Τουτουνι

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  883
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλα ναι!!! Σημασία έχει οπότε γίνει να έχουμε θετικό αποτέλεσμα!! Οπότε ας αργήσει, αρκεί να είναι θετικό!!! Ποιους γιατρούς σκέφτεσαι??
 2. Καλησπέρα!!! Καλώς όρισες πίσω!! Πέρασες καλά??? Εμένα δεν μου ζήτησε να κάνω κάποιες εξετάσεις ο γιατρος, αλλά ούτε και ο άντρας μου θα κάνει!! Προερχόμαστε από τρεις αποτυχημένες έμβρυομεταφορες με δικά μου ωάρια οπότε νομίζω έχουμε κάνει τις βασικές...πότε ξεκινάς???
 3. Τι καλά!!!!!! Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες από τώρα να κρατάς στην αγκαλιά τα μωράκια σου!!! Τι ωραίο ήχο άκουσες σήμερα!!!! Μπράβο!!!!
 4. Αλινα μου να σου ζήσει ο πρίγκιπας σου!!! Να ναι πάντα καλά και είστε ευτυχισμένοι!!!!!!
 5. Ευχαριστώ πολύ papy μου!!!! Ο Θεός μαζί μας!!!! Ποπό περιπέτεια για γερά νεύρα!!!! Δόξα το Θεό το μπεμπακι σου είναι μια χαρά!!!! Κι εσύ επίσης!!! Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, από δω κι εμπρός να πάνε όλα καλα και να έχεις μια ανέφελη συνεχεια!!! Όσο για το καλοκαίρι...να ξέρεις ότι αυτό που θα περάσεις του χρόνου με το μωράκι σου αγκαλιά θα είναι το καλύτερο της ζωής σου!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!! Να σου πω Georgia 1972 πιο λογικό μου ακούγετε...450 είναι μια Φυσιολογική τιμή νομίζω για δεύτερη έμβρυομεταφορά!!!
 6. Μόλις μίλησα με το γιατρό!!! Ακριβώς το ίδιο μου είπε!!! Ευχαριστώ τόσο πολύ που μου απάντησες!!!! Εσύ τι κάνεις????
 7. Ευχαριστώ πολύ!! Αν και θα πάρω τώρα το γιατρό να.μιυ λύσει την απορία...οι avercap είναι για τον τεχνικό κυκλο σωστά??
 8. Λοιπόν κορίτσια τα νέα μου!!! Ξεκινάμε!! Θα ξεκινήσω 1 avercap 0,10 και 1 άσπρο cyclacur πρωί ένα βράδυ!!! Κι όλα αυτά ως την επόμενη Δευτέρα που θα μιλήσω πάλι μαζί του!!!
 9. Τι καλά!!!! Με το καλό!!!!!! Θα ακούσετε καρδούλα δηλαδή!!! Τι μαγικο!!!!! Σε ποιο γιατρό είσαι στην Αθήνα??
 10. Δεν είμαι στη Θεσσαλονίκη, ειμαι στην Αθήνα εγώ! Και πάλι τι να πω 850 για μια έμβρυομεταφορά...και χωρίς αποτέλεσμα??? Και τώρα πας πάλι απ' την αρχή?? Θα συνεχίσεις στο ίδιο? Κορίτσια μου σημασία έχει το θετικό αποτέλεσμα!!
 11. 850ε για τις δύο τελευταίες βλαστοκυστες???? Γιατί?? Πώς στο δικαιολογισε???
 12. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το παπάκι, συνήθως βάζουν 5ης μερας!!! Αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει ότι αν τα τρίτης μέρας είναι super δεν υπάρχει λόγος να τα αφήσουν...τι να πω... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με 5ης μέρας θα ένιωθα πιο ασφαλής!!!
 13. Παπάκι μου, πολλές φορές είναι και θέμα τύχης!!! Το θετικό της όλης υπόθεσης και αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι μπορείς να συλλάβεις, οπότε με τα δανικα όλα θα πάνε καλά!!!! Όσο για το ενδομήτριο αν είναι απο 8 και πάνω είναι μια χαρά!!! Σε πιο κεντρο είσαι τώρα??? Εμάς ο δικός μας γιατρός μας ειπε4500...με όλα μέσα!!!!