Thia1985

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.610
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

6 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.905 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα κάναμε τον υπέρηχο καρδιάς της μικρής, δόξα το Θεό όλα καλά!! Μου έδειξαν Κ τη φατσουλα της σε 4 d!!!!
 2. όχι καλε Ούτε καν Δεν έχουμε άλλα εμβρυακια στην κατάψυξη εμείς που σημαίνει ότι αν μπούμε πάλι στη διαδικασία όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή.
 3. Το ότι της κάνει συναισθηματικό εκβιασμό σημαίνει ότι τον παίρνει για να το κάνει. Γι αυτό Κ η ίδια πρέπει να θέσει όρια έστω Κ τώρα. Για εμένα το δεν το κάνουν αλλα ζευγάρια δεν είναι επιχείρημα. Πιο ντόμπρο κι ορθό είναι θέλω αγάπη μου παιδί από δικό μας υλικό, έχουμε ήδη ένα ας μας αρκεί αυτό, παρά τα υπόλοιπα. Ο άντρας μου θέλει δεύτερο παιδί. Του έχω ξεκαθαρίσει από τώρα ότι με δότρια δεν ξαναπάμε. Αν θέλει ο Θεός ας μας χαρίσει ένα από δικό μας υλικό αλλιώς ας είμαστε ευτυχισμένοι Κ υπέρ ευχαριστημένοι με το δώρο που μας δόθηκε. Δεν μετανιώνω σε καμιά περίπτωση που προχώρησα με δωρεά, θα το ξανάκανα όμως τα όρια μου τα έθεσα.
 4. Δεν έχω παρακολουθήσει Γι αυτό την ρώτησα μήπως τον πίεσε πολυ Κοίτα, και σε αυτό είμαι καθετη Ο άντρας μου ήταν έτοιμος για δωρεά από το 2017 εγώ όχι. Το έκανα το 2020,κι όταν το πήρα απόφαση του είπα το θες ακόμη η όχι?? Είναι πολύ σοβαρά αυτά τα θέματα, δεν επιτρέπονται πισωγυρίσματα
 5. Το ξερω Όμως δε μπορώ να δεχτώ ότι δέχτηκε Κ τώρα ενώ έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή κάνει πισω Απαράδεκτο
 6. Δεν μπορείς να τον πιέσεις όμως δε μπορεί Κ να σε πιέσει κι ο ίδιος ενώ θες τόσο παιδί. Πες του ότι αυτό που κάνει τελευταία στιγμή είναι ψυχολογικός πόλεμος και δεν πρόκειται να του το επιτρέψεις αυτό ούτε να κάνεις πίσω, ειδικά τη στιγμή που ξεκίνησες αγωγή. Λυπάμαι που γίνομαι σκληρή και ωμή αλλά δε τα περνάνε εκείνοι όσα περνάμε εμείς, ψυχολογικά, σωματικά κλπ κλπ. Προσωπικά τέτοιον εκβιασμό αφού ήδη θα είχα ξεκινήσει αγωγή δε θα τον δεχόμουν. Επίσης πες του ότι το κάνουν πολλά ζευγάρια αλλά φυσικά δε το βγάζουν Κ ντουντούκα. Και θα σου έλεγα να του πεις Κ κάτι άλλο αλλά λέω να μη συγχυστώ Κ να μη σε συγχυσω. Μήπως όμως δεν το ήθελε εξ αρχής Κ τον πίεσες πολύ?
 7. Εγώ 04.12 έχω καρδιάς, β επιπέδου δεν μου έχουν κλείσει ακόμη. Κάνω όλους τους Υπερηχους στο κέντρο που είναι ο γιατρός μου, είναι Κ πιο οικονομικά Κ θέλω να ναι κι αυτός μέσα όταν είναι συνεργάτης του που είναι οπότε νιώθω σιγουριά.
 8. Στις συσπασεις πετρωνει η κοιλια Κι εγώ έχω νιώσει πατηματακια κλπ αλλά ο γιατρός μου είπε όταν νωρίς για να ναι το μωρό. Βέβαια εννοείται σε καθε γυναίκα διαφέρει. Νομίζω είναι το μωρό σου που κουλουριαζεται. Εγώ μια ημέρα μετά από κενωση(ειχα να πάω τρεις ημέρες) είδα την κοιλιά μου γύρω από τον αφαλο να μεγαλώνει σε συγκεκριμένο σημείο, γινόταν σα τριγωνική. Και πιο σκληρή. Δεν ένιωσα κάτι αλλά είμαι σίγουρη ήταν το μωρό. Μαγνήσιο παίρνεις?
 9. Είσαι πιο πολύ από εμενα Μια εβδομαδα διαφορά έχουμε κι ο Γιατρος μου σε ερώτηση μου πότε θα νιώσω το μωρό, μου είπε την επόμενη εβδομάδα αλλά πρέπει να σαι χαλαρή, είναι ανεπαίσθητη η κίνηση ακόμη, θα νιώσεις κάτι σα φτερούγισμα. Πονάς όταν το νιώθεις?? Αν όχι ναι, μπορεί να ναι το μωρό, να μαζεύεται πχ εκεί.
 10. Ήταν μέτριο μέχρι που αποψυχθηκε.Πηρε μπρος και εξελίχθηκε. Ήταν βλαστοκυστη όμως. Τα δικά σου βλαστοκυστες???
 11. Καλησπέρα Εγώ έβαλα πέντε κιλά στο πρώτο τρίμηνο από τα πολλά φάρμακα, το έχω από μικρή αυτό, μου ταράζουν το στομάχι αλλά τι να έκανα, τα έπαιρνα κανονικά. Στα ορμονικά αναφέρομαι. Πήγα σε διατροφολόγο ,τρώω πολυ περισσότερο από ότι πριν αλλά συνδυασμενες τροφές οπότε άρχισα να χάνω. Ξεκίνησα 60 κιλά κι είμαι 65 τώρα γιατί τις τελευταίες ημέρες ξέφυγα λίγο, κάναμε το γάμο μας κι έτρωγα ότι καλό είχε περισσέψει από όσα μαγείρεψε η μανούλα μου για την ημέρα. Μαζεύτηκα πάλι όμως από εχθές Κ ξεκίνησα χαλαρό περπάτημα, όχι κάθε μέρα. Κορίτσια, προσοχη με τα κιλά, ανεβάζουν ζάχαρο. Εγώ μετριέμαι προληπτικά γιατί η καμπύλη σακχάρου μου μια ώρα μετά τη γλυκοζη(την έκανα νωρίς λόγω της μαμάς μου αλλά λάθος μου γιατί έπαιρνα ορμόνες κι έπαιξαν ρόλο) ήταν τρεις μονάδες πάνω από όριο και μου παν Κ η ενδοκρινολογος Κ η διατροφολόγος ότι σε εμένα ανησυχησαν όχι για τη καμπυλη(καμμια μέτρηση δεν έχει βγει εκτός ορίων εδώ κι ένα μήνα) αλλά γιατί έτρωγα ασύστολα Κ αν συνέχιζα θα έβαζα πολλά κιλά Κ θα έκανα ζάχαρο από το πουθενά. Προχθές είδαμε Κ το μωρό, κοριτσάκι είναι τελικά, το σιγουρεψαμε. Τώρα έχω 04.12 καρδιάς κ μετα β επιπέδου.
 12. Δεν πειραζει Είναι μικρούλα ακομη Κι εμείς βγαίνουμε όταν ο άντρας μου έχει ρεπό για να περπατάω λίγο. Εδώ που μένω έχει δάσος κοντά όπου πάει κόσμος κι ασκείται Κ πάμε εκεί αλλά σε απόσταση από παιδιά, αθλητές κλπ Ευτυχώς είναι τεράστιος χώρος, δέντρα, φύση κλπ οποτε έχει απλα
 13. Να ελπίζεις Δεν παίζει ρόλο... Εγώ με άριστα Κ πήρα μηδενική Κ την δεύτερη φορά είχα άριστο κι ένα καλό Κ ζωηρό. Το δεύτερο, ήταν μέτριο, πήρε τα πάνω του όταν αποψυχθηκε.Κατι μου λέει πως αυτό είναι η μπουμπού μου!!!! Τη σκέφτομαι με την κορδέλα και λιώνω!!! Όπως και το ότι την ημέρα της φωτογράφισης ήταν φουλ Χεσμενη! Δεν υπάρχει κανένα θεμα Εμένα με το που μου τα έβαλαν με σήκωσαν να με πάνε στο δωμάτιο κ λέω δε θα ξαπλώσω εδώ όπως την άλλη φορά??? Μου λέει η κοπέλα όχι, δεν υπάρχει θεμα Σηκώθηκα, περπάτησα Κ μια χαρά ολα
 14. Μαίρη μου σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι την είδαμε καθαρά αυτή τη φορά, είχε ανοιχτά ποδαράκια Η δική σου τι κανει??? Με το καλό κοπέλα μου Πολύ ωραία εποχή!! Θα σαι χαλαρή και ήρεμη Κ μόνο που ναι γιορτές. Εγώ ήθελα να παντρευτώ η να γεννήσω Δεκεμβρη όμως επισπευσαμε το γάμο κι ευτυχώς!!!
 15. Καλό είναι να μην παίρνεις μόνη. Αυτή παίρνω εγώ αλλά μου την έδωσε ο γιατρός μου.