Thia1985

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.279
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

4 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.362 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μου τον πρότεινε η διαβητολογος της μητέρας μου αυτον.Ειχα διαβάσει όμως εδώ κι αρνήθηκα..
 2. Το καταλαβαίνω ότι της είχε βγει η ψυχή.... Τη νιώθω. Να της ζήσουν Κ να τα χαιρεται.Προσωπικα όμως, προτιμώ την τωρινή νομοθεσία
 3. Τα επτά Ωαρια είναι λιγα Να απαιτησεις δέκα τουλάχιστον ακριβώς γιατί παίζει ρόλο και το σπέρμα. Εγώ όταν ρώτησα τι θα γίνει αν πάρω λίγες βλαστοκυστες πχ δυο μου έλεγαν μα η δοτρια δίνει κι έλεγα να είναι Κ το σπέρμα Κ μου επέμεναν, οι δοτριες δίνουν Κ να έχω Κ τον άντρα μου δίπλα να λέει μωρέ μια χαρά είναι το σπερμα και να θέλω να του πετάξω ότι έβρισκα μπροστά μου και να μη μπορώ. Τελικά, έφαγε μια στο πόδι κάτω από το γραφείο, το καταευχαριστηθηκα εκείνη την ώρα, εγώ προσπαθουσα να λύσω το θέμα μας Κ πέταγε κοτσάνες. Τελικά, όταν πήγε να δώσει δείγμα λέω στην κοπέλα θέλω να μου πεις τιμή αν πάρω κάτω από 4 βλαστοκυστες, μου επέμενε στη δότρια, Ε είδα κι απόειδα Κ της λέω άκου να σου πω συμφωνούμε στα δέκα ωαρια(γιατι κάτι μου πέταξε για οχτώ) και όχι σε λιγότερες από 4 βλαστοκυστες??? Αλλιώς γεια σας. Δεν απάντησε, τι να πει, βγήκε Κ το δείγμα του σπέρματος Κ την πήρα την επόμενη Κ της λέω συμφωνώ αλλά θα ενημερώσω Κ τον γιατρό μου.Δε τον ενημέρωσα άλλα αυτή νόμιζε το έκανα. Τώρα που τα σκέφτομαι γελάω, ούτε που ξέρω πως τα ειπα αλλά πραγματικά νομίζω πως αν πας τι ωραία τι καλά, σας εμπιστευόμαστε σε όλα, σε τρώνε. Πολύ σωστά τα λες, γι αυτό κι εγώ έγραψα ανοιχτά τι είπα για να μην πηγαίνουν οι κοπελες όπως εγώ στην αρχή σα πρόβατα στη σφαγή.
 4. Προσωπικά δε θα ήθελα να έχει πιάσει ταυτόχρονα και δικό μου ωάριο Κ δότριας. Ταυτόχρονα το τονίζω. Αν κ το είχα σκεφτεί για εμένα Κ το ρώτησα, αν επιτρεπόταν, δε θα το έψαχνα μετά, ποιο έπιασε.... Εννοώ με DNA. Φαντάζομαι η φίλη σου το έψαξε ή πχ έβαλε ένα κι ένα.
 5. Φυσικά και γίνονται απατες ,το έζησα στον Αθ.... Αλλά προσωπικά επειδή έχω περάσει από ΓΕΝ, η γραφειοκρατία είναι τέτοια που δεν επιτρέπει περιθώρια. Άλλο ακούω και άλλο ζω η ίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να έβαλαν δικό της και δότριας, εγώ το ρώτησα για Εμενα Κ μου είπαν κατηγορηματικα όχι. Δεν αμφισβητώ τα όσα γράφεις αλλά άλλο ακούω, άλλο ζω κι έχω εμπειρία/συνεβη σε εμένα, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και να ξέρεις ότι όπως εγώ λέω στον κόσμο ότι είναι από δικό μου υλικό έτσι μπορεί κι αυτή να πε, έβαλα και δικό μου.Το της έμοιαζε δε μου λέει τπτ προσωπικά, εδώ υιοθετημένα παιδιά μοιάζουν στους γονείς....
 6. Άμα πας κοπέλα μου έτσι, θα σε φάνε λάχανο. Τοσα λεφτά παίρνουν, χρυσωρυχείο είμαστε???
 7. Απαγορεύεται από το νόμο! Η το δικό της μόνο του η δότριας. Θα συμφωνήσω απόλυτα Απλώς πολλα κέντρα το πλασάρουν για να μην αισθανθεί ασχημα η γυναικα Εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι τρία κέντρα της έδωσαν τιμή για δύο Βλαστοκυστες Κ μάλιστα τόσο μεγάλη... Προσωπικά θα προβληματιζομουν παρά πολύ. Εγώ το έχω πει, απαιτησα Κ δεν άφησα τον άντρα μου να βγάλει τσιμουδιά, μάλιστα κάποια στιγμή πέταξε μια χαζομάρα του στυλ σας εμπιστευομαστε απόλυτα κ τον έκοψα λέγοντάς εγω μόνο τον γιατρό μου εμπιστεύομαι εσάς θα δείξει... Και την δεύτερη φορά μετά την αποτυχία που εκθειαζε η εμβρυολογος τα έμβρυα, Σορρυ για το λεξιλόγιο της λεω άσε τις παπαριες σε εμένα, δίνουν εγκυμοσύνη? Μετά της εξήγησα ότι δεν είχα θέμα με εκείνη αλλά όλα θα κρίνονταν εκ του αποτελέσματος. Πρέπει να καταχαρηκαν που με ξεφορτώθηκαν.
 8. Ακριβως Γιατί κι εγώ σαν πρόβατο πήγαινα αρχικά Ακριβως Πρέπει να πάει σε εξειδικευμένο κέντρο, γι αυτό έγραψα το ΙΑΚ, ασχολείται κατ αποκλειστικότητα σχεδόν με δοτριες αλλά από ότι διαβάζω κ το Μητέρα δεν πάει πίσω... Και πολύ καλό κοστος
 9. Αν το έχεις ξεκαθαρίσει Εγώ κοπέλα μου, με όλη μου την ειλικρίνεια, το ξεκαθαρισα. Είχα ξοδέψει τότε πάνω από 20.000 για παιδι, έχασα τη δουλειά μου γιατί ελειπα Κ πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να θυμάμαι τώρα. Πήγα για να κάνω παιδί, όχι για να αποτύχω πάλι βέβαια απέτυχα την πρώτη αλλά για πολύ συγκεκριμένο λογο.
 10. Τώρα το ειδα Κορίτσι, εγώ πέτυχα στο ΙΑΚ με γιατρό το Σφακ. Δέκα ωαρια(ειναι το πακέτο) και 4 βλαστοκυστες, με κακό σπέρμα. Φίλες μου με μέτριο προς καλό, πήραν έξι. Εγώ, επειδή ήξερα το θέμα μας, πήγα συνειδητοποιημενη και ξεκαθάρισα ότι με λιγότερες από 4 γεια σας, ας έπαιρναν παραπανω ωαρια(επι λέξη όμως) αρκεί να μην πάρω λιγότερες από 4. το κόστος 4360 εκ των οποίων 4000 αμοιβή δότριας, γιατρού, εμβρυολογων, φάρμακα κλπ, 300 η κατάψυξη επιπλέον Εμβρυων κι εξήντα το τεστ Κορονοιου της δοτριας(χρεωνεσαι μόνο ένα) κάνει περισσότερα. Επίσης... Το ότι σου παν δυο βλαστοκυστες θα με προβλημάτιζε παρα πολύ, εξαρτάται κι από το σπέρμα, αν έδινε παραπάνω τι θα γινόταν?? Θα τις πετούσαν η θα τις έδιναν αλλου??? Επίσης, αυτό με τις δοτριες στην πλειονοτητα δεν ισχύει, οι περισσότερες πάνε για την αμοιβή, ας μη γελιόμαστε, αυτό όμως σε καμμια περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι αποκτούμε παιδιά. Επίσης, Αν έχεις φαρμακα από επιτροπή μπορείς να τα δώσεις Κ να σου κοψουν από το ποσο.
 11. Καλημερα Μόλις είδα το σχόλιο της Καντι Πως μπορώ να σε βοηθήσω? Τι τιμή σου έδωσαν για δύο Βλαστοκυστες???
 12. Εγώ από τη μία ένιωθα τύψεις μην τυχόν πάθει το μωρο αλλά μου είπαν ότι δεν παθαίνει τπτ ,αν όμως την κάνω τώρα μπορεί να δείξει θέμα ενώ δεν υπάρχει. Πάλεψα Κ το καημένο έφαγα ένα αχλάδι Κ πήρα ούτρο, με τα χίλια ζόρια το κατέβασα. Επίσης επειδή έκοψα το σύκο, έχω θέμα με την τουαλέτα τώρα... Αν πάντως η Αυχενικη είναι καλή Κ μου δώσουν το Οκ Κ για περπάτημα, θα νιώθω πιο ασφαλής.
 13. Τι να κάνω κοπελιά που τα ούτρο δε μπορώ να τα πάρω αλλιώς??? Γι αυτό μου παν ότι δεν έχει νόημα να την κάνω τώρα αλλά μόλις σταματήσω τα ούτρο. Καλώς εχόντων, τα ψιλοκοβω από Αυχενικη Κ μετά Κ τελείως 06.10 Γύρω στης δέκα θα πάω για καμπυλη Μου είπαν δεν είναι επικίνδυνο για το μωρο γιατι επέμενα σε αυτο, αν ήταν δε θα το συζητούσα καν. Τα ούτρο είναι τα μόνα χάπια που μου προκαλούν εξαγωγές.....
 14. Η κανέλα να ξέρεις στην εγκυμοσύνη έχει ενοχοποιηθεί για αποβολές πριν, άφοβα