• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  77
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σ"ευχαριστώ πολύ, Βίλυ μου!!Θα είμαι 6βδομαδων και 5 ημερών στον υπέρηχο.Οποτε,θέλουν να πάω κατευθείαν για να ακούσουμε καρδιά.Θα γράψω κανονική άδεια μέχρι τότε.Το προτιμώ από το να πηγαίνω δύο φορές για υπέρηχο.Δεν μπορώ άλλη αγωνία.Ετσι κι αλλιώς μου χρωστάνε τα μαλλιοκεφαλα τους από άδεια.Ας πάνε όλα καλά κι όλα χαλάλι!!Σε φιλώ!
 2. Επιτέλους,τέρμα οι χοριακες..7000 σήμερα !!Μου είπαν να πάω για τον πρώτο υπέρηχο σε 10 μέρες!! Ανυπομονώ!!Έχω μόνο το εξής πρακτικό πρόβλημα..Από την ημέρα της πρώτης χοριακης,γράφω κανονική άδεια στην δουλειά μου Από την γραμματεία του Ακεσώ μου είχαν πει ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί με υπέρηχο η εγκυμοσύνη για να μου γράψουν άδεια κύησης.Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;
 3. Αχ,Βίλυ μου μακάρι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!
 4. Τι κάνετε κορίτσια; Αύριο κάνω την τελευταία,ελπίζω ,χοριακή.Τι αγωνία πάλι... Εύχομαι να είστε όλες καλά!Σας φιλώ!
 5. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια!!!
 6. Χαρά,ό,τι έγινε, έγινε.Ευχομαι να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!Μια αγκαλιά από μένα! Ελπίζω να είσαι κοντά σε θάλασσα να κάνεις κάνα μπανάκι.Πόσο αναζωογονητική είναι η θάλασσα!!
 7. Τι να σου πω; Τραβάω τα μαλλιά μου!!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω!!! Λυπάμαι πολύ!!!
 8. Ωραία!!Αρκεί να αισθάνεσαι εσύ καλά! Όσο για την δουλειά.Τι να κάνουμε;Δεν χάλασε κι ο κόσμος!!Πες τους ότι δεν εξαρτάται από σένα κι ότι λυπάσαι πολύ!Κι άντε γειά!!(Έχε στον νου σου τις εκλογές Σεπτέμβριο, Οκτώβριο)Δεν πιστεύω να έχεις θέμα αλλά το λέω μη τυχόν δεν το έχεις υπόψη σου.Φιλια! Έγραψα πριν χωρίς παράθεση...
 9. Καλημέρα!Βρε κορίτσια πως και δεν έχει δημιουργηθεί ομάδα με τις μανούλες Φεβρουαρίου 2023;
 10. Αγαπητή Μαρίνα,η εμβρυομεταφορά είναι το τελευταίο και πιο απλό κομμάτι της διαδικασίας.Καντο τώρα!!!Μην περιμένεις!!Σε φιλώ!
 11. Ευχαριστώ πολύ Nelli!Μου είπαν να ξανακάνω την Δευτέρα πάλι..
 12. 621 σήμερα!!!Ουφ!!Δέκα χρόνια από την ζωή μου έχασα μέχρι να με πάρει...Θα ήθελα να άκουγα τίποτα 1000 να το ευχαριστιόμουνα αλλά μια χαρά είναι κι έτσι,στα φυσιολογικά όρια.Τι λες Villi;Σας φιλώ!
 13. Σ'ευχαριστώ πολύ Villi μου!! Μακάρι!!!