Hope.2019

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  780
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Hope.2019

 1. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κοριτσια και εμένα το μωρό κάπως έτσι δεν κάθεται μόνος κάτω άμα είναι ξύπνιο θέλει αγκαλίτσα. Για να κάνω ένα φαι τον βάζω Ρίλαξ και γκρινιάζει. Του έβαλα τελευταία ένα κρεμαστό παιχνίδι κι κοίταξε λίγο άντεξε μισή ώρα με πιπίλα και μετά έκλαιγε. Αλλά κάνουμε βήματα σιγά σιγά. Το βράδυ πλέον κοιμάται καλύτερα. Ως τώρα κοιμόταν απλά στην αγκαλιά, δεν τον έχουμε μάθει κούνημα ευτυχώς. Μόλις κοιμηθεί πάνω μας μετά τον ακουμπάω κάτω και κοιμάται. Ενώ τις πρώτες μέρες κοιμόταν μόνο πάνω μας. Σήμερα δοκίμασα να τον βάλω στη κούνια πρώτη φορά γιατί κοιμόταν στο κρεβάτι δίπλα μου ως τώρα και όχι από απλά κοιμήθηκε αλλά κοιμήθηκε μόνος. Τον έβαλα κάτω με του κρεμαστό παιχνίδι που φώτιζε , φυσικά εγώ ήμουν δίπλα του και το παρατηρούσε για μισή ώρα χωρίς κλάμα. Δεν το περίμενα. Μετά κοιμήθηκε μόνος του. Έτσι ξαφνικά μια μέρα δηλαδή. Πλέον ξυπνάει μια φορά για γάλα το βράδυ και ξανά κοιμάται. Κι εγώ μόνη είμαι όλη μέρα γιατί δουλεύει ο άντρας μου. Αλλά ευτυχώς συμμετέχει πάρα πολύ με το παιδί. Το βράδυ ξενυχταγε μαζί μου και τώρα όποτε ξυπνάει το μωρό ξυπνάει και εκείνος η να βοηθήσει ή ακόμα και για να μου κάνει παρέα. Γενικά είναι ένας γλυκός μπαμπάς που όσο και να κουράζεται βοηθά πάρα πολύ. Επίσης, επειδή στην αρχή παραλίγο να πάθω επιλοχειο μετά που πήρα το μωρό από τη ΜΕΝΝ και είχα πάρα πολύ φοβο και άγχος , αν θα φάει να πάρει βάρος που ήταν αδύνατο, μην πάθει τίποτα γενικά κλπ. Έκλαιγα όλη την ώρα και σε συνδυασμό και με την κούραση αν δεν είχα τον άντρα μου θα είχα πάθει σίγουρα. Αν νοιωθετε πιεσμένες κορίτσια μιλήστε στους άντρες σας. Προσπαθήστε να μην τσακώνεστε. Πρέπει να σας βοηθήσουν λίγο ακόμα κι αν δουλεύουν. Γιατί κι εμείς περνάμε πολλά σκαμπανεβασματα ψυχολογικά με τα μωρά σπίτι. Πρέπει να συμμετέχουν κι αυτοί με το μωρό. Θα δείτε θα σας ενώσει όλο αυτό αν συμμετέχετε και οι δύο. Ζητήστε μια μέρα να το κρατήσουν να βγείτε έστω μισή ώρα για περπάτημα και θα νοιώσετε πολύ καλύτερα.
 2. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωράκια σας;
 3. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κλείνεις ραντεβού ηλεκτρονικά στο μητρώο της περιοχής σου μέσω ηλεκτρονικού ραντεβού στο efka.gr. Επιλογή απογραφή αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να έχεις μαζί σου ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, και αν το ασφαλίσεις εσύ μια υπεύθυνη δήλωση από τον άντρα σου ότι σου επιτρέπει να το ασφαλίσεις. Αντίστοιχα αν θέλεις να το ασφαλίσει ο σύζυγος κάνεις εσύ μια υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπεις στο σύζυγο να το ασφαλίσει. Για την υπεύθυνη δήλωση τη βγάζεις μόνη σου εύκολα απευθείας από το gov gr.
 4. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είναι τα μωράκια σας; Εγώ αντλώ και δίνω το γάλα μου με μπιμπερό αποκλειστικά γιατί δεν τα καταφέραμε με το θηλασμό. Έδινα και στήθος αρχικά αλλά με ψευδοθηλή, δεν κατάφερε να πιάσει το μωρό γιατί είχε πάθει σύγχυση θηλών και η ψευδοθηλή μου έκανε μείωση στην παραγωγή όποτε αποφάσισα μόνο να αντλώ κάθε τρεις ώρες για να ξανά αυξήσω την παραγωγή και το δίνω έτσι το γάλα μου. Πάμε πολύ καλά έχουμε βάλει πολύ βάρος. Εμείς σήμερα 59 ημερών είμαστε και εδώ και λίγες μέρες μας γελάει όταν του κάνουμε παιχνίδια ή όταν μπαίνει ο άντρας μου χθες σπίτι και τον είδε ξαφνικά του γελαγε το μωράκι μας. Γενικά μας έχει ξετρελάνει. Επίσης κοιμόμαστε πια καλύτερα. Ξυπνάει μια με δύο φορές το βράδυ του μωρό και γενικά φαίνεται ότι αρχίζει να καταλαβαίνει τη διαφορά μέρας και νύχτας.
 5. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμένα με ρώτησε ο παιδίατρος αν έβγαλε σπυράκια και όντως είχε βγάλει για λίγες μέρες λίγα στο μέτωπο σπιθουράκια μικρά. Μου είπε είναι λογικό να βγάλει τα περισσότερα μωρά βγάζουν. Για αυτό με ρώτησε.
 6. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τα ενθαρρυντικά σου λόγια γιατί πραγματικά νομίζω ότι κάνω εγώ το λάθος και οι άλλο είναι οι σωστοί. Μου λένε κι όλας ότι δεν είναι λογικό να είναι ξύπνιος τόσο το βράδυ και ότι φταίει ότι δεν χορταινει και λέω βρε λες; Άσε που εγώ ταιζω το παιδί όποτε ζητάει και πεινάει, δηλαδή αυτο μπορεί να είναι κάθε δύο ώρες μπορεί όμως και κάθε μισή ώρα να ζητήσει πάλι. Και μου λέει η μαμά μου κάθε τρεις ώρες πρέπει να τρώει και μην τον μαθαίνεις έτσι. Δηλαδή τι θα κάνω θα αφήσω το παιδί να πλανταξει; Τους απαντάω αλλά μέσα μου μπαίνει η αμφιβολία , κατάλαβες! Καλά ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Εμένα η μάνα μου μου πετάει κάτι τέτοια και δώσε και σκόνη γιατί δεν χορταινει και τέτοια. Δώσε σκόνη να κοιμάσαι το βραδυ γιατί δεν χορταινει και ξυπνάει . Ελεος μωράκι είναι Και από την άλλη μου λέει και γιατί το ταιζω τόσο συχνά αφού ζητάει δηλαδή το μωρό. Κάθε τρεις ώρες μου λέει πρέπει. Τι θα πει πρέπει; Δηλαδή τι είναι το παιδί ρομπότ; Όποτε ζητάει του δίνω. Αν θέλει κάθε δύο ώρες , αν θέλει και κάθε μισή ώρα. Όποτε ζητήσει. Το θέατρο του παραλόγου.
 7. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Όχι ούτε καν δεν έκανα τόσες υπερβολές. Ο παιδίατρος μου που έχει και εξειδίκευση στις αλλεργίες μου είπε δεν χρειάζεται τόσο υπερβολή. Μόνο αν αποδεδειγμένα δω ότι για παράδειγμα φάω μια μέρα μοσχάρι που λένε κι αυτό δεν κάνει ή όπως λες εσύ λευκό αλεύρι και ενοχλήσει το μωρό. Μόνο τότε θα το κόψω! Για αρχή κόψε τα φανερά και τα κρυφά στις ετικέτες , τα αλλαντικά και γενικά όλα τα τυποποιημένα και αν δεις ότι το ενοχλήσει κάτι πάλι θα το καταλάβεις.
 8. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμείς κάναμε τυχαία γενική αίματος μετά τη ΜΕΝΝ σαν επανέλεγχο και είχε διπλάσια ιωσηνωφηλα. Είχε όμως και στις πάνες βλέννες. Μόλις τα έκοψα σταμάτησαν. . Καλύτερα κόψε και τα κρυφά για να δεις αποτέλεσμα. Εγώ όταν είχα κόψει τα φανερά μόνο δεν είχα δεί. Κάνουμε αποχή λίγες εβδομάδες να ξέρεις και μετά δοκιμάζουμε σιγά σιγά ξανά να δούμε αν τα πειράζει. Εγώ επειδή έτρωγα πάρα πολλά γαλακτοκομικα αγχώθηκα γιατί έλεγα τι θα τρώω τώρα; Αλλά συνήθεια είναι.. Αντί για γάλα έπινα γάλα αμυγδάλου και κάτι επιδόρπια που έχει επίσης και έφτιαχνα κουλουράκια και κέικ με λάδι και χυμούς φρούτων. Το βρήκα γενικά. Εμένα δεν μου είπε κάτι για τη σόγια αλλά από μόνη μου δεν έτρωγα. Πάντως και μοσχάρι που λένε να κόψεις εμένα μου είπε δεν χρειάζεται για αρχή μόνο αν δω ότι τον πειράζει και τελικά δεν τον πείραζε. Ναι και εμένα! Έχω φρικαρει! Και σκέφτομαι κάνω κάτι λάθος; Επίσης βρε κορίτσια εσείς που θηλάζετε ή δίνετε το γάλα σας με μπιμπερό έστω , δέχεστε bullying; Εμένα συνεχεια μου λένε δεν χορταινει το παιδί για αυτό δεν κοιμάται σερί. Πώς δεν χορταινει βρε κορίτσια αφού και πάνες βρέχει και πήρε και ένα κιλό μέσα σε 3 εβδομάδες που είχαμε πάει παιδίατρο. Συνεχώς μου λένε μάλλον το γάλα σου δεν τον χορταινει και δώσε σκόνη και μου δημιουργούν ανασφάλεια.
 9. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Πάντως και εμένα κορίτσια ξυπνάει συνεχεια. Το βράδυ ειδικά ξυπνάει σίγουρα πιο συχνά. Όλες μου λένε ότι κοιμούνται σερί τα μωρά τους τουλάχιστον 5-6 ώρες.. Εμένα πάντως αν θα κοιμηθεί πχ 8 το βράδι μετά θα ξυπνήσει 11 και μετά αν δύο ώρες σίγουρα. Αφήστε που άμα έχει χορτάσει ύπνο την υπόλοιπη μέρα θα ξυπνήσει μπορεί στις 2-3 και μετά δεν θα κοιμάται και θα ξανά κοιμηθεί το χάραμα. Γενικά ο ύπνος είναι άστατος. Δεν ξέρω αν φταίει που πίνει μητρικό γάλα που είναι πιο εύπεπτο και ξυπνα.
 10. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εγώ κορίτσι μου. Απέχω από όλα φανερά αλλά και κρυφά δηλαδή ακόμα και αλλαντικά σκέψου δεν κάνει να φάω γιατί περιέχουν πρωτεΐνη γάλακτος... στο μοσχάριόχι από ότι μου είπε ο γιατρός δεν χρειάζεται θα δούμε αν τον πειράζει και δεν τον πείραζε . Κανω αποχή ένα μήνα και σε δύο εβδομάδες θά ξεκινήσω ξανά δοκιμές λίγο τυρί ,λίγο γάλα σιγά σιγά να δούμε αν τον πειράζει. Ως τώρα έφτιαχνα τα πάντα σπιτικά ακόμα και ψωμί για να είμαι σίγουρη και γενικά να αποφεύγεις οτιδήποτε συσκευασμένο γιατί τα περισσότερα περιέχουν ίχνη γάλακτος ή πρωτείνες.
 11. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Γεια σας κορίτσια μου, μέρες έχω να γράψω! Κλείσαμε 45 ημερών σήμερα! Πήγαμε παιδίατρο και είμαστε πάρα πολύ καλά. Σαν χθες θυμάμαι πόσο στεναχωριομουν για τη ΜΕΝΝ και μετά για το βάρος γιατί με το θηλασμο δεν τα κατάφερα καλά. Εμείς θηλάζουμε από τον ένα μαστό με ψευδοθηλή (έχω εισερχουσες) την οποία ναι ακόμα χρησιμοποιώ γιατί έτσι έμαθε το μωρό δυστυχώς και χρησιμοποιησα και μπιμπερό για να δίνω αντλημενο γάλα μου στην απελπισία μου να βάλει βάρος και επειδή ενοιωθα ανασφάλεια οπότε δεν πιάνει πια θηλή με τίποτα έχει πάθει σύγχυση θηλών λογικά. Εντωμεταξυ από τον δεύτερο μαστό δεν άκουγα να καταπίνει ποτέ και κάνω αντλήσεις από κει κρατάω το γάλα και το δίνω σαν συμπλήρωμα. Από 2500 κιλά που ήμασταν 10 ημερών φτάσαμε σήμερα 3700. Επίσης γεννήθηκε 37+3 47 πόντους και σήμερα ήταν 57.5. Γενικά είναι πλέον ένα μεγάλο και μακρύ μωρό και δεν θυμίζει σε τίποτα το μικροσκοπικό μωράκι που ήταν. Μπορεί με το θηλασμό να μην τα κατάφερα όπως θα ήθελα αλλά θέλω να πω και στα υπόλοιπα κορίτσια που δυσκολεύονται να μην στεναχωριούνται. Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί έτσι τουλάχιστον τρέφεται από το γάλα μου που τόσο ήθελα. Και όσο πάει... Σημασία έχει ότι επιτέλους είμαστε χαρούμενοι και εγώ δεν είμαι μονίμως αγχωμενη που δεν τα καταφέρνω αλλα χαίρομαι το μωρό μου επιτέλους. Προς το παρόν το βρήκα έτσι και δεν έχει χρειαστεί να δώσω καθόλου ξένο γιατί βγάζω πολύ γάλα. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας.
 12. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Να τον ξυπνάς. Εμένα που στην αρχή ήταν αδύναμος και κοιμόταν συνέχεια λόγω και του ίκτερου του άφηνα έξω τα ποδαράκια και τον πείραζα συνέχεια για να ξυπνάει είτε στις πατούσες είτε στο λαιμό του. Θα δεις αν τρώει καλά από τις πάνες. Πρέπει να βρέχει τουλάχιστον 5-6 με ούρα.
 13. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Χαχαχαχα εμένα με το που ξυπνάει πριν ακόμα ανοίξει τα μάτια αρχίζει να γκρινιάζει και αν αργήσω τρία τέσσερα λεπτά κλαίει... Βασικά μόνο για αυτό κλαίει προς το παρόν ο φαγανουλης μου!
 14. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Υπομονή κορίτσια είμαστε πολλές!0
 15. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Αχ δεν φαντάζεσαι πόσο σε νοιώθω. Σέρνομαι κι εγώ! Τρώει κάθε μιάμιση ώρα μέρα νύχτα και φαντάσου μέχρι να θηλάσει να ξανά κοιμηθεί περνάει καμμία ώρα και πολλές νύχτες τρώει συνέχεια και δεν κοιμάται παρά ελάχιστα. Και εμένα κοιμάται ΜΟΝΟ πάνω μου μπρούμυτα στο στήθος μου και αν πάω να τον ακουμπήσω κάτω ξυπνα και φωνάζει κατευθείαν. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω καταρρεύσει σωματικά! Νόμιζα ότι μόνο σε μένα συμβαίνει. Πώς θα τα καταφέρουμε να κοιμηθούν και κάτω δεν ξέρω!
 16. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κι εμένα πάντως το αίμα δεν έχει σταματήσει. Εγώ λέω να μην αγχωνόμαστε κάθε γυναίκα και κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Αυτό που δεν πρέπει να έχεις είναι ακατάσχετη αιμορραγία. Μάλλον λίγο λίγο θα μας τελειώσει που θα πάει. Ρωτά και το γιατρό σου αλλά νομίζω πως δεν είμαστε όλες ίδιες ,μπορεί σε κάποιες γυναίκες να τους παίρνει παραπάνω να καθαρίσουν. Εγώ ας πούμε έχω 33 μέρες αίμα. Όχι ακατάσχετη αιμορραγία αλλά αίμα ακόμα ποτέ λίγο περισσότερο πότε λιγότερο.
 17. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εγώ πάντως που γέννησα 1/2 ακόμα έχω αίμα και είχα αγχωθεί. Μια μειώνεται μια έχω λίγο περισσότερο. Η μαία μου είπε είναι λογικό θα έρχεται κ θα φεύγει. Τώρα θα δω αν μέχρι τις 40 έχω ακόμα. Μου είχε πει πάντως όταν σαραντισω θα πάω για τσεκ απ υπέρηχο, τεστ Παπ κλπ.
 18. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κι εγώ είχα κάνει πληγές . Με το γάλα που έβαζα πάνω και έκανα αντλήσεις έκλεισαν. Εγώ χρησιμοποιώ πια και θηλές σιλικόνης γιατί δεν έπιανε καλά επειδή έχω επίπεδες. Έχω παραμείνει να θηλάζω με αυτές μια χαρά τρώει το μωρό γιατί αλλιώς δεν τα καταφέρνουμε. Από το να παλεύει να πιάσει και να μην τρώει το προτιμώ. Βάλαμε και βάρος επιτέλους και κάνω και κάποιες αντλήσεις μέσα στη μέρα και του δίνω συμπλήρωμα. Θα το βρεις σιγά σιγά τι σε βολεύει καλύτερα! Επίσης να πω κορίτσια για τα μπιμπερό της mam αν θέλει κάποια να δώσει και να μοιάζουν με την κίνηση του θηλασμού. Είναι πολύ καλό και δεν έχει ροή σαν τα άλλα. Αν δεν ρουφήξει το μωρό έχω παρατηρήσει δεν τρέχει.
 19. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κορίτσι μου εμένα γεννήθηκε 2680 βγήκαμε από τη ΜΕΝΝ 2500. Σήμερα μετά από ένα μήνα γέννησης και είκοσι μέρες σπίτι φτάσαμε 3κιλα. Στην αρχή δεν μου έπαιρνε μέχρι να το βρούμε. Εμενα αυτό που με βόλεψε θηλάζω όποτε θέλει και δίνω και λίγες φορές μέσα στη μέρα συμπλήρωμα από άντλησεις που κάνω με νοσοκομειακό θήλαστρο. Άμα σε βολεύει καλύτερα το ξένο δώσε το και αν αρχίσει να παίρνει βάρος και θες να το κόψεις το κόβεις σταδιακά. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είχα πάρα πολύ άγχος με το βάρος. Εμένα άρχισε να παίρνει τα πάνω του μετά από 15 μέρες και ηρέμησα και όταν άρχισε να βάζε βάρος άρχισε να έχει και πάνες με ουρα πολλά. Μην αγχώνεσαι θα πάρει τα πάνω του το μωρό σου σιγά σιγά. Να προσθέσω ότι και μένα είχε ίκτερο και μόλις του έπεσε πήρε τα πάνω του το μωρό. Πήγαινε καλού κακού για εξέταση χολερυθρίνη.
 20. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλησπέρα κορίτσι μου! Θεωρώ εντελώς λάθος την συμβουλή του γιατρού σου. Εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει να πετάξω τα ρολόγια. Το μωρό θα θηλάζει όποτε τοωζητάει και όση ώρα θέλει. Έτσι ακριβώς μου είπε.
 21. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμένα μου ήρθε την ίδια μέρα το μήνυμα με τον ΑΜΚΑ. Στο μαιευτήριο έκανα τη δήλωση απευθείας. Παλαιού Φαλήρου ληξιαρχείο ανήκει.
 22. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Ναι εμένα παρατήρησα μόλις έπεσε ο ίκτερος αυξήθηκε η όρεξη του δεν ξέρω αν έχει σχέση. Και πάνες πλέον βρέχει μιαα χαρά αλλά τις πρώτες μέρες που τον είχα σπίτι δεν έβρεχε τόσες. Θα δω σε δέκα μέρες που θα ξανά πάμε παιδίατρο αν πήρε βάρος όπως πρέπει.
 23. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλησπέρα κορίτσι μου! Είμαστε μια χαρά πλέον! Βάρος παλεύουμε να βάλει μόνο τώρα. Γεννήθηκε 2680 βγήκαμε από τη ΜΕΝΝ 2500 και την Τετάρτη που ήταν 24 ημερών ήταν 2800 μόνο. Έχω αγχωθει και με αυτό τώρα. Θηλάζω και του δίνω 4-5 φορές τη μέρα συμπλήρωμα από αντλήσεις που κάνω. Αλλά γενικά δυσκολεύομαι γιατί θηλάζει μόνο από το ένα στήθος. Από το άλλο δεν καταπίνει με τίποτα δεν ξέρω γιατί. Οπότε από το στήθος που δεν θηλάζει κάνω άντλησεις και βγάζω 45-65 ml συνήθως. Εδώ και δύο εβδομάδες κάνω αποχή και από γαλακτοκομικά φανερά και κρυφά γιατί εμφανισε αλλεργία. Νομίζω είναι λίγο όμως το γάλα μου. Δεν ξέρω έλεγα για αποκλειστικό θηλασμό και ο παιδίατρος επιμένει στον θηλασμό καθότι φανατικός υποστηρικτής αλλά δεν ξέρω εγώ αγχωθει με το βάρος και αν έχω επαρκές γάλα. Βέβαια νομίζω τις τελευταίες 2 εβδομάδες πήρε τα πάνω του γιατί είχαμε ίκτερο. Μπορεί να έφταιγε και αυτο. Δεν έχω και ζυγαριά να δω που βρισκόμαστε γιατί είπε ο παιδίατρος να μην πάρω για να μην αγχώνομαι. Ααα τελικά πιο πολύ αγχώνομαι έτσι. Κατά τα άλλα όλα καλά! Εσένα το μωράκι σου πως είναι ,πως τα πάτε;
 24. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Κορίτσι μου εγώ είχα πάρει h&m αλλά στο μαιευτήριο παραλίγο να πάθω μαστίτιδα με αυτά. Πήρα τελικά από το μαγαζί κάτω από το μαιευτήριο 25 ευρώ το ένα. Είναι κρουαζέ και έχουν μεγάλη στήριξη. Πάντως από νούμερο ξεκίνησα να φοράω το 3 στην εγκυμοσύνη και από κει βγαίνοντας από το μαιευτήριο πήγα στο 5. Δηλαδή δύο νούμερα παραπάνω από ότι φόραγα στην εγκυμοσύνη. Να σου ζήσει κορίτσι μου ο κούκλος σου!
 25. Hope.2019

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  @Ani!! @Mighty86 να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια μου!! @Ρια new mum με το καλό κορίτσι μου να γνωρίσεις και εσύ το μωράκι σου! Εμένα κορίτσια ο παιδίατρος μου είπε ότι βλέπουν σε απόσταση 30 εκατοστών τα μωράκια , ξεχωρίζουν σίγουρα σε αυτή την απόσταση αν τους γελάσουμε δηλαδή μας βλέπουν από τόσο κοντά. Εμένα εδώ μια δύο μέρες ξεκίνησε και κάποιες φορές- όχι πάντα - με κοιτάει μέσα στα μάτια. Χθες που το παρατήρησα πήρα το πρόσωπο μου πιο αριστερά και παρατήρησα ότι το ακολούθησε. Είμαστε 27 ημερών.