Hope.2019

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  478
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About Hope.2019

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Νομίζω όχι. Σίγουρα βγαίνει αυτόματα.. ίσως να παραλάβουμε αντίγραφο.. δεν θυμάμαι θα το ρωτήσω..
 2. Ναι, επίσης πριν τέσσερις μήνες γέννησε μια γνωστή μου και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πας πουθενά. Με τα χαρτιά στο μαιευτήριο γίνονται όλα εσωτερικα στις υπηρεσίες. Γίνεται η δήλωση στο ληξιαρχείο, βγαίνει το πιστοποιητικό και ο ΑΜΚΑ μετα και επίσης γίνεται και η αίτηση για τα 2000€.
 3. Κι εγώ ξέρω ότι πλέον είναι αυτόματη η διαδικασία..
 4. Καλησπέρα κορίτσια. Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητήσει. Έχετε μιλήσει με παιδίατρο; Σκέφτομαι από Ιανουαριο να μιλήσω με έναν που μου σύστησαν. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσω; Σου δίνει ας πούμε κάποιες πρώτες οδηγίες και γνωρίζεστε ώστε όταν γεννηθεί και το μωρό μετά από κάποιες μέρες το εξετάζει;
 5. Εμάς δεν μας το έχει απαγορεύσει αλλά έχουμε πάρα πολύ καιρό γιατί φοβόμαστε... Δεν ξέρω αλλά δεν νοιώθουμε άνετα μήπως γίνει κάτι και το έχουμε ξεχάσει το άθλημα..
 6. Χαχαχα σαν κι εμένα... Με πειράζουν οι φακές, τα ρεβύθια κλπ αλλά τα σουβλάκια ποτέ Τουτουνάκι νομίζω τώρα ξεκινάνε οι προπαρασκευαστικές. Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να τις νοιώθω συχνά μέσα στη μέρα και δεν πρέπει να συνοδεύονται από πόνο.. εμένα εδώ και 4-5 μέρες ξεκίνησαν...και ειδικότερα άμα μείνω πολύ ώρα όρθια.. Επίσης εφιάλτες και εγώ βλέπω. Νομίζω είναι από τις ορμόνες αλλά και από άγχος..
 7. Κι εγώ Τουτουνάκι, υπομονή τι να κάνουμε; Σε λίγο καιρο θα τα έχουμε δίπλα μας τα ζουζούνια!
 8. Ναι από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικα τα πράγματα όντως..
 9. Ναι κι εγώ προσπαθώ κάθε μέρα και βγαίνω αλλά πάνω από 15-20 λεπτά δεν μπορώ. Μετά με το ζόρι γυρνάω σπίτι μου με πολύ πόνο. Άσε που μένω και στον 3ο όροφο χωρίς ασανσέρ και μετά δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες. Αλλά ο γιατρός μου έχει πει ότι δεν κάνει να πονάω. Όταν δω ότι πονάω όπου είμαι σταματάω το περπάτημα επιτόπου γιατί σημαίνει ότι έχω περπατήσει παραπάνω από οτι πρέπει και αντέχω.
 10. Κι εμένα το ίδιο με το περπάτημα. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά ξεκινάω να έχω πονακια και μετά αν φτάσω 10-15 γίνεται έντονο. Ο γιατρός μου είπε αν πονάω να κάθομαι και να μην συνεχίζω να περπατάω. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε όλες να περπατάμε με ευκολία. Πάντως ακούω πολλές κοπέλες που περπατάνε πολύ και λέω πως αντέχουν;
 11. Καλημερα! Εγώ ανάσκελα με τίποτα γιατί μαγκώνει η μέση, γυρνάω στο πλάι κοιμάμαι και ξυπνάω από πόνο στο γοφό, γυρνάω πλευρό και μετά πάλι το ίδιο στον άλλο γοφό. Αυτή η δουλειά όλο το βράδυ.. επίσης κι εγώ στο περπάτημα που λένε δεν μπορώ πάνω από 15 λεπτά. Και 15 λεπτά πολύ είναι γιατί με πιάνει πόνος στη μέση αλλά και στην κοιλιά και πετρώνει.
 12. Ναι έτσι ακριβώς και νιώθω κάπως το στομάχι που και που. Άσε ο ύπνος έχει καταλήξει βάσανο! Έχω βαρύνει, πονάω παντού μέση , γοφούς και ο μικρός μου κάνει πάρτι το βράδυ χαχαχα... Φαίνεται από το στριφογυρισμα μου δεν το αφήνω σε ησυχία και αυτό!!
 13. Κι εμένα ξεκίνησαν λίγες συσπάσεις αυτές τις μέρες αλλά χωρίς πόνο. Αλλά παίρνω μαγνήσιο. Το παθαίνω συνήθως το βράδυ αλλά παρατήρησα ότι κουράζομαι αυτές τις μέρες σπίτι γιατί όλο και κάτι θα μαγειρεύω στην κουζίνα ή θα συμμαζέψω και θα είμαι πολύ ώρα όρθια. Θα ξεκινήσω να ξεκουράζομαι λίγο περισσότερο. Έχωτην άλλη Πέμπτη ραντεβού. Εδώ και δύο μέρες εντωμεταξυ νοιώθω κοντά στο στομάχι τις κλωτσιτσες του και χαμηλά το νοιώθω να γυρνάει συνήθως.. έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει τα πόδια πάνω γιατί πριν λίγες μέρες ενοιωθα πιο χαμηλά τις κλωτσιτσες.. Πότε γυρίζουν κορίτσια κανονικά τα μωράκια;
 14. Ισχύει εγώ πήρα από H&m και μου φάνηκαν ότι έχουν μεγάλη φόρμα...
 15. Εγώ πήρα και No2 πάντως γιατί πολλοί μου είπαν ότι το No 1 ίσως δεν το φορέσει για πολύ.. κάποιοι μου είπαν ίσως και δύο εβδομάδες μόνο. Αφού βρήκα προσφορά πήρα και No2 να έχω.. Εγώ αυτά που πήρα από h&m πήρα πέντε 56 και δύο 62 και θα δω μετά ανάλογα το μωρό αν χρειαστεί θα συμπληρώσω μεγαλύτερα. Πάντως μου φάνηκαν ότι έχουν μεγάλη φόρμα. Οπότε πιστεύω θα είναι καλά