Fofi29

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  25
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μην το σκέφτεσαι και θα έρθει...Εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου αν και ακόμη δεν έχω ξεκινήσει.. θα μας έρθουν μαζί τα ευχάριστα!!!!!!
 2. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι λένε Ναι φυσιολογικά και μετά επίτηδες σου λένε ένα δεν γίνεται υπάρχει θέμα και είναι πια αργά.. Εγώ θέλω πολύ σε ιδιωτικό να γεννήσω λογο γιατρού και εξυπηρέτησης αλλά κολλάω στον τρόπο ότι θέλω να με προσπαθήσει φυσιολογικά..
 3. Επειδή ο γιατρός μου αν και είναι πολύ καλός μου δείχνει ότι είναι υπέρ της καισαρικης δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μαζί του γιατί θα το βρει σαν πρόφαση...
 4. Αχ Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία γιατί το είχα άγχος...
 5. Μιλάμε για πολλούς βαθμούς μυωπίας. Διαβάζω βέβαια στο ίντερνετ ότι δεν παίζει κανένα ρόλο απλά δεν παίρνουν το ρισκο πολλές φορές οι γιατροί..
 6. Κορίτσια καλησπέρα.. Μια απορία έχω και θα ήθελα να δω αν γνωρίζει κάποια να μου πει..Μέχρι πόσους βαθμούς μυωπία μπορεί να γεννήσει κάποια φυσιολογικά?
 7. Fofi29

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Και εμένα της είχε αδυναμία μέχρι που είχε αυτά.. Και κάποιες φορές που πάει να την δικαιολογήσει πάλι κάτι θα κάνει και θα τον προκαλέσει και θα μου πει ότι είχα δίκιο.. Ούτε σπίτι τους δεν πάνε και ας είμαστε κοντά..
 8. Fofi29

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Ούτε Καλημέρα δεν θέλω να της λέω...αλλάζω δρόμο και πάντα αποφεύγω να την δέχομαι στο σπιτι..
 9. Εγώ τώρα περιμένω να τελειώσει η περίοδος και να κάνω τον ετήσιο έλεγχο μου και μετά θα βάλουμε μπροστά...ελπίζω με το καλό να έχεις ένα μωράκι...Ανυπομονώ για νεότερα...
 10. Καλησπέρα κορίτσι...Και εγώ είμαι σε φάση να ξεκινήσω προσπάθειες...Καλή μας αρχή!!!!
 11. Fofi29

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Χαχα με έκανες και γέλασα...να σου δώσω να καταλάβεις sneakers θα πάρω να σου και Αυτή,φόρεμα μακρύ πήρα να σου και Αυτή...πράγματα τα οποία δεν φορούσε πότε...αναρωτιέμαι αγοράζει και στρινγκ σαν τα δικά μου???χαχα..Στον γάμο να δεις ήθελε να πάρει άσπρη τουαλέτα.. την έκραξαν όλοι και τελικά αναγκάστηκε και δεν πήρε...
 12. Fofi29

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Τα αντεχω διότι το βλεποθν όλοι και την κοροϊδεύουν.. Και πόσο μάλλον όταν της την λέει ο άντρας μου το χαίρομαι και αυτή τσαντιζεται.σαν της γυναίκας μου δεν είναι λέει και αυτή τσαντιζεται αλλά για να μην το δείξει λέει σε εμένα να μου πεις την συνταγή..
 13. Fofi29

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Καλησπέρα κορίτσια.. Καλά όλα αυτά αλλά τι θα λέγατε με το κομμάτι ζήλια?Εγώ ξεκίνησα με όλες τις καλές προθέσεις και πότε χωρίς αντάλλαγμα.. τους μαγειρευα,τους καθαριζα,τους έτρεχα στους γιατρούς τα πάντα.οταν ήρθε η ώρα να μετακομίσουμε διότι μέναμε μαζί άρχισαν φοβερά δείγματα ζήλιας.αρχικα έφτιαξε το σπίτι όπως το έκανα εγώ.. Μετά πήγαινε και έπαιρνε ρούχα σαν τα δικά μου..Μετά με έπαιρνε τηλ να δει τι θα μαγειρέψω και έφτιαχνε το ίδιο.. αργότερα ότι γλυκό έφτιαχνα σπίτι και της έδινα μετά το έφτιαχνε και αυτή την Κυριακή που μας καλούσε για φαγητό και έλεγε δεν έφτιαξα εγώ τέλειο γλυκό??είχα τρελαθεί από τα νεύρα μου για αυτό και δεν ξανά έδωσα τίποτα και δεν της έλεγα τίποτα.και όταν ήρθε και η περίοδος του γαμου?????Εκεί να δείτε μου τα πέταξε έξω όλα και έλεγε εμένα θα κοιτανε στον γάμο όχι την νυφη...
 14. Κοριτσια θέλω την άποψη σας για αποτρίχωση με λέιζερ αλεξανδριτη.πονος?μειονεκτήματα?τιμές?ακτινοβολία??
 15. Εγώ θα ρωτήσω γυναικολόγο τώρα που θα πάω και λέω μέσα Νοεμβρίου να ξεκινήσω...Και αν τύχει κάποια εγκυμοσύνη θα δούμε...ξέρετε περίπου τιμές??το έχετε ψάξει αν είναιεπιβλαβές για τον οργανισμό?