Hope.2019

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  763
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κι εγώ είχα κάνει πληγές . Με το γάλα που έβαζα πάνω και έκανα αντλήσεις έκλεισαν. Εγώ χρησιμοποιώ πια και θηλές σιλικόνης γιατί δεν έπιανε καλά επειδή έχω επίπεδες. Έχω παραμείνει να θηλάζω με αυτές μια χαρά τρώει το μωρό γιατί αλλιώς δεν τα καταφέρνουμε. Από το να παλεύει να πιάσει και να μην τρώει το προτιμώ. Βάλαμε και βάρος επιτέλους και κάνω και κάποιες αντλήσεις μέσα στη μέρα και του δίνω συμπλήρωμα. Θα το βρεις σιγά σιγά τι σε βολεύει καλύτερα! Επίσης να πω κορίτσια για τα μπιμπερό της mam αν θέλει κάποια να δώσει και να μοιάζουν με την κίνηση του θηλασμού. Είναι πολύ καλό και δεν έχει ροή σαν τα άλλα. Αν δεν ρουφήξει το μωρό έχω παρατηρήσει δεν τρέχει.
 2. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κορίτσι μου εμένα γεννήθηκε 2680 βγήκαμε από τη ΜΕΝΝ 2500. Σήμερα μετά από ένα μήνα γέννησης και είκοσι μέρες σπίτι φτάσαμε 3κιλα. Στην αρχή δεν μου έπαιρνε μέχρι να το βρούμε. Εμενα αυτό που με βόλεψε θηλάζω όποτε θέλει και δίνω και λίγες φορές μέσα στη μέρα συμπλήρωμα από άντλησεις που κάνω με νοσοκομειακό θήλαστρο. Άμα σε βολεύει καλύτερα το ξένο δώσε το και αν αρχίσει να παίρνει βάρος και θες να το κόψεις το κόβεις σταδιακά. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είχα πάρα πολύ άγχος με το βάρος. Εμένα άρχισε να παίρνει τα πάνω του μετά από 15 μέρες και ηρέμησα και όταν άρχισε να βάζε βάρος άρχισε να έχει και πάνες με ουρα πολλά. Μην αγχώνεσαι θα πάρει τα πάνω του το μωρό σου σιγά σιγά. Να προσθέσω ότι και μένα είχε ίκτερο και μόλις του έπεσε πήρε τα πάνω του το μωρό. Πήγαινε καλού κακού για εξέταση χολερυθρίνη.
 3. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλησπέρα κορίτσι μου! Θεωρώ εντελώς λάθος την συμβουλή του γιατρού σου. Εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει να πετάξω τα ρολόγια. Το μωρό θα θηλάζει όποτε τοωζητάει και όση ώρα θέλει. Έτσι ακριβώς μου είπε.
 4. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμένα μου ήρθε την ίδια μέρα το μήνυμα με τον ΑΜΚΑ. Στο μαιευτήριο έκανα τη δήλωση απευθείας. Παλαιού Φαλήρου ληξιαρχείο ανήκει.
 5. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Ναι εμένα παρατήρησα μόλις έπεσε ο ίκτερος αυξήθηκε η όρεξη του δεν ξέρω αν έχει σχέση. Και πάνες πλέον βρέχει μιαα χαρά αλλά τις πρώτες μέρες που τον είχα σπίτι δεν έβρεχε τόσες. Θα δω σε δέκα μέρες που θα ξανά πάμε παιδίατρο αν πήρε βάρος όπως πρέπει.
 6. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλησπέρα κορίτσι μου! Είμαστε μια χαρά πλέον! Βάρος παλεύουμε να βάλει μόνο τώρα. Γεννήθηκε 2680 βγήκαμε από τη ΜΕΝΝ 2500 και την Τετάρτη που ήταν 24 ημερών ήταν 2800 μόνο. Έχω αγχωθει και με αυτό τώρα. Θηλάζω και του δίνω 4-5 φορές τη μέρα συμπλήρωμα από αντλήσεις που κάνω. Αλλά γενικά δυσκολεύομαι γιατί θηλάζει μόνο από το ένα στήθος. Από το άλλο δεν καταπίνει με τίποτα δεν ξέρω γιατί. Οπότε από το στήθος που δεν θηλάζει κάνω άντλησεις και βγάζω 45-65 ml συνήθως. Εδώ και δύο εβδομάδες κάνω αποχή και από γαλακτοκομικά φανερά και κρυφά γιατί εμφανισε αλλεργία. Νομίζω είναι λίγο όμως το γάλα μου. Δεν ξέρω έλεγα για αποκλειστικό θηλασμό και ο παιδίατρος επιμένει στον θηλασμό καθότι φανατικός υποστηρικτής αλλά δεν ξέρω εγώ αγχωθει με το βάρος και αν έχω επαρκές γάλα. Βέβαια νομίζω τις τελευταίες 2 εβδομάδες πήρε τα πάνω του γιατί είχαμε ίκτερο. Μπορεί να έφταιγε και αυτο. Δεν έχω και ζυγαριά να δω που βρισκόμαστε γιατί είπε ο παιδίατρος να μην πάρω για να μην αγχώνομαι. Ααα τελικά πιο πολύ αγχώνομαι έτσι. Κατά τα άλλα όλα καλά! Εσένα το μωράκι σου πως είναι ,πως τα πάτε;
 7. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κορίτσι μου εγώ είχα πάρει h&m αλλά στο μαιευτήριο παραλίγο να πάθω μαστίτιδα με αυτά. Πήρα τελικά από το μαγαζί κάτω από το μαιευτήριο 25 ευρώ το ένα. Είναι κρουαζέ και έχουν μεγάλη στήριξη. Πάντως από νούμερο ξεκίνησα να φοράω το 3 στην εγκυμοσύνη και από κει βγαίνοντας από το μαιευτήριο πήγα στο 5. Δηλαδή δύο νούμερα παραπάνω από ότι φόραγα στην εγκυμοσύνη. Να σου ζήσει κορίτσι μου ο κούκλος σου!
 8. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  @Ani!! @Mighty86 να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια μου!! @Ρια new mum με το καλό κορίτσι μου να γνωρίσεις και εσύ το μωράκι σου! Εμένα κορίτσια ο παιδίατρος μου είπε ότι βλέπουν σε απόσταση 30 εκατοστών τα μωράκια , ξεχωρίζουν σίγουρα σε αυτή την απόσταση αν τους γελάσουμε δηλαδή μας βλέπουν από τόσο κοντά. Εμένα εδώ μια δύο μέρες ξεκίνησε και κάποιες φορές- όχι πάντα - με κοιτάει μέσα στα μάτια. Χθες που το παρατήρησα πήρα το πρόσωπο μου πιο αριστερά και παρατήρησα ότι το ακολούθησε. Είμαστε 27 ημερών.
 9. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Θα συμφωνήσω απόλυτα!! Εμένα επειδή το μωρό μου γεννήθηκε 37+4 είχε πρόβλημα με την αναπνοή του παρότι έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Αν δεν είχα κάνει και αυτές θα ήταν χειρότερα. Όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά! Αν δεν συντρέχει δηλαδή κάποιος σοβαρός λόγος να γεννηθεί νωρίτερα ένα μωρό.
 10. Μη φοβάσαι τίποτα. Δίπλα μου στο μαιευτήριο είχα μια κοπέλα που της έσπασαν τα νερά νωρίτερα, συγκεκριμένα 35+3 και γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι 2200. Της το κράτησαν στη μονάδα προληπτική και την μεθεπόμενη μέρα τον ανέβασαν πάνω στο δωμάτιο. Θα της το ανέβαζαν την επόμενη αλλά είχε ένα θέμα με την αναπνοή του για μέρα μόνο δυσκολεύτηκε γιατί γεννήθηκε πρόωρο. Αλλά όλα καλά το πήρε στο δωμάτιο από ότι έμαθα μετά γιατί εγώ έφυγα και όλα καλά! Ενώ εγώ ας πούμε που γέννησα 37+3 και ήταν 2680 κάθισε μια βδομάδα το μωρό μου και διασωληνωθηκε κι όλας. Οπότε μην σε νοιάζει το βάρος. Δεν είναι σημαντικό. Άλλωστε είστε σε ασφαλές βάρος αλλά επίσης πολύ πιθανό να είναι και βαρύτερο από ότι δείχνει ο υπέρηχος. Με το καλό! Περιμένουμε νέα σου!
 11. Καλησπέρα κορίτσι μου! Πετάγομαι γιατί τυχαία διάβασα τι έγραψες. Εγώ είμαι μανουλα Φεβρουαρίου και γέννησα 37+3 γιατί το μωρό είχε σταματήσει και δεν έπαιρνε βαρος για 20 μέρες συνεχόμενα. Είχε μόνιμα μικρή κοιλίτσα στους υπερήχους μέχρι που κόλλησε στα 2.5 κιλά. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να γεννήσω άμεσα γιατί ανησύχησε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης προληπτικά. Τελικά γέννησα προγραμματισμένα το μωρό ήταν 2680 τελικά και όντως σε εμάς έπρεπε να γεννηθεί γιατί είδαμε όταν βγήκε και ο πλακούντας ότι δεν ήταν καλός και δεν τροφοδοτούταν το μωρό σωστά. Αν ο γιατρός σου πιστεύει ότι πρέπει να γεννήσεις νωρίτερα μην ανησυχείς! Εγώ γέννησα και του μωρό επρεπε όντως να βγει. Στο ΡΕΑ να ξέρεις μπαίνει στη μονάδα αν έχει βάρος λιγότερο από 2.5 κιλά αλλά αν είναι γενικα καλά στην υγεία του μπαίνει προληπτικά μια μέρα για παρακολούθηση. Εμείς μείναμε μια εβδομάδα αλλά είχαμε θέμα με την αναπνοή. Καμμία σχέση με το βάρος δηλαδή. Μην ανησυχείς καθόλου είσαι σε ασφαλή εβδομάδα και αν είναι να γεννήσεις τώρα θα πάνε όλα καλά!
 12. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλημέρα μανουλες τι κάνετε; Εγώ έχω ήδη μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δεν προλαβαίνω τίποτα είναι είναι όλη την ώρα πάνω μου. Αλλά ρε κορίτσια από την άλλη το απολαμβάνω και ας κουράζομαι. Δεν το πιστεύω ότι έχω δημιουργήσει αυτό το μικρό πλασματάκι! Για τα νυχακια εμάς ο παιδίατρος μας είπε τα κόβουμε μετά τις 40 ημέρες. Αέρια έχουμε και εμείς και σφίγγεται αλλά όταν τα κάνει ηρεμεί. Δεν ξέρω αν είναι κολικοί, δεν νομίζω βέβαια!
 13. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Έχει καθόλου μυρωδιά περιόδου κορίτσι μου εσένα;
 14. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Α ωραία γιατί διαβάζω στο ίντερνετ ότι μετά τις δέκα μέρες πρέπει να σταματήσει και αγχώθηκα. Και έχει και μια μυρωδιά εδώ και λίγες μέρες σαν περίοδος. Είναι σκούρο κόκκινο το αίμα. Θα ρωτήσω και την μαία γιατί αγχώθηκα με αυτό που διάβασα
 15. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Μια χαρά και μένα γέννησα 1/2 βέβαια! Η τομή δεν με ενοχλεί καθόλου και δεν φαίνεται και πολύ είναι χαμηλά και είναι αρκετά μπεζ. Ακόμα έχω αίμα εγώ ,μου είπαν μέχρι 40 μέρες μπορεί να έχω τα λοχεια. Εμένα μου κάνανε αλλαγές στο μαιευτήριο και εντελώς τη γάζα την έβγαλα στις 10 μέρες από την καισαρική. Κορίτσια όπως σας είπα έχω ακόμα αίμα άλλοτε λίγο άλλοτε πιο πολύ. Γέννησα 1/2 είναι φυσιολογικό λέτε; Δεν θα έπρεπε να έχει αλλάξει η σύσταση μετά από τόσες μέρες,προς το καφέ ας πούμε; Μου είχε πει η μαία ότι θα έχω μία λίγο μια περισσότερο για 40 μέρες. Εσείς πώς είστε από αίμα;