daenerys

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  42
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

515 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα κορίτσια, μπορείτε να μου πείτε καμιά γνώμη για Βασιλόπουλο ή γενικά Institute of life? για δανεικά
 2. Καλημέρα κορίτσια! Θέλω να ρωτήσω αν είχε καμιά σας επιτυχία στο Embryolab με δικά της ωάρια στα early forties της. Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη. Γιατί το Embryolab νομίζω ακούγεται κυρίως για δωρεά…
 3. Κορίτσια γεια σας! Να ρωτήσω κάτι όσες από εσάς έχουν εμπειρία από τα δύο κέντρα. Μεταξύ Μητέρα και Embryolab (Θεσσαλονίκη) με δικά σας ωάρια στα 40 ποιο θα διαλέγατε? Κάθε απόψη δεκτή! Ευχαριστώ!!!!!
 4. Ηλικία που είχε η φίλη σου; Τις προσπάθειες με δικά της τις έκανε μαζί του;
 5. Γεια σας κορίτσια..!!! Έχει καμιά σας εμπειρία με Μπαθρέλλο (Γενεσις) ;;; Έμεινε μία γνωστή μου έγκυος σε δίδυμα σιτεμένη σαν εμένα ... και το σκέφτομαι... για δανεικά!!! Καλές ή κακές εμπειρίες. Ευχαριστώ!!!!
 6. Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Γέλασα με τις διαφημίσεις και το «καλό παιδί» Καλά θα πάω να τον δω και θα σας πω! Υ.Γ. Στο Γένεσις τον έχουν (είχαν;) στη σελίδα του προσωπικού. Ήταν λέει υπεύθυνος για τους Ιταλούς ασθενείς (τώρα γιατί να έρθει ο Ιταλός να κάνει εξωσωματική στην Ελλάδα με ξεπερνάει) αλλά anyway...
 7. Γεια σας κορίτσια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Ξέρει καμία τον συγκεκριμένο γιατρό; Αν έχετε συνεργαστεί μαζί του παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας... καλή ή κακή
 8. Συγχαρητήρια! Συνομήλικες είμαστε Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρό; Αν θες στείλε μου πμ.
 9. @Joka σ’ευχαριστώ για την απάντηση! Αν επιτρέπεται η φίλη σου πόσο χρονών; Γιατί ρε παιδί μου όμως να προτείνει δανεικά σε τόσο μικρές κοπέλες όπως η φίλη μου; Και ξέρω κι άλλη μία περίπτωση με αποτυχίες αλλού που εκεί έπιασε με την πρώτη δίδυμα. Κι αυτή γύρω στα τριανταπέντε. Δεν μου αρέσει αυτό αν ισχύει. Η «ευκολία» του γιατρού στα δανεικά δηλαδή. Εγώ λέω ναι στα δανεικά αλλά μόνο όταν πραγματικά δεν γίνεται με δικά σου. Καλά... άμα προτείνει σε τέτοιες ηλικίες... εμένα θα μου το πει με το «καλημέρα σας» γιατί τα ‘χω τα χρονάκια μου
 10. Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω όσες ξέρετε (για) τον Μαντούδη. Είναι πολύ "φίλα προσκείμενος" προς τα δανεικά; Πήγε μία φίλη 36 χρονών με μέτριας σοβαρότητας πρόβλημα (λίγο η ίδια και λίγο ο σύζυγος) και έχοντας μόνο μία-δύο προσπάθειες αλλού και κατάλαβα από αυτά που μου είπε ότι την ώθησε προς τα 'κει. Και επειδή μου τον σύστησε κι εμένα ένας άλλος γιατρός θέλω πριν πάω να ξέρω τι να περιμένω... Ευχαριστώ!!
 11. Σε συνέχεια των όσων συζητάμε (αν και έχουμε λίγο βγει εκτός θέματος...) θα πω ότι σίγουρα υπάρχουν και μεγαλύτερες γυναίκες που τα καταφέρνουν τελικά με δικό τους ωάριο (π.χ. μαζεύοντας ένα-ένα ή άλλες που κάνουν προεμφυτευτικό έλεγχο) όπως υπάρχουν και πολύ νέες γυναίκες λίγο πριν ή μετά τα 35 που καταφεύγουν στη δωρέα είτε γιατί έχουν πρόωρη εμμηνόπαυση είτε γιατί έχουν πτωχή ποιότητα ωαρίων. Γιατί το λέω αυτό; Για να μη συμβάλουμε άθελα μας στο να δημιουργηθεί μία λανθασμένη εντύπωση ότι έγκυος άνω των 41=δωρεά ωαρίων ούτε αντίστοιχα ότι όλες οι νεότερες είναι με δικά τους ωάρια. Συμφωνώ πάντως απόλυτα με την άποψη ότι οι ψυχαναλυτές/ψυχοθεραπευτές του μέλλοντος θα έχουν πολλή δουλειά. Για τον λόγο ότι στο κυνήγι για μωρό που εξαπολυόμαστε όλες, δεν μένει χώρος και χρόνος για σκέψη και βαθύτερη συνειδητοποίηση. Τι κάνουμε, γιατί και πως το κάνουμε και τι συνέπειες έχουν όλα αυτά στη ζωή μας, τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας.
 12. Για να λεγόμαστε "πολιτισμένη" χώρα θα πρέπει κάποτε τα κέντρα εξωσωματικής αλλά και η ανεξάρτητη αρχή υποβοηθούμενης αναπαραγωγής να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, με σεβασμό στα ζευγάρια που καταφεύγουν στην εξωσωματική, και να αρχίσουν να κρατάνε στατιστικά τα οποία να δημοσιεύουν κιόλας.
 13. Συμφωνώ! Μη σου πω ότι το 90% είναι λίγο σύμφωνα με τη βιολογία (εννοώ σύμφωνα με τα ποσοστά φυσικής σύλληψης ανά ηλικιακή ομάδα). Μου έκανε "κλικ" αυτό που έγραψες για τους γιατρούς γιατί υπάρχουν και κάποιοι -εγώ ξέρω έναν τουλάχιστον και μάλιστα πολύ γνωστό- που "σπρώχνει" τις γυναίκες στα δανεικά ανεξαρτήτως ηλικίας. Και τις κάτω των σαράντα. Και νομίζω ότι ο βασικός λόγος που το κάνει είναι για να αποκτά καλή φήμη το κέντρο του. Ότι δηλαδή όποια πηγαίνει εκεί πετυχαίνει. Υπάρχει μία εμπορική διάσταση στην εξωσωματική, δυστυχώς, που της στερεί την έννοια του λειτουργήματος που αποδίδουμε συνήθως στην άσκηση της Ιατρικής. Να σου είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα απομακρυνόταν ούτως ή άλλως. Γενικά πιστεύω ότι στη ζωή τα μεγάλα μυστικά δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν κατέφευγα ποτέ σε δωρεά θα το έλεγα σίγουρα στο παιδί μου. Και μακάρι να μην υπήρχε ανωνυμία στις δότριες γιατί θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναζητά τις ρίζες τους. Αλλά αυτό είναι άλλο τόπικ. Βγήκα εκτός θέματος!
 14. Σ’ ευχαριστώ @island1 και πολύ χαίρομαι που δεν ταλαιπωρηθήκατε λόγω εργαστηρίου. Η αλήθεια όμως είναι ότι στα πιο περίπλοκα περιστατικά οι εμβρυολόγοι και τα διαπιστευτήρια τους -που προκύπτουν από την εκπαίδευση και την εμπειρία τους- έχουν τη σημασία τους. Και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι μονάδες εξωσωματικής δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτά. Για το ζευγάρι που θέλει π.χ. προεμφυτευτικό έλεγχο οι πιστοποιήσεις του εμβρυολόγου είναι τόσο σημαντικές όσο περιγράφεις ότι ήταν για ‘σενα για την αυχενική και τη β’ επιπέδου όταν ήσουν έγκυος. Οπότε ναι, σημαντικός ο χαρακτήρας και η ανθρωπιά, δεν αντιλέγω, αλλά στα δύσκολα χρειάζονται κι άλλα. Φιλιά και να ‘σαι καλά!