athinaida

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  364
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

3 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.829 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα από το Ιασώ! Γεννησαμε και είμαστε μια χαρά!! Όλα πήγαν καλά! Δόξα τω θεώ!! Τα μωράκια δεν χρειάστηκαν υποστήριξη κσι τα έχουμε δίπλα μας στο δωματιο από την αρχή! Νιώθω μεγάλη ευλογία κορίτσια!! Το νιώθετε κι εσείς, έτσι δεν είναι? Αφήστε που μου φαίνονται πανέμορφα και τα δυο, μίλησε η μαμά κουκουβάγια τώρα!! Χάχαχα!! Τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και προσπαθούμε να μάθουμε να τρώνε απο το στήθος...αλλάξαμε πίστα λοιπόν... next lever, μητρικός θηλασμός! @Klaral εσύ πότε με το καλό??
 2. Να είσαι καλά!! Κι εσύ με έναν πόνο!! Μην απελπίζεσαι που μένεις πιο πίσω... περνούν οι μέρες γρήγορα... θα έρθει και η σειρά σου! Αν και τώρα στο τέλος, τα αισθήματα είναι ανάμεικτα... και θέλω και δεν θέλω.... Είναι ο φόβος του αγνώστου μάλλον...
 3. Με το καλό και με έναν πόνο λοιπόν!! Ε, είσαι τελειομηνη πλέον!! Μπράβο!! Ναι, rapid μου είπαν, αν είσαι εμβολιασμενη. Τώρα για το καφέ δεν έχω ιδέα... Ας μας πει, αν ξέρει, κάποια κοπέλα!!
 4. Καλημέρα στις νέες μανούλες και σε όσες έχουν τουρλωτες κοιλίτσες ακόμα! Ήρθε και η σειρά μου κορίτσια! Αύριο το πρωί, μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική! Καιρός ειναι να γνωρίσουμε τα μωράκια απο κοντά που με είχαν ταράξει στις κλωτσιές τόσους μήνες... Θα τα ξαναπούμε όταν βρω χρόνο να σας γραψω.... Εύχομαι σε όσες έχουν γεννήσει να χαίρονται τις στιγμές με τα αστεράκια τους και σε όσες βρίσκονται στην αναμονή, καλή λευτεριά με την βοήθεια της Παναγίας... Φιλιά...
 5. Μπράβο κορίτσι μου! Οι πόνοι θα είναι παροδικοι, οι αγκαλιές όμως με το μωρουλι σου θα είναι ατελειωτες από εδώ κσι πέρα! Να σου ζήσει και καλη λοχεια!
 6. Φτου, φτου, φτου!! Δόξα τω θεώ! Όλα καλά!! Να χαίρεσαι την κάθε μία στιγμή με την μικρή σου!!
 7. Με το καλό κούκλα μου !! Με έναν πόνο!! Καλή λευτεριά!
 8. Την βλέπω την δουλειά.... Θα φτάσω εξουθενωμέμη στην γέννα και μετά ζήτω που καήκαμε...
 9. Αντε κούκλα μου, με το καλό... με έναν πόνο!! Πέρασες μια περιπέτεια... αλλά χαλάλι! Παει, πέρασε και θα έχεις να την διηγείται μόνο... Ο μπέμπης πως είναι?? Να τον κάνεις και μια αγκαλίτσα από εμάς!! Σε καταλαβαίνω για τον ύπνο... κι εγώ αυπνη είμαι, κοιμάμαι ελάχιστα, 2-3 ώρες κάθε μέρα κι αυτές όχι σερί ... κι εγώ λέω, να πάω να γεννήσω, να κοιμηθώ λιγο...
 10. Αχ μπραβο!! Τελείωσες γρήγορα και μια χαρά!! Να σας ζήσει ο μπέμπης, υγιής και καλότυχος να είναι!! Ξεκουρασου... και ζήσε τις στιγμές!! Είσαι μανούλα τώρα!! Φιλιά πολλά!
 11. Με το καλό!! Φτου, φτου, φτου! Με έναν πόνο! Με κανένα δηλαδή λόγω επισκληρηδιου... χαχαχα!! Με το καλό να δεχτείς το μικρό σου!!
 12. Με το καλό κοπέλα μου!! Με έναν πόνο!! Καλή λευτεριά!
 13. Αντε με το καλό!! Όντως δεν βιάζεται να βγει η μπέμπα... Θέλει να εξαντλήσει ολα τα περιθώρια, δεν ξεβολευεται!! Χαχαχα! Η ώρα η καλή και με έναν πόνο!
 14. Καλημέρα στις τουρλωτές κοιλίτσες! Εμείς πηγαμε γιατρό και τελικά θα μπούμε την Παρασκευή 10/6 προγραμματισμενα.... εκτός αν τα μωρά αποφασίσουν να σκάσουν μύτη νωρίτερα... Από την μία χάρηκα που πάμε πιο πίσω δύο μέρες από το ότι μας είχε πει αρχικά, απο την άλλη σκέφτομαι πως τις παλέψω τις μέρες μέχρι τότε!.... Υπομονή... @Lelaki83 και @Annoula1990 αντε με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας!! Με έναν πόνο!! Να μας γράψετε δύο λόγια, οπότε μπορέσετε!!
 15. Βλέπω με τις αϋπνίες, καλά πάμε όλες !!.....