Troia

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.850
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Παιδιά, ξαναγυρίζουμε πίσω στο Δεκέμβριο του 2019. Όποια θέλει, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
 2. Έχω στο μυαλό μου έναν εδώ στην Αθήνα που μάλλον έχει παρανομήσει σε αυτό σε γνωστή μου...Σίγουρα έχει παρανομήσει σε άλλο θέμα με τη συγκεκριμένη γυναίκα...
 3. Τη δικιά μου τη βελονίστρια τη βρήκα μέσα από τον εξωσωματιστή μου... Ναι, μελατονίνη δε χρειαζόμαστε αν κοιμόμαστε καλά. Παρόλα αυτά ξέω περίπτωση που είχε πρόβλημα με τον ύπνο και της έδωσε η γυναικολόγος της συμπλήρωμα μελατονίνης (ανάμεσα σε άλλα) και συνέλαβε φυσικά. Το CoQ10 από μία ηλικία και πάνω χρειάζεται, γιατί τα μιτοχόνδριά μας δεν παράγουν αρκετή ενέργεια και πρέπει να την αναπληρώσουμε. Το κεφάλαιο του βιβλίου που λέει για τη Dhea έχει τίτλο: ῾Dhea for diminished ovarian reserve'... ...Και έχεις ξεκινήσει glucofage...Νομίζω πρέπει να ενημερώσεις την ενδοκρινολόγο σου...
 4. Αυτός στου Ζωγράφου είναι πολύ καλός και ξέρει και από βότανα. Dhea γιατί παράγγειλες; Έχεις κακό ορμονικό προφίλ; Επίσης μελατονίνη γιατί; Έχεις θέμα με τον ύπνο; Αν κοιμάσαι καλά, παράγεις μόνη σου μελατονίνη...
 5. Έχω κατεβάσει τον οδηγό διατροφής από το site "to make a mommy" και εκεί γράφει τα πάντα. Πίστεψέ με, από τις διάφορες διατροφές που γράφει εκεί είναι αρκετά νορμάλ, δηλαδή δεν σου βάζει πολλούς περιορισμούς, για μένα τουλάχιστον έτσι είναι. Τώρα, ξέρω ότι στο Έλενα υπάρχει τμήμα διαβήτη κύησης που λέω κι εγώ αν έρθει ποτέ εκείνη η ώρα να το επισκεφθώ και επίσης κάποιες κοπέλες εδώ έχουν εξειδικευμένους διατροφολόγους. Παραθέτω ενδεικτικά την @Queen10 και την @Thia1985. @Freida + @Arriel_83: Χθες ρώτησα τη βελονίστριά μου ποια τα οφέλη του βελονισμού κατά τη φάση της διέγερσης ή πριν τη φάση της ωοληψίας και μου απάντησε αφενός για την καλύτερη αιμάτωση των ωοθηκών ώστε να ωριμάσουν καλύτερα τα ωοθηλάκια και αφετέρου ότι μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, η οποια είναι η ορμόνη του στρες και αυτό μας κρατάει πιο ήρεμες και μας βοηθάει να αποβάλουμε το άγχος.
 6. Έχεις κι εσύ χασιμότο; Εγώ επειδή έχω και ινομυώματα και παθολογική καμπύλη ζαχάρου, πρέπει να ακολουθώ 3 διαφορετικές διατροφές που σε πολλά είναι αμοιβαίως αποκλειόμενες... Οπότε δεν τηρώ όλα όσα γράφει. Σε γενικές γραμμές έχω καταλήξει να τηρώ την ultimate fertility diet που περιγράφει στον οδηγό... Παραθέτω αυτό που είναι για τις πολυκυστικές, οι οποίες σχετίζονται με την ινσουλιναντίσταση: With PCOS it is absolutely crucial to balance your insulin levels and avoid spikes. In addition to insulin spikes making it hard to conceive, women with PCOS are four times as likely to have a miscarriage due to an insulin level imbalance. Absolutely no cheating on the no sugars, sweeteners, caffeine, or alcohol rule, and add a complete avoidance of gluten and diary. Completely avoid starchy veggies (potatoes, sweet potatoes, peas, corn). Otherwise the diet is the same as the "Ultimate Fertility Diet" on page 5. Choose sprouted whole grains, eat five small meals a day, and eat plenty of fiber which will help slow the digestion of the sugars. Superfoods for you include cabbage, cinnamon, salmon, lettuce, spinach, and broccoli.
 7. Λογικά μου το έχεις ξαναπεί γιατί έχουμε μιλήσει και προσωπικά. Ανοσολογικά σου έχουν βρει κάτι; Π.χ. υψηλά ΑΝΑ, που ίσως να ευθύνονται για τις παλίνδρομες; Το ραντεβού καλύτερα να το αλλάξετε από το τηλεφωνικό κέντρο του 1535. Για θυρεοειδή (hashimoto) και διατροφή, παραθέτω από τον οδηγό διατροφής του site "to make a mommy": Thyroid issues and auto-immune disorders like Hashimoto's require a very serious commitment to a healing diet. For a simple thyroid disorder follow the Ultimate Fertility Diet, but remove gluten, dairy, flaxseeds, and any raw cruciferous vegetables (cabbage, kale, spinach, cauliflower, brussels sprouts). Add in foods that are rich in zinc (brazil nuts, cucumbers, peas, carrots, pumpkin seeds), selenium (Brazil nuts, onions, garlic, leeks, nutritional yeast), and iodine (sea vegetables, seafood, strawberries). For Hashimoto's follow the Auto-Immune Protocol Diet which requires the additional elimination of eggs, nuts, seeds, beans, nightshades (tomatoes, potatoes, eggplant, peppers), and all grains. Τον οδηγό διατροφής τον κατεβάζετε ή σας έρχεται με mail αν βάλετε τα στοιχεία σας στο αντίστοιχο σημείο του site.
 8. Της έβαλες κι ένα τηλέφωνο να σε πάρει; Ξέρω ότι προτιμάει να τα λέει από το τηλέφωνο, παρά να τα γράφει. Καλύτερα κάνε μία προώθηση και γράψε και το τηλέφωνό σου. Θα σε πάρει, πιστεύω. Συμφωνώ. Προτιμάει την προφορική από τη γραπτή επικοινωνία.
 9. Ε, όχι βρε παιδιά, το φασκόμηλο απαγορευεται στην εγκυμοσύνη. Αυτά που πάίρνω εγώ μου τα δίνει η βελονίστριά μου, η οποία ειδικεύεται σε αναπαραγωγικά θέματα. Τη συγκεκριμένη τη βρήκα μέσω του εξωσωματιστή μου. Δεν παίρνω δηλαδή ό,τι να ναι που μου δίνει ο οποιοσδήποτε. Καλά, ό,τι πάρεις θα το συνεννοηθέίς πρώτα με το γιατρό σου και αν θέλεις σε συνεννόηση με αιματολόγο. Αν στείλεις mail στην Τσεκούρα θα βρει το φάκελό σου και θα σου πει. Φαντάζομαι οτι κι αυτή εξειδικεύει ανάλογα με το προφίλ της ασθενούς που έχει απέναντί της. Για να σου το ειπε αυτό, σημαίνει ότι δεν το χρειαζόσουν. Μα κι εγώ που έίμαι πλέον 40 η Τσεκούρα μου είπε ότι δε χρειάζομαι αντιπηκτική αγωγή στην εξωσωματική, αλλά αν μείνω έγκυος να την πάρω αμέσως τηλέφωνο. Προφανώς αλλάζουν τα δεδομένα στην εγκυμοσύνη... Αυτό έλεγα και στο λουκουμαδάκι. Η Τσεκούρα εξειδικεύει ανάλογα με την περίπτωση. Εσύ είχες αποβολές, αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα θα είχε άλλη αντιμετώπιση σε σχέση με κάποια που δεν είχε.
 10. Καλημέρα, η γνώμη της Τσεκούρα πάνω σε αυτό είναι ότι αν τα πάρεις εκ του περισσού δεν βλάπτουν λόγω των αντιφλεγμονώδων ιδιοτήτων που έχουν. Μου είπε ότι τα φάρμακα της εξωσωματικής (όλα, όχι μόνο τα οιστρογόνα) έχουν ναι μεν ένα effect να δημιουργούν θρόμβους στο αίμα, παρόλα αυτά το αν η ασθενής χρειάζεται αντιπηκτική αγωγή ή όχι εξαρτάται και από την εικόνα που έχουν οι εξετάσεις της. Αυτό είναι για μένα που ο γιατρός μου δε δίνει, αλλά χωρίς να εξετάσει αυτές τις παραμέτρους. Για μένα λοιπόν είπε ότι όντως δε χρειάζομαι, αλλά και να έπαιρνα δεν θα ήταν κακό λόγω των αντιφλεγμονώδων ιδιοτήτων που έχουν αυτά τα φάρμακα.
 11. Τα αγοράζω από εδώ, από την Αθήνα, δηλαδή, από κατάστημα με κινέζικα βότανα, αλλά τα εισάγουν από το εξωτερικό. Νομίζω από Ιταλία, αν δεν κάνω λάθος. Η συσκευασία γράφει τι περιέχει.
 12. Εγώ παίρνω έτοιμη φόρμουλα, δηλαδή βότανα σε ταμπλέτες.
 13. Εγώ τα σταματάω ότα τελειώσουν τα 2 μπουκάλια που παίρνω λόγω κόστους. Παίρνεις κάποια έτοιμη φόρμουλα ή βότανα τα οποία βράζεις; Αυτός που λέει η Νεφέλη, όπως και η γυναίκα του είναι όντως καλοί. Είναι στου Ζωγράφου για όποια τη βολεύει η περιοχή. Επίσης ασχολούνται και με βότανα. Αυτούς τους 2 τους συστήνει και η δική μου βελονίστρια. Στην εγκυμοσύνη, αν πας σε κάποιον εξειδικευμένο, μπορούμε να κάνουμε. Κατά το α᾽ τρίμηνο βοηθάει και στα συμπτώματα, αλλά και στην αιμάτωση της μήτρας (ειδικά για όποια δεν παίρνει αντιπηκτική αγωγή). Στο 2 τρίμηνο δεν προσφέρει κάτι και από τον 7ο μήνα βοηθάει να πάρει τη σωστή θέση το μωρό (για όποια έχει τη δυνατότητα να γεννήσει φυσιολογικά)!
 14. Εγώ δεν τον ξέρω, όχι. Και αν το ήξερα θα ρώταγα τη δικιά μου βελονίστρια, εκεί ήμουν το απόγευμα...