πώς θα πάει κι έχω στενοχωρηθεί πολύ! Σήμερα θα ξαναπάω στον γιατρό να δω τι θα δω!
 11. Το 2017 που έμεινα έγκυος στον μικρό είχα όζους, αυξημένα αντισώματα, αλλά χαμηλό tsh και δεν πήρα χάπι! Με την εγκυμοσύνη ανέβαινε η tsh, ξεκίνησα Τ4 και κάθε τόσο άλλαζα δόση κι όλα πήγαν καλά! Βέβαια, ακούς πάντα τον γιατρό! Αρκεί να μην είναι στον κόσμο του!
 12. @Chrussa1982Και κάποιοι την θέλουν κι ακόμα πιο χαμηλά, κοντά στο 2! Δεν είναι υψηλή η τιμή, μην αγχεσαι, αλλά αν κατέβει, ακόμα καλύτερα! Ετοιμάζεσαι όσο γίνεται καλύτερα!
 13. Καλέ ναι! Παίρνεις αγωγή κι όλα καλά! Εγώ έχω ενα παιδάκι και επιτύχει 2 εγκυμοσύνες, ενώ έχω χασιμοτο πάνω από 10 χρόνια!
 14. Υπάρχουν, δυστυχώς, κι αυτοί που μπορεί να έχεις tsh κοντά στο 3, τους λες ότι θα πας για εξωσωματική και σου λέει μια χαρά, όταν μείνεις έγκυος πάρε με τηλέφωνο! Ούτε χάπι ούτε τίποτα!
 15. Δυστυχώς, ο θυροειδής είναι άτιμο πράγμα!!! Αλλά πολύ εύκολα ρυθμίζεται! Αν μπορείς, βρες κάποιον καλό ενδοκρινολογο ή κάποιον που εμπιστεύεσαι! Εγώ έχω πετύχει εγκυμοσύνη και με tsh 2,5, άσχετα αν δεν πήγε καλά! Όλα είναι σχετικά! Αλλά καλό είναι να λειτουργούν όλα ρολόι!