Bianka

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  14
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bianka

  Βάφτιση χωρίς τραπέζι

  @Nefeli2014 Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά πραγματικά έτσι νιώθω. Θα ήθελα να έχω πολλά βαφτιστικά και όλα κοντά μου. Έζησα ακριβώς το ίδιο με τον νόνο μου, την απόσταση αλλά όχι αδιαφορία και θέλω να κάνω αισθητή την παρουσία μου. Για τα παιδιά ή σχέση αυτή είναι ξεχωριστή και πάντα θα περιμένουν κάτι ξεχωριστό από σένα είτε είναι δώρο είτε δέσιμο με τη σχέση που δημιουργείς εσύ. Εύχομαι να βρεις σύντομα το βαφτηστηρι που επιθυμείς. Να ξέρεις ότι θα σου συμβεί και μάλιστα γρήγορα. Και γω το ήθελα πάρα πολύ και ήρθε από το πουθενά..
 2. Bianka

  Βάφτιση χωρίς τραπέζι

  Καλημέρα κορίτσια. Παθουσα και γω. Δεν είχα βαφτηστηρι και έψαχνα και ξάφνου μια συνάδελφος που διορίστηκε μαζί και κάναμε παρέα μου το ζήτησε και δέχτηκα υπό όρους. Δλδ εγώ θέλω το παιδί να μενει κοντα μου για να το βλέπω συχνά και να το κοινωναω. Της το είπα γιατι εγώ μεν διορίστηκα στον τόπο μου αλλά αυτή δεν ήταν από κει.είναι ο κουμπάρος μου. Έγινε λοιπόν ο γάμος στον τόπο της 3 ώρες από το δικό μου. Ήρθε και η ώρα της βαφτισης.Της πήγα εγώ όλο το στολισμό που ήταν πακέτο με τα βαφτίστηκα.Πήγα με την αδερφή τις ανηψιες μου και 3 φίλες, νοίκιασαμε μόνες δωμάτια, τα πληρώσαμε. Την ημέρα της βάφτισης είχε μπουφέ έξω από την εκκλησία. Καμία κουβέντα για το μετά. Ούτε ρώτησαν τι ώρα θα αναχωρήσουμε. Λοιπόν πάμε για φαγητό στην ίδια ταβέρνα .......και ήταν εκεί με τις φίλες της. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ και ντράπηκα για τους δικούς μου. Ο κουμπάρος από ντροπή ήρθε στο τραπέζι και μας κέρασε τα ποτά.Δεν στάθηκα τόσο γιατί ήθελα να βλέπω το παιδάκι αλλά όσο περνούσε ο καιρός απομακρυνθηκαμε. Στα 5 χρόνια πήραν και μετάθεση στον τόπο της και τον βλέπω πλέον Χριστούγεννα και Πάσχα. Αντε και αν τύχει αλλη 1 φορά. Είναι πολύ καλό παιδάκι. Μαγαπαει. Τον παίρνω συχνά τηλ. Είχα και γω τον νονό μου πολύ μακριά αλλά δεν με ξεχνουσε ποτέ. Του έχω κουμπάρα εκτός από τα δώρα και κάποια στιγμή θα του ανοίξω λογαριασμό. Το ίδιο είχε κάνει ο νονός μου και όταν έγινα 18 μου έδωσε το βιβλιάριο. Με συγκίνησε πάρα πολύ όχι για τα λεφτά που δεν ήταν εκατομμύρια αλλά κατάλαβα ότι τόσα χρόνια ήταν μακριά μου αλλά και κοντά μου και η σκέψη του ήταν σε μένα. Επίσης πριν λίγο καιρό βαφτησα και 1 κοριτσάκι αφού προηγήθηκε κ ο γάμος. Ήταν κουμπάρος από τους γονείς μου και ο κουμπάρος μου ήθελε να το συνεχίσει. Εγώ όχι τόσο γιατί είχα την πίκρα από το πρώτο. Λοιπόν μας τιμάει τόσο πολύ που δεν το περίμενα για την γυναίκα που πήρε. Έχουμε άριστες σχέσεις πραγματικής τιμής και η μικρή κ αυτή είναι πολύ καλή. Γέννησε και δεύτερο και θελω πάλι να το βαφτησω.
 3. Ναι μου έδωσε και για τον σύζυγο. Θα πεις για λόγους υπογονιμοτητας να γράψει για να το δικαιολόγησει.Μερικοι δεν θέλουν να δώσουν. Αλλά μπορούν να ξέρεις.
 4. Καλησπερα Θεσσαλονίκη στο ΑΧΕΠΑ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ με ραντεβού. Ιδωτικα στο ΚΑΡΥΟ στην Ερμού με Αριστοτέλους νομίζω. Και στα 3 δέχονται παραπεμπτικα είτε από τον γυναικολόγο σου είτε από αιματολογο. Το κάνεις με 13 € συμμετοχή. Καλά αποτελέσματα.
 5. Καλημέρα. Αυτά γνωρίζω εγώ. Ας μας δώσει κ κάποια άλλη τα φώτα της αν κάνω λάθος. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.
 6. @bcd18 κάνατε τον σωστό καρυοτυπο ζεύγους που ενδείκνυται για ζευγάρια υπογονιμα. Ο μοριακός καρυοτυπος CGS arrays, αν δεν κάνω λάθος, γίνεται στα πλαίσια προεμφυτευτικου ελέγχου μόνο σε έμβρυα και βλαστοκυστες για να ελέγξουν αν έχουν κληρονομήσει κάποιο σύνδρομο από τους γονείς. Εσείς αφού έχετε φυσιολογικους καρυοτυπους δεν χρειάζεται να κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο σε έμβρυα. Και αν δεν κάνω λάθος τον συνιστούν οι γιατροί μετά από μία αποβολή και αν γίνει αποξεση στέλνουν ιστό του χαμένου εμβρύου.
 7. Περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε βλαστοκυστες. Τετάρτη θα ξέρουμε οριστικά. Προς το παρόν από τα 8 γονιμοποιηθηκαν τα 4.Εμβυομεταφορα δεν θα κάνω τώρα. Αν έχουμε κάτι καλό στον επόμενο κύκλο γιατί είχα ανεβασμένη προγεστδρονη. Εννοείται θα ενημερώσω αν προχωρήσω σε κάτι. @Μαρίτσα10 δεν πέρασες λίγα και τελικά δικαιώθηκες. Συγχαρητήρια!!! Να πω την ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ ότι ο προεμφυτευτικος δεν είναι πανάκια. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι μόνο καλό δεν κάνουν στα εβρυακια. Είναι επεμβατικη μέθοδος με μεγάλο ρίσκο. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη έμβρυο λόγο που συναντήσαμε μας είπε ότι δεν θα πιάσει απαραίτητα ο έλεγχος αυτός το πρόβλημα μας και σε άλλη περίπτωση ότι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να γεννηθεί από μας 1 παιδί με Dawn στην ηλικία μας όπως και για ένα 20χρονο ζευγάρι. Είσαι πολύ τυχερή κορίτσι μου και να ξέρεις πως δεν είναι τυχαίο ότι έχεις εγκυμοσύνη από τέτοια έμβρυα. Γνώμη μου πάντα.
 8. Κατάλαβα.. Συμπασχουσα κ συ Δεν πειράζει μακάρι να μην χρειαστεί να ασχοληθούν με τέτοια θέματα γιατί τότε δεν θα θυμάται καν τι της είχα ζητήσει. Εύχομαι να πετύχεις το πολυπόθητο σύντομα χωρίς ταλαιπωρίες. Μην δίνεις σημασία σε τέτοιους ανθρώπους. Εγώ μόνο τη μάνα και την αδερφή από κοντά.
 9. @Mazo καλησπέρα Σωστά τα λες, υπάρχει κωδικός για να σου εκδόσεις και ο γυναικολος σου ακόμα αν όχι ο αιματολογος αρκεί να το θέλει γιατί ξέρεις υπάρχουν τα πλαφόν πλέον παντού. Αλλά έλεος πια πόσες να ζητήσουν με τέτοια εξέταση που μάλιστα είναι και στα πλαίσια όπως λες καθεξιν αποβολων; Εγώ με παραπεμπτικο της αιματολογου μου το έκανα σε ιδιωτικό Θεσσαλονίκη στο ΚΑΡΥΟ Και δεύτερη φορά για επιβαιβαιωση στο ΑΧΕΠΑ.
 10. @Μαρίτσα10 ναι μας το είπαν εννοείται. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να το κληρονόμησε γιατί ο ένας του αδερφός είχαν ενδομητριο θάνατο σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη 39+ Και ο άλλος του ο αδερφός έκαναν 5 χρόνια να αποκτήσουν παιδάκι. Δεν ήθελα να βάλω σε όλο αυτό και τα πεθερικά μου γιατί απλά δεν θέλω να ξέρουν τίποτα και όταν το είπα στη 1 συνειφαδα που έχουμε σχέσεις και τα λέμε μου είπε πως ο αδερφός του άντρα μου και σύζυγος της δεν θα το έκανε με τίποτα. Τι να πεις σε αυτό μου λες; ότι μάλλον ξέχασε πόσα χρόνια έκανε προσπάθειες λέω εγώ κ δεν την νοιάζει τι περνάω εγώ. Στην αρχή δεν με πείραξε αυτό που είπε αλλά τελευταία το σκέφτομαι και νομίζω είναι κάτι που δεν την δικαιολογώ για να μην πω ότι δεν την συγχωρώ.Το καλύτερο ήταν να πει ο άντρας μου στον αδερφό του κατευθείαν και είμαι σίγουρη ότι θα το έκανε γιατί είναι και ψυχαρα. Τέλος πάντων το συμπέρασμα και χωρίς να κάνουν οι κοντινοί του καρυοτυπο είναι ότι και να το έχουν ξέρουμε ότι δίνουν φυσιολογικους απογόνους οπότε δεν αλλάζει κάτι ή είναι de novo χωρίς να το έχει κληρονομήσει. Για μας πιστεύω το μείον είναι η ηλικία. Και να το έχουν οι δικοί του, τις οικογένειες τους τις έκαναν 20+ κάτι το οποίο είναι μεγάλο avantage.
 11. @[email protected]Πάρα πολύ ακριβό μου φαίνεται. Σε 2 κέντρα που ρώτησα μου είπαν 1800. Αθήνα είσαι εσύ; Πού κάνει; τόσα πολλά; 5000 μου είπαν για δωρεά εμβρύων. Πού βρίσκεστε εσείς; Αποκτήσατε παιδάκι; Εύχομαι αν όχι σύντομα να το ζήσετε κ σεις κ όλες μας.
 12. Μας είπαν κ τα 2 ενδεχόμενα Ότι μπορεί να προκύψει απόγονος με κάποιο σύνδρομο αλλά και φυσιολογικός. Στο 11 είναι με πιθανά θραύσματα στο 14 και 15. Επίσης δεν γνωρίζουμε εάν το κληρονομησε ή είναι de novo. Το 2017 είχαμε φυσική σύλληψη και με σπερμοδιαγραμμα κάτω του μετρίου σε όλες τις παραμέτρους και πολύ χαμηλή κινητικότητα. Και μένα αυτό μου έδωσαν να καταλάβω ότι κ να έχει έμβρυο αναστροφή ο προεμφυτευτικος δεν το πιάνει. Οπότε γιατί να τον κάνουμε; Έχετε κ σεις κάτι ανάλογο; Σε τι φάση είστε; Έχετε παιδάκι; Ή είστε στη προσπάθεια; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
 13. Το κόστος είναι 1800€ εως 4 έμβρυα και +230€ για κάθε έμβρυο επιπλέον. Απλά μου είπαν ότι η NGS είναι πιο καινούρια και αυτή που προτείνουν τελευταία. Έψαξα στο Google αλλά δεν βρήκα πολλά άρθρα. Απλά έχει βρεθεί παθολογικος καρυοτυπος συζηγου και σε άλλους 2 έμβρυολογους που επισκέφθηκα μου είπαν ότι είναι λίγο σπάνιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα το πιάσει ο προεμφυτευτικος. Δεν ξέρω τι να αποφασίσω και φυσικά θα εξαρτηθεί από τον αριθμό βλαστοκυστεων που θα προκύψουν το πως θα προχωρήσουμε. Υπάρχει παθολογικος καρυοτυπος με αναστροφή σε χρωμοσωμα του συζύγου αλλά μας είπαν ότι είναι σπάνιο και ακόμα πιο σπάνιο να το βρει ο προεμφυτευτικος έλεγχος. Και η απόφαση είναι δική μας γιατί δεν μας εξασφαλίζουν ότι θα έχουμε αποτέλεσμα.
 14. Κορίτσια καλησπέρα Ήθελα απόψεις για το θέμα αυτό και ότι εμπειρίες έχετε. Σήμερα έκανα ωοληψια 8 ωαρίων και αν έχουμε βλαστοκυστες σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικος έλεγχο. Είμαι Θεσσαλονίκη, το έψαξα λίγο το θέμα αλλά θέλω και άλλη βοήθεια. Σήμερα μου είπαν για 1 νέα μέθοδο προεμφυτευτικου ελέγχου το NGS ενώ ήξερα μόνο για την μέθοδο array cgh αν θυμάμαι καλά που γίνεται σε όλα τα χρωμοσώματα και όχι μόνο σε 9 που γινόταν με παλαιότερη μέθοδο.