*Μυρτώ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  73
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

173 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όχι, τη Δευτέρα θα πάω! Μαζί είμαστε...
 2. Νομίζω ότι όλες μέχρι την επανάληψη της χοριακης είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες! Θετική σκέψη και ηρεμία!
 3. Συγχαρητήρια κορίτσι! Είναι θετικό, αυτό να έχεις στο νου! Θα κάνεις επανάληψη τη Δευτέρα και σου εύχομαι όχι απλά να διπλασιαστεί αλλά να τριπλασιαστεί! Από καρδιάς εύχομαι τα καλύτερα!
 4. Λυπάμαι πολύ! Ας είναι η επόμενη η τελευταία και η τυχερή!
 5. Εγώ σου ευχόμαστε να είσαι πράγματι έγκυος κι η όλη σου η εγκυμοσύνη να κυλήσει ήρεμα, χωρίς κανένα σύμπτωμα παρά μόνο φουσκωμένη κοιλίτσα και μπόλικη χαρά!!!
 6. Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Ειλικρινά σε καταλαβαίνω!!! Σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή και το 2021 να γεμίσουμε τον κόσμο με παιδάκια! Μεγάλη αγκαλιά!!! Μπράβο!!! Συγχαρητήρια!!! Ξέγνοιαστη, εύκολη εγκυμοσύνη να έχεις! Έτσι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβρης να γεμίσει με θετικές χοριακες!!!
 7. Σε ευχαριστώ πολύ! Ο,τι πραγματικά επιθυμείς!!!
 8. Εγώ έκανα ετ στις 18/11! Κι εμένα είναι η πρώτη φορά με βλαστοκυστη! Τις 2 προηγούμενες ήταν με έμβρυα 3 ημερών! Η μία ήταν πριν 3 χρόνια, δεν θυμάμαι μέρες, αλλά θυμάμαι πολύ μεγαλύτερη χοριακή από αυτή! Η άλλη, πριν έναν μήνα, ήταν 0, αλλά πάλι ήταν 14 μέρες από την ωοληψία όχι την ετ! Δεν βαριέσαι!!! Θετικές να είναι, να αυξάνονται ικανοποιητικά κι ας τις κάνουμε νωρίτερα ή αργότερα! Σε ευχαριστώ τις πολύ! Θετική χοριακή και σε σένα! Σε ευχαριστώ πολύ! Να ακούσουμε αύριο και ωραία, θετικά νέα κι από σένα!
 9. Με το καλό!!! Η αλήθεια είναι ότι κάπου το πήρε το μάτι μου ότι, αν και έκανες νωρίτερα ετ από μένα, έχεις χοριακή αργότερα! Έχω την εντύπωση ότι η χοριακή γίνεται 14 μέρες μετά την ωοληψία no matter what! Τι να πω;
 10. Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι μια θετικότατη χοριακή (καλά θυμάμαι σωστά;)! Ναι σήμερα μου είπαν, 14 μέρες μετά την ωοληψια και 9 από ετ βλαστοκυστη!
 11. Μακάρι!!! Αγχώθηκα λίγο! Θα χαλαρώσω και θα απολαύσω τη στιγμή! Ελπίζω σύντομα να έχουμε κι από τα υπόλοιπα κορίτσια ωραία, θετικά νέα!!!
 12. Μόλις μίλησα!!! Είναι θετικό! 77 η χοριακή μου! Μου φαίνεται μικρή! Μου είπε ότι είναι οκ ο γιατρός και να την επαναλάβω τη Δευτέρα! Είναι η 9η μέρα από ετ βλαστοκυστες! Τι λέτε κι εσείς;
 13. Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ επίσης, μια μεγάλη χοριακή! Μακάρι!!! Κι εσύ να έχεις μια θετικότατη χοριακή! Να είσαι αισιόδοξη!!!