Thia1985

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  170
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σύμφωνα με τους γιατρούς 100-150 ανά ωάριο και να ανεβαινει.Όμως το τι πραγματικά συμβαίνει με τον οργανισμο σου θα το δεις στην πράξη.. Με το καλό κορίτσι. Εγώ δυστυχώς κανένα ακόμη.
 2. Καλημερα Εγώ μνημονεύω πολύ συχνά την ενδοκρινολογο. Ήταν η μόνη που επέμενε ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Έχω χαμηλη αμη και υψηλή fsh όμως περίοδο κανονικοτατη χωρίς να χάνω κύκλο, αρκετές μέρες και μπόλικο αίμα. Αυτό δεν της κολλούσε γιατί με επαναλαμβανόμενες fsh στο 22-26 έπρεπε ήδη να χάνω κύκλους. Οιστραδιολη βέβαια είχα πάντα από 150 εκτός από τρεις φορές. Την πρώτη φορά είχα 55 για τρία ωοθυλακια κι ο κύκλος ακυρώθηκε όμως όταν πήγα την δεύτερη μέρα περιόδου του επόμενου κύκλου στον προηγούμενο γιατρό, είδε ότι τα δύο είχαν απορροφηθεί, το ένα όμως είχε μεγαλώσει σε μέγεθος πολύ ενώ κανονικά δε θα έπρεπε όπως μου είχε πει. Την δεύτερη φορά με οιστραδιολη 80 στο ίδιο κέντρο έδωσα δύο ωάρια, το ένα ώριμο που γονιμοποιηθηκε αλλά το έμβρυο ήταν μέτριο προς καλό. Επίσης στον πρώτο γιατρό που ήμουν, με οιστραδιολη 500 μου είπε ότι δεν βρέθηκαν Ωαρια στην Ωοληψια.... Στο ΓΕΝ που είμαι, έχω κάνει τρεις ωοληψιες, στην πρώτη με οιστραδιολη 115 έδωσα ώριμο ωάριο που όμως δεν γονιμοποιηθηκε, από το εμβρυολογικο το απέδωσαν στον ανδρικό παράγοντα, την προηγούμενη όπως σας είπα πολύ ώριμο ωάριο με οιστραδιολη 80 και δεν έκαναν καν προσπάθεια για γονιμοποίηση. Όλα είναι σχετικά έχω να πω και κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
 3. Εμένα μου είπαν ότι αν η δεύτερη μέρα είναι Κυριακή πάω την τρίτη ημέρα και απλά τους το λέω ότι ήταν η τρίτη. Αυτοί από τις τιμές κρίνουν και πράττουν αναλόγως.
 4. Το κατάλαβα γι αυτό κι εξήγησα την περίπτωση μουωπουν όπως είπε και η ενδοκρινολογος η οποία δεν είχε κανένα όφελος από εμένα, σπάνια μεν, καταγεγραμμένη δε γιατί μπορεί κι άλλες κοπέλες να αντιμετωπίζουν το ίδιο. Ο τωρινός γιατρός μου λοιπόν, το έλαβε σοβαρά υπ όψιν αυτό. Το θέμα με την fsh δεν έχει να κάνει μόνο με αυτή την ορμόνη αλλά γενικά, η ενδοκρινολογος μου είχε πει ότι αν έχω δίκιο σε αυτό που σου λέω τα Ωαρια σου ωριμάζουν σε διάφορες τιμές. Και γενικά οι ορμόνες σου θέλουν ρύθμιση. Κατά την άποψη της έπρεπε να πάρω αντισυλληπτικά για τρεις μήνες κι όχι τα cyclacur που μου έδιναν. Απλά το αποκλείεται που έγραψες κάπως μου ήρθε γιατί εδώ είμαι για να βοηθήσω και να βοηθηθω και σε καμιά περίπτωση δε θα έγραφα ανακρίβειες.
 5. Το ξέρω πως είναι και για τα δύο, αυτη την τιμή είχα σε αυτόν τον κύκλο και μόνο το ένα ήταν ώριμο. Σέβομαι την άποψη σου και την γνώμη σου, επίτρεψέ μου ομως να σου πω ότι για τη μη γονιμοποίηση μου επέστρεψαν τα χρήματα που έδωσα και μάλιστα σε αυτή την Ωοληψια μου πήραν τα μισά από όσα έπρεπε κανονικά να δώσω. Έχω φύγει από γιατρό απατεώνα(τον πρώτο που με ώθησε απευθείας σε δωρεά επειδή και μόνο μυρίστηκε χρήμα) και ξέρω να ξεχωρίζω πολύ καλά ποιος με κοροϊδεύει και ποιος όχι. Έχω αλλάξει κι εγώ αρκετούς γιατρούς... Και το έχω ψάξει πάρα πολύ δεδομένης της περίπτωσης μου. Όπως σου είπα όμως σέβομαι την άποψη σου και τη γνώμη σου γιατί ξέρω ότι δε το λες για κακό αλλά όπως είπε και η Ραφαέλα είναι ανάλογη περίπτωση με τη δική μου. Και εμπιστεύομαι απόλυτα τον τωρινό μου γιατρό ο οποίος ήταν ξεκάθαρος στο πλανο που θα ακολουθήσουμε εξ αρχής.
 6. Επίσης τώρα, το θυμήθηκα αυτό, στο προηγούμενο κέντρο που ήμουν, με οιστραδιολη 80 έδωσα δύο ωάρια εκ των οποίων πάλι το ένα ώριμο το οποίο γονιμοποιηθηκε αλλά είχα μέτριο έμβρυο Κ μάλιστα ο τότε γιατρός μου ο οποίος κι ο ίδιος έλεγε ότι για να είναι ένα ωάριο ώριμο πρέπει η οιστραδιολη να ειναι για το ένα 100-150 μου είπε ότι δεν το περίμενε, ήταν αντίθετος στην Ωοληψια αλλά καλά έκανα και επέμενα. Οπότε δε τα λέω τυχαία... Ισχυει Κι εγώ αυτό πιστευω Φίλη μου της οποίας της είχαν αποκλείσει ότι θα κάνει παιδί με δικά της ωαρια, μένει με την πρώτη με δωρεά, γεννάει και μένει έγκυος φυσιολογικά!!! Κι έχει δύο παιδακια τώρα και τα καμαρώνει!!!
 7. ΚιΜου είναι πιο εύκολο να το γράψω, είναι λίγο κατεβατό βέβαια. Μπήκα στο χορό των εξωσωματικων τον Σεπτέμβριο του 2016. Τον Φεβρουάριο του 2017 πήγα σε μεγάλο κέντρο όπου ο τότε γιατρός μου μου είπε ότι έπρεπε επειγόντως να κάνω εξωσωματική διότι προλαβαίνω δεν προλαβαίνω με δικά μου Ωαρια. Κάνω την πρώτη Ωοληψια τον Ιούνιο στην οποία μου είπε ότι δεν βρεθηκε Κ αμέσως μου πρότεινε τη δωρεά, απορουσε πως είχα περίοδο με τέτοιες τιμές, υψηλή fsh χαμηλη, με τα πολλά, έτρεχα σε γιατρούς ώσπου πήγα σε μια ορμονολογος της γειτονιάς μου η οποία με παρέπεμψε σε ορμονολογο δημοσίου νοσοκομείου και μάλιστα σε αυτό το νοσοκομείο κατά σύμπτωση έκανα τότε σπερματεγχυσεις. Πρέπει να σου πω ότι όταν με έστειλε σε αυτήν εγώ είχα fsh 26! Πάω, βλέπει τις εξετάσεις που εκανα κάθε μήνα, τους Υπερηχους γιατί επί πέντε έξι μήνες έκανα συνέχεια και μου είπε ότι ήταν περίεργο με αυτές τις τιμές να έχω κανονική περίοδο, κάτι δεν ήταν σωστό. Με ρώτησε αν έπαιρνα φάρμακα, της είπα ναι, τα cyclacur και μου είπε ότι τα συγκεκριμένα χάπια, τα δίνουν μόνο όταν προετοιμάζουν για εξωσωματική το ενδομητριο κι όχι για να ξεκουραστούν τις ωοθηκες όπως μου είχαν πει. Λοιπόν, μου λέει ενδέχεται να επηρεάζεσαι, σταματάς για τρεις μήνες οποιοδήποτε χάπι και στην τέταρτη περίοδο, κανεις ορμονικες και κάποιες άλλες εξετασεις, θυμάμαι ινχιμπινη και ανασταλτινη. Τις κάνω, η fsh από 26 στο 5, μου λέει επαναλαμβάνεις Ρον άλλο μήνα, να ελέγξω, fsh στο 7 . Και τους δυο αυτούς μήνες έκανα και υπέρηχο. Η περίοδος μου πάντα ρολόι. Με τα πολλά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για κάποιο λόγο, πιθανότατα από πολύ μικρή ηλικία, οι ωοθηκες μου λειτουργούν με αυτές τις τιμές και δεν υπήρχε σωστή σύνδεση υποθαλαμου, υπόφυσης, ωοθηκών και ότι είναι καταγεγραμενο βιβλιογραφικα, σπάνιο μεν, καταγεγραμενο δε. Στο κέντρο που ήμουν πριν γιατί για διάφορους λόγους έφυγα από το δημόσιο, το είχα πει στον γιατρό μου ο οποίος μου πρότεινε τους φυσικούς όπως κι έκανα. Σε κάθε κύκλο μου έπαιρνε ωάριο κι είχα γονιμοποίηση, εκτός από δύο κύκλους που μου πήρε δύο ωάρια και γονιμοποιηθηκε μόνο το ένα. Το ωάριο με την οιστραδιολη 80 το έδωσα στο ΓΕΝ Κ μάλιστα η κοπέλα όταν μου είπε ότι δεν εγινε προσπάθεια και της είπα το περίμενα, με τόσο χαμηλή οιστραδιολη που να γίνει, ήταν ανώριμο, μου είπε το ακριβώς αντίθετο κυρία μου, παραήταν ώριμο για γονιμοποίηση! Τώρα τι να σου πω, εγώ καταλήγω ότι είχε δίκιο η ενδοκρινολογος αφού δεν ήταν η πρώτη φορά... Τώρα με αυτή την οιστραδιολη που είχα αυτό το μήνα, ήταν το ένα. Σου απάντησα κορίτσι, είναι λίγο κατεβατό αλλά προσπάθησα να το πω συνοπτικά..
 8. Νομίζω εδώ στο καφέ είχα γράψει την ιστορία μου, μισό να ψάξω, αν είναι να το κάνω παράθεση διαφορετικά θα τα ξαναγράψω.
 9. Η περίπτωση μου είναι λίγο διαφορετική για διάφορους λόγους... Έχω δώσει και ώριμο ωάριο με οιστραδιολη 80. Έχει να κάνει με το ορμονικό μου προφίλ, έχω γράψει στο παρελθόν... Άσε, είμαι περιπτωσαρααα!!!! Χαχαχαχα
 10. Εξαρτάται που μένεις. Εγώ έχω κάνει στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι μια φορά που επειγομουν και ήμουν στη γειτονιά. Αυτό μου τις έβγαλε παρα πολύ γρήγορα... Κοίτα, εγώ πάντα λέω είναι επείγον, είμαι σε πρόγραμμα εξωσωματικής κι αν δε μου τις έχουν στείλει ως 1-2 παίρνω στο ιατροπολις που τις έκανα και μου τις στέλνουν. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, λέω όμως πάντα τον λόγο...
 11. Καλησπερα Το ιατροπολις αν πας έξι το πρωί που ανοίγει και τους πεις ότι είναι επείγον στις βγάζουν. Επίσης συμπλήρωσε το μεηλ σου να σου τις στείλουν ηλεκτρονικά με το που βγουν αλλιώς πας μετά της επτά για παραλαβή την ίδια μέρα κι ας έχουν βγει νωρίς.
 12. Καλησπερα Το μεγάλο στα 18 το μικρότερο νομίζω δεκαπεντε Οιστραδιολη 222 η 224 δε θυμάμαι. Την ημέρα που έκανα την ovitrelle.
 13. Μακαρι Αύριο θα έχω νέα εκτός κι αν δεν γονιμοποιηθει κανένα που το απεύχομαι
 14. Κι εγώ στον ίδιο γιατρό είμαι! Είμαι σίγουρη για την επιτυχία σου, θα την έχεις. Εγώ σήμερα έκανα Ωοληψια σε φυσικό κύκλο, πήραν δυο ωοθυλακια τα οποία είχαν και τα δύο ωάρια μέσα, τώρα αναμένω την αυριανή μέρα για να δω αν θα έχω γονιμοποίηση η όχι.
 15. Εγώ σε όλες τις εμβρυομεταφορες είχα πρησμένο στήθος, μιλάμε λες κι είχα κάνει προσθετικη στηθους ήταν χαχαχα αλλά δεν ένιωθα έγκυος και δεν έπεσα έξω. Σήμερα τελικά μου πήραν δυο Ωαρια, δεν ξέρω τπτ περισσότερο, αύριο θα γνωρίζω.